Amina Iqbal Aktiv nå

01:20

Amina:
Er du våken?
Amina:
Klarer ikke sove, gruer meg så mye til i morgen
Zehra:
Det kommer til å gå bra Amina, man kan alltid mye mer enn man tror dagen før
Zehra:
Du har lest så bra
Zehra:
Prøv å tenk på noe annet
Zehra:
Som dette
Zehra:

01:25

Amina:
Haha, takk det hjalp faktisk❤️

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

32 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Hmmm

Eksamenstrekk ... Litt sur på Amina så synes det burde være litt karma her

2
Næh

De er studenter, så det er nok ikke eksamenstrekk, men faktisk eksamen.

3
Eksamen?

Vi er nået til et punkt hvor jeg ville blive overrasket hvis det ikke viser sig at Amina klarer sig bedre på studiet end hun selv tror - og at det faktisk er Zehra som failer mod alles forventning, fordi hendes hjerte ikke er i det.

4

Hvor god venn er ikke Zehra i forhold til Amina. Tror nok at Zehra også kommer til å innse det snart...

5

Skjønner ikke hva du snakker om. Amina er ærlig og ei utrolig god venninne, Zehra holder alle i uvitenhet.

6
Helt uenig

Hvordan er hun en god venn til Zehra? Hun er jo pushy, hun har ikke bedt Zehra hvordan går det med henne, hun har ikke plaget å stoppe og tenke på konsekvensene av å bringe så mange folk til en fest som ikke var hennes eller noen av vennene hennes (hun visste vel hva hun gjorde der). Hun plager Zehra med skolegang når det ser ut til at hun gjør det minste for å holde seg flytende, for ikke å nevne at hun stadig utnytter Zehras notater og bare panikk før eksamer. Hun er en inkonsiderende venn, hvis du spør meg, eller veldig VELDIG uvitende ass, i beste fall.

7
Inkonsiderende?

Hun er da ikke pushy? Og det at hun tok med mange folk var da åpenbart en misforståelse. Hun har spurt Zehra rett ut om hun liker Petter og fikk nei (men hun skjønner jo at noe er i gjerde, hun bare skjønner ikke helt hva).
Og så er det ikke alle det faller like naturlig for å si «hvordan går det?». Selv om det er synd betyr det ikke at de er dårlige personer, de har bare et annet språk. Jeg synes Amnina viser Zehra plenty at hun er her og bryr seg om henne, og når Zehra er klar til å snakke vil hun lytte.
Dessuten plager hun ikke Zehra med skole, (Zehra var jo også våken, og satte sikkert pris på å slippe å ligge våken alene? Det kan være utrolig hjelpsomt å få hjelpe andre!) hun snakker med venninnen sin og deler det hun tenker på. Nå må bare Zehra gjøre det samme!!

8
Kinda agree with both of you

I think that Zehra should have spoken up to Amina by now about how she truly feels, no doubt about that. But on the other hand Amina does come across as a little pushy sometimes, mostly with the Kerim thing; Zehra was clearly uncomfortable about that. And besides, EVERYONE else but Amina knew that something was up between Zehra and Petter, hell even Martin who barely shows up was like “så hva med han Petter?”. Also, I don’t think the party thing with Amina was a misunderstanding, in no possible scenario would anyone invite that many people to someone else’s party without the party owner’s explicit invitation.

But yes, like Inkonsiderende? replied, I don’t think Amina is a bad person (or even a bad friend), but maybe she should reevaluate her image of Zehra (and Z must be open to that as well).

9
Misforståelse?

Hun tok med mange folk med vilje, hun visste at det kom til å bli bråk...

10

Amina er ikke en god venninne?? Har du i det hele tatt sett på serien?!?

11

Er jeg den eneste som liker Amina? Spør du meg så virker det som om Zehra ikke har kommunisert nok med ho til at hun skjønner hvor mye hun liker Petter. Hun har jo ikke noe problem med Nadiya og hennes kjæreste. Tror så klart at hun er for innblandet i kjærlighetslivet til Zehra, men det pleier venner å være generelt. Zehra er veldig flink til å sto opp for seg selv, men hun holder mye skjult for Amina, Lurer på hvorfor.

Uansett, jeg har en følelse av at Amina kommer til å gjøre det bedre enn Zehra 🙁 håper det går bra med begge da!

12
Amina har grund til at være ide af den

Tror jeg

13

Jeg liker også Amina! Hun gjør så godt hun kan,

14
Ble så glad for enn nattchat

... men håpet det skulle være med Peter...

15
a bit too much Amina...

I try not to, but everytime I see Amina I‘m getting more annoyed ?

16

Hva skjer med dette? Jeg skjønner ikke.

17
Amina er ikke til å tro

Amina har ikke spurt Zehera en gang hvordan det går med henne. Ikke spurt om Petter, om hun er klar for eksamen osv. Syns Amina virker som en venninne som forventer at andre der for henne, og ikke tenker på å vise noe tilbake... Egoist rett og slett. Blir spennende å se hva som skjer med vennskapet når Zehra oppdager hva som skjedde før festen til petter

18
Huh?

Wait vad hände innan Petters fest?? Har jag missat något?

19

Var vel egentlig at Amina la ut på instastory at de skulle til Petter og kalte de Ola og norske navn osv.
Men var jo på instagrammen til Amina så Zehra må jo ha sett det enten før eller etter festen uansett.
Eneste jeg kan komme på?

20
Mathea

Åånei.. Zehra har ikke lest i det hele tatt. Hun tenker bare på Petter <3

21
Sara

Zehra får heller ikke sove.

22

Er så lei av Amina, og Zehra begynner å irritere meg, trodde ikke hun var så tafatt og veik 🙁 Hun fortjener snart ikke Petter

23

Det er da helt innafor å vente og tenke og prøv e å konse på eksamen? Skjønner ikke hvorfor alle er så irritert, dette er helt realistisk framgangsmåte.

24
Hun er jo helt ute.

Vis Z hadde ryddet unna litt i hodet sitt, så hadde hun klart å konse på eksamen. Akkurat nå tar Petter opp all plassen i hodet, og hun har null fokus på andre ting.

25
Liker

Hvis de har eksamen idag forstår jeg at Zehra ikke har satt inn full trøkk på å prøve å kapre tilbake Petter. Kanskje de møtes på skolen idag? Hvis han ikke har sluttet ennå, da.

26
Ja hun har forsøgt at komcentrere sig

Håber du har ret Liker❤️

27
Tidsadverbialgeriljaen

*i dag

28
Zehra er snill!

Snillhet er så fint og verdifullt ❤

29
Amina

Jeg skjønner mange syns Amina har oppført seg dårlig, jeg er enig i at hun har vært pushy og jeg tror også hun tok med alle folka og Moa med vilje for å lage bråk på festen.
Men, i det klipper hvor Zehra og Amina lager mat rett før de begynner å krangle og Zehra ber Celine holde seg unna, så spør faktisk Amina hvordan det går og om Zehra fremdeles liker Petter. Her sier Zehra NEI. Hadde det vært meg som var Amina hadde jeg nok skjønt at det ikke var helt sant, men vi er forskjellige. Noen mennesker trenger å få ting inn med teskje.

30
Enig

Og det med at hun har pusha Kerim hadde jo ikke Zehra noe i mot før de plutselig hadde den krangelen. Og ikke har hun snakket noe særlig om Petter til hverken Amina eller Nadiya, de vet jo ikke så mye om han så når Zehra sier nei på om hun fortsatt liker Petter så er det jo ikke så rart at Amina ikke graver mer. Og for alt vi vet kan det hende Amina har stilt dritmye opp for Zehra når hun bodde på "vestkanten" og flytta til Ellingsrud osv.

31
Sneaky Petter

What about me? ????

32
amina

Amina er dramaqueen, helt ærlig. Tåler jo ingenting, og tar sorgene på forskudd hele tida. Slitsom jente.