Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

128 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
first

first

2
ka farsken

neiii, serr, jeg vil ikke dette her mer, dette er seigpining på høyt nivå

3

Hans Olav var så skjønn

4
Snorkfrøken

DRITSØT ?

5
Vondt

Det der var VONDT!! ????????

6

Vet ikke helt hva jeg skal si... rar episode egentlig..

7
Ja ni, nrk...

Nur börjar till och med jag tycka att det går lite väl långsamt. Men jag tittar vidare och hoppas på att det händer något. Som någon sade tidigare så kanske det känns annorlunda när man tittar på hela episoden, inte bara klippen. Så jag tittar vidare och hoppas på att det blir bättre. För den här säsongen har ju ändå varit superbra- stundvis....

8

Enig i at det går helt utrolig sakte nå. Virker som om de bare prøver å fylle episodene med hva som helst av ikke-handling, før vi til slutt kan få en happy ending med Zetter4ever.

9

Jag börjar tro att det inte kommer sluta med kärlek. Det kanske inte alls är samma upplägg som tidigare.

10

Kanskje hvis Zehra finner ut at hun har det best uten Petter, f.eks fordi hun vil skille business and pleasure, eller at hun faller for noen andre. Men som ting er nå tror jeg virkelig ikke det. Alle disse ungdomsseriene til NRK er ment å hjelpe dagens unge ved å ta opp aktuelle problemstillinger og spre håp. De skal vise at livet ikke alltid er så mørkt, og at ting ofte går bra til slutt. Jeg kan ikke se for meg at NRK avslutter serien med et budskap om at et multietnisk Oslo øst/vest-forhold ikke fungerte fordi de to var for forskjellige, som Petter og Zehra snakker om nå. Men problematikken rundt det å være sammen og klare å jobbe sammen profesjonelt tror og håper jeg at de tar opp i enda større grad enn de har gjort hittil. Hvis samarbeidet med Hernandez er ment å bli en langvarig greie, må kanskje Zehra velge mellom å bli sammen med Petter og droppe samarbeidet, eller å fortsette samarbeidet og håpe på at følelsene med tiden dabber av. Eller så kan hun prøve seg på det kunststykket det er å kombinere forhold og musikksamarbeid (med et band som også eksen hans er en del av)

11

Jag är inte helt emot det faktiskt. Helt ok för mig.

12

Poor Zehra. I hate seeing her being upset :’-(

Ps: Hans Olav is cute and seems nice!

13

Ok, ikke helt det jeg havde regnet med/håbet på, men ååårh, da hun finder høretelefonerne frem...? Jeg savner Zehra og Petter så meget?

14
Dette blir bare altfor drygt...

Flere klipp i dag?

15
Cami

Nei, herregud! Snakk om å dra det ut da.. det var så bra før pause. Etter det skjedde det nada!

16

Signerer den

17
Cosmos

Okej, jag förstår att slow-pace är en central del av denna typ av serie för att den ska vara mer realistisk, men under de första veckorna hände det så mycket mer! Då handlade det om flera delar av Zehras liv, men nu verkar det bara vara fokus på Petter-grejen, och det gör serien ganska tråkig tycker jag. Det blir lite platt fall, och jag måste säga att denna säsong av Blank inte lyckats fånga mig lika väl som tex Lovleg (jag glömmer nästan bort att gå in och kolla om det har kommit någonting nytt). Mindre tråkiga Hernandez-chattar och MER av Zehras vardagsliv tack!

18
Såe

Det var klippet jeg havde ventet på hele dagen??? Antiklimaks

19

17,52 min hittil denne uka, rekker de et klipp til? Har seriøst kjærlighetssorg???

20
Hallo

Nå må neste serien ta seg opp. Det skjer jo ikke en dritt. Bare drar ut tiden med svada.
Mulig Petter og Selma går tur for å rense luften, eller noe i den retning. Men dette blir for kjedelig.

21
Hva sker

med Petter og Selma? Er de ved at finde sammen igen eller?

22
Nei serr???

Bare meg som får avsmak av petter sin oppførsel? Han visste jo at zehra skulle komme. Stakkars Zehra, får virkelig vondt av det.

23
Ingen Petter

Skuffende ?

24
hahah

hans olav og zehra hadde vært søte sammen hahah

25
Jaaarh!

Jeg nåede lige at tænke "Mulig plot twist? Hans Olav er vild med Zehra". De ville faktisk være søde sammen...

26

Fack petter da!!

27
Surprise

Surprise surprice

28
Gjest

Jeg tror jeg er forelsket i Hans Olav

29
scary canary

I was half-expecting Petter and Selma to be on the other side of the track! Such a sad scene 🙁

30

Would have made that scene 5X better imo

31
Me too!!

??

32

And me too!

33
Hæ?

Hva sker med at Petter inviterer Zehra med til mødet og så bare drager afsted med Selma på ubestemt tid? Synes det virker rimelig uhøfigt at Zehra dukker op til et næsten tomt lokale når de havde en aftale. ? Gruppen sender meget mixede signaler overfor Zehra i forhold til hvor vigtig de synes hun er..

34
Enig

Helt enig! Hvis de viser seg å ikke være interessert i å samarbeide med henne så burde de bare si ifra!

35

moren og søstra til zehra er så søte! Vil ha mer av familielivet/hverdagslivet til Zehra, og ikke bare all foks på petter og hernandez.

36
Zahra ditcher samarbeidet

Og satser på Petter.

37
Jeg vil b ha rosa skyer, fluff og kos

Få ut fingeren, Zehra, si at du ikke er over ham.
#teamfluffogkos
#teamZehtter

38

Kjipt å invitere til møte for så å bare stikke med Selma. Føler det var litt med vilje. Herregud hvis de bare hadde klart å snakke sammen ordentlig, tror begge liker hverandre innerst inne men at de ikke helt tør å utforske det fordi de er redd for hva de kommer til å finne. At de er for ulike og ikke passer i lag, men det tror jeg faktisk de gjør! De utfyller hverandre veldig godt.

39
Stakkar Petter

Han har kjærlighetssorg, og orker ikke møte Zehra og «late som ingenting»

40
tror det

og han kom til at take it out on Jacob som tog hjem. og nu angerer petter også det. må have hjælpe af psykolog studerende selma. intet romantisk mellem de to mere - men en solid hjælp til den følsomme petter.

41

Tror jeg også. Derfor går de en tur for å prate om det og hvordan det får med videre samarbeid om Zehra er med og han har følelser. Enten det, eller så er det noe styr med Selma. Virker som det er noe som ikke blir fortalt.

42

Jeg tror at det er fordi Selma og Petter hooker opp og finner tilbake til hverandre etter det med Zehra. Blikkene de sender hverandre på scenen, måten Petter skriver om han og Selma på i gruppechatten,
som en duo, og det at de plutselig er et annet sted og det kan ta tid før de kommer tilbake. Det kan se ut som om det har blusset opp igjen etter festen. Kanskje det er derfor de ikke kommer og Jacob blir rar.

43

Jeg mente Hans Olav, ikke Jacob.

44

Kanskje du er inn på noe der!

45
Snork

Zzzzzzzzzz ?

46
Okay major drama I gruppen?

jeg tror Petter er dybt frustreret over at Zehra ikke vil ham og lader det gå ud over Jakob som er skredet. Hans Olav fik så opgaven med at tage i mod Zehra og lade som ingenting og Selma forsøger at få Petter til at opføre sig ordentligt. Petter trænger Zehra er mit bud.

47
Gråter

Dette var utrolig kjipt. Hvor har de dratt? Rart av Petter å gjøre noe slikt. Må ha oppstått en situasjon, tenker jeg. Eksempelvis at Selma ikke vil ha med Zehra. Men så skal vi tro at de er i ferd med å finne sammen. Her nærmer vi oss kanskje en Pærra parseremoni situasjon. Den av jentene som går ut av bandet, kan bli kjæreste med Petter?

48
Silje

Der var han gutten som var vokalist i band the Battery i MGP Jr 2008❤️??❤️????

49
Jeg vil ha et klipp til der...

Zehra går på fylla, og sender samme meldingene som Petter gjorde! «Jeg savner deg»

50

Omg! JAAAAA! Jeg vil også ha det!

51
Henie

Det blir samme dramaturgi som Blank førte sist. Seigpining, og så finner de sammen i siste klipp, sånn skikkelig kort klipp med et halvt minutts hygge før sesongen er over. Forutsigbart.no.

52

Ekstremt kjedelig om de legger opp til det. Men jeg tror du har rett! :I

53
Kanskje

Kanskje løsningen er at Hernandez beholder sin opprinnelige stil, men blir remixet litt av og til. Så finner Kelati ut at vil signe eller jobbe med Zehra. Kanskje han trenger en produsent? Kanskje er det Petter som snakker med Kelati slik at de finner denne løsningen? Og DA er alle hindringer fjernet for nydelige Zehra og kjekke Petter! (Vondt i hjertet og trenger å drømme meg bort). ?

54
Julie R

Selma har fået et anfald af jalousi -> gåtur. Gætter jeg. Helt atypisk af Petter at forsvinde

55

Sjalusi er den vanlige versjonen av Selma skal vi tro hennes insta, mange snakker om at den ser ut som om den hører til en 12 åring. Men Selma går psykologi. Det kan indikere at hun er en god lytter når P ikke har det greit. Håper hun kommer over sjalusien sin og heller støtter P og at det er derfor de går tur

56

Eller kanskje Petter har vondt i hjertet og trenger å «gå tur» for å kunne samle seg?

57
Håber det

Og ikke at han ligger med hende

58

For det første er det utrolig dårlig å være borte når Zehera kommer som avtalt. Det viser liten respekt for hennes tid. Stakk Petter av med selma slik at han skulle få en reaksjon fra Zehera? De etterlater også Hans Olav i en vanskelig situasjon, selv om han takler det utrolig bra. Sååå jeg regner med at Petter ligger med Selma, spørsmålet er om det er av kjærlighet eller for å glemme Zehera. Petter virket ferdig med selma i klippet når han ville begynne på nytt med Zehera?

59
De er vel bare mennesker

Gør hvad de kan. Tror Selma og Jakob har forladt bandet

60
Drivkraft

Kanskje faren for å miste Petter til Selma kan gi Zehra et spark bak slik at hun forteller hva hun føler?

61
Rart

Trodde Petter var over henne før han møtte Zehra. T

62
Zehra

Dra til venninnene dine!!!

63
julia

BATTERII!!!! Neida. Men jeg klarer ikke å ikke assosiere Hans O med mgp jr-bandet hans.

64

WTAF???

Så Petter inviterer Zehra (muligens under en følelse av plikt overfor Kelati) til å bli med i dag, men så er han ikke der engang? Jeg er glad for at Hans Olav er der. Han virker som en fin fyr og han kan gi henne info om ting som Petter kanskje ikke ville kunne gi. Men ja...

De som snakker om seigpining tar ikke feil.

Tenker dette er mye av det samme som skjedde i sesong 1. etter pause ble storyen saktet ned til 2km i timen. Det er noe dere kanskje burde ta med som ris til en eventuelt 3 sesong. "Hvordan holde koken etter pause". Det kan godt være vondt å se på fordi karakterene har det rævva. Men denne smerten er også pga manglede framdrift.

Også burde dette klippet ha et knust hjerte ikke et helt 😛

65
Julia

Beste kommentaren. SÅ ENIG

66
Mette

Tolker I det sådan, at Selma og Petter aldrig dukker op?

67

Det tenker jeg. Men veldig rart

68

Er dette virkelig sluttklippet for denne episoden? Veldig kort og det skjer jo ingenting?

69
Julia

Det skjer jo mye i dette klippet. Låta til z blir spilt på radio og greier! ? Problemet er bare at folk er så desperate etter at det skal ordne seg mellom P og Z, og glemmer at livet til Z ikke bare handler om én ting. Men jeg kjenner meg veldig igjen i den desperasjonen om at det må bli de to, så jeg prøver bare å nyte de klippene vi får så mye jeg kan ??

70

Burde det ikke komme en beklager-melding fra Petter? For at han ikke møtte opp.

71
Låta

Remixen hennes spilles på radio! Hun har lykkes med musikken og alt folk bryr seg om er greia med Petter...?

72
MariaM

Lyktes? Hun har ikke fått ei krone for jobben. Ikke engang takknemmelighet.

73

Det er kanskje fordi Petter er det som betyr mest for Zehra akkurat nå..vi ser det jo fra Zehras perspektiv

74
Kelati

Kelati er viktigere for framtida til Zehta enn Petter . og han liker henne! Hold fokus på det. Gutter blir det nok av.

75
Accordion

What is wrong with Petter?! Han hadde jo en avtale med Zehra - uansett de er kjærester eller kolleger. Virker ekstremt uhøfflig (og uprofesjonell) for meg.

76

Se på insta til HansOlav

77

.. og Zehra har kommenter ?

78

Og nå er denne emojien? byttet ut med denne ? ( Hans Olavs kommentar på bilde på Instagram)

79
Visste ikke om den engang:)

Takk!

80

Han inkluderer Z ?

81
Frank Ocean

Men hva skjer med emojiene? ?? Er de misfornøyde med at det er remixen og originalen som blir spilt? Derfor Petter er ekstra skuffet og ikke orker å treffe Zehra?

82
Emoji

Det er vel bare litt sånn «mind blow» emoji? Ikke noe negativt med den slik jeg ser det..

83

Og dette viser hvor lite Zehra klarer å ta tak i ting på sine egne vegne. Hvor er meldingen til Petter/Salma: Hei. Trodde vi skulle møtes og så var bare Hans Olav der? Hva skjer med det?

Dette klippet fikk meg virkelig til å lure på hvor dere vil med disse 17-18 min episodene og denne historien.

84
Bønn

Kjære Blank redaksjon, la Petter ringe imorgen og være lei seg for at han uteble og be om at de møtes og snakker sammen.? Trenger så sårt å slutte å være så trist og har så vondt inni meg? Empati og innlevelsesevne er noe dritt, egentlig.