Amina Iqbal Aktiv nå

21:12

Zehra:
Hei
Zehra:
Går det bra? Har prøvd å ringe deg noen ganger i dag
Amina:
Dgb, jeg har tatt litt fri fra mobilen bare
Zehra:
Skjønner, sikkert lurt, er du fortsatt i Fredrikstad?
Amina:
Ja, men kommer hjem i morgen
Zehra:
Okei, kanskje vi kan sees da?
Amina:
Kan vi godt ?
Zehra:
❤️

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

46 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Reparere vennskap

...er viktig<3

2
Skinnende blank

Ja. Og jeg synes også Amina kan strekke ut en hånd og kanskje til og med beklage. For uansett hva hun har slitt med kunne hun vært en bedre venn til Zehra. Spesielt når hun må ha vist at Zehra følte noe for Petter.

3

Er de ikke på kino?

4
Lei av mobilbrukere på kino

Mobilbruk på kino er så irriterende, uansett lysstyrke. Gjør alle en tjeneste og gå ut av salen hvis det er så viktig å sjekke mobilen/svare på en melding

5
Er noe som heter skjermlys..

og den kan man skru ned så man kan svare på meldinger under kinoen.

6

Dagens ungdom...

7
Er fantastisk

Og giver grund til optimisme for fremtiden

Kh
En olding

8

Eh, nei. Det er superforstyrrende uansett hvor lite lys man har på, dårlig stil å dra fram telefonen på kino!

9
NEEEIII

Neineinei, mobil er fyy på kino. Det er superirriterende at folk tar opp mobilen på kino, selv med den laveste lysstyrken så distraherer det alle bak. Pliiiis ikke bruk mobil på kino. Jeg ber deg på mine knær. Plisplisplis.

10
Kinoansatt

Uansett hvor mørk du får skjermen, vil det synes i salen og være forstyrrende for de andre i salen. Anbefaler å ikke se på tlf under hele filmen, da det skaper best filmopplevelse for alle 🙂

11
Kinoansatt må ta seg en bolle

Ta det kraftig med ro. Svært få som skrur telefonen helt av. Og i Zehra sitt tilfellet var det en viktig sms å svare på.

12
Kinoansatt

Var da voldsomt da. Hvor skriver jeg at den må være avskrudd? Ga bare tips om tlf-bruk under film. Når man betaler såpass mye for en billett, vil man vel gjerne få det man betaler for?

13
Ikke kinoansatt men...

Selv om man ikke skrur telefonen helt av trenger man ikke se på den under filmen. Pluss at det er kjempeteit av Z å starte en samtale mens hun er på kino, så mistenker at hun ikke er der under tekstingen

14
Tilgjengelig

Ja, viktig å svare på, men man klarer å vente. Zehra er en like god venn om hun svarer etter filmen.

15
ELLA

Hva har alt dette med sesong 1 å gjøre?

16
Anonym

Det er vel denne sæsons udgave af de problemer der var mellem Ella og Susanna.
De blev jo også uvenner og Ella forsøgte at gøre det godt igen, og de endte med at blive venner da Ella viste at hun var der fir fin veninde

17
Bo (u May know why)

Intet, det her er sesong 2?

18
Det handler om at være blank

Det har ikke decideret noget med sæson 1 at gøre. De handler bare begge to om, at man måske ikke helt ved, hvad man vil i livet.

19

Både sesong en og to handler om det å være helt i starten på voksenlivet

20

true shit bro

21

hadde ikke trengt å kalle A "litt klengete" foran P. P hadde allerede spurt om A ikke var nettopp det, og da ville det passet bedre å forsvare A litt.

22

Hvorfor skal hun ikke bare være ærlig mot Petter istedet? Det Er jo sant, hun er klengete

23

Jo men det burde i såfall være basert på Z sine egne behov, men det kan henne hun ikke uttrykker sine egne følelser så godt

24
men det var jo det

hun skammede sig lidt over at hun havde sagt sådan til en veninde der var på vej til at få angst anfald - det var vel det hun sagde - og Petter støttede hende bare. Hvis ikke man kan vise sine fejl og sårbarhed overfor sin kæreste hvem så da?

25

jeg holder litt på det du sier om sårbarhet. Det kom bare ikke så godt fram i scenen. Tror litt på konflikt med A, siden hun ikke var sånn veldig takknemmelig på legevakta, men det kan bare bety at vokser fra hverandre litt aller at A må utvikle seg litt

26

ja men jeg mener ikke at hun er nødt til å presentere vennene sine på den måten som hun gjør. Det er litt som når Z blir sint på A; det er litt unødvendig å leve akkrurat på den måten.

27

Nej det var ju tvärtom. Zehra sa att hon sagt så och petter svarade typ "ja men det är väl lite så också?".

28
De som sliter...

Ja, og det er veldig realistisk! Folk som sliter kan være plagsomme, slik at folk går lei...

29
Headerbildet

Zehra er så sykt søt på det nye header ilder ? ser skikkelig content ut ?

30
Det eneste jeg lurer på ...

...er om de stryker på faget, begge to? Og hva de i så fall gjør med det?

Ingen av dem virker så overvettig interessert i farmasi, for å si det mildt, så kanskje like greit å finne noe annet mens de fortsatt har mulighet til å skifte studie og fremtidsplaner til noe de føler er riktigere for dem? Zehra kunne kanskje studere musikk?

Mon tro hva Amina egentlig liker å gjøre?

31
!!!!

I DAG MÅ DET FAKTISK KOMME ET PERHA-KLIPP.

OG HELST ETTER KL. 22??

32
Nei...

Zehtter!! Jf. han tyrkiske som satte seg selv først på bowlingen...

33
Henie

Ja, de bør virkelig være generøse på kjærleiksfronten fire dager før sesongslutt! Trivelig med vennskap asså, men nå vil vi ha PErHA!

34
Efter 7 magre år

kommer 7 fede pls pls

35
Ja!!

Please ?

36
Billede

Er billedet i toppen af siden ikke blevet skiftet ud?

37
Så i dag bliver det klip med amina da

Håber sygt meget på to klip så?‍♀️

38
Sanne

Jeg syntes Amina er en dårlig og utakknemlig venn ovenfor Zehra. Overrasket over at ingen heller har kommentert hvor lite takknemlighet hun viste ovenfor Zehra når hun dukket opp på sykehuset for å støtte og være der.

Forstår godt det kommet et sluttpunkt hvor Zehra viser følelsene sine og faktisk blir sur på Amina ( under øvingen på skolen).
Alt skal handle om Amina ifølge hun selv.

39

Amina hadde et angstanfall. Tro meg, det er noe av det mest skremmende man kan oppleve. Noen opplever situasjonen som at de er døende. Har slitt med det selv og kan bli slått ut i flere dager av det. At ikke Zehra sine følelser var 100% førsteprioritet akkurat da er ikke noe annet enn realistisk. Stg ut fra noen av kommentarene her, folk tror Amina er Satan sjøl.

40
På sykehuset

Antar at Amina var utslitt og utmattet etter angstanfall og ikke klarte å vise den takknemlighet hun burde. Men er litt enig at hun ikke har vært den beste vennen den siste tiden. Uansett er det tydelig at vennskapet betyr en god del for dem begge.

41
men de er jo bare mennesker

ting sker og så må man ordne op

42
Stand-in

Folk er så opptatt av at de bruker kysse-stand-in, sååå skuffende. Ødelegger hele opplevelsen.. Men er det ingen som reagerer på at de garantert også bruker chatte-stand-in..? Noe som i grunn burde være mye verre, for det er jo her mye av personlighetene deres kommer fram.. ...Hæ? Fiksjon, sier du? 😉

43
bare de har samme hår som Zehra går det

ikke sandt

44
On point

??????

45
happy ending

Trenger fluff og kyss og kos og klemmer, takkt

46
Hææh

Hvorfor tror folk de er på kino??