Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

54 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Søster goals!

Men møte og ingen Zehra: dette har vi tatt før ass. #Zehramåværemedpåmøtet

2

Nadiya hjalp med haha love. Zehra bare skriv til Petter

3
Bolli

Så søte søstre ❤️ Forstår Zehras skepsis til at hun ikke er inkludert i dette møtet. Hun burde insistere på å få være med selvom hun «ikke trenger å stresse med det». Er jo selvfølgelig en stor mulighet for henne også. Håper virkelig ikke bandet har tenkt å ta all æren når det var Zehra som hjalp dem med å bli interessant for Kelati i utgangspunktet.

4
Anonym

Hvis du tjekker bandets insta(Petter) kan du se den video hun viser sin søster, og der står flere gange st det er Zehras remix

5
Nei!!

Det vi fryktet!

6

Oh burn! Ute i kulden. Føler Petter seg brukt, vet de andre?

7
Serr???

Har de ikke fortalt om zehra til kelati? Eller gitt henne nok cred?

8

Men navnet hennes er på starten av det klippet hun viser søsteren da. Står «Zehra remix»

9
Dansing med søstre

Å Herregud som jeg kjenner meg igjen. Bare at
jeg at søstra mi ikke var så flinke.

Men utelukking av Zehra? Ikke kult.

10
Selma

Petter har kanskje betrodd seg til Selma,. Det kan også tenkes at Selma vil forsøke å få Petter tilbake, hun virket ganske sjalu under middagen med bandet

11

Godt å høre at Nadiya fremdeles tester grenser 🙂

12
Helt seriøst?

Er det egentlig greit å teste grenser på vegne av andre? Skjerpings.

13
Skjerpings?

Hvis hun mener det er riktig så kan det være det.

14

Herlig klipp med lillesøster, har ventet på litt dansing siden hun som spiller Zehra driver med dans. Men Hernandez, SHIT! Den satt som en knyttneve i magen?

15

Hun har helt sick moves da! Og lille søs er en søtnos. Fokuserer på det poitive her jeg nå.

16
positiv. ting nummer 2

ehra skal være med på mødet i morgen og ses med Petter. Skal vi gætte på at han dukke op i blå trøje og sort hue? OG zebra er måske sort?

17

Haha det punktet er jeg på å Nut. Første jeg tenkte etter klippet var. «Å søsteren har fint hår! Har hun farget det siden sist? Søte de to er sammen»

18

Nå må bare lillesis legge ut vid på Insta og tagge Zehra så Petter Kokosbolla får se å bare innse at hun er hot stuff og en amazing søster og verdt å kjempe litt ekstra for.

19
Auau

Trenger ikke stresse... —> Trenger ikke å være så synlig?

20

Var det ikke stygt sagt av Selma?

21

Hvis de skal snakke om lansering, burde Zehra være med, men hvis det er planlegging av konsert, burde hun ikke være med. Tipper Selma bare vil skåne Petter, men Zehra vil oppleve det som at hun blir holdt utenfor.

22

men hun beskytter muligens P og tror kanskje Z brukes han. Litt mye projeksjon og umoden tolkning tenker jeg

23
Anonym

Det er et møde om en koncert for bandet, det har vel ikke noget med Zehra at gøre.
Samtidig er der en mulighed for at de ikke vil samarbejde med hende mere efter det hun sagde til Petter sidst.

24

Men det var ju ett möte om låtsläppet, inte konserten? Och vill dom inte samarbeta med henne kan dom ju strunta i att släppa den låten också. Det är tack vare henne. Hade varit lätt för dom att bara skriva ett meddelande om att Kelati ville ha ett möte, och att hon får vara med om hon har tid och lust. Det kostar inget. Bara dålig stil att inte meddela alla inblandade vad som gäller tycker jag.

25
release

Er det ikke møte om release av nettopp Zehra sin remix?

26

Det er eit møte om release av singelen, ikkje om konsert med bandet. Føler det er sjølvsagt at Zehra burde vere med på slipp av singelen ho har remixa?

27
Bolli

Møtet var angående releasen, ikke konserten. Synes da Zehra har noe på det møtet å gjøre. Vet ikke helt hva du refererer til med Petter, at hun ikke syntes de to passet sammen? Er ikke sikkert hun vil samarbeide med Hernandez mer heller, men hun vil garantert samarbeide med Kelati.

28

Det var ikke møte ang. konsert, men ang. release, altså slipp av låten som Z har laget remix av. En selvfølge at hun skal være med på det.

29

Trodde det var om å slippe sang det møte?

Men ja, skal ikke se bort i fra at Petter har sagt fra til de andre og at det blir med den ene sangen. 😐

30
Go Zehra!!

Hon kommer gå dit!!?

31

Føler at det følger litt av dette at man kan aldri egentlig bli brukt i et "forhold", man må på en måte ta sin plass. Selma får da si det hun vil innenfor rimelighetens grenser, mens P er NØDT til å vise seg fra en bedre side

32
Gravd sin egen grav

Hun har jo litt selv valgt å ikke være med gruppe disse to siste ukene, petter hadde nok inkludert hun men hun snakket jo ikke med han.

33
scary canary

It doesn't matter if there is personal drama between Zehra and Petter, or if Zehra has "shut" out the band (which I hardly believe - they have discussed things about the band rehearsing etc. which does not involve her). They should put personal problems aside and be more professional.

34
What

Hun har jo remixet låta, det er denne sounden som gjør at låta blir utgitt. Hva som har skjedd mellom henne og P i mlmtiden på et annet plan har ingenting gjøre med om hun skal ha kred eller ikke for den jobben.

35
Hun må ta konsekvensene..

Nå har P og de andre jobbet hardt for å få et samarbeid med Kelati, ja Zehra har lagd remixen men det er Petter som har stått for all dialog og samarbeid med Kelati. I tillegg så har de vært så snille og brukt denne chatten hvor hun er med men det var ikke før i går at hun valgte å svare. Zehra skule ihvertfall ha prøvd å holde kontakt med de og ikke fryse de helt ut.

Selvfølgelig skriver Selma « ikke stress med det» når Zehra har nesten ikke stresset med noe som har med bandet å gjøre. Det var Petter som maste om at de skulle finne tid til å lage den osv.

36

Ja, hun har skapt avstand med de. De prøvde å inkludere og hun avviste. Han ville ta en sjangre/skru tiden tilbake. Hun avviste.

Om hun vil være med burde hun jobbe litt for det. 😐

37

Det var skikkelig herlig å se Zehra sammen med lillesøsteren igjen. Søsteren er til å spise opp,og de to ser ut som de har et så fint søskenforhold ???

Men de i Hernandez holder tydeligvis Zehra utenfor, selv om det er takket være hennes remix de ble signa. Blir så provosert av det!

38
Andromedus

Flinke dansere! Kjipt hun blir utestengt.

39
Hmmmm

Her er det noe potetgull i posen ...

40

skjønner egentlig godt om Petter ikke vil ha med Z på møte, når hun ikke vil ha noe å gjøre med han ellers. (selv om man kunne holdt det hakket mer profesjonelt, hmm)

41
Hmmm.....

Ja, detta ser ju inte så bra ut. Undrar vad som händer i morgondagens klipp? Är riktigt nyfiken.

Även om jag blir irriterad å Zehras vägnar tänker jag ändå att hon medvetet hållt sig inaktiv i chatten osv. Det är ju inte bra. Hon måste ta lite mer initiativ till att ta plats, sånt där kommer ju inte automatiskt.

Det är lätt att tro att Selma försöker exkludera Zehra men vet vi inte alldeles för lite för att säga att det är det hon gör? Jag vet inte... många frågetecken alltså... NRK ni håller oss på helspänn! Tack för det! ❤❤❤

42
Ursäkta??

Inkludera Zehra, det är tack vare henne ni blev signade och hon står bakom en stor del av den här remixen!!!

43

Tror nok Zehra kommer til å dukke opp på det møtet.

44
Tankefull

Petter sitter mellom to stoler ???

45
Møte med Kelati

Møtet med Kelati var vel om utgivelsen og der er Zehra i høyeste grad medvirkende. Var jeg Zehra hadde jeg skrevet "jeg kommer!" Nå må hun stå på selv for å bli kreditert jobben sin. De andre kommer ikke til å nevne henne viss ikke.

46
Anonym

Der er ingen som siger at hun ikke vil få kredit for hendes arbejde, men hun er ikke en del af bandet og så har hun vel heller ikke noget at gøre til det møde.
Hun har hjulpet dem med 1 sang, uden hun har fået lovning på noget mere.
Kelati har tydeligvis fulgt bandet i et stykke tid og ved hvad de kan og kan se fremtidsmuligheder i dem. Han har hørt 1 remix som Zehra har arbejdet på, uden egentlig at vide hvor meget af det der er hendes fortjeneste.
Hun burde jo snakke med bandet i stedet for bare at møde op til et møde, for det vil da få alle vil at virke uprofessionelle og muligvis ødelægge det for alle.

47
Alt er lov, Zehra!

Zehra og søstera hennes er virkelig søte sammen! ❤️

Og det er et godt spørsmål søsteren stiller her. Det viser seg at hun er en veldig viktig støtte for Zehra, hun er liksom den eneste som virkelig bryr seg om at Zehra har det bra, i motsetning til f eks Amins. Jeg kan bare gjenta spørsmålet: Hva er det du vil? Du kan jo ha alt, og alt er lov for deg, men du må bestemme deg!

Jeg heier på deg, uansett hvem du velger å være sammen med!

(Er selvfølgelig for Petter hehe, på ekte!)

ZEHRA!!! ❤️❤️❤️

48

They should have messaged each other in a private group with just the band.

49
Møte

Jeg er sikker på at hun går til møtet! Hun vet både tid og sted?

50

#ZEHRAMÅGÅPÅMØTET

51

saweetie goes off so much, we stan!

52
Selma

#selmamågiseg

53

Stakkar zehra ser synd på henne men hun har jo Amina og nadiya

54
Happy feet

Søde søstre