Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

84 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Iiik

2

Kjedelig

3

ya boring

4
scary canary

Finally she snaps!

5

har det rabla for Zehra eller?!

6
Cami

ENDELIG Zehra!!! Du sa endelig i fra!! ??????❤️

7
Hæ?

Syes det er drøyt å drite i ei gruppeoppgave det går utover alle på gruppa det.

8
Zehra...

Har hjulpet Anina så mye både med skole og mer, på tide å få litt tilbake.

9
Heksa

Gruppa kan velge å gjøre ferdig oppgaven, og avhengig av om Z har gjort sin del før helga eller ikke, kan de velge om de vil eller ikke vil varsle om at hun ikke har gjort noe, sånn at hun stryker mens de får karakter på oppgaven.

Det er kjipt å være på gruppe med noen som har andre ambisjoner eller faglig nivå enn en selv, men dersom Z har gjort en grei innsats fra før, og A vil sitte og perfeksjonere den i helga for å få toppkarakter, så er det sånn livet er. Kjipt for A om hun må sitte alene og flikke, og kjipt for Z om hun blir tvunget til å jobbe mer enn hun ville gjort ellers.

10

It's also important to note that Amina has already said the other members of their group don't do anything. It seems that Amina was half expecting Zehra to do alot of it, since she has asked for Z's help on assignments/projects before and she has agreed.

11
Heksa

@a: Did she say so? I thought Amina and the rest of the group was working together the other day when Zehra didn’t show up, and now Amina was looking for the note where she had written what each was supposed to do, so to me it seemed like Amina expected them to do their share?

12
Men Zehra har jo også et moderat pres

hun har kæreste sorger kombineret med stressen over at gå imod sin mamas vilje om farmaceut studiet og hun skal vise hun kan noget med musik på en hyttetur der vel også er ret stressende?!

Begge piger har gund til at være lidt egoistiske

13
Hva skjer med Amina?

Hun er da i overkant stressa over å være alene ei helg?

14
Hun kunne godt have lidt angst problemer eller?

Det skulle ikke undre mig om Petter ender med at være den der kan tale Amina ned fra et angst anfald. just a hunch.

15
........

Har ho ikke Celine da ??

16
Sinus

Det virker som at Amina har store problemer som vi ikke har fått helt innblikk i enda. Hun virker oppriktig redd for å være alene og stresser helt sykt. Jeg håper hun oppsøker profesjonell hjelp, det tror jeg hun trenger
Masse love til amina<3

17
TERAPI PLEASE?

La oss få være med en karakter i terapi. Dette mangler i norske serier. Vi får se problemene, men ikke hjelpen.

18
Emma Esther

Amina er kanskje fruktsommelig og venter barn?

19

Vad grundar du de tankarna på?

20
Fruktsommelig

?

21
Nordmann

Liker ordet fruktsommelig 😀

22
Johanna

BRA ZEHRA!!! Äntligen blir det lite drama och spännande händelser. Jag funderar på om Amina är väldigt osäker i sig själv och har Z som sin enda trygghet och därför får panik när hon inser att hon kanske måste göra saker själv eller skaffa nya vänner. Det känns som att Amina tycker det är väldigt jobbigt att Z har andra vänner och blir bortprioriterad ibland... Jag är iallafall väldigt glad för att Z stod på sig och inte gav efter ännu en gång. 🙂

23

Nå ble jeg litt trist. Man ber ikke om noe så innstendig uten at man er litt desperat og føler man absolutt må. Amina er ikke så åpen hun heller antagelig. Zehra må selvfølgelig dra og leve sitt eget liv. Men jeg ble litt trist lell.

24
Anonym

Det bedste Zehra kan gøre lige nu er at fortælle Aminas mir hvordan hendes satte opfører sig lige nu.
Hun har tydeligvis nogle problemer, men det er ikke Zehras opgave at forsøge og løse dem

25

Nej det er ikke Zehras opgave.
Men der sker helt sikker noget inden i Amina lige nu, og om ikke de folk som er omkring hende, veninder og så, reagerer og spørger ind - hvem skal så då? Amina har allerede vist ikke så bra et forhold til sin familie. Kanske hun er lite for mye alene i verden? Selvom Amina måske på os virker som om hun er way too clingy, så kan der være en rigtig dybtliggende grund til det - som hun ikke klarer kommer over selv alene.

Mennesker trenger mennesker, you know <3

26

Omg nå snakker vi.
Hva er det med Amina? Hun kjører full stress.

27
Amina då! ❤

Lilla gumman, vad är det som händer? Vad är det som tynger dig?

Öppna upp båda två! Inte bara den ena eller den andra. Ni måste ju prata med varandra, släppa in, inte hålla allt för er själva. För som vi alla vet är "alt vanskilegere alene", inte sant?

28
Det ska ju stå:

*Vanskeligere

29
Bra!

Endelig Zehra! Det står du endelig opp for deg selv! ????

30
Har en teori ?

Zehra får sikker endlig åpnet opp føleser for petter på hytta også dukker det opp amina sin problem som gjør at hun må reise hjem igjen.

31
håber i det mindste Petter reiser med så

tror han ved hvad der skal til på en måde.

32
Mehhh

Ja, litt bra at Zehra stod opp for seg selv, men det må være noe dypere mening med disse klippene når det er så mange klipp om Amina. Hun sliter tydeligvis veldig med noe. Jeg mener ikke at Zehra skal droppe hytteturen, men hun burde sett at Amina oppførte seg annerledes og være mer "åpen" mot Amina og det hun har på hjertet.

33
Anonym

Ja det er godt at Zehra står op for sig selv i forhold til Amina.
Men det er latterligt dårligt gjort at hun vil droppe sin del af opgaven. Det kan godt være at hun ikke gider mere, men det påvirker jo også resten af gruppen. Det mindste hun kan gøre er at respekter deres uddannelse og lave sin del.

34

Men Amina kan också meddela läraren att hon i princip är ensam kvar om att göra grupparbetet, kanske kan hon hoppa in i en annan grupp eller få lite extra tid.

35
Bra!

...og Amina kan jo bare dra hjem og lese hos foreldrene i Fredrikstad, hvis hun ikke vil være alene.

36
Håper

Håper at det ikke er mobildekning på hytta, så hytteturen ikke blir ødelagt av Amina. Hvis det skjer noe, håper jeg hun får vite det etter at Amina har fått hjelp av profesjonelle. Dette er for mye for Zehra å håndtere alene.

37

Jeg synes du var modig, Zehra! Samtidig har jeg vondt av Amina 🙁

38
Hjelpes

Herregud Amina rister jo, er det mulige abstinenser av stoffmisbruk eller er det bare stress? Er hun sint, skuffa over at Zehra muligens ikke vil fortsette på farmasi? Dette blir spennende å få svar på, spesielt når fallhøyden begynner å bli såpass stor!

39

Jeg forstår ikke helt. Foreldrene til Amina bor i Fredrikstad? Men hvordan har de vokst opp på samme plass da? Whaaat har de liksom flyttet da også ble Amina igjen i kollektiv? Please explain

40

De har bodd sammen før, jeg vil tro på Ellingsrud, siden Amina kjenner alle der og gruppechatten heter 1063. I episoden med mødrene ble det nevnt noe om "før dere flyttet" eller liknende.

41
Anonym

Deres mødre virker til at have været veninder i mange år, til middagen snakker de om at Zehras onkel og der lyder det til at de var teenager. Så det er ikke sikkert at Zehra og Amina som sådan er vokset op sammen, men de kan have tilbragt meget tid sammen eftersom deres mødre er meget gode veninder.

42

Mødrene deres er venninner, derfor har de alltid vært venner?

43
Still Nut

Har litt på det samme men mulig foreldrene til Amina har flyttet til Fredrikstad når Amina begynte å studere. Eller vokste de opp sammen på Lilleaker? Eller har Zehras familie flytta til Fredrikstad og så til Ellingsrud?

44
Andromedus

Zehra burde ikke slutte, nå som hun er nesten ferdig med studiet. Men jeg forstår at hun vil vekk i helgen og at hun sikkert er veldig lei av Amina. Så er det typisk at den hytterturen ikke blir så bra som Zehra forventer. Hun blir sikkert utestengt eller noe, og angrer på at hun ikke ble hjemme og gjorde den oppgaven eller gikk på jobb.

45
Anda

Ho er vel heilt på starten av eit langt studium, det er berre andre semester som snart er ferdig...? Det er vel betre å slutte no og så evt. kome tilbake til det same eller eit anna studium med meir motivasjon, enn å gå der i 3-4 år og så slutte med tilsvarande studielån.

46
Bolli

Ser ikke ut som Amina har det bra... enig med Zehra, hun kan ikke være Aminas barnevakt. Men virker som det er noe Amina ikke forteller. Hun virker oppriktig redd for å være alene, ikke bare klengete.

47
Er ikke sikkert

Men er hun så sikker på at hun skal på turen i helgen da??

48
Nautika

På den ene siden synes jeg det er bra at Zehra endelig sa noe, på den annen side er Amina litt lei for meg. Men da husker jeg hva en ikke så god venn hun var fra tid til annen.

49

Det kan være at det at Z kikker er det som skal til for at A åpner seg.

50
....

Amina er så EGO

51
Kom zehra

Zehra, din veninde kæmper også med noget, åbn øjnene og hjælp hinanden ?

52
Tanker

Lurer på om det kan være noe mer enn bare mental helse involvert i Amina sin oppførsel?
Hun låner penger, får ikke sove, stresser til himmelen og tilbake, angst for å være alene, roter mye.
Kan det kanskje være noe misbruk inne i bildet her?
Har hun kanskje tatt noe for å hjelpe henne å konsentrere, og blitt avhengig? Og nå som hun faster kanskje har abstinenser?
Det er ikke uvanlig at studenter som sliter og stresser på studiet misbruker narkotika for å bedre konsentrasjon.

53
Narkotika

Jeg tror faktisk at det er heroin eller crack Amina er på. Derfor hun ristet i scenen. Nå må Zehra stille opp og hjelpe Amina ut av crack og heroinavhengigheten sin!!!

54

Det at hun lånte penger var bare noe hun sa til Zehra. Det så ut som hun puttet noe annet i lommen som hun fikk av Nadia, som mange har sagt før var det sikkert ritalin eller noe liknende.

55

Enig. Dette ble også diskutert under et tidligere klipp, der mange mente at Amina kanskje kjøper Ritalin fra Nadiya i håp om å prestere bedre på skolen (kanskje Nadiya har ADHD og derfor tilgang på det). Det er jo et eller annet de to skjuler fra Zehra. Eller så har kanskje Nadiya angst og tar medisiner mot det, og "låner bort" medisiner til Amina som har selvdiagnostisert seg og bare tar dem innimellom eller på annen måte bruker dem feil. Dette er selvfølgelig bare spekulasjoner, men tror veldig på at det er noe sånt.

56
Fortjent

Amina fortjente å høre det, hvorfor er det så mange av dere som forventer at Zehra skal droppe alt for Amina? Det var endelig på tide at Amina fikk høre at de kan ikke være avhengige av hverandre, Zehra må finne ut av hva hun selv vil uten å måtte passe på Amina hele tiden.

57
Julia

Tror ikke noen mener at Zehra skal droppe alt for Amina, mange er bare bekymret for A sin mentale helse og det faktum at Z ikke ser at det er noe galt

58
velvet

Really hoping that Amina either gets help for her dependency issues and goes through a profound character change. She wants so much in life but is unwilling and wishes to control everything while being unable to responsibility for anything.

59

Fedt at Zehra endelig fik sagt fra, men for første gang føler jeg virkelig også med Amina?

60
Hull

Det er for mange hull i denne serien.
Hvorfor har Amina en drikkeflaske i sekken, når det virker som om hun tar fasten så seriøst? Zehra hadde også en pakke med druer når hun satt og leste her for leden (i samme klipp som hun takket nei til is fra Petter pga faste).
Og fortsatt har vi ikke fått noen forklaring på hvorfor Petter i starten hadde en gammel mobil og så plutselig fikk iPhone rett etterpå.
Vi kan selvfølgelig finne på egne forklaringer til disse hullene. Kanskje jentene har mensen? Kanskje Petter ville ha iPhone for å bli mer tilgjengelig for Zehra?
Men det skal ikke være sånn at seerne må fylle inn hullene selv og finne på egne forklaringer for at ting skal gi mening. Det virker rett og slett dårlig gjennomtenkt. Og sånne feil synes jeg er skuffende. Dere kan bedre!

61
Telefonen gav han jo en forklaring på

han havde behov for at være mere utilgængelig (slappe af i hovedet?) og skiftede fra smartphone til en gammel mobil uden notifikations

62
Hull

Ja, vi fikk forklaring på hvorfor han hadde gammel mobil i starten, men ikke på hvorfor han plutselig hadde smartphone igjen rett etterpå.

63
Trang stemning i dette venskab akkurat nu

Må sige, at jeg (for første) gang føler lidt med Amina i denne situation. Jeg valgte den samme linje i gymnasiet som min bedste veninde, fordi jeg ikke ville skilles fra hende... Døjede med matematik i 3 år på højt niveau selvom jeg hader det og foretrækker sproglige fag. Må indrømme, at jeg var meget tæt på at vælge den samme uddannelse som hende også, men nåede heldigvis at stoppe mig selv. Det er en følsom tid og man kan føle sig underligt afhængig af sine veninder til et punkt hvor det ikke er helt sundt, fordi det giver tryghed. Det kunne være interessant at vide hvem af Zehra og Amina der først valgte farmaci og hvem som "fulgte med..." Uanset hvad bliver nok svært for Amina at skulle til at realisere sig selv på ny på studiet, hvis/når hun bliver på egen hånd. Når det er sagt, virker det som om at hun slider med noget andet også, måske en hel generel form for separationsangst.

64
wait

Is Amina still fasting? She has a half drunken bottle of juice (?).

65
Streik

Ingen fare med den innleveringen uansett - nå blir det jo streik på Oslo met ?

66

Go Zehra!!!!!!

67
Føler

Føler på meg at noe vil skje med Amina mens Zehra er på hyttetur

68

Gidder ikke jeg mer av deg, Zehra.
I beskrivelsen av serien står det ettellerannet om Zehra som skal være så tøff etc. Jeg synes du er skikkelig vanskelig å sympatisere med, snakk ordentlig med vennene dine. Du er så opphengt i egne problemer at du ikke forholder deg ordentlig til dem.
Jeg klandrer ikke Amina for å minne deg på å tenke deg om to ganger før du hopper av et studie på den måten. Jeg skulle ønske hun kunne vært «den voksne» og forsøkt å snakke ordentlig med deg, men denne gangen var dere begge like dumme. Not impressed.

69

Er helt enig i det hun sier, men hun kunne kanskje ha sagt det på en litt hyggeligere måte. Men bra at hun står opp for seg selv og sier det hun mener, føler at Amina er en bremsekloss som stopper Zehra fra å være den hun er og å utnytte sitt fulle potensiale. Kanskje de 2 trenger en pause??

70

Er så spent på hva som kommer til å skje med P og Z på hytteturen, håper de får være alene en stund slik at de får prata ut❤️

71
Zehra bør

1. må fullføre studiet. Alltid bra å ha noe å falle tilbake på
2. Amina trenger hjelp
3.dra på hyttetur når oppgaven er ferdig
4.vær ærlig med Petter

73

stakkar Amina

74
Klang

Når Zehra endelig sier i fra, er det på en ganske ufin måte.

75

Synes hun sier fra hele tiden, jeg, på roligere og diplomatiske måter. «Jeg kan ikke gjøre alt for deg» i et tidligere klipp, «Det var jo ikke det som skjedde» da Amina fortalte Madrid-gutta om at de ble kastet ut fra en fest en gang, og mange flere episoder der hun har satt grenser ganske bestemt, men rolig. Det er når Amina overhodet ikke tar til seg noe av det Zehra sier, at hun til slutt sprekker, og det skjedde her. Dessverre nødvendig, selv om jeg føler med Amina i dette klippet. åpenbart at Amina sliter med et eller annet, angst e.l. og kanskje burde oppsøke hjelp. Tenker også som så at det ville vært sunt for Amina med litt avstand fra Zehra, bli kvitt en krykke å lene seg på, minske avhengigheten, bli mer selvstendig.

76

jeg hadde vært Z hadde jeg også vært opprørt, men mest fordi jeg først nå finner ut at jeg kan date en ikke-muslim.

77
Det går helt fint!

Det er mye mye mer som er likt, enn ulikt!

78
Helt ærlig

Helt ærlig så bryr jeg meg ikke så mye om hva som skjer mellom Petter og Zehra i hytteturen. Det er så mange andre spennende ting som foregår i Zerahs liv akkurat nå!!!

79

Enig med Amina her, ikke bra å droppe studiene for en fyr.

80
Elin

Men hun trenger ikke nødvendigvis studere farmasi. Finnes jo mange utdanninger innenfor musikk/andre kreative yrker.

81

Men det er jo heller ikke KUN det hun gør. Hun har lige nu chancen for at prøve lykken med musik, som er det hun virkelig brænder for - det ville da næsten være dumt ikke at tage den?

82

Åhh fikk vondt av Amina nå, virker som om hun har det fælt for tiden..
Bra at Zehra står opp for seg selv da, forsåvidt. Men jeg håper hun vil lytte om Amina snakker om det som foregår, hva enn det er.

83

Hvorfor kan ikke Amina dra hjem til foreldrene i helgen om hun ikke vil være alene? Hvor bor foreldrene hennes?

84
Damian

Hei!!!! ?❤️