1063?

20:12

Nadiya:
Gutta!
Nadiya:
Jeg har store nyheter
Amina:
Hva skjer?
Nadiya:
Sååå jeg møtte Benjamin i sta ikke sant, og han bare skal vi dra på Oslo camping og han betalte og alt mulig og var gentleman ikkesant
Nadiya:
Og så bare var han litt rar og merkelig hele tiden mens vi spilte
Nadiya:
Og jeg bare faen nå skjer det liksom nå er det over liksom saionara (hvordan skriver man det egt?)
Nadiya:
MEN så bare plutselig var han sånn: er vi kjærester nå?
Nadiya:
Og jeg bare oh my days og what the fuck, og herre min skaper og hellige chirag
Nadiya:
Og bare jaaaa!
Amina:
Hahah åååå jeg ble glad nå!! Dere er så søte ?????❤️
Zehra:
Ååå så hyggelig Nadiya!
Zehra:
Banjamin er så bra, så glad for dere! ❤️❤️
Nadiya:
Takk ass gutta!
Nadiya:
Dere skal være forlovere
Nadiya:
Ønsker meg strippere
Zehra:
Hahha det skal du få

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

25 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Mette

Håber sådan, at Nadiya kan være Zehras forbillede og inspiration!

2
Det tror jeg bestemt hun er

Hvad mon zehra finder på?❤️

3
For lite som skjer...

Snart mister jeg interessen. Synes det skjer altfor lite fra episode til episode. Der klarte SKAM det bedre. Viktig å opprettholde spenningen.

4

We must remember that this is based on life after high school where life is a lot slower paced for a lot of people. Sure it’s slow, but it’s reflecting real life. Not everyday can life be jam packed full of drama or action! Zehra’s story would end too fast.

5
Dette

ER IKKE SKAM

6

Nu är det ju ändå så att SKAM varit så oerhört viktigt för så många människor att det an4agligen kommer dröja länge än innan folk slutar jämföra allt med den serien. Du får nog vänja dig vid det! ?

Puss och kram

7
Sandt

Men vi er blevet forkælede❤️?

8

Litt mer hverdagslig enn SKAM, kanskje, ikke så mye drama? Virker som Zehra skjuler en skam da, hun lukket seg da Eira kjente henne igjen fra Lilleaker. Tro om vi får vite mer om det?

9

Like vel lov å sammenligne det. Selvfølgelig subjektivt, men er samme konseptet med realtime i bunnen osv

10
det bliver jo dumt

"Samme konsept", det er en serie som også sendes på tv, ligesom mange andre ting. Det går jo ikke hvis jeg sammenligner med alle andre serier og film på tv. Det havde ikke givet mening.

11
venlighed er en dyd!

Lidt ret faktisk: webcast konceptet er da sammenligneligt og det med om det virker at give seerne følelser ved at give meget lidt - er det godt eller skidt? Er det okay at bruge dopamin som virkemiddel? - der er da så meget man kan diskutere og sammenligne i de forskellige webcast serier.

Zehra får for lidt Petter og alt for lidt hjælp til at komme ud af sin skal - det mærker vi - det bliver kedeligt og frustrerende. Men var det bedre at følge Isak i samme situation? Hvor det var sygt svært med Even og han havde ingen til at trække sig ud af skallen?

Jeg synes faktisk det er super interessant at sammenligne. Det at vi så Isak sidde på sin seng og være meget ked af det var så virkningsfuldt. Eller det at læse Gunhilds notater - det var utroligt virknignsfuldt. Og dette er utroligt virkningsfuldt men er det en god måde at gøre det på? det er jo op til den enkelte at vurdere.

12
Tanita

Herlige Nadiya ❤️! Håper du inspirerer Zehra nå da.

13

Härlig Nadiya är!

14
scary canary

So lovely for Nadiya and Benjamin! If only Amina was half as supportive for Zehra and Petter ?

15
Anonym

Det kan godt være at jeg har misset det, men hvornår præcis er det Zehra har fortalt dine veninder om sine følelser for Petter?
Det er jo ret svært for Amina og Nadiya at støtte Zehra, når ikke de ved hvad det er. Hvis man ser det klip hvor Zehra møder Nadiya på vej hen til Amina er det tydeligt at Nadiya tror der er noget mellem Zehra og Kerim.
Så længe Zehra ikke har været ærlig kan man ikke forlange st de støtter hende.

16
scary canary

Well, Amina knew about them because she saw Zehra and Petter kiss in the cafe when he came to tell Z that the band were signed, and she even asked Zehra if she was into him. She had a chance to offer her support. Instead, she mentioned Kerim and how much better he was to Petter. She cared more about her own wants than Zehra's.

17

Det er lov å spørre. Amina er så selvopptatt, man merker jo at det er noe med zehra. En god venn ville spurt. Dessuten forsvarer hun Petter når Amina sier at hun ble kastet ut av en fest. Selv de to guttene skjønte at Zehra likte Petter, men Amina fortsetter å overse det. Når de leser til eksamen og Zehra er fjern, så burde Amina spørre. Når Zehra blir rar når de møter Petter så burde Amina oppfattet dette. Det er MANGE slike hendelser som en ekte venn ville fanget opp, jeg skjenner den Amina typen og de bytter venner ofte ?

18
She wasn't supportive of Nadiya at first, remember?

"Wouldn't it be better to just find a Muslim?" she said. And Nadiya had just told how she felt about Benjamin, all rollercoaster and carrusells in her stomach.

19
scary canary

Yes, that's true. I don't think she was overly concerned about Nadiya and Benjamin in the same way she was for Zehra. She had made it clear time and time again that she should date Kerim and that he was the better option in comparison to Petter. She definitely should learn to show kindness and support for her friends' decisions from the start and not later (like now) because it evidently puts Zehra off from telling her things.

20
Jeg tror

at Amina kan kunsten å snu på en femøring når hun skjønner det er på ekte??

21
tror jeg også

Hvis hun ser Zehras hjertesorg så kommer hun til at snappe ud af den der jalousi ting hun har kørende med at Zehra bare kan alt og fokusere på at hun har fusket helt op for Zehra selv i sin mission i at noget ikke skulle være let for Zehra.

22

Fint sagt ???????

23
Bilde

Vil gjerne ha et bilde jeg!

24

Kärlek, massa kärlek!??

25
Kourtney

Og hellige Chirag