Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

113 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
O!M!G!

love & communicatiooooon !

2
Sååå....

22.12, da..? Med kysse-stand-in..?

3

Ja, den er altså lidt flad...

4
Anonym

Hvorfor er der så meget fokus på at der bliver brugt en stand-in?
Kan folk virkelig ikke respektere en ung kvindes valg og ønsker?
I skam sæson 4 klagede mange over at det blev for barnlig at Sana ikke kyssede nogen. Det har man fundet en måde at ændre, og så er det også et problem.

5

Stand-in?

6

Orker ikke mer snakk om stand-in

7
Trini

Hva mener du?

8
@Trini

Det beste er om du ikkje har fått det med deg, for eg syns det øydelegg handlinga. Betre å sjå serien som den er laga 🙂

9
krystall

ja, så enig om å ikkje orke alt snakk om stand-in! Klara ikkje fokusere på noko anna når det verte så mykje snakk om stand-in og eg øydelegg handlinga at ein skal fokusere så mykje på AKKURAT DET!

10
Snorkfrøken

Nettopp. Karakterene Zehra og Petter kysser. Skuespillernes ønsker/preferanser/intime grenser etc er none of our business

11

Subs please!!

12
Beste

Nå er jeg faen meg lykkelig ass

13
Klang

Er det mulig så si så mye fint på én gang? Petter ❤️❤️❤️❤️❤️

14

Kan ikke alle gutter være som Petter!!?❤️?

15
Elise

Eg slit med at han "brukte skitne triks", det er berre så dårleg gjort, synes eg då. Eg hadde vorte veldig skuffa over han trur eg.

16
@Elise

Enig med deg. Han virker nesten utelukkende snill og omsorgsfull, men det er et par småting her og der som hadde gjort meg usikker på hvor jeg egentlig har ham, og hva han er i stand til å gjøre i ulike situasjoner for å få det som han vil. Jeg klarer ikke stole helt på ham ennå. (Dette er altså bare min mening som så klart er basert på egne erfaringer i livet.) Til å være slutten av sesongen synes jeg at vi har fått vite utrolig lite om ham. Veldig kjekk og søt, men synes ikke han er fullt så perfekt som mange andre i kommentarfeltet her.

17

Ingen er perfekt. Heller ikke Petter, men Zehra kan vel tåle det, for ho er heller ikke perfekt.

18
Malin

22.12 alarm inställt

19

Elsker at de får snakket tingene igennem, åhhh, så fint et klip!

Hvorfor tror I han har samme outfit på som første gang de mødtes tho?? Der må være en grund

20
julia

åh hennes sista "jag gör det", FINT!

21
WOW SÅ FINT

Er de kjæææærster nåå?

22
Gjest

ååh herregud så fin petter er!! han bryr seg så mye

23
Sweet Petter ??

Man of my dreams. Og i kollektivet ??

24
Hmmm

Ikke helt det jeg håbede på, men i det mindste fik vi da et formiddagsklip fra Petters seng/lejlighed ?

25

Hva ville du ha da?:)

26
Til Lo

Ville nok bare gerne have hørt dem snakke lidt om deres forhold, før de ligesom blev kærester (eller hvad de nu er) ?

27

Ja er enig i det:)

28
Så skjønne de er❤

29
❤️

Endelig!! Zahra er glad og Petter så støtende, kjærlig og god som egentlig han er!! Dere er då god sammen!!! Håper at ingenting ødleger det nå da!!?

30
HERREGUD

DETTE ER DET FINESTE KLIPPET SIDEN DET SISTE I SESONG 1

31

Ååå Petter er så fantstisk!!

32
Sponsoring?

Hvorfor har Petter en Siemens-genser på seg? Er det reklame?

33
Meta

Eg tolkar det som ein artig intertekst til genserstyret i sesong 1 av Blank, genseren er jo SI(E)MENS 😉 Endå ein av dei små detaljane som viser kor god denne serien er!

34
Elise

Hahahaha hugsar de kor mykje styr det var med den hettegenseren, eller? Vi heldt jo på å verte galne av den der! xD

35
Perle

Åååå, simens 🙂 nåååå tok jeg den:)

36

aaa! Alt er love❤️

37
Martine

Dette var fint. Så, så fint! <3 Og jeg håper folk viser mer forståelse hva gjelder Amina. Jeg synes det har vært i overkant kritiske kommentarer om henne, som jeg aldri helt har skjønt bakgrunnen for. Hun har ikke vist flere "feiltrekk" enn de andre karakterene. Ikke vær så raske med å dømme.

38
Elise

Det burde ikkje være nokon problematiske sperrer for folk å gå til legen og be om å verte henvist til psykolog. Det er jo like naturleg å verte låk i sjela nokre gongar i livet som det er å verte låk i kroppen. Ikkje vent til problema er så store at ein vert totalt begrava i dei.

Dei som går på høgskule eller universitet har forresten dette tilbodet gjennom studentsamskipnaden sin, det er lurt at eg seier med ein gong. Om det berre kan hjelpe ein einaste person at eg seier det. Dei kan og hjelpe med eksamensangst, og held ofte kurs for mestring. Om ein opplever alt er berre vanskeleg så nytt dei tilbuda, i staden for å få studia spolert, gå rundt med angstanfall eller noko anna dumt.
Er ein i jobb så kan fagforeninga hjelpe med ein god del vanskar ein måtte få og. Fagforeningar er kjempeviktig.

39
Elise

Det er ganske tydeleg at dei to er glade i kvarandre og at det har vore "dei to mot røkla", og ein kan ha mykje trøyst og hjelp frå ei god venninde, men no er dei vaksne og har vaksne problem. Amina verkar til å ikkje enda ta det inn over seg, at no vil dei gå sine egne vegar og leve sine eigne vaksne liv. Dei vanskane Amina har er for store for Zehra å handsame utan at ho må stoppe sitt eige liv for å ta seg av Amina sitt. Det er ein glidande overgang for når det er venninder som kan hjelpe og når det er meir alvorleg og som krev helsemedisinsk behandling, som er det eg trur Amina treng no.

Så det har ikkje med manglande forståelse for Amina, men Amina si manglande forståing av seg sjølv, og kva tid ho er ein bremsekloss for andre, som likevel ikkje klarer få henne til å slappe av, same kva dei gjer.

40
Krystall

Eg veldig gla for ein som går til psykolog om ein treng det og får hjelp. Desverre så er det slik ( dette er nok lite populært å seie) at det ikkje alltid er like enkelt å få den hjelpa ein treng sjølv med profesjonell hjelp. Når livet er vanskeleg betyr det mykje at vennar bryr seg, berre med å vere ein venn liksom.

41

Sorry, men.. jo, jeg dømmer når noen er såpass manipulerende og egoistiske, uansett bakgrunn/eller hva de har gått gjennom.

42
Uenig

Jeg er uenig med deg, det er selvfølgelig synd på Amina og hun trenger hjelp, men det er ikke noe unnskyldning for hvordan hun har vært mot Zehra. Det viktige nå er at Amina og zehra lærer seg å bli uavhengig av hverandre, sånn som Zehra sa Amima ee tross alt 20 år.

43
Martine

Men det er ikke rart/dårlig gjort at Amina ønsket at Zehra skulle lile Kerim! Hun visste tross alt ikke om at Zehra likte Petter på det tidspunktet! Og det var kanskje litt dumt å ta med hele gjengen på fest, men det er likevel ikke slemt gjort. Og det er jo også helt naturlig å ønske at bestevennen din skal bli værende på studiet sammen med deg. Så jeg har aldri skjønt hvorfor folk har hengt seg sånn opp i Amina! Ja, hun tenker litt for mye på seg selv - og hun er aboslutt ikke feilfri - men hun har ikke gjort noe som fortjener hard kritikk etter min mening.

44

His jumper says SIEMENS!!!

45
Perle

Hva betyr det?

46

Kysse-klip kl. 22.12???

47

Gad vide hvorfor de ikke sov i samme seng? Har det noget med Ramadan at gøre?
De har jo højst sandsynlig kysset i går, siden han forsøgte at kysse hende nu

48
Elise

Ganske sikker på at ho har sove på gjesterommet, og han har sove på sitt eige rom. Det er kanskje ikkje alltid så dumt det, å ta det sakte. Dei er er jo ikkje 100% trygge på kvarandre enda? Det gir i allefall meining for meg, det er så mykje følelsar der at dei må verte trygge for å ikkje verte såra om det går for langt ville eg gjetta på.

49

Kan være de sov i samme seng, bare at han våknet før henne og lot henne sove.

Og de dro til han etter solnedgang så da er det ok om de kysset ☺️☺️

50
Jossan

Jag tänkte att de sov i samma säng, bara att han hade vaknat lite tidigare.

51

Dom kan ju ha sovit i samma säng, bara att han gick upp innan henne

52

Der er bare kun én dyne og én pude i sengen

53
tror ikke de har sovet sammen

sidst de sov sammen var der to hovedpuder - tror ikke de har kysset endnu - tror amina var første prioritet

54
@Hmm

dritmange fyrer som bare har det ass

55
Alam

på 22.11?

56
❤️

Aaawe

57

Jag vaknade precis, jag är inte redo att gråta än ? Dom är så fina ???

58

Hva sybes folk egentlig om denne sesongen vs. første? Hvilken foretrekker dere? Jeg er så usikker på hva jeg synes selv

59

Sæson 2 er klart bedst ! Elskede også sæson 1 men mest pga mine skam-abstinenser.. historien haltede lidt, og mange af scenerne var meeeeget langsomme.. sæson 2 er meget mere sin egen, plottet holder og Petter er jo alt for sød.

60
Likte begge

Veldig mye små nyanser og rom for tolkning i begge med Low key drama der hint betyr mer enn de store hendelsene
Mye kjemi i blikk og det som ikke blir sagt

61

Usikker jeg også. Fine historier begge to. Kaaanskje denne, men Ella sin var flott den og. Hennes utvikling var imponerende. ❤️❤️

62
Still Nut

Jeg er ikke i tvil. Sesong 2 utklasser sesong 1 for meg. Jeg har vært sugd inn i denne sesongen fra første klipp, så til de grader. Temmelig obsessed. Sesong 1 slet jeg med å komme inn i, slet også med at jeg synes den ene karakteren ble spilt veldig dårlig/unaturlig, og kjøpte liksom ikke helt tematikken. Den nesesoperasjonstoryen virka ikke troverdig. Men dette er jo personlige preferanser. Så J. Sesong 2 for meg, den puster faktisk Skam s3 i nakken ❤️

63
Gode på hver deres måde

Synes jeg. Kan genkende mig selv mest i Ella, men er fascineret af Zehra.

64
Foretrekker denne

Jeg synes sesong 1 var så treig og kjedelig, mens her har det vært mye spenning og eneste kjedelige var uka etter pausen. Synes også denne sesongen er enklere å relatere til.

65

Så fint <3

66

Äntligen har de öppnat upp sig för varandra på riktigt <3

67

Det er Petter som bør bli psykolog, ikke Selma.

68
Anda

Er vi sikker på at ho skal bli psykolog, og ikkje berre at ho studerer f.eks. bachelor psykologi? Det går også an å studere t.d. organisasjonspsykologi eller andre ikkje-profesjonsretta psykologistudier...

69

SÅ länge vi väntat på det här! ...men det var det värt <3

70

Nej nu får fan solen gå ner

71

Så intimt, korten på bordet och inga tricks. Mycket fint!

72
Tenk

Å våkne opp til dette ?

73
Anonym

Åååå, skulle vært fler som Petter! For en fin fyr..?

74

"YOU CANT KISS ME BEFORE THE SUN GOES DOWN" GOOOOOOOOOOOOOOOOD FUCKING MORNING TO ME ANOTHER WIN FOR OUR TEAM I NEVER LOSE!!!!!!!

75
Hello?

who dis?

76
Selma er nok ikke helt over Petter

Tror Zehra har litt rett i sine antagelser om at Selma ikke er helt ferdig med Petter. Se instaen hennes ??

77
Retter meg selv her

Eller så er hun redd for å få kjærlighetssorg på nytt. Og derfor vil vente med å finne en ny mann i livet sitt.

78
Meg igjen

Elller jente da

79
pærra

Men tenk om Petter slipper kula???

80
Er siste episde

Det er jo bare en episode igjen? Skal han slippe kula på det lille som er igjen, tviler

81
Triana

???

82

De må lavet et nyt band uden Selma...

83
kunne Selma ikke få en chance til?

hun kan måske også klare at ændre sig? blive klogere - som Zehra jo også gør?

84
Hva faen skal jeg gjøre når denne sesongen e slutt?

Ååå???

85

kan relatera

86
Nalle

Petter in my heart altså. Lord Jesus hvorfor er han så perfekt

87
Amina, Zehra og Petter

SUPERglad for at Amina er på vej til sin far og mor! Hun har nok indset at dette ikke kan fortsætte, og at hun må have rigtig hjælp. Zehra kan jo støtte, men ikke leve hendes liv for hende - håber Zehra og Amina får en god snak om dét. Og at Zehra får samlet Amina og Petter, så Amina ser at han ikke er den trussel hun måske tænker. Zehra holder så meget af Amina, og så meget af Petter. Og Petter er jo helt lost hi hi, seeeeer på Zehra som om hun er verdens dejligste dessert, hvilket er så fint så fint

88
22.12

Håper på et kyss kl 22.12 i kveld da! <3

89

She trusts him, her hair is down, change the logo!

90
Sara

Det som er litt fint er er at kolturforskjeller brynes litt mot hverandre. Som feks at Zehra holder fast på enkelte sider av sin religion, noe som er fremmed for dem som ikke er oppvokst med den. Dersom Petter og Zehra blir et par framover, vil de nok oppleve at begge både må gi og ta. Noe vil være lett å akseptere fra den andres kultur, som feks at Zehra faster og at hun ikke kysse før solnedgang. Andre ting kan vise seg å bli vanskeligere, og det gjelder selvsagt begge veier. Sånn som disse to er fremstilt burde det gå bra, og de vil være forbilder i et samfunn der det er altfor mye skepsis til kulturer som er litt annerledes enn mange er vant til.

91
Hmmm ...

Likte han egentlig remixen første gang han hørte den?

92

Tolket "første gang jeg hørte deg" som den gangen på Samfunnet helt på starten.

93
Trænger vi ikke

til at få Selma på banen, til at forklare sin måde at være på?
Er hun stadig lun på Petter? ... eller er hun lun på Zehra? Jeg får altså mange vibes fra hende.

Vild med dette klip❤

94
Stusser litt

Jeg trodde hun ikke fastet? Nå blir jeg forvirret.
Er det ikke rart å ikke overholde reglene for Ramadan så "strengt" (ikke kysse), men samtidig bryte regelen som forbyr sex før ekteskapet?

Men vi mennesker er kanskje ikke så logisk konsistente ...

95
Kunne være hun ville

Børste tænderne - morni g breath?

96
Stusser litt

Haha! Den er kjent, ja!

97

Noen som husker chatten der Nadiya og Zehra var sånn "Ramadan er til for å lure hvite folk"?<3

98
Zarah

Islam blir praktisert forskjellig. Det er både individuelle og kulturelle forskjeller. Noen er strenge med ramadan, andre faster ikke. Noen har sex før ekteskapet, mens andre ikke er så nøye. Noen spiser svin, andre ikke. Så er det noen som dekker til håret og andre som viser det. Noen ber 5 ganger om dagen mens andre ber av og til, eller aldri. Slik er det vel i kristendom også?

99
jo det er det

det kan altså være utroligt forskelligt også - fint at få det på plads 🙂

100
22:12

Venter på neste klipp 22:12 forventer masse kjærleik <3 <3 <3

101
Så??

Sammen igjen?

102
Skulle ønske

Han var min type!??❤❤