Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

129 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
cringe

for en rar stemning 🙁

2

Ja jeg er nok ei skikkelig surtruse for nå ble jeg bare oppgitt, forvirra, frustrert og lei meg. Amina irriterer meg voldsomt hver gang jeg ser henne, og jeg blir grinete over at hun skal få være så lykkelig forelska og ikke Zehra. Og lei meg fordi hva vil serien vise med dette? At Zehra vil få det bedre med noen som kan oppfylle tomannsboligdrømmen til Amina? Gi oss iallefall masse klipp fremover som gjør at bitene faller mer og mer på plass.

3

setter pris på dine kommentarer nut <3

helt helt enig med deg. På et tidspunkt måtte jeg se klippet med tekst, uten lyd. Jeg bare orka ikke. orker ikke mer Amina. Orker ikke at Zehra lar henne være sånn mot henne. Jeg også lurer på hvor de vil med dette.

4

Haha ja men är det så rart egentlig

5
Krystall

Spørst om Amina klarar å sjå den rare stemninga eller om ho skal fortsette planlegge livet til Zehra? Og der passar ikkje Petter inn, synd Amina har slik holdning over bestevennina si.

6
.!ødw

NEINEINEI. JEG ORKER IKKE.

7

Der er jeg også. Orker bare ikke. Jeg blir irritert bare jeg ser Amina og enda mer irri av at hun skal få lov å være så lykkelig forelska og ikke Zehra. Og så blir jeg grinete av hele settingen. Hva skal dette vise oss? At tomannsboligdrømmen til Amina er mye bedre for Zehra. Så ja nei bare nei. Takler dette dårlig. La oss iallefall få flere klipp utover det bitene faller litt mer på plass. For nå er jeg bare forvirra og frustrert og lei meg. Tror jeg går å legger meg. Bare synd jeg sitter på jobb.

8

Kemin med Petter är waaaaay better.
Men så länge hon följer sitt hjärta är jag nöjd. Även om jag rooting for Petter ?

9

Omg jeg dør av Amina, hun er jo gifteklar

10
Oi da!

Dette her ble litt for barnslig etter min smak, og kleint. Det er så tydelig at Zehra ikke er så keen på å spille fotball.

11
scary canary

I feel like I'm betraying Petter by saying this but I really like them together (even if they're a little bit awkward at the moment) lol

12
Glad tyrker

Han og snakker tyrkisk ? hadde aldri trodd det

13
i knooow!

kerim er supercute jo

14
begge gutter er supercute

de er jo perfekte - for hvem ved vi ikke helt endnu 🙂

15

Ser ut som Zehra går inn for at det skal bli hyggelig..

16

Kanskje hun håper at det skal bli som Amina ønsker?

17

Eller ukomplisert

18
Sjalusi

Jeg tror det kommer til å bli sjalusi for Aminas del. Jeg tror Zehra og Kerim kommer til å finne tonen (som venner) bedre enn Amina og Yasir og at Amina kommer til å synes det er tungt. Jeg syns det legges litt opp til et sjalusiopplegg, bare hør hvordan Zehras navn er det eneste som ropes underveis i fotballspillinga. Og hva mente Yasir med å spørre Amina om det går bra med beinet? Har hun hatt vondt i beinet? Eller har hun løyet om det fordi hun har spist piller (ritalin)?

19

Do you think she's on ritalin because she studied the whole night Zehra was there? Could be that she is on amphetAMINEs instead? As a pharmacology student, she can probably synthesize it herself, but she does need precursors.

20
Anonym

I doubt she would be able to synthesize anything. She's a first year student judging from her age, and the school books she and Zehra are reading. She most likely bought Ritalin tablets illegally if she actually is taking them.

21
Anonym

Ritalin? Jeg er med på at nogen vil have at Amina skal fremstå som verden medt onde person, men der er ingen belæg for den påstand.
Det kan være at hun slog sig under kampen eller at det bare er noget han siger for at have en undskyldning for st komme tæt på hende

22
Fotball

Hun slo vel sikkert beinet litt da de spilte fotball da

23
Skjønner ikke noe

Hæææ? Piller?

24
Har jeg gått glipp av noe?

Hvordan vet du at hun har spist piller?

25

Ble diskutert som teori i kommentarfeltet i chatten med Celines youtube-filming

26
Krystall

Det var også nytt for meg, kanskje var der den telefonen Amina fekk den gongen Zehra skulle ete lunsj og Amina sa det var nadia som skulke låne noe...??

27
nu er de der kirsebær på øverste hylde på reolen hos Amina

så jeg tænker at hun skulle bruge prævention? til "pop the cherry" kind things?

28
Jaja

Ok, Aminas navn ropes også en gang, jeg overreagerte kanskje litt på akkurat det der 🙂

29

kender det ass

30

Fy faen

31

Føler hele gjengen trenger å trene litt på sosialisering ?
Og det inkluderer Petter og Amina når de etter flere forsøk ikke har fått til å hilse på hverandre.
Å legge hverandre i bakken som løsningen på en awkward stillhet er også litt barnehage ass.

32
Kleint!

Gud så kleint

33
På ekte?

Koser hun seg på ekte?

34
Krystall

Nei, det gjer ho ikkje, ho må gå etter Petter før sjansen går frå ho!!!!

35
They’re cute though

Not even gonna lie. Kerem actually seems like a decent guy who has potential. I could see him with a girl like Zehra. The timing and circumstances sucks though, she’s obviously not gonna fall for him when she’s still has the feels for Petter? but they’re cute though

36
He is nice, but he is not in love with her.

You can clearly see how uncomfortable he feels when she tries to flirt with him.

37
good point

🙂

38

Of course he is not in love with her, they have met eachother briefly one time before. Maybe he's just a more shy person too?

39
Petter

Savner Petter ass

40

Har en teori.
Kanske det är Kerim som får Zehra att följa sitt hjärta och vara med Petter? Att det vid något tillfälle har en djupare konversation med varandra.

41
Det har jeg også tænkt

Mest fordi Nadiya spurgte "eller skal du fortelle Karim det først?" og det skal hun jo nok så.

Var det ikk lidt underligt at Kerim kastede sten efter Yasir og Amina for at få dem til at stoppe med at kramme og komme hen til dem?

42
Husker du papiret

I allerførste scene af SKAM? Da Isak viftede sine eksamenspapirer mellem Eva og Jonas?

43
JA husker det

Ja jeg tænkte det med Amina i Cafeen - hun er lidt Isak der - lidt spess i det. Og jeg tror da også at grunden til at Kerim afbryder Amina og Yasir er, at han ikke kan holde ud at se på det.

Jeg tror Kerim er i samme situation som Zehra - at der er et andet forhold som er for kompliceret og så prøver de den "nemme" vej. Og måske er det et forhold til Yasir der er for kompliceret. Måske en anden. Når man ser på Kerims insta første gang Zehra ser på den og da den er åben så er der taget en del billeder væk - og I mine øjne er det fotos der viser at Kerim har været eller er forelsket i Yasir.

Og hvis man skal overtolke de der gymbags gutterne slæber rundt på så tror jeg at de røde betyder at personen bærer rundt på en kærlighed der er "pakket væk" og de blå er en sorg og de sorte er at skjule noget. Yasir har en rød og Kerim en blå. Yasir har pakket kærligheden væk og fokuserer på Amina. Kerim får en kærlighedssorg ud af det og har derfor en blå gymbag?!? Og Moa og Ahmed har røde - de har begge en kærlighed der er pakket væk. Og det er derfor Moa er så idiot.

Og jeg synes også der bliver lidt bygget op til at der skal være en bi-historien om at være LGBT muslim - men jeg er jo sket ikke sikker og hvordan ved jeg ikke. Håber det bare.

Men jeg synes også, at det kunne være troværdigt, at en lidt naiv og ung pige, som Amina ikke lægger mærke til at gutten hun dater er homofil - samtidigt ville jeg heller ikke blive overrasket hvis det viser sig at Amina er indforstået med at det er sådan det er og det er derfor hun pusher så hårdt for at få Kerim og Zehra sammen - for at hjælpe Yasir? og sig selv?.

Og det ville være troværdigt at to gutter leder efter et godt sted at være, hvor de kan være sammen og have et godt "beard" hvor det på overfladen ser ud som de perfekte ægteskaber men i virkeligheden er det to homofile forhold? Meant to be på en lidt anden måde - hvis nu Amina er forelsket i Zehra - det virker da lidt sådan?

Jeg synes der kunne være så meget sammenhængskraft i en historie hvor det viser sig at Yasir og Kerim er et par og Amina er LBGT også. Men nu får vi se hvad der sker - måske er det meget mindre fantastisk 🙂 Håber bare så meget at denne serie får listet en herlig bi historie ind om hvordan muslimske LBGT unge får livet til at fungere.

44

Kerim och Yasir kanske är förälskade? Eller Kerim i Yasir. Ingenting är omöjligt som Gunde Svan brukar säga

45
Kerim er sød

Men han er ikke forelsket i Zehra.

46

Er ikke alle som blir forelsket så fort da. De har jo knapt vært sammen og snakket sammen

47
observasjon

Følte at Keeim også syntes det var kleint. Kanskje han egentlig liker Yasir? ☺️

48

Så vi kan slutte å spekulere i om Amina synes det er kleint å være med kjæresten kanskje? Det virker jo ikke sånn. Så hva er motivasjonen for det hele da?

49

Jeg vet ikke hvordan Amina forholder seg til sex før ekteskapet, men hvis planen er at det ikke skal bli alt for mye fysisk kontakt er det vel greit for et nyforelsket par å ha noen andre med så mye av tiden som mulig.

50

De kan ikke ha sex under ramadan når de uansett faster.

51
What?

Hæ? Det trenger ikke være mye fysisk kontakt bare fordi det er kjæresten din? Det er ikke alle som tenker på sex hele tiden... Det går ann å like noen uten å ha sex med de; sex er ikke alt i et forhold.

52
Cosmos

Hon har väl byggt upp någon slags drömbild i huvudet om att hon och hennes bästa vän ska vara tillsammans med Yasir och hans bästa vän osv. Kanske en trevlig tanke men ganska orealistisk och den speglar ett ganska barnsligt sinne tycker jag.

53

Enig Cosmos. Godt sagt. At det er drømmen om dette perfekte livet hun har snakket om. To bestevenner gift med bestevenner. Lenket sammen i evighet. Det er en urealistisk tanke, skapt av et barnslig og umodent sinn.

54
Kleint?

Hva syntes folk er så kleint eksakt? Føler jeg kan ha en samtale med noen hvor vi ikke sier så mye. Enig i at Anina sin oppførsel og det å hoppe opp på ryggen til yasir er kleint.

55

Hmmm får nesten litt skeive viber..... ❤

56
Smart tenkt

Men klarer ikke å bli overbevist om at de hadde giddet å reist til Norge og flørtet så intenst?

57
What?

What???? Skeive viber??? Really??? Tror ikke du har vært med tyrkiske gutter for å si det sånn...

58
Twist

Greia er at gutta er forelska i hverandre, men man skal jo ikke være homo og muslim, så jentene er skalkeskjul. Amina kommer til å ha tidenes blow out.

59
Love

hehe, når de spiller fotball så tar de veldig på varandra. Håper de er kjære

60
What?

hahahaha dere må slutte med den overanalyseringen deres.. dette blir for drøyt og rart.. jeg kan vedde 1000 kr på at de er det siste du kommer til homofile

61

Jeg tænkte præcis det samme!

62

Vet du hur mycket jag önskar att det faktiskt vore så? Så hääääääääääär mycket och lite till. Nu håller jag tummarna för att du har rätt, det vore grymt bra! ???

63
skeiv

Jeg får skeive vibber av Amina?

64

Jeg også ?

65
Savner Petter

Zerha gjør alt for å gjøre Amina glad. Stemningen er klein. Fotball leken blir for dumt. Skjønner de vil komme seg videre. Zerha og Kerim kommer til å snakke sammen. Kerim får Zerha til å inn se at Petter er den rette for henne og den hun skal velge.. ?❤

66

Kanskje Kerim også har en «hemmelig» kjæreste? Kanskje han er i samme situasjon som Zehra? Han virker faktisk sympatisk.

67
ja det har jeg også tænkt

at de kan jo have det tilfælles at de er i samme situation med kærlighedssorg?.

68

Samme tenker jeg og håper jeg

69
Cosmos

Jag hade precis tänkt att kommentera samma sak! Jag tror starkt på den teorin (eller snarare: jag VILL att det ska vara sant) 🙂

70

Tenkte akkurat det samme

71
Krystall

Får håpe det. ?Tippa dei møter Petter på ein av plassane i den hektiske timeplanen til amina desse dagane. Og då bli det iallefall rar stemning...

72
dette går ikkje

nei. bare nei. kleinaste eg har sett på lenge. få d vekk

73

Herregud så søt Kerim er og han virker hyggelig og sympatisk, men om han er den rette for Zehra gjenstår å se.

74
Språk

Så er Kerim tyrkisk slik som Zehra, mens Yasir og Amina er pakistanske? Hva er greia med at de to gutta bor i Spania?

75
Trinity

Altså dette er merkelig ja. Kerim er tyrkisk, og Yasin??

76
Anonym

Synes der er noget her som ikke passer sammen, for Amina og Yasir virker ikke til at tale samme sprog, de snakkerhele tiden engelsk sammen. Men Amina sagde til middagen med deres mødre at Yasir havde pakistanske papir.
Og det virker til at begge drenge og Zehra er tyrkiske hvilket ikke helt giver mening.
De er i Spanien for at studere.

77

Tror begge gutta er tyrkisk og Amina er pakistansk. Siden de snakker engelsk sammen. Kan jo også være at hun ikke kan pakistansk da, men det tviler jeg på.

78

Amina snakker ihvertfall engelsk + et annet språk når hun facetimer med Yasir på bursdagen sin, så de snakker samme språk. Jeg tror alle fire er tyrkiske, men skjønner ikke hvorfor de snakker engelsk.

79
Sprogopklaring

I fødselsdagsklippet med ballonerne taler Amina et fremmedsprog med Yasir over skype som ikke lyder som tyrkisk. Er det urdu??

80
Trinity

Hva jeg har forstått er generelt pakistanske jenter nesten bare med pakistanske gutter. Dette syns jeg var interessant. Jeg ser iallefall sjelden mixed couples med pakistanske i Norge

81
Not true babe

lol jeg har pakistansk bakgrunn og er sammen med en som er halv britisk og halv tysk 🙂

82
Julius

Feil, Amina og typen er begge pakistanske. De snakket urdu sammen da de facetimet hverandre på bursdagen til Amina. Mest sannsynlig bor gutta i Spania og er venner, på samme måte som Amina og Zehra er venner og bor i Norge.

83

Håper også på en vri er, kanskje han også har noe han skjuler og at de kan hjelpe hverandre . Kanskje er han homofil ? Neida, men hadde vært gøy med en skikkelig plotwiwt.

Søt type, men slår ikke kjemien mellom Petter og Zehra, trenger flere klipp med Petter.

84

Da faque?
Beinet?!

85
JA hvad var det med benet?

jeg forstod det heller ikke.

86
Team Petter

#teampetter, ass!

87

Vent er kerim tyrkisk?

88
Surprise

Ikke sant! Hadde ikke jeg fått med meg heller

89
denizzzzzz!

ja kerim er tyrkisk

90
Shabbir Khawaja

Ramish veldig bra . Supper ❤️❤️

91

? 🙂

92
Shabbir Khawaja

Supper

93

Muligens upopulær mening: Jeg heier på Zehra, SANS bois.
Bli farmasøyt, bli DJ, bli utgitt av Daniel Kelati, voks forbi Kelati og bli utgitt av de folka Kelati bare beundrer, dra på turné i gap year, få deg jobb og trygg uavhengig økonomisk base, hjelp søstera di inn i musikkverdenen.
Å løpe rundt på marka der bare er så ... sløsing med tid Zehra allerede har øremerket, på en måte.

94

Jag säger att hon kan få allt det du skrivit + KÄRLEK. Absolut ingen omöjlig kombo ❤️

95
Men kærlighed er jo som at trække vejret

for nogen - mig inklusiv - aldrig forkert at være forelsket og fuld af kærlighed 🙂

Men enig i at Zehra må sætte lidt fler grænser - ikke bruge tiden på noget hun ikke gider.
Noget med at få arbejde med den musik passion sammen med Petter - det fungerede godt! og så få den pharmaceut uddannelse hvis det er så vigtigt med et sikkerhedsnet.

96
Guess

Tror Zehra kommer til å få kjenne litt på å hvordan det er å være sammen med noen som er mer «lik» henne. At det hun sa til Petter i går kanskje ikke gir så mye mening likevel.

97
Men i alle dager..

Dette er nesten vanskelig å se på.

98
nå spør jeg dumt men

hvilket språk snakker de?

99
Hildegunn

Tyrkisk 🙂

100
sees Amira:

Ah Sh-t, Here We Go Again

101
Kerim

Er Kerim døbbet?

102
Blikk og mimikk

Noe er off her. Om det handler om skuespill/klipping eller om det er intensjonelt vet jeg ikke, men dette er det jeg legger merke til:
#1 Yasirs oppmerksomhet er litt for mye vendt mot Zehra. I ankomsthallen avbryter han seg selv nærmest midt i et ord når han snakker med Amina, og vender seg mot Zehra. Når de har spilt fotball og han tar igjen Zehra og Amina, så er blikket hans festet på Zehra selv om armen er lagt rundt Amina.
#Kerim ser noe ukonfortabel ut når de kommer til gressbanen. Det virker som han er utålmodig når han synes de bak går for sent, og han må avbryte først ved å plystre to ganger, for så å kaste stein. Det å snakke med Zehra er åpenbart ikke hans hovedinteresse. Etter fotballen når Yasir og Amina drar avsted, så virker han igjen ukonfortabel; sier rett ut at det er bra Zehra er der, fordi da slipper han være alene med de. Llite smil, tar seg til fjeset, så det virker ikke som om dette er sagt for humor. Altså: han er ikke glad Zehra er der slik at han kan være med Zehra, men slik at han ikke treger være femte hjul på vogna?

103
Hvorfor

Det var vel ingen som tvang ham til å bli med til Norge?

104
Han ble spurt

Kerim ble vel sikkert spurt om å være med etter forslag fra Amina? Så skrev han også tidligere til Zehra (da hun sendte programmet Amina laget), at han var misunnelig på turen. Kanskje han skulle ønske han kunne ha reist kun med Yasir??

105
Forvirret

Er det ikke litt pussig at de chattet på engelsk, men nå snakker de tyrkisk sammen? ?

106
Tabbe

Og hørte dere at Yasir sa «kom igjen» på norsk, og flirer litt etterpå! Tydelig en tabbe ?

107
Nei ikke pussig

De fleste innvandrere som er unge kan som regel prate språket, men å skrive det er en annen sak.

108

Er det alt i dag :/

109

Fattar inte varför Amina vill att Yasir ska ta med Kerim och sen bara ha ögon för Yasir. Jag skulle ha blivit förbannad om jag var Kerim, eller ja jag skulle för det första aldrig ha följt med... men när hon nu har sett till att Yasirs kompis är med måste hon ju inkludera honom också, inte bara springa iväg själv med Yasir. Hur barnslig är hon egentligen?! Det bara kryper i kroppen av irritation...

110
Gutta er forelska

Altså de to gutta liker hverandre jo. Måten de ser på hverandre på når han ene drar den andre opp fra bakken.

111
Omg ???

Du har jo ret!!!! Og den måde Kerim forsøger at afbryde Amina og Yasir, omg

112

the cringe jumped out

113

Er det bare meg som synes det virka helt fint og hyggelig..? Og at Petter er ganske klein? Ikke at noe er rett eller galt, bare at det ikke automatisk blir galt fordi ei venninne er ekstra entusiastisk. Jeg skjønner godt at Amina er usikker på Petter, og hun har jo spurt Zehra. Hadde Zehra vært ærlig hadde Amina støttet henne. Er min oppfatning, iallfall.

114
Kan godt se hvad du mener

men dette var nu ikke fint og hyggeligt - det var også awkward synes jeg - men på en anden måde. der var ikke følelser med på samme måde. Ingen er forelskede får jeg indtryk af - eller amina og Yasir er ikke forelskede og Karim og Zehra er ikke. Eller det ser ikke sådan ud. Ikke sådan længselsfulde og intense blikke. Højst mellem Yasir og Kerim.

115

Det er ikke all kjærlighet som ser ut som på film. Jeg synes NRK har vært skikkelig bra på å lage mer realistiske ung-voksen-relasjoner i det siste, både i skam og lovleg, vist hele spekteret. Og selv om de er blitt matcha av Amina er det likevel ikke ensbetydende med at de blir et dårlig par? Og, at de ikke nødvendigvis fanges helt ved første blikk men blir kjent er da en veldig realistisk måte å forelske seg i noen på?
Forelskelsen i Petter kan jo like fort være rotet i at han er annerledes og noe spennende, men så viser det seg at de ikke er så ment to be som vi tenker fordi vi vil ha et eventyr om usannsynlig kjærlighet.

Som sagt heller jeg ikke mot noen av dem nødvendigvis, men Petter har iallfall ikke sjarmert meg. Han virker ålreit og hyggelig, men det gjør da også Kerim.

116
Kan godt se hvad du mener

Det bliver hele tiden så awkward med Petter fordi de er så ekstremt opmærksomme på ikke at lave fejl og på at forstå hinanden. Har bare tænkt at det er okay. Jeg kan se hvordan det er når man virkelig har følelser på spil og gerne vil være lidt cool. Tror Petter og Zehra får et andet forhold nu hvis Zehra falder lidt for ham Kerim.

117
Anonym

Forstår heller ikke at folk er sådan efter Amina og mener at hun står bag alt.
Ja hun har en lidt barnlig fantasi om at hende og Zehra skal leve sammen, men Zehra fortalte ikke at hun kunne lide Petter, i stedet bad Zehra Amina om at invitere Kerim. Kan godt forstå at Amina bliver sur/skuffet over at se Zehra kysse Petter når hun bad hende invitere Kerim.
Selvfølgelig havde Amina støttet sin veninde hvis hun havde været ærlig overfor hende

118

Jeg synes zehra er klein og tror mange ville funnet vanskelig å snakke med hun eller være med hun. Ikke er hun flink til å lede samtaler og i tillegg så for eksempel presenterer hun ikke Petter til venninen sin.

Dette var jo selvfølgelig hyggelig men var vel ikke mer enn det, kjemien har vært helt annerledes med P.

Men ja tror også Amina hadde støttet hun, men Zehra må først annerkjenne selv hva hun føler. Det er noe med disse blank hovedrollene , de er så stumme men så er det en del av serien.

119

Endelig noen som også oppfatter det sånn!

120

Hvorfor funker ikke teksting på når de snakker arabisk?

121

De snakker tyrkisk??‍♀️

122
Arabisk?

Snakker de ikke tyrkisk?

123
Serr

Stor forskjell mellom arabisk og tyrkisk..

124
Kort

Jeg vil ikke klage, er en bra serie, men klippene er ganske korte..

125
Rosine!

Denne serien er bra, men dere må også se eagles! Digget den også

126

Kjære Nrk - vis oss at kjærlighetens veier er uransakelige ❤️ Vis oss at Zehra og Petter vil fungere!

127
petter's still the one

jeg liker karimm, men jeg tror de blir bedre som venner

128
Åh jeg dør

Beste med klippet

129
Gammel

Noen som syns kompisen til Yasir virker veldig gammel i forhold til Zhera?