Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

96 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Alle scener med Celine er gull ?

2
Observasjoner

Ikke akkurat Harry Potter...

3
Krystall

God obsevasjon 😉

4
Celine ruler

Vil ha egen spin off med henne

5
Zehra, TID FOR Å HANDLE!!

Nå begynner det å bli kritisk.

6

Jeg tror nesten at Petter vet at Zehra vil lese det, og gjør det med vilje for å såre henne litt fordi hun såra ham.. Ganske trist egt.

7

Jeg hadde gjort det samme ?

8
jo Zehra må tage sin egen medicin

det var jo hende der foreslog at han gik tilbage til Selma - da de mødtes og han ville spole tilbage til før festen men altså Zehra synes han skulle tage en der passede bedre til ham - Selma fx.

9

Ja men om han hade känslor för Zehra kan han ju inte helt plötsligt bestämma sig för att bli förälskad i Selma. ?

10

En Selma kan hjælpe han med at gøre zehra jaloux

11
kom igjen

Men hallo. Når skal det skje noe a? Nå har det ikke vært klipp med Zehra og Petter siden før pausen. Det får være grenser for hvor lenge vi må vente.

12
Kjedelig

Enig, begynner å bli ganske kjedelig nå. Ganske lei av disse amina scene bare for å bruke opp minuttene, hva fikk vi ut av dette klippet liksom? At celine har lest boka til amina for gøy? Håpløst

13
Ikke helt

Du glemmer “kan vi ikke bare spole tilbake?” klippen. Men der skete ikke drit sidste uge ?

14
Skolen

Zehra stryker på eksamen?

15

Hun har lest mye tidligere. Tror de ville vise at stoffet ikke sitter helt, at det er det som stopper henne fra å få en god karakter fordi hun er umotivert

16

Hon svarar ju fel för att hon inte koncentrerar sig på frågorna.

17
Petter as

Skjønner at Petter ble skuffet av å se Zehra og Kerim men nå oppfører han seg som en unge? Prøve å gjøre Zehra sjalu med å skrive på den måten om Selma? Han har jo ikke gjort det tidligere.

18

Jag förstår inte ens varför han skulle bli besviken av en sån sak? Det var en kille som lyfte Zehra, hade ju lika gärna kunnat vara en kompis? Dom var ju inte intima precis ?

19

Tror jeg visste allerede da han sa "møtes ute?" at han var litt barnslig. Det var noe med følelsen av at han spilte et lite spill. Og så er det jo det HP greiene. Jeg tror jeg hadde rett

20
kan ikke bare hakke ned på p

Nå har Zehra oppført seg som en unge siden den festen, ikke svart på meldinger og vært kald og avvisende. Og ja den festen var fortsatt ikke noe god grunn til å oppføre seg sånn...

21
kkllkl

Hun trengte tid, hun slites mellom en ny kjæreste og venner og to kulturer. De har jo tatt en prat nå uansett, og man trenger uansett ikke synke ned på andres nivå 🙂

22

Enig. Kan hende det er ekstra viktig for ham å vise kjærlighet til dem rundt seg når han er heartbroken, men det der ble for mange hjerter! Og hvorfor har de gruppechat om ting Zehra ikke skal være med på??

23

Enig, men man kan gjøre mye teit når man liker noen...

24

Elsker Celine
Leser til eksamen jeg og, er akkurat like distrahert og dårlig som Zehra
På grunn av Zehra

25
Oida!

Skrev Petter på den måten for å gjøre Zehra sjalu?

26
?‍♀️

Til kulturhuset NÅ Zehra!!

27
Blank1

Jeg DIGGER denne sesongen, tør å påstå at den er bedre enn sesong 2 av SKAM (beklager for å sammenligne de to), men kan dere please slippe mer materialet/flere minutter i hver episode? I følge NRK så skal hver episode av Blank vare i 25min, hittil har alle episodene vært på mindre enn 20min- er ikke det litt for lite? Ser at det er 9 episoder i sesong 2, så hvis de fortsetter med mindre enn 20min hver episode, så mangler man jo 9 episoder x 5min (25min-20min) = 45min med materialet?

28
Blank>Skam

Jeg var en av de få som likte Blank s1 utrolig godt. Hele poenget var å skildre en jente som hadde et retningsløst og kjedelig liv, og vanskelig for å ta ordentlig tak i de utfordringene rundt henne. Akkurat som de fleste av oss har det.

29

Synes denne sesongen er bra og mye bedre enn sesong 1. Personlig synes jeg sesong 2 i skam var skambra haha, synes de er bra på hver sin måte. Synes kanskje denne sesongen er bedre enn sesong 3 i skam

30

En sjukt imponerande analys. Tack! ❤

31

Haha Celine altså? godt vi har henne, disse to andre er sååå kjedelige ?

32

Celine er best!

Amina prøver å hjelpe Zehra. Folk må slutte å hele tiden si at hun bare er kjip

33
Det kan være, at Amina på et tidspunkt springer ud som en god veninde.

Lige nu læser de bare sammen. Det er Aminas tur til at høre Zehra. Og lige nu er Zehra bare ikke tilstede.
Jeg håber hun tager til den café.

34

Det handler ikke om det? Det handler om at Amina aldri spør hvordan hun føler det, sånn som nå er det ganske tydelig at noe plager Zehra men hun spør ikke.

Og klippet er kjedelig, vi får svært lite ut av disse tomme scenene uten noe poeng.

35
scary canary

I would have thought that the band would all arrive at the cafe together.

36
Celine er best

Hahaha «var ikke akkurat Harry Potter»

37
Messenger

Hadde ikke Petter gammel mobil? Hvordan er han på messenger nå?

38

Han byttet tilbake til iphone i det klippet Zehra sa «jeg skal hjelpe dere» eller hva det nå var

39
Hvorfor vil alle..

..at Zehra skal være med på møtet? Hun er jo ikke med i bandet? Ja, hun fiksa en remix, men det er jo en annen greie? Hun skal vel ikke mixe alle sangene deres?

40
Kanskje..

fordi uten henne hadde ikke Kelati fått opp øynene for bandet i det hele tatt? Hun bør jo være der, og kan jo hende hun kan lage flere remixer for de

41
Inkluderingssjefen

Det er så mye kjekkere å høre: Ja selvsagt, bli med!
Enn: Ja, nei, det er bare noe vi skal; du trenger ikke å være med.

42
joda

ser den

men likevel, de er jo ikke slemme lissm

43
Ærligt?

For at se Petter i klipp

44
Bolli

Det er en mulighet for Zehra til å introdusere seg for Kelati. Hun kunne vært med på det møtet uten at det betydde at hun skulke fortsette å jobbe med Hernandez. Hun hadde fortjent å få sjansen til det.

45
Anonym

Men det ville være det mest uprofessionelle hun kunne gøre. Han har hørt 1 remix fra hende, det er jo ikke nok til at vurdere om hun er gid eller om hun har potentiale.
Hvis Kelati vil arbejde med hende skal han jo nok sørge for at komme i kontakt med hende.

46
Celine❤

Du är fantastisk! Jag älskar dig! Vill ha en alldeles egen Celine i mitt liv!

Och så drar vi inga förhastade slutsatser om mötet utan hoppas istället på att de nämner henne och ger henne den cred hon ska ha och förtjänar.

47
Bolli

Dette var rart... ulikt Petter å skrive noe sånt vel? Begynner å lure på om det bare er Selma som tuller fra Petter sin mobil. Hvis ikke virker det veldig som han prøver å gjøre Zehra sjalu, og det er i så fall veldig skuffende og barnslig adferd fra hans side.

48

Kan hende det virker, da. Vi mennesker er ganske enkle sånn.

49
denne ukes episode bør være bra

Nå har det blitt nåkk nedtur, nå vil jeg det skal gå oppover!!!!

50
Zehra!!

TIME TO ACT

51
Sangen

Elsker Halsey-sangen (Without me) i bakgrunnen. Perfekt for situasjonen til Zehra.

52
Morsom parallell

Er det tilfeldig at Zehra og Selma høres ut som to varianter av samme navn?

53
Michael

De gjør de vel ikke det?

54
Morsom parallell

Ja, jeg har også tenkt det samme (og skrevet). Selma og Zehra er ganske like navn, som en nordisk og en tyrkisk, mer eksotisk (for nordboere) variant...

55
Se det litt fra petter sin side.

Det er så mange her som skal hele tiden forsvare Zehra men så fort Petter gjør det samme så er det ikke ok, synes det blir for dobbeltmoralsk. Er det fordi hun er jente at hun skal ha rett til å gå videre, være kald og avvisende men ikke han? Prøv å se det litt fra Petter sin side, han har prøvd å holde kontakten men hun har vært den som ikke svarte og det var hun som prøvde å få en greie med Kerim men så innså hun at det ikke funket. På grunn av denne chatten skal noen av dere dømme Petter, Petter og Selma har vært bestevenner lenge og det er nok litt deres humor.

56

Skjønner hva du mener, men jeg hadde ikke oppført meg teit tilbake hvis noen jeg kjente oppførte seg teit. Hva hjelper det? Og hvis Selma og Petter har sånn humor hvorfor har de ikke vist noe av den humoren før nå? Synes ikke de har virket som bestevenner bare venner helt frem til nå. Zehra prøvde heller aldri å gjøre Petter sjalu eller noe, og var jo meget dumt av henne og ikke svare noe som helst til han. Hun kunne jo hvert fall skrevet hun trengte tid. Men han trenger jo ikke "ta igjen" og prøve å såre henne tilbake? De er voksne mennesker ikke 11-åringer i skolegården med vil-du-bli-sammen-med-meg-lapper.

57
uenig med deg G

Petter og Selma har jo vært såpass gode venner at Zehra trodde de var sammen?

58
Petter sataer alt på zehra tror jeg

Han bruger alle tricks for at få hende og det synes jeg er så fint. Zehra er jo så lukket at det er svært at bryde igennem tornehækken og Peter er på den ene side så utrolig sød og forsigtig men han giver ikke op - vældig sta!

59

Liker detaljen med hjertet som blir et pimlebrett når man trykker på det.
Og liker at Celine har lest boka ?

60

Farmasi er ikke Harry Potter for Celine på samme måte som Kerim ikke er Harry Petter for Zehra

Gå og finn ham. Ikke meld. Gå og møt ham!

61
facerape?

Bare meg som automatisk tenkte at det var Selma selv som sendte meldingene fra Petter sin mobil? Synes ikke det høres helt ut som petter å skrive my hero og så den emojien bak

62
Dansker

Zehra var "flittig" med sit studie i starten af sæsonen. Læste derhjemme og læste på skolen. Nu klarer hun ikke at holde fokus på eksamenslæsning - hendes mind er et andet sted. Zehra følg dine drømme, uanset hvad det indebærer. Musik, kærlighed......

63
På tide

Jeg syntes at det er på tide at de snakker sammen nå!!

64
Nalle

Petter vet at Zehra følger med, han vil garantert gjøre henne sjalu etter at han så hun med Kerim

65
Vil ha mer!

Vet det skal være virkelighetsnært, men føler alt har stagnert etter pausen?? Vi har jo bare fått vite hva som skjer med denne Amina/Yasir tingen.
Hvor er Petter? Hva tenker Zehra om det?
Hva er greia med hun jenta som kjenner igjen Zehra?
Hvor er Nadiya?
Hvor er Martin? Hvorfor har han fått en profil om han ikke er sentral for handlingen? Til nå har han dukket opp typ to ganger og er jo egentlig bare sjefen til Zehra

66
Vestkant/østkant

Ja, og at zehra tydeligvis har bodd på vestkanten før. Kanskje miljøet til Petter ikke er så fjernt fra en verden hun kjenner fra før allikevel?

67
Anonym

Petter er der ikke fordi Zehra bad ham om at forsvinde - hun er tydeligvis påvirket af situationen, men han gør jo bare hvad hun bad om.
Martin har en profil fordi der bliver kommunikeret om og med ham, i sæson 1 var der også personer som havde en profil uden de egentlig havde betydning for handlingen.

Blank handler om valg, og i begge sæsoner har valget at den rigtige kæreste haft en stor betydning for handlingen. Amina/Yasir er dels modsætningen til Susanna, men også symbolet på hvad vi tror der forventes af Zehra. Og uden dem ville vi jo ikke have hele Kerim/Petter situationen.

68
Petter

Ja, Zehra ba han "forsvinne", men hvorfor er det ingen av jentene som spør om hvordan det går med P eller hele den musikkgreia? Jeg nekter å tro at hverken Amina eller Nadiya så at han gikk forbi etter bowlingen. Det er jo tross alt det som er hovedtemaet. Synes iallefall det er rart ikke Nadiya har spurt, siden hun har skjønt at Z liker ham litt.
Tror ikke noen tror han skal dukke opp uoppfordret, men at han aldri er et tema synes jeg er rart

69
Anonym

Pigerne var vel optaget af deres fyre, og det er derfor ikke sikkert at de lagde mærke til 2 drenge som gik et stykke fra dem.
Zehra foreslog jo at Kerim kom med til Norge hvilket nok er grunden til at Nadiya ikke har spurgt ind til Petter. Hun antog jo også at der var noget mellem Zehra og Kerim da de mødtes den aften hvor de spiste sammen.
Og Zehra har aldrig sagt noget om han til pigerne så det vil virke mærkeligt hvis de pludseligt spurgte ind til ham.
Bandet har delt sangen og dato på de sociale medier, med Zehra nævnt, så der er vel ingen grund til at de skal spørge ind til det.

70
Ny oppdatering trengs!!!

Hvorfor er det så få oppdateringer, og når det først er en så er den "kjedelig" i den forstand at det ikke gir oss noe? skulle tro det skjedde litt mer etter det møtet med Kelati... På tide at Z steps up her game!

71

Celine virker ikke like glad som hun pleier å være 🙁 går det ikke bra med datingen?

72
........

dårlig gjort av Petter å gjøre zehera sjalu

73
Hva med zehra?

Hva med zehra da? Dårlig gjort av hun å være sånn som hun har vært mot han, kald og avvisende også det med Kerim, og ikke en gang har hun tatt kontakt med Petter etter han så de gå sammen. Er det noen som bør ha skyldfølelse her er eet zehra

74
Nrk ass

Nrk har aldri vært så treige med oppdatering som på denne sesongen, føler at blank sesong 1 , skam og lovleg ble oppdatert mye oftere og klippene var viktige. Her får vi korte og kjedelige klipp...

75

Va? Jag håller verkligen inte med alls ?

76
Haha

Jeg binga hele Eagles på NRK.no igår mens jeg ventet på klipp

77

sakta sakta går det

78
whatever

i love this clip ha

79
yes me too

but keep the clips coming - we need more now...

80
Emblarian

Zehra er veldig forelska i petter, han er likedan, det er berre spørsmål om tid før dei blir ordentleg saman og alt blir bra, ho ga beskjed til kompisen til venninna og det er eit stort nok steg at eg veit at med alt styret at petter ikkje går tilbake til eksen sjølv om ho er svært sjalu på zehra og petter ikkje får zehra ut av tankane. Gleder meg til fleire klipp, og håper at kjærleiken vinn til slutt ?

81

Ikkje akkurat Harry Potter. Og Petter blir kalt for Harry Petter. Så er kanskje et hint om at Zehra burde lese Harry Potter aka Harry Petter istedet

82
Stakkar

Stakkars Zehra. Jeg føler så sykt med henne.

83

Enig med folk her, det går for sent og det vi får se er for lite og intetsigende.
Må skje litt mer, over litt lengre tid. Smell til med 5 min!

84
Ny chat

Igen Zehra. Satser på at de klarer sig selv fremover igen Zehra, eller..?

85
Tolkninger?

Hvordan tolker dere det som skjer når man trykker like her?
Er det en rød pille ("red pill") vi ser, som symbol på at Zehra trenger å se virkeligheten her? Og handler den virkeligheten om at hun synes farmasi er kjedelig - eller om at hun savner Harry Petter? Eller begge deler?

86

Tjekk ut red pill på urban dictionary. Det er muligvis en referanse til Matrix.

87
Får noget af egen medicin

Petter lader som om han gør det hun foreslår så hun kan mærke efter om det var en god løsning - det med at det er lettere med Selma

88
Krystall

Ja skjer med hjerte når ein trykke , kva skal pillebrettet bety?

89

Det kan være en henvisning til Matrix, hvor den røde pille får betydning af at vågne op og se sandheden i øjnene.

90
Smart

Haha, skulle ønske jeg også gadd å bare lese en lærebok på kort tid! Så mye man hadde fått gratis av det ?

91
Celine

Celine burde være med i flere cener! Digger hun

92
Vote for egen sesong til Celine

Hallo. Celine fortjener en sesong. Hjerte på denne kommentaren for å få Nrk til å lage en egen til henne!

Jeg tror Celine peker på noen samfunnsfenomener: det å være ung voksen og fortsatt ikke etablert. Det er veldig tabu å bo i kollektiv, ikke ha fullført utdanning og jeg får inntrykk av at Celine ikke har særlig med venner. Vi må få vite mer om Celine.

93

Noen andre som tenker at bruken av Without Me av Halsey var symbolsk her eller?

94

Jeg skjønner ikke helt at hun lot en sjanse på å møte Kelati gå fra henne. Var jo det det startet med. Jaja

95

Eneste grunnen jeg ser på, er pga. Celine

96
?❤

Celine er best! ?