Petter Heen

10:11

Petter:
Hei
Petter:
Ville bare si sorry for at vi ikke rakk tilbake i går
Petter:
Men Hans Olav sa dere hadde lagt litt planer for tiden fremover?
Zehra:
Det går fint
Zehra:
Ja, blir med å jobbe i helgen
Petter:
Så bra!

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

105 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Julia

Det holder ikke ass, P. Hvorfor lage en avtale og drite fullstendig i den?? Har han ikke noe respekt for henne nå plutselig? Hva fader

2
Anonym

Hvorfor er det alle er sure på Petter og ikke resten?
Det er ikke Petter som aftaler tidspunktet med Zehra, det er Hans Olav, så det er vel lige så dårligt af resten, men dem er der ikke nogen som er sure på.

3
@anonym

Fordi mange av oss føler jo at vi kjenner Petter og syns dette var veldig atypisk gjort av han. Vi kjenner jo ikke Selma og Jakob så veldig godt og vet ingenting om hva de pleier å gjøre og ikke. Utrolig dårlig at ingen av de møtte opp så klart

4
@Anonym

Ehh, pointen er at det var Petter som inviterede hende. Derfor er folk - med rette - mest sure på ham.

5
Hallo, orker vi dette????

Dette virker nesten lite gjennomtenkt. Da slår jeg av varslingen på fbgruppa hvertfall. Dette tar mer tid enn det er verdt.

6
Enig

Orker ikke notifikations for dette noncontent

7
Hmmm

Jeg tror bare man skal se episoderne og glemme alt om blank imellem episoderne. Der sker trods alt lidt på en uge...

8
Gjertrud

Skjer nå?

9
Kjedelig

Kjedelig

10

Mhm...

11
Åh altså

?

12
Helgen?

I dag? Eller helt til neste helg??

13
Tidsadverbialgeriljaen

❤️U

14
I HELGEN

betyr i dag. Ellers hadde hun sagt TIL helgen

15

queen of rett grammatikk

16
Perle

Nekter å tro at de ikke sees før til helgen.. de må vel gå på hverandre på skolen eller no?

17

Ikke nødvendigvis. De går ikke på samme studie.

18
Er vel

Neste helg. Ellers hadde hun vel sagt i dag

19

Altså, nå MÅ en av de skjerpe seg snart! Og vi må få et lengre klipp hvor alt oppklares! Klarer ikke mer snart??

20
Muffins

Snork....denne serien har jo stagnert helt...

21
Handling

Kan det være at det er for tøft for Petter å være sammen med Zehra ennå?

Jeg tror at på samme måte som sannheten vokste handlingsmot på Ella, så skjer det noe med Zehra nå! Dette er garantert verd å vente på!

22
Ella

Måtte først ordne op med Susanne og så med Simen - måske samme plot her?

23
Håper det skjer noe snart

Det blir sikkert skikkelig dramatisk på neste øving. Men «i helgen» er det i dag siden helgen teknisk sett ikke er over før i morgen, eller er det beste helg?

24
jaja

det skjer han er såret og trækker sig fordi det gør for ondt og han har brug for plads, måske løber han i armene på ex'en for en stund

25

Ikke sikkert at x-en tar imot med åpne armer. Hun har bearbeidet kjærlighetssorg. Derfor ikke sikkert hun ønsker å gi det en ny sjanse.

26
Janna

Enig med mange.... litt for langdrygt nå!!
Klart vi ska pines, men får være måte på????

27
Klang

«Det går fint?» Nei, Zehra. Det går ikke fint. Det er egentlig ikke noe som går fint nå.

28
"Det går fint"

Nei, det gjør jo ikke det

29
Alt startet med...

Sesongen startet med at vi heier på Zehra fordi hun ville jobbe med musikken istedet for studiene, og at hun "snodde" seg frem til Kelati. Nå er vi plutselig mest opptatt av Petter. Er det fordi kjærlighet trumfer alt?

30
Ett fel

Säsongen började med att dom flesta här klagade på zehras beteende i varenda klipp.

31
Kjærlighet trumfer alt

Jeg startet serien med å heie på p og z, kjærlighet trumfer alt ja.

32

Keep your eyes on the price!
Dessuten drittlei av at hver gang det er ei jente i main det blir en kjærlighetshistorie. Trenger vi virkelig alltid en gutt til å backe oss før vi tør hoppe i det? Hva ble det av strong and independent?

33
Fordi vi alle er litt forelska i Petter

... og unner Zehra BÅDE karriere og kjærlighet ❤

34
Mehh

Før sjekket jeg her etter oppdateringer flere ganger i timen. Nå er det kun når jeg skal stå opp om morningen og når jeg legger meg på kvelden. Dette tar så lang tid at spenningen er borte......

35

De skal vel møte med Kelati til uka også?

36

Jeg er enig i teoriene om at dette sannsynligvis handler om full splittelse i bandet. Dette prøver Petter å holde skjult for Zehra, siden han (tross alt) ønsker å jobbe med henne og ta med soundet og Zehra-preget på veien videre -- han ønsker ikke å støte henne vekk eller få henne til å revurdere samarbeidet.

Og så er han antagelig også fortsatt såret og trist over forholdet som ikke ble, men jeg tror ham faktisk på at han innbiller seg at han kan legge følelsene bort og prøve å være profesjonell og jobbe for bandets beste. Det vil nok vise seg at det ikke stemmer, men jeg tror han oppriktig satser på det her og nå. Nå jobber han med å overbevise skeptikerne, Jakob og Selma, som har kommet fram til at de ønsker at bandet skal forbli som det var. Petter og Hans Olav er "den progressive siden" som ønsker å ta lydbildet og uttrykket videre og som samtidig forstår at Kelatis interesse er mye pga. Zehra.

De to prøver nå også å dysse ned og skjule og løse denne konflikten så godt de kan, for at Zehra ikke skal droppe dem. Derfor ender alt med å bli rart og tåkelagt og forvirrende for Zehra.

37

I så fall hadde det vært mer interessant for oss seere om Petter var hovedpersonen, for det er tydeligvis på den kanten det hele skjer. Om det skal være interessant for oss å bli kjent med Zehra, så må det jo faktisk være slik at vi blir ordentlig kjent med henne, ikke at alt som skjer i hennes liv avhenger av alle andre hele tiden. Hele konseptet "Blank" blir faktisk ganske kjedelig og frustrende når vi bare sitter og venter. Skam lyktes med #williammåsvare, men de var også først ut. Tror ikke den formelen kan gjentas med suksess. Den har blitt for forutsigbar. Hvor har det blitt av driven til Zehra? Vet godt at en forelskelse kan være lammende for selv den tøffeste, men for oss seere så blir det kjedelig å følge i real time... Syntes det var så kult når hun gikk for det hun ville ha i begynnelsen, og tenker at denne storyen kunne vært så mye mer komplex enn det den er. Hvorfor ender det opp med å nesten utelukkende handle om forholdet til Petter?

38

Kan si meg enig i det, og derfor håper jeg det snart blir tydelig for oss hva som egentlig skjer her. Hvis jeg har rett, vel å merke.

39
Godt tenkt

Denne teorien liker jeg, og er nesten den eneste som gir mening hvis det skal finnes noe som helst driv og handling midt i alt det surret som foregår nå. Det er så mye Zehra ikke vet og som derfor ikke vi vet, og det er vel også derfor det føles som om ting går uendelig sakte akkurat nå. De kunne godt vist oss litt mer konflikt da, men håper at noe nytt avdekkes veldig snart som skaper litt mer spenning. Hvis ikke gir jeg nesten opp å følge med :/

40
Still Nut

Tror det der er spot on analyse! Petter var jo positiv til Zehras remix første gang han hørte den, måtta bare "snakke med bandet først". Og da var jo tilbakemeldingen at de ikke var sikre om dette var den retningen de ønsket å gå. På 17 mai gir han også uttrykk for at han ikke har diskutert Kelatis ønske om å ha med Zehra inn på låtskriversiden med bandet. Så er det beste vi ser en ganske ukomfortabel Hans Olav som må møte Zehra alene fordi det "ble noe styr" (styr=drama/krise?)

41

Nettopp, jeg tror det de høster inn nå, er den tvilen bandet hadde i starten. Og at Zehra naturlig nok ikke skjønner at det er den som har kicket inn igjen. Noen i bandet ville dengang holde på som før, mens Petter ville jobbe ekstra for at bandet skulle godta Zehras remix(er). De jobbet da sammen med det, og da begynte også romansen å vokse.

Men jeg tror at bandets medlemmer til syvende og sist har ulike oppfatninger om hva bandet skal "være", alle har en eierskapsfølelse til Hernandez, og alle har sterke meninger. Hans Olav har vist seg eksplisitt positiv, i chat osv., han var den som inviterte Zehra, mens de to andre muligens har vært en tur i tenkeboksen og tenker sitt. Uten at de egentlig mener å ekskludere Zehra, men de har sine meninger om hva bandets identitet skal være. Dette blir en konfliktlinje som er utilgjengelig for oss som følger Zehras perspektiv, og derfor føles alt langdrygt og utilgjengelig også for oss seere nå. Jeg håper dog det tydeliggjøres snart, så det ikke går altfor sakte for oss som tross alt følger Zehras POV.

42

Sant, det har jag inte tänkt på riktigt! Att det kanske handlar mer om bandet själva än vad vi (och Z) fattar

43
Kjedelig

Kan ikke alle sende melding til skribenten? Dette her blir for dumt

44
Solsikke

Har ett lite håp om at Zehra skriver en låt til en tekst som får P til å skjønne at Z fortsatt liker han..

Begynner å bli kjedelig dette egentlig...

45
Still Nut

Som lillesis synger til. Men da må hun sette inn giret og det litt brennkvikt.

47
hvornår kommer der en episode?

Er der nogen som ved hvornår episoden kommer ud idag?

48
Episoden

Kom klokken 6.00

49

Ok det her er virkelig svært at vente på, og det må også snart være helt ulideligt for dem! Tror jeg var kommet til at sende en “thumbs up” eller et eller andet dumt som en fejl, fordi jeg havde brugt alt for lang tid på at stirre på tråden, hvis jeg var en af dem. Kan Zehra ikke bare skrive, at hun savner ham? Jeg ved, at det ville være en kæmpe kontrast til deres kommunikation lige nu, men det ville være så fint, at det ikke bliver langtrukkent, men at en af dem gør noget i stedet i afmagt!

50
Har tænkt det samme

De er så utroligt beherskede begge to

51

Zehra var en så kul karakter til å begynne med. Selvstendig og med bein i nesa. Nå er det jo bare en skygge igjen av den karakteren vi ble kjent med før pausen.

52

Jag förstår att det inte var du, men i början vill jag minnas att majoriteten av kommentarerna handlade om hur otrevlig och omogen zehra var.. det blir visst aldrig bra.

53

Alla kan väl bli deppa och ”inte sig själva” av kärlekssorg. Och detta har ju Z haft svårt för, att verkligen erkänna för sig själv att hon gillar någon på riktigt. Lätt att stå upp för andra, jobbigare att ta hand om sig själv

54

Blank starta veldig, veldig bra denne sesongen, men det burde vært mer spenning og konflikt på dette punktet i historien.

55
Sinus

Jeg hadde forventet "All of me" på øreproppene, men neida:((

56
Ikke Petter sin feil...

Zehra sa at de ikke passet sammen. Vi vet at hun ikke mente det. Men det vet faktisk ikke Petter. Og at hun skal jobbe med bandet betyr jo da ikke nødvendigvis at Petter alltid må være der. Visst det «bare» er buisness! Så Zehra må få ut fingeren å si hva hun føler.

57

Hvornår sker der så noget igen..?

58
SKUFFENDE

det.går.faktisk.talt.IKKE.bra!!!
Vi sitter med spenning her. Vi vet alle sammen at til syvende og sist blir Z og P sammen. Men det vi er på utkikk etter er hvordan de løser opp konflikten!! egentlig så er denne konflikten laget av A. Jeg er en av de desperate typene som sjekker hvert minutt når det kommer et nytt klipp eller meldig, men dette er såå kjedelig. beklager blank, men dette er litt skuffende. Z skjerp deg ikke vær så tøff i tryne med moa, mens uskyldig ved P. og P, ja hun har sagt at dere ikke passer sammen blabla bla, men jeezzes OVERBEVIS HENNE OM AT DERE PASSER SAMMEN !!!!

59

Syns det er bra at han respekterer det hun sier, jeg, ikke noe sånn Noorhelmgreier. Men det er lov å ta en samtale om at han evt. opplever blanda signaler...

60
Hilde

Hei NRK.
Vi skjønner poenget med at serien heter Blank. Og at vi pines litt med å se hva som skjer mellom Zehra og Petter er greit og gøy. Men dere har trukket det litt langt. Dere får oss ikke nyskjerrig lengre, dere får oss til å miste lysta til å følge med. Dette er ikke spennende lengre, det er blitt kjedelig- vi får ingen pekepinn på noe som gjør det interessant lengre. Zehra er usikker og det er greit, men da kunne vi sett mer av at hun snakker med venninnene om han, eller at ho stalker han på SoMe. Men nå kjeder jeg meg bare. Håper dere klarer å redde dere inn her, det er mange som venter på noe skal skje, ikke skuff folk. Men jeg vet at for min del så kaster jeg inn håndkle nå. Dette ble for lite spennende for min del.

61
Realistisk

Synes det er realistisk at folk bryter avtaler og realiatisk at det går treigt

62
Jepp

Men det virkelige livet er også av og til kjedelig. Jeg hadde aldri gidda å se en dramaserie om mitt eget liv atm. Da hadde du fått uker med klipp av typen «ligger i senga med feber», «oppdaterer Blank uten at noe nytt har skjedd», «går på trening, yay», «snakker litt i telefonen med mamma», «sitter foran pcen og bruker for lang tid på å formulere en e-post». For min del er poenget med å følge en dramaserie å få ta del i noe som er litt mer spennende enn mitt eget liv.

63
stolthed

jeg læser det mere som om, at hun må lære at give slip på sin stolthed, ikke usikkerhed

64

Ser fra utsiden fremstår Zehra som tøff og selvsikker, jeg tenker dette dels bare er en måte for å Zehra beskytte seg på. Som alle andre er også Zehra sårbar. Ved å slippe noen inn bak fasaden settes mye på spill...

65
Tråkigt

Efter pausen har det bara gått nedför...

66
Perle

Enig med de teoriene som går på at det nok er noe vi ikke vet om som foregår, muligens interne issues i bandet, noe personlige problemer Selma har el, og kanskje også det som vi har fått hint om relatert til Zehras tidligere skolebytte. Håper vi får klarhet i det snart, vanskelig å holde tråen uten..
Tenker uansett at Zehra nå må åpne seg for vennene sine eller i alle fall på en eller annen måte dele det hun tenker med noen. Nå vet vi jo at det ikke var noe problem for mamman at hun lager musikk, og jeg mistenker også at vennene hennes er mye mer støttende enn det Zehra virker til å tro!
Kom igjen, Zehra! Nå må du tørre å være ærlig og sårbar!

67
Kommentarfeltet:

sutre putre mutre

68
Hjælp hvad betyder dette ?

❤️

69
okay jeg forstod tror jeg

far er kommet hjem 🙂

70

Blank lige nu: Sms'er og samtaler hvor de aftaler møder og at noget skal ske... gang på gang... uden at der så rent faktisk sker noget. Lige siden hiatus har det været vældig antiklimaks hver gang Zehra og Petter ses.

Og hva sker der med alle de manglende konfrontationer? Zehra og Petter vælger de jo tydeligvis at vente med til lige inden slutningen. Som forventet. Men hva med Zehra og Amina - Skal det bare glemmes helt eller? Zehra og hendes mor i forhold til den uddannelse hun tydeligvis ikke er glad for? Zehra og bandet? Der har stadig ikke været en ordentlig samtale imellem dem.. Og der er tydeligvis også stadig noget uforløst mellem Zehra, Moa (og Nadiya)?

Føler, at de kunne have brugt tiden så meget bedre... I stedet for at vente med alle konfrontationerne til sidst. Hvis vi altså overhovedet får dem... (sorry for negativiteten)

71
misa

håller med till 100%

72

Nonsens

73

Unsure why people are saying this is stagnant. If anything, the last clip opened up so many more questions about Petter and/or the band. Not showing up to a meeting he organised, after he said he and Zehra would be fine, seems uncharacteristic (he doesn’t seem like the type to avoid and hide). Something is up. I’m growing more curious about him every update.

74
A - it's just so hard to be in misery-land

with them 🙂 I really liked all the clips - think they are such great actors. I just hope we will get some time to see them together before its all over - all though this is about not finding the good path together right away - the good path is important to witness - only two more episodes left now.

75
Thanks

Yes! I love this comment! I decided to feel that way too now 🙂

76
Hmm?

Bare meg som følte han sendte mld bare for å understreke at han droppa hu for Salma? Jeg fikk den viben.

77

Mye fortsatt som er ikke oppklart i denne serien!!! Det er ikke sikkert Zehra og Petter blir sammen på slutten!!! Hva med vennene til Zehra??? Hva med den jenta som gjenkjennes Zehra men Zahra vil ikke bli gjenkjennes av henne!!!!

78
Jahapp...

Vadå? Ska dom ses till helgen..? Det behövs nog liiite mer spänning liiite tidigare för att man ska fortsätta titta på blank...

79
Jeg er så spændt på komm der komme noget i dag

Petter har jo trukket sig helt i den uge der er gået. Og Zehra virker også opsat på at være "over him". fokus på musikken - men musikken er jo det som får dem til at miste kontrollen.

80
har Petter mon ligget med Selma 17/5?

Altså det kunne jo også forklare hvorfor han og Selma måtte gå en tur - de var måske bare virkeligt flove? embarassed?

81
Konflikter?

Jeg tror ikke at han har ligget med Selma, virket som om Petter var over henne for lenge siden og at hun bare er en god venn og bandmedlem ? tror heller som flere her sier at bandet er uenige om hva som skal skje fremover og at det er vanskelig for Petter å befinne seg i samme rom som Zehra ☺️

82
Og derfor må han vel holde sig væk Petter

til hans virkelig er ovre hende

83
måske tager Petter lidt væk?

for at få Zehra-følelserne lidt på afstand? jeg forbereder mig på at det bliver værre nu

84
«Blank»

Jeg tror de som produserer denne serien har blitt helt blanke jeg. Det har jo stoppet helt opp og skjer ingenting.

85
Skjerp dere nrk!

Nrk leser ikke kommentarene uansett.

86
El se

Dette begynner æ bli altfor snork for min del... zzz

87

Svakt

88

När jag och ett ex gjorde slut så minns jag att tiden stod stilla efteråt. Helt jävla stilla. Spelade ingen roll vad jag gjorde eller hur länge jag tyckte jag var med nöjd med att ha hållit mig sysselsatt, kollade på klockan och det hade ändå bara gått typ 10 minuter och det var 100 år kvar till man fick gå och lägga sig. Så att det går segt nu är väl för att det helt enkelt går väldigt segt för Zehra (tills hon lyckas komma ur sitt mode som hon är i nu).

89

Tycker att Zehra ska snacka med Nadiya nu!!!

90
JA god ide

lad os få girl talk I aften pls pls

91
tror Zehra

kommer til at fælde tårer i dag

92

Nå kjeder jeg meg.

93
Ja ja

Nå bør det ta det opp snart, denne sesongen har vært litt minutt for minutt. Ganske kjedelig og platt. Mye av grunnen til at jeg ser på blank er egentlig mangel på gode norske ungdomsserier etter at Lovleg sluttta, denne målgruppa har ikke så mye å velge i akkurat. Blank var bra i starten men nå er det bare kjedelig. Håper det tar seg opp snart?

94
Klipp takk!

Skal vi ikke få noe klipp i dag? Hadde et håp om å få se at Zehra endelig kommer i med noen innrømmelser ovenfor enten Petter eller venner, mest sannsynlig med Nadiya og Amina først og så Petter siden.

95

Jeg synes ikke denne sesongen er kjedelig. Det er bare helt uutholdelig fordi jeg har kjærlighetssorg, lengter etter å se Petter og etter at Zehra skal ha det bra. Akkurat som de som har laget serien vil at vi skal føle. Så serien er knallbra. Men den får følelsene til å kjøre berg og dalbane.