Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

56 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Totalt uinteressant.

Amina et bortkasta tid. Ikke interessant å høre om hennes problemer. Har hun i det hele tatt spurt Zehra hvordan det gikk etter hun skulle snakke med Petter på 17. Mai? Dette blir for dumt.. og tregt.

2

Dette er det dummeste jeg hat lest i dette kommentarfeltet. Amina er bortkasta tid!? Håper du tenker annerledes den dagen dine venner har det vanskelig.

3
Amina virker jo virkelig presset

lidt i tvivl om det virkelig er sandheden hun fortæller Zehra. Hvad tror I andre?
Kunne det være at Amina måske er kommet til at sige noget som har startet lidt en kædereaktion?

Alle de sommerfugle? Transformation men også Kaos teori a la Sana/SKAM?

Er det sådan at på en måde så har Amina sagt noget i misundelse/jalousi, som har fået andre til at gøre noget som har fået Moa til at slutshame Nadiya - og som fik Zehra til at reagerer - og som fik Moa til at modreagere og det fik Nadiya i really big toruble??

Og er det på en måde Amina der har sagt noget, sat noget i gang som har fået det til at gå helt skævt til Petters fest og igen agerede så Zehra kom til at flippe helt ud (husker i Aminas look da hun blev smidt ud af festen) og nu skammer Zehra sig så voldsomt at hun ikke kan gå tilbage til Petter?

Kunne det tænkes at Amina kunne opsøge Petter og sige undskyld for at have skabt en masse trouble til den fest. Og kunne det tænkes at Amina kunne undskylde til Zehra for at få hende til at tro at Petter und friends var duste - og kunne hun lige fortælle hvad der skete og så ville det blive lettere for Zehra og Petter at snakke sammen igen?

I'm just thinking

4
Hele tiden

tenkt at A er presset. Det baller jo på seg. Først og fremst må hun velge en muslim men det kan virke som om drømmene er på vent. Så kommer presset fra skolen, og så lurer jeg på (og kanskje hun) på om Y er gay og at han ikke elsker henne men Kemir. Og personligheten hennes er litt sånn at alt skal passe inn i hennes bilde av ting, og derfor går det heller ikke, det fører til kognitiv dissonans.

5
Jo der var noget med Yasir

men hvad?

6
Kom igjen

Eg tror det er viktig å se at hun faktisk sliter med ting. Ja, hun er ikkje den beste venninne akkurat nå, men Z er glad i henne og det bare viser at vennskap er ikkje alltid det enkleste. Bare se på hvor close de to kan være og hvor mye distanse det finnes samtidig mellom de. Vi vet jo ikkje om Amina kanskje føler seg litt stengt ut (vi ser jo hennes blikker til Zehra) og bare ikkje tørr å spørre fordi hun er for redd for å være alene hvis hun begynner med å krangle med Zehra. Jeg sier ikkje at det er en unnskyldning og jeg hadde ønsket at Zehra og Petter kommer til å faktisk være ærlig med hverandre. Men kanskje dette her må oppløses først.

7
Also:

Be kind. Always.

8

Jeg syns det motsatte. Det går tregt med oppdateringer fordi vi ser det hele gjennom Zehras synsvinkel. Hun får ikke vite noe fra bandet, det er relativt stille på vennefronten og hun føler seg generelt alene i verden. Hvis du syns dette er så kjedelig og at dette blir for dumt, kan du jo bare la være. Det er sikkert mange som har det på denne måten i virkeligheten, det er dette som er realistisk. Er du mest interessert i en en serie som bare gir og gir hele tiden kan du kanskje finne en annen serie.
Jeg tror også at Amina syns det er vanskelig å spørre Zehra hvordan hun har det fordi hun har vært så hemmelighetsfull og ikke vært åpen om hva hun tenker.

9
Miri

Helt enig med deg i dette. Jeg er så lei av alt maset med Zehra og Petter, det virker absolutt ikke som hovedpoenget i serien. Jeg syns NRK har laget en veldig helhetlig sesong, og det er deilig å se at det ikke må være drama hele tiden, bare "virkelighetsdrama", sånn som den faktisk er. Kjenner meg mye igjen i Zehra, og vi får virkelig et innblikk i zehra's verden både fra minoritets bakgrunn og generelt å være ung voksen som prøver å finne ut av livet sitt sammen med sine nære venninner. Til syvende og sist så ønske de aller fleste det samme her i livet; tilhørighet og meningsfull hverdag. Det utrolig sterkt å kunne få kjenne seg igjen i det.

10
Amina og Zehra deler ikke så meget personligt

Og de har så meget brug for at snakke begge to.

Jeg synes presset på Amina er urimeligt stort for at klare sig til eksamen.
Og det er vældig slidsomt at have en long distance kæreste. Der er så meget savn og længsel forbundet med det - been there done that never going there again. Amina har meget på spil.

Zehra kunne i princippet "bare række ud" til Petter - han er jo lige der i Oslo. Men Zehra lukker ikke rigtig folk ind. Hvorfor gør hun ikke det? Altså hun er jo super omsorgsfuld og giver meget hjælp men alligevel lukker hun kun Nadiya lidt ind? Der er så langt fra den bløde kerne der hypnotiserer og ler til den hårde pige der råber "lad mig gå" og har masser af attitude. Petter er jo utrolig stå når man tænker på hvor mange gange Zehra har været hånlig, afvisende og hård.

Spændende med hyttetur - det vil jeg glæde mig til at se.

11
scary canary

Agree with everything you said. Blank is definitely a series that requires us to read between the lines because everything is very "internal" and not obvious at times. If you look at it at face value, it seems like a blank canvas but once you delve deeper, things start to make alot of sense and you realise it's been screaming in colour the whole time. We have to pay attention to the little things and not just the words - after all, actions speaker louder than words! 😀

12

Det er ikke totalt uinteressant, det sier mye om vennskapet deres.

Det du skriver her tenker jeg sannsynligvis er noe av det samme Zehra føler.

13

Zehra står for hjelp til andre Amina, Nadija, thehernandesband, familien sin!!!Sikkelig god venn, søster og datter!!! Men ingen som kan hjelpe henne..!!????

14
og hvis nogen spørger lukker hun ned

eller svarer ikke. Ikke let at komme ind bag Zehras shell.

15

Hun har fått råd da. Av både Ahmed og martin. Om å si det som det er. Om å kjenne på kjærligheten. Så kanskje det hun burde gjøre er å ta til seg ting fra de som ikke er fra den "harde kjerne"? Det gikk ganske bra når hun valgte å strekke seg utover sin egen indre kjerne i starten av serien. Hun hadde DJ gig. Hun ble med på å remixe en sang. Hun møtte Petter og Hernandez.

16
og af Nadiya

det er bare at plukke de råd og sætte dem sammen - og handle

17

Søte barndomsvenninner.
Bare de som ennå har dem, vet hvor søskennært det er.

18
Hæ?!

Amina, lær deg disse ordene i feks denne rekkefølgen: HVA - MED - DEG? HVORDAN - GÅR - DET - MED - DEG?

19
Hmmm

Jag vet inte riktigt jag. Det måste ju finnas en poäng med alla dessa Aminaklipp. Men vad är den, undrar jag? Klippen berättar ju en hel del om Zehra som person och hennes relationer till sina vänner och så vidare MEN hur för detta historien vidare? Jag fattar att ni har en plan på Nrk men jag ser den bara inte. Väntar med spänning på det där förlösande klippet som får mig att tänka "WOW, jaha. Det är detta de vill få fram".

Så....Jag väntar vidare ❤❤❤

20
Zehra:"tenk på Manchester united "

Amina: drepende blikk

?????????

21
Lea?

Så søte de er. Amina er flink å dele sitt liv og Zehra er så støttende og god.

22

Hvis bare Amina var en halvt så god veninde som Zehra er...

23
Selma

Fikset hytta i håp om at Z ikke har mulighet til å være med.
Håper denne uken blir mer innholdsrik ??

24
det tror jeg virkelig ikke

tror Selma håber at alle kan lære hinanden bedre at kende og team-builde lidt. Og at Zehra endelig kan få sagt det hun har at sige - tror Selma rådgiver Petter i hvordan han skal håndtere Zehras måde at være på - young psykolog in spe

25
Selma

Jeg tror du tar feil, men håper du har rett.
Selma virker ikke veldig begeistret for Z.

26

Det er litt i hennes personlighet å være sjalu. Hun jobber med og akseptere slike følelser, litt som hennes insta viser til. Men hun har et beholv for å heve seg over det. Tror hun er litt sarkastisk i forhold til forholdet med P. Hun har sikkert litt problemer med å gi helt slipp, men det kan vise seg gjennom å være beskyttende og gå tur osv. Som sakt hun er "psykolog".

27
Still Nut

Hmmm ordner Selma med hytta fordi hun da tenker/forstår at det er lite sannsynlig at Zehra blir med. Eller at en hyttetur en gang for alle skal vise Petter at han og Zehra er for forskjellige?

28

Har vi egentlig fått noen forklaring på hvorfor Zehra stadig sover hos Amina?

29

Tenker det er helt vanlig, iallefall blant meg og mine venninner da vi var på den alderen. Amina har flyttet hjemmefra, og bor mer sentralt, mens Zehra bor hjemme, og litt utenfor byen.

30

Ja, Zehra er omsorgsfull, ass. Og helt enig med de som sier at det er mer å likne med et slags søskenforhold enn et venninneforhold kanskje, og at det fort kan bli en slags tatt-for-gitt-het i det at de er så ekstremt tette. Det kan være veldig fint, men det kan også bli en grenseløs tilstand med den typen ubalanse i ivaretakelse jeg føler at blir antydet her. Zehra har nok det siste året blitt et hakk eller to mer moden enn Amina, og det er en slags ubalanse i hvem som ivaretar hvem. Det kan man overkomme, for all del, men jeg synes det hadde vært interessant hvis Blank-skaperne også hadde tematisert det å vokse fra noen man er så tett på som det Amina og Zehra er. Det hadde vært en modig og nokså original vinkling.
Litt en slags motpol/speiling av forrige sesong, hvor Susanne og Ella fant sammen igjen (det at hun ble sammen med Simen til slutt synes jeg var mindre interessant enn det meste andre som skjedde i den sesongen).

31

Bedste kommentar længe!!

32
Kæmpe Susanne fan

Here?‍♀️

33
Hyttetur

Musikkworkshop på hyttetur! Da kan ikke folk bare gå. Og Zehra har alt sagt ja.??? Nå er det virkelig mulig for dem å bli kjent! Jeg ber for at Selma faktisk vil hjelpe Petter med Zehra.

34
Holmenkollen DK

Jeg tror, det bliver dramaaaa!

35
håber på 117 klipp fra den hyttetur

please through klipps at us like confetti

36
*throw

not through sorry

37
håber på kæmpe meget musik feelgood stemning

det ville være så cool - har ventet på det

38

IKKE TENK PÅ VANNMELON-IS, TENK PÅ AT SABELTANN-ISEN ER TILBAKE!! <333

39
Glace

Er den så bra da? Kjenner jeg har gått glipp av noe her!!

40

Trenger mer?Kan det snart skje noe? Vil bare alt skal ordne seg for Zehra og de rundt henne

41
Längtar

Jag längtar efter ett klipp med Amina och Zehra där Zehra vågar öppna upp sig och berätta om sina känslor för Petter? Hoppas också på fina råd från Nadiya!

42
Sorry

Hyttetur? Sorry kan ikke. Må jobbe. Z

43
Årh

Håpte de endelig skulle snakke ut om ting og at Zehra skulle snakke om Petter og få råd men neidaaa

44
Vooondt

Zehra bruker så mye tid på å snakke med Amina om hennes problemer, sånn som med søvnproblemene hennes her. Men til tross for at Amina ser minen til Zehra og antageligvis skjønner at det er noe, så bare snur hun seg bort.. Jeg kan ikke annet enn å håpe på at Zehra gjør et oppgjør med Amina denne sesongen.

45
Zehr er empatisk

hun ser Aminas eksamenspres

46
Amina slider men noget

Håber det hun skrev var “husk at snakke med Petter om det der skete på festen”

Og husk at spørge yasir om han overhovedet vil til Norge

47
Tett

En hyttetur med bandet kan bli veldig tett.

48

satser på en relativt stor sommerhytte. Da er det plass, samt varmt vær til å gå tur om man trenger. Kanskje vann i nærheten

49
Interessant

Hyttetur i helga - så får vi måske ikke så mange klip i løbet af ugen?

50
Optimist

Jeg sitter og håper litt på at Selma som studerer psykologi kan komme til å stille Zehra spørsmål som gjør at hun må fortelle litt mer om seg selv. Nå som vi vet hva Selma studerer tenker jeg at de litt nærgående spørsmålene på Yayas kan ha vært et uttrykk for at hun er nysgjerrig på mennesker. Videre har Zehra kanskje ikke vært på hyttetur før, så hun må spørre Petter om hva man skal ha med seg av både mat og klær, og at det kan bli mange søte meldinger av det..

51
scary canary

What a pleasant Sunday clip! Zehra has such a beautiful, kind heart and treats her friends & family so nicely. I wonder if she'll express hesitation to her friends about heading to the cabain and recieve some well-needed advice from them 🙂

52
Blå stemning

to forelskede piger med hjertesorger - den med stor fysisk afstand og den anden med en enorm mental afstand.

Og Amina kan næsten ikke tage imod Zehras afslappende omsorg - mon selv har indset hun har været en idiot - både med at tage for mange med til festen og opfører sig dårligt - og med at presse Kerim ned over hovedet på Zehra og mon hun angrer - håber det så hårdt.

Håber at når eksamen er slut så er der overskud i hovederne til at hjælpe hinanden.

53
If Zehra fails the exam

Then Amina might get the full picture of how much heartache she has caused.

54
Julie R

Jeg tror Amina godt ved at Zehra er ved at brede sine vinger ud, og er bange for at spørge Zehra ud. For så bliver det virkeligt. Amina ved, at Zehra er en påfugl, der lige om lidt vil vise alle sine farver. Men Amina er 'bare' en almindelig fugl. Tror Amina er bange - vil Zehra efterlade sådan en grå lille fugl, når hun letter?

Zehra er storesøster, og dén rolle har hun også som veninde-rådgiver til Amina. Hvordan vise sig svag overfor en der altid søger hendes råd og støtte og hjælp? Dynamikken/de er begge nødt til at ændre sig, hvis dette venskab skal bestå! Vi giver hinanden så mange roller at leve op - eller ned! - til. Se jer omkring allesammen - er der nogen der prøver at komme ud af den rolle de altid har haft? Vil DU ud af den rolle du altid har haft, så må du sige noget - ikke alle vil kunne acceptere at du nu vil noget andet. Men dem der kan - det er lige dem du skal være sammen med 🙂

55

Amina og zehra er havfrue “søstre” og Petter er menneske prinsen men han er også mr darcy og zehra er også Elizabeth benent

56

Tror også amina er lidt ræd for at zehra skal tage til “den anden verden” - altså petters verden og ikke komme tilbage. Fordi det er måske også zehras verden faktisk