Hernandez ?+ Zehra

18:22

Selma :
Vi må sette av mer tid til øvinger, siden det sikkert blir mye flere spillejobber fremover
Hans Olav:
Ja vi må snart sette i gang med nytt materiale også
Hans Olav:
Vi må ikke legge så mye planer de neste månedene også bør vi sees flere ganger i uka
Petter:
?
Jakob:
FORSLAG!!! Hva hvis vi flytter sammen i et stort hus og bare lager musikk 24/7?
Selma :
Med!
Hans Olav:
Gleder meg til du skal betale for det huset med 50 % stillingen din på body shop
Jakob:
Ikke hate på body shop ??? har du sykt myke hender nå eller ikke Hans Olav?
Hans Olav:
Jo jeg har det. Takk ?

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

27 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Rart

at de ikke har en egen chat for bare bandet uten Zehra? Må være irriterende når de snakker om slike ting, hun skal vel ikke øve med dem?

2
Jeg lukter DRAMA

Nytt materiale... kan det være at de har bruk for Zehras hjelp for å holde nivået oppe?? Mulig Kelati ikke er så interessert i dem dersom musikken fortsetter å være "kjedelig", da uten Zeharas innflytelse

3
scary canady

They’re so cute! But does that mean they will stick with Zehra and Petter producing tracks? Will they be hesitant about working together now? Will Daniel Kelati get them a professional producer or push for them to work with Z? Hmm.

4
Nora

Zehra!!! Snakk med Nadya <3
Hun vil bli glad på dine vegne og si kloke ting som får deg til å innse at selv om du og Petter er forskjellige, og selv om Petter dreit seg ut da han ikke bare helt automatisk sa:

"Hei, stopp! Skjønner at dere ikke har sluppet inn denne gjengen når dere ikke visste hvem de var, men de er faktisk vennene til Zehra, og jeg har sagt at det var greit at hun inviterte noen. Ingen her har ringt politiet, og det var dårlig av de å true med det. Kom igjen, kom inn så har vi det hyggelig."

så er du interessert i Petter, og du er også interessert i å lage lage musikk med Hernandez og nå må du bare hoppe litt i det å følge magefølelsen. Kanskje hun kan ta over litt av tiden du har lovet å henge med Kerim og Yasir og Amina? Er det virkelig sånn at det må være noe på G mellom to og to gutter og jenter hvis fire med to av hvert kjønn skal henge sammen?? Nei.

Og selv om jeg kanskje ikke er så enig i at Amina nødvendigvis spolerer alt med "gode"/"onde" hensikter, alt ettersom hvilken vinkel du ser det fra, men mer bare er noe selvsentrert og kanskje ikke har klart å følge helt med på at Zehra og hun selv kanskje har vokst litt i ulik retning når det kommer til hvilke verdier de synes det er viktigst å tviholde på, så trenger hun en øyeåpner. Jeg tror Amina bare trenger å se at Zehra er interessert i noe annet en henne og at det går fint, fordi hun kan ha sine ønsker + Zehra som venn, selvom Zehra velger annerledes. Og det tror jeg Nadiya, Celine og kanskje til og med Yasir og Kerim og Selma og Martin vil hjelpe til med. Forhåpentligvis også Zehras mor or evt. også Nadiyas far.

Det ble mange innviklede tanker. men jeg håper og tror.

Og svar da, Zehra!
Claim rollen din. Hernandez chatter i chatten med deg,ikke privatchatten som de 100% sikkert også har. Dette er sjansen din. Ha selvsikkerheten til søstra di nå!

5

Lang og reflektert tekst. Masse gode poeng her:) Men jeg tipper du også har eksamen snart og må konse litt på den også;)

6
Eksamen ja..

Har hatt 5/5 allerede ??

7
Ja Nadiya og Kerim

Han lker jo katter, ser d ut til på insta. Just saying!

8

Stemmer det. Perf.

9
vannkanne

Jobb på body shop? Nydelig

10
Lene

JEG VIL PÅ KONSERT MED HERNANDEZ!!!?

11
Silje

Jeg vil på konsert med Zehra

12
Virkelig?

No comments??

13
forslag til ny sang: Spoler tilbake tiden

et relationship repair remix lavet af Petter og Zehra

14
Utenfor hva som har med denne chatten

Men Nadiya har lagt ut flere av de "upassende" bildene på nytt igjen. #imwithNadiya

15

det gleder. Go nadiya. <3

16

Klipp med Zehra og Selma da.

17

Ved vi med sikkerhed at det er i morgen at Yasir og Kerim kommer?

18
Torsdag 9/5 kl 14:32 lander han

står der i hendes countdown

19
touchdown

Han kommer om 2t og noen min. I følge Amina sin countdown på IG.

20
Se, da, Zehra

De går bare videre, business as usual og du er fremdeles inkludert! Drit nå i det som skjedde på festen og gå videre. Og hvis du tenker over det: de er jo ikke så ulike deg selv og dine egne venner; noen er drømmere og andre strukturerte realister og de liker å mobbe hverandre litt for det. Kanskje du er mer opptatt av de kulturelle skillene fordi du føler deg underlegen på et vis? For hva skjedde egentlig på Lilleaker? Hvorfor flytta du i fjerde klasse? Handler dette om mer enn det vi har fått vite til nå??

21
Namn

Er Blank inspirert av namna i Lovleg?
Vi har Zehra og Sara, Petter og Peter, Luna og Amina... Fleire?

22
touchdown

hazier touchdown om 2t og 15min. :S

23
Petter

Ingen som legger merke til at Petter er relativt fraværende i chatten? Kun ei litta tommel opp.

24

Og så er kanskje tankene litt andre steder akkurat nå? Et bare timer siden Zehra avviste ham så han er vel kanskje ikke i det mest chatty humøret ??

25
La merke til det samme

Kanskje det er litt ambivalent for han nå at han addet henne i chatten? Ellers vil han kanskje bare ikke ta plass og på den måten håper han kanskje å skape mulighet og rom for Zehra til å interagere med de andre. Han vet jo ikke enda om hun kun avviser han eller om hun har meldt seg ut av hele bandgreia. Og kanskje tenker han at hun heller ikke vet det helt enda. Uansett smart å ligge lavt..

26
han kan jo være lidt nede

over at Zehra ikke vil være i et forhold med ham fordi de ikke passer sammen.

27

Legg merke til at Petter ikke svarer på Selmas forslag om hus(!)