Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

62 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Ååå

Celine er så skjønn ?

2

Walk of shame med stil og til og med fun facts om fasting for at Zehra skal føle hun ikke trenger unnskylde. Poeng til Celine igjen ass.

3
Det var godt Zehra fik sagt undskyld.

Celine er sød. Men jeg tror de fleste muslimer foretrækker at man ikke lægger skylden for deres vredesudbrud på ramadanen. Det er ligesom hvis nogen siger "Det er nok den tid på måneden", når en kvinde er vred.

4
Måske hun sku sige det samme til petter

Undskyld - jeg blev så sur op amina og tog det ud på dig

5

Jeg mener (med forrige kommentar): Hvis Zehra virkelig hadde hatt en grunn til å være sint på Celine, og Celine hadde sagt "det må være ramadan", DA hadde det vært frekt. Ikke her hvor Zehra sier at hun ikke burde vært sint i det hele tatt.

6

Men Zehra hadde jo allerede forklart at hun var irrasjonelt sint på Celine. Så Celine rasjonaliserte det mer enn å irrasjonalisere det. Å si "du har bare mensen" er irrasjonalisering og ikke fint.

7

Snakk med Celine!

8
❤️

Ååå, elsker Celine

9
Amina e skikkelig ute

Når tipper eg hun e drit nervøs for å møte yasir igjen, kanskje hun ha vært utro mot yasir? Det virker veldig sånn når amina e så manipulerende mot zehra.

10
Muffins i mosen ?

Kan det være at den som ringte den litt korte, rare samtalen i klippet «kan ikke gjøre alt for deg» ikke var Nadya, men en annen som Amina hadde lagret under Nadyas navn? ? Aldri helt fått oppklart den samtalen...

11

Ja, det kan jo hende... Og hvis en skal svartmale det så kan det jo være at Amina tatt for eksempel ritalin (som noen foreslo)...at det var noe sånn telefonsamtalen dreide seg om.

12
Anonym

Amina er tydeligvis nervøs for Yasirs besøg, og vil have at alt er perfekt.
Det virker ikke til at de har kendt hinanden i så lang tid, men det er tydeligt at Amina regner med at det er ham hun skal giftes med, hvilket er grunden til at hun vil have det perfekt.

Hvorfor er det alle mener hun samarbejder/har et forhold til Moa?
Der har ikke været noget som tyder på det, synes mere det virker til at Amina ikke vil udstilles da det kan påvirke hendes forhold til Yasir. Hun har på intet tidspunkt udtrykt at hun var enig med ham eller det han gjorde.

13

Er hun ikke litt enig i det klippet da de drar til Nadiya for å se om hun har det bra? Hvor hun drar litt på reaksjonen. Hun sier det ikke rett ut, men inntrykket jeg satt igjen med var at hun var litt enig. Eller, hun var i alle fall ikke helt uenig.

Nå kan det tenkes at hun ikke inviterte Moa på vors før festen til Petter. At hun inviterte gutta og at han er en del av pakka. Men samtidig virket det ikke som om hun tok avstand fra Moa eller forstod hvorfor det var feil for Zehra at han var der.

Haha det er alltid en mulighet for at man overtolker det man ser da. For det farges jo mye av inntrykkene man får og hvordan hver enkelt av oss leser situasjonene.

14

She may not be exchanging bodily fluids with someone else, but she certainly is manipulating Moa with something to keep her friends 'in check'.

15
Synes du svartmaler litt

Hun har nok sine grunner, men tror hun bare er opptatt av at ting skal være perfekt og at hun er nervøs for helgen. Ja jeg er enig i at noe skurrer, for man bør jo glede seg mest når kjæresten kommer på besøk, men synes ikke vi skal hate for mye på Amina. Selv om hun er til de grader selvsentrerende av og til, håper jeg at hun er manupulerende uten å ville og mene det selv.

Kanskje hun er utro, kanskje ikke. Vi får se.

16

Hmm.. kanskje du er inne på noe der. Amina er kanskje den siste en skulle tro var utro, og så er det kanskje nettopp hun som er det...

17
Med Moa!

?

18

Et kompliment kan redde dagen <3

19

Celine <3<3<3<2

20

Hmm, hva skjer nå? Tipper Amina gruer deg skikkelig til kjæresten kommer.

Celine er ute på natta med en gutt? Eller er det noe annet som skjer?

21
Noe annet

Hun kunne ha vært ute med en jente også. Eller en ikke-binær. Who knows?

22
Kunne det være

Celine som dater Martin?

23
....

Tror nok Martin er en del år yngre?

24

Jaaa!!! Det hadde jo vært kjempe gøy.
Ikke umulig det.

25

Vil have Petter-indhold nu!

26

Jeg kan ikke rigtig koncentrerer mig om at høre om Amina før vi har set Petter igen og Zehra får gjort noget der.

Og er kommer jo aldrig 2 klip på en dag - så tænk at vi har brugt dagens klip uden at se Petter......

27
Ja!!

Savner Petter ?

28
Ååå

Nå ble jeg varm i hjertet ❤️ Så fint å se Zehra legge seg litt flat og vise hensyn til Celine sine følelser. Og Celine som ble så glad ?

29
Sandy

Celine: Ramadan (...) faste (...)
Zehra: *faster ikke, men later som ingenting*

30
Lavede de ikke bare mad til solnedgang?

Fastede de ikke?
Jeg forestillede mig at hele den madfantasi i chatten handlede om at Zehra var hundesulten fordi hun ikke havde fået noget mens solen var oppe?

31

Fasten startet i dag.

Men er ikke siste kvelden før en festkveld? Hvorfor var hun ikke sammen med mor/søster? Kan selvfølgelig være fordi Amina ikke bor hjemme.

Men blir spennende å se om Zehra faster. Amina virker som den mest tradisjonelle av de. Vi har ikke fått noe info om hva Zehra egentlig tenker om dette med det tradisjonelle.

32

Man kan spise på kvelden/natta under faste..

33

Hun har så klart vært på Tinderdate med Martin! Akkurat som vi spådde?

34

Hvem er Martin?

35

Duden i kaffebaren

36
Celine❤❤❤

Du är fantastisk. Det gör alldeles ont inom mig av ömhet när jag ser dig. Kram!

37
Såglad for at Celine smiler

Celine er herlig. Godt at Zehra ba om unnskyldning <3

38

Drömde inatt att jag var Zehra och åkte till något lägenhetshus där Petter och bandet repade. Sen så blev jag (zehra) reunited med Petter.

Ja jag behöver skaffa mig ett liv ?

39
Jeg savner dig

Går ret ind i hjernen - sammen med telefon beskeden med plis ring meg. Jeg må bare svare - kan jo ikke efterlade ham der så nede. Også selvom han er fiktiv - zehra do something☺️?❤️

40
Jasså

Dette var ikke helt det jeg håpet på.. Amina virker nesten som et offer her. Og må si det er ganske ufint av henne og fyre løs på tastuturet i rommet Zehra sover i. Nå får hun ta seg sammen! Så dumt at Zehra fremstår så svak. Lar seg lett manipulere. Skulle såklart ønske at Zehra begynte å sparke litt ifra snart, men tror dessverre det er for mye å håpe på.

41
Måske har zehra viden vi ikke har

Om amina altså - noget som gør at zehra er så eftergivende. Måske er det amina der er mest presset af dem alle uden vi ved det.

42
Cosmos

Jag har en teori om att Amina är så desperat över att ha med Zehra när Yasir och Kerim hälsar på för att hon själv är osäker på hur hon ska hantera att hennes long-distance-boyfirend kommer och hälsar på...kan det vara därför hon hela tiden försöker konfirmera att hon har Zehra vid sin sida? Och bjöd med Kerim för att det skulle bli lättare att ha med Zehra då än om det bara hade varit hennes pojkvän som kom?

Som någon skrev tidigare, om det var jag så hade jag velat spendera så mycket tid allena som möjligt med min BF och inte ha någon vän i släptåg hela tiden...

43

skal ikke Zehra og Petter støte på hverandre på skolen snart!? Gidder ikke vente i evigheter på et møte... ?

44
nej det der vente koncept is getting old :-)

vi kender rutinen så godt nu - go-stop-go-stop-go-stop-wait-wait-wait-go-the end
Men jeg håber alligevel at der kommer overraskelser - nye rutiner 🙂
Tænk hvis Petter faktisk tog hjem til Zehra? Eller Zehra tog hjem til Petter? I dag? Nu egentligt 🙂

45
Anonym

Hvis de følger samme opsætning som sæson 1, vil han først komme tilbage i sidste klip, og tiden indtil vil handle om pigerne og deres venskab, hvilket vil give gid mening eftersom Zehra selv skal finde ud af om deres verdener kan kombineres

46
Ja..

Så enig. Det er Petter jeg venter på. Blir så skuffa når alt dreier seg rundt Amina. Få opp litt Petter nå ? Jeg ventet.

47

Samme tenker jeg, men så kommer jeg på at.. joda. Jeg kommer til å vente så lenge de lar oss vente. Mens jeg fanatisk refresher siden HVER gang jeg har tid.

48

Tipper at de ikke dukker opp i helga, og kommer med en dårlig unnskyldning. Amina blir lei seg, men viser det ikke. Og at hun egentlig visste at de ikke kom til å komme. Bare en teori da:)

49

Blank for meg var petter og zehra, så kjedelig uten petter

50
Bbbåååhhelsk

Kunne fulgt Zehra en hel dag!?denne sesongen er den beste!!

51
Noen som vet?

Når er det egentlig Yasir og Kerim skal komme til Norge? Og hvor kommer de fra? Snakker de ikke norsk da?

52
Yasir og Kerim

De kommer onsdag eller torsdag tror jeg. De bor i Madrid, K er fra Tyrkia, usikker på Y.

53
Litt lite

...som skjer må synes jeg. Vi vet ingenting mer etter 3 klipp.

54
Svartsynt

Tipper Amina er på Ritalin eller noe og har vært oppe hele natta for å studere.

55
Petter

Åh jamen svar nu bare Petter inden du mister ham ?

56

Herregud så fin Celine er i dette klippet! Nydelig kjole/jakke kombo.

Folk hater veldig mye på Amina her inne og jeg skjønner jo hvorfor, men jeg tror ikke hun er nervøs fordi hun har vært utro. Som noen andre her inne også har skrevet virker det jo ikke som hun og Yasir har vært sammen så lenge, og hun virker veldig opptatt av å imponere ham og at alt skal være perfekt. Jeg kan også bli stressa hvis jeg f.eks har invitert til en fest og vil at alt skal være riktig. Hun er litt intens på det, kanskje, men jeg tipper hun er sånn fordi hun er veldig nervøs.

57
Heksa

Kan det være at Amina er sammen med Yasir fordi det er det «fornuftige» (han er muslim, har gode verdier, ser bra ut, er en god match, foreldrene likar ham, what not) og ikke fordi hun har ekte følelser for ham? Det er iallfall sånn det virker som hun har tenkt med studiene? Og så prøver å overbevise seg selv etterpå om at det er dette hun vil?

Det hadde forklart hvorfor hun har så stort behov for at de andre skal gjøre det samme - dersom de kan leve godt med andre valg rokker det jo ved forestillingen om hva som er «det eneste rette/fornuftige».

58

Ja det virker iallefall å være en del dårlig tildekt usikkerhet fra hennes side i forhold til besøket. Jeg antar at det du beskriver også er årsaken til at det er så viktig for henne å spleise Zehra med Kerim. Om Zehra blir sammen med Kerim vil det på en måte vise at Zehra velger lik vei som henne og det rettferdiggjør på sett og vis det tradisjonelle valget for henne. For hun alene kan ta feil, men begge to tar ikke feil. Om det gir fornuft?

59

Ja det virker iallefall å være en del dårlig tildekt usikkerhet fra hennes side i forhold til besøket. Jeg antar at det du beskriver også er årsaken til at det er så viktig for henne å spleise Zehra med Kerim. Om Zehra blir sammen med Kerim vil det på en måte vise at Zehra velger lik vei som henne og det rettferdiggjør på sett og vis det tradisjonelle valget for henne. For hun alene kan ta fril, men begge to tar ikke feil. Om det gir fornuft?

60
Celine

Celine er søt ass. Minner meg om meg selv av og til.

61

Celine kanske har vært på date med cafe-fyren? 🙂

62
Hmmm

Celine så ut som om ho gråt. Hvorfor det ?