Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

24 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Nå er Z på ballen her. Dette liker jeg.

2
This is great and everything BUTTTT

NOW ZEHRA NEEDS TO TO GET HER SHIT TOGETHER AND REALLY TALK TO PETTER SO THAT THIS HICCUP DOESNT STAY IN THE WAY OF HER FUTURE JOB OPPERTUNITIES WITH KEALTI AND HAPPINNESS WITH PETTER. OMG OMG THIS IS TOO SLOW.

3
Crash and burn?

Hvor mye credit kommer Zehra til å få fra de andre....? Og hvor mye har Kelati lagt vekt på Zehras bidrag?
Det hørtes nesten ut som Petter var likegyldig til om Zehra kommer på konserten i morgen, og vet vi om hun egentlig var informert? Vi har ikke sett noe chat om det. Hun blir nok heller ikke tatt med når bandet skal fortelle fra scenen at de har sluppet sin første låt. Men fiiiint at Zehra selv poster at hun har jobbet med en låt som har blitt utgitt.

4
Anonym

Hun har været med til at lave ET remix.

Hvad er det folk forventer? Hun har ikke lavet det hele selv, og det er første gang Kelati høre noget af det hun har lavet. Han har hørt bandet flere gange og hørt hvad de kan og set at de kan udvikle sig. Han ved jo ikke noget om hvad hun kan i nu, det kræver jo flere sange.

Alle får det til at lyde som om vi har været med til et møde hvor vi ser st de bliver spurgt direkte om de har fået hjælp og så svare nej. Vi ved ikke hvad der er sket eller hvad de har sagt så rolig nu.

5
Remix

Hun har bare laga en remix, hun er ikke en del av bandet. De har gitt ut låten både som de selv har laget den og remixen. Synes ikke det er rart at hun er mindre involvert enn resten av bandet

6
siri

tror at petter sin holdning bare kommer av at han er såra pga alt med zehra. når hun kom bort i går og var litt sånn nervøs og greier, du så jo at han håpa på at zehra skulle si at hun ville spole tilbake allikevel. så skjønner at han ble skuffa 🙁 men tror virkelig ikke han er likegyldig til om hun kommer altså!! men kanskje heller at han bryr seg veldig mye om hun kommer, men ikke nødvendigvis bare av musikalske grunner..!

men jo generelt, håper hun får credit for arbeidet ja!!!!!!!! spesielt med tanke på kelati!

7

Jeg tenker at Petter absolutt bryr seg om Zehra kommer på konserten 17 mai..Ellers hadde han sannsynligvis ikke spurt i det hele tatt.

8
synes nu petter lød ok interesseret

i at få Zehra med til koncert

9
Finally

That's the attitude we have been waiting for! We like!
Go ZEHRA!
Slutt med det ubesluttsomme tullet!
Keep your eyes on the price and go for it!
The world is yours!

10
Lukter ugler i mosen

Føler dette kan bli intriger med at bandet ikke anerkjenner at Zehra «har gitt ut låt», når det egentlig er Hernandez sin låt som Zehra har hjulpet dem med. Ikke kan jeg huske at Zehra hadde noen betingelser om å være med på låta heller... er det ikke litt rart at hun tror at det er hennes låt da?
Jeg blir ikke overrasket hvis bandet «setter henne på plass» ved å si at hun ikke er en del av låta, selv om vi vet at hun er grunnen til deres suksess ?

11
Anonym

Hvorfor er det alle mener at vandet forsøger at gøre Zehras rolle så lille som muligt i forhold til det her nummer.
Hun har hjulpet dem med at lave et remix, det medføre jo ikke at hun skal være med til alle deres møder, eller at Kelati automatisk vil arbejde sammen med hende.
Det her er vel hvad man kunne forvente der ville ske.

12

Also, Hans Olav also posted a photo and mentioned Zehra's contribution

13

The band account commented clapping emojis, and Hans Olav commented "happy <3 <3" so I don't think they have an issue. Selma might be a different story...

14
Observasjoner

De applauderer i kommentaren på INSTA-posten

15
mere problematisk at Amina ikke kommenterer!

Hvorfor har hun ikke liket eller skrevet noget?

16
det har hun nu :-)

stolt mama

17

Bra Zehra! Og fin vinkling mellom å fremheve sitt bidrag og takknemlighet til Hernandez for at det var med deres låt! Og Hans Olav har skrevet grattis og hjerte under innlegget hennes❤️

18
Må huske at

Petter måtte gå. Han vil nok snakke med henne når de har litt mer enn et par minutter..

19
Skjer med amina?

Venter på at amina skal kommentere

20
amina

Og Amina kommenterer selvfølgelig ikke, og støtter ikke sin bestevenn som hun elsker. Enda et tegn på at Amina er en dårlig venn.

21
Observasjoner

OK?

22
Instagram

Zehra har skifta bio fra farmasi til musikkprodusent <3

23
Detektiv

Hvis man ser på insta så har både Hernandez og Hans Olav tagget Zehra i innleggene deres om utgivelsen, mens Selma har ikke gjort det i sitt innlegg?

24
Lurer på..

.. om Zehra og Petter lader opp til konserten i morgen med Eurovision, særlig det svenske bidraget Is it too late for love??