Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

71 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Malin

yay

2

barely 30 seconds in and i already heard the name Kerim im gonna floor it

3
"Hva ser du på"

- Ikke noe spesielt (bare tomannsboliger som vi fire kan bo i)...

Amina er irriterende manipulerende.

4
Amina..

..er en redd (liten bortskjemt) jente som vil ha støtte for sitt livsvalg ved at venninna skal velge det samme. Det er ikke ondskap, men usikkerhet blanda med en god dose selvsentrerthet.

Hun virker kanskje litt umoden, og føler seg truet at at Zehra ønsker andre ting.

Syns det er verre at hun ikke tar ansvar for skolearbeidet, men snylter på Zehra der.

Hvorfor har de to denne dynamikken?

Kanskje har Amina vært der for Zehra på et tidspunkt der hun virkelig trengte det. Av og til kan vennskap som ser skeive ut være sterke fordi man gir hverandre viktige ting, selv om det er ulike ting.

5

Spot on ???

6

Du får ikke låne Vespaen, Zehra.

7
Jo, det ER faktisk så slemt!

Hold kæft, hvor er Amina bare ...

8
Petter og Zehra?

Håper Zehra heller finner på noe med Petter?de passer bare så bra sammen!!!

9

Amina. Gå væk. Please.

10
None

Amina should stfu really

11
Altsåå..

Måten Amina oppfører seg på er direkte ufin. Vil påstå hun er manipulerende overfor Zehra. Hun skjønner jo at Zehra er forelsket i Petter og at han gjør henne lykkelig, men fortsetter å presse på. Og får Zehra til å føle seg dårlig når hun sier i fra. Håper hun dropper Amina.. Men det tror jeg ikke skjer. Vet det er snakket om vi i denne sesongen fikke en hovedperson i Zehra som hadde ryggrad. Og det kan stemme, men ikke overfor seg selv. Nå må du begynne å gjøre det HUN har lyst til.

12
silje

preach : )

13

Det siste sa hun bare for å blidgjøre amina. Vet hun er lei seg og skjønner hun blir lei av at amina snakker om de samme greiene hele tiden.
(Digger zehra)

14
Kerim virker da OK sød

Men man gifter sig da ikke med den første OK fyr, man møder!
Og lovere at fuldføre en kedelig uddannelse for at forsørge ham, ovenikøbet!

15
helt ærligt

omfg jeg får seriøst STRESS af Amina!!!!! Helt ærligt!!!! Hvorfor skal hun absolut pådutte Kerim på Zehra?!?!?!?!?!? Og hvorfor er Zehra så weak??? Og går direkte hen og undskylder overfor Amina, når det egentlig burde have været omvendt????? BLIVER SÅ FRUSTRERET OVER DET!!!!! Amina er legit en poor excuse of a friend .... like i cant....

16
ja!!

Håller med till 100%

17

Kerim godkjente venneforespørselen min på Instagram for en time siden selv om den ble sendt lenge pre pauseuke. Tror ikke han forsvinner med det første da.

18
Kerim: Tristeste Insta ever

Han smiler kun på ét billede.

19

Den har blitt åpen, ikke privat lenger

20

Og Amina går å furter som en unge.ikke si unnskyld til henne. Det er hun som burde si unnskyld. Hun er en manipulerende, umoden person. Wake up.

21
Kom, Nadya!

Kan ikke Nadya komme å ta litt kontroll her?? Virker som hun forstår mer og ikke minst er en EKTE venn som ikke bare tenker på seg selv og egne interesser. Kanskje kunne hun til og med sagt i fra til Amina? Her trengs det hvertfall noe for Zehra klarer ikke å stå opp for seg selv.

22
Klarer bare ikke!

Nei, det er jo som å snakke til en vegg! Hun bryr jo seg ikke om hva Zehra sier, vil eller mener.

23

Hva er det som gjør at hun må ta hensyn til Amina hele tiden? Er det noe i fortida som gir Zehra skyldfølelse når hun sier imot?

24

Their mothers are friends. Perhaps Amina's mother helped Zehra's family when her father died / left.

25
Klarer bare ikke!

Nå har vi jo også fått vite at Amina klarer seg greit på studiene, mens hun vil ha Zehra til å gjøre leksene for seg. Hvorfor finner Zehra seg i dette?

26
Eller

Eller kanskje hun har litt storesøster følelse ovefor henne?

27
Og såå

Vil jeg ha ett klipp m petter ikvell ?❤

28

Søte Celine som bare prøvde å lette på humøret. Hun fortjener ikke noe av de greiene der

29
Joda

Hun kommer jo og skal henge med de alltid når Zehra er med Amina. Bor man med noen i bokollektiv kan man ikke bare klenge seg på uten å bli invitert til venninnetreff.

30

It's Celine's kitchen, too.

31

Hun bør bare si hun ikke vil ha Kerim. Blir bare drama og dritt om hun blir med på de greiene.

32

Hun har jo forsøkt å si det mange ganger, men Amina nekter å ta et nei for et nei...

33

Jeg håper litt på å se Petter såra sånn at Zehra må bevise at hun egt bryr seg om ham

34
Håber på grand gesture I dag

Håber Petter stalker Zehra på skolen og hiver hende tilsige og de får snakket.

35

Nå er det opp til Zehra å ta initiativet. Petter har jo forsøkt å få kontakt to ganger.

36
Cami

Gaaad, Amina er ikke god. Så sykt manipulerende, og nedlatende. Det Zehra sa var jo sannheten. Jeg ble nesten uvel av dette klippet.

37
scary canary

It’s refreshing to see a series that includes a friendship that isn’t all positive, and shows the toxicity from someone in the relationship. not all friendships are good, and though Zehra may not notice it, it’s good that so many of us do (and some may realise someone they know or themselves have those bad traits too).

38
Klarer bare ikke!

Du, det greiene Amina driver med..! Jeg hadde klikka totalt for LENGST!
Og nå gjør jo Zehra det, og så går hun og ber om unnskyld etterpå!? Hun har da ikke noe å unnskylde! Og DAH ser Amina sitt snitt til å fortsette som før, vettu. Dette hadde jeg seriøst ikke orket. På ekte.
Zehra når jo ikke frem, hun er bare en pappfigur som Amina flytter rundt på og setter der det passer for henne.

39
lauren

jfc we were so close to amina hopping the fuck off zehra's life

40

Blank vet virkelig hvordan få folk til å bli irritert på hovedkarakteren, først var det Ella i selsong 1 som var helt stum og sto aldri opp for seg selg, mens nå er det Zehra som gjør det vennene vil men ikke det hun selv vil.

41

So, if the seasons follow the same formula, Zehra dumps Amina, tactfully. But, there have been two heartbreaks in season 1 🙁

42
lilli

Jeg må si hun Amina fremstår som en 'skikkelig god' venn .... !!! Ikke bare tropper hun opp på festen hos Petter med 'halve Ellingsrud' på slep; - deriblant Moa som hun vet Zehra ikke er veldig begeistret for. Så har jeg ikke hørt henne si 'et halvt ord' til unnskyld, for det hun stelte i stand. Og så driver hun og planlegger og mikser med disse gutta som skal komme på besøk,- fordi det passer henne! Null sensitiv overfor venninna si; tilsynelatende kun opptatt av seg selv. Og så blir hun sur og fornærmet når Zehra tilslutt sier rett ut hvordan hun opplever det hele, - men går hun noe i seg selv av den grunn? Neida, det er Zehra som må 'legge seg flat' og si unnskyld til henne,- og selvfølgelig la henne få det som hun vil. Det er jo til å bli helt uvel av !!

43
Alltså

Klarar inte av det här ?

44
Zehra,

för ditt eget bästa, lämna Amina! ?

45

Hadde jeg fått besøk av min kjæreste en helg etter å ikke ha sett hverandre på flere uker så ville jeg ha ønsket å tilbringe hele helgen med ham ALENE! Hvorfor vil Amina at Zehra og Kerim absolutt skal bli med?

46

Jeg tenker at Amina kanskje er forelsket i forestillingen av henne og Yasir, men hun elsker ikke Yasir.

47
Anonym

Vi ved ikke hvor godt de kender hinanden, men det virker ikke til de kender hinanden så godt.
Han har aldrig været i Norge, og ved heller ikke rigtig noget om hvordan det er i norge(har købt vanter til besøget).
Da de snakkede sammen snakkede Amina på 2 sprog, hvor engelsk var det ene, og vi ved fra skolen at Amina ikke er god til engelsk, så det er muligt at Zehra lidt skal være tolk for Amina.
Og så er det vel heller ikke så velanset at de 2 tilbringer til sammen alene, der er jo en grund til st hun har lavet så detaljeret et program.

48
Problemer

Har Amina noen større problemer med kjæresten, eller noe som på andre måter påvirker forholdet til kjæresten?

49

Because she is not so sure about her relationship with Yasir.

50

Ja, her er det noe vi ikke vet. Synes det lukter litt her. En ting er å ønske Zehra og Kerim sammen, og som sammen som å være sammen de fire. Men hele helga med det opplegget der uten å være alene er noe rart.

51
Hun der

Syns Amina kan gå å legge seg. En bestevenn skal ikke gå bak ryggen på deg og manipulere på den måten Amina gjør mot Zehra. Hvorfor kan ikke Zehra stå opp for seg selv litt mer som hun gjorde i den første episoden? Føler hun har mistet seg selv i søken om musikkbransjen, og jeg syns det er lenge siden hun har jobbet med musikk på rommet sitt, noe som antagelig er noe hun burde gjøre for å roe seg ned å finne ut av ting...

52
Sint jente

Omg jeg holder på å klikke på Amina! Hun er så irriterende. Det er ikke Zahra som skal si unnskyld til Amina, det er omvendt! Amina ødela forholdet til Zahra og Petter, bare fordi hun kun tenker på seg selv og bare vil at Zehra skal være sammen med Kerim! Det er dårlig gjort, og jeg skjønner ikke hvorfor Zehra gidder å være venn med henne!

53

Jeg håper datoen med Kerim gjør Zehra innse hvor mye hun liker Petter

54

I hope Kerim ends up with Celine (she certainly has enough money to bring him to Norway), so that Amina's living arrangement has to include her instead 😀

55
Like it Pat

Fingers crossed ?❤️

56
Jeg tror..

At det har skjedd noe, for Zehra har byttet skole og hun ble litt rar når hun fra gamleskolen kjente henne igjen på festen??

57

Altså Y og K kommer på onsdag eller torsdag. Håper på en plot twist som at Kerim i hemmelighet har kjæreste elns. Så Zehra enkelt kan havne i friendzone.

Amina er så manipulerende, ikke lett å se selv i sånne situasjoner, Zehra føler vel bare HUN gjør feil.

58

Mulig han er homofil

59
Silje

Når du trykker på hjerte da Zehra blir sur, for deretter å fjerne det igjen når hun går å sier unnskyld ?

60
Lava

Näej asså HEJdå på amina tills hon börjar uppföra sig ok och slutar manipulera folk.
At least we have Nadiya,so far so good.

61

Be heller Celine om unnskyldning, ikke Amina (som helt ærlig bare er en manipulerende b*tch)

62

Jeg klarer ikke å få ut av hodet det faktum at Amina understreker så tydelig hvor fantastisk Kerim er, og at han er for god til å være sann. Jeg føler egentlig at det er litt usannsynlig, men kan det være en plottwist at Amina egentlig syns litt FOR godt om Kerim?

63

Varför går hon direkt och ber om ursäkt till Amina? Tycker Celine förtjänar den ursäkten bättre.

64

I can’t stand Amina’s hypocrisy ugh she’s so annoying. First she made Zehra choose between her and Petter and now she’s making her feel guilty so that she will go along with her plans. They need to make her go through a huge character development to change my mind about her.

65
Orddeling???

Det heter altså drithyggelig og ikke drit hyggelig.

66
Men..

..er det drit eller er det hyggelig?

67
Orddeling???

Det heter altså drithyggelig og ikke drit hyggelig, NRK.

68

Zehra bør ikke føle seg skyldig hvis hun ikke er glad i Kerim. Jeg synes Amina er egoistisk og kontrollerende her. “Vi fire er meant to be together”? Hun bryr seg ikke om Zehras følelser.

69
it's official...

...amina is off her rocker. her marbles are looooong gone ??

70

men HERREGUD, Amina driver å maser hele tiden. Det eneste hun snakker om er kerim og yasir. Blir så lei av hun. Hadde jeg vært zehra hadde jeg klikket. Amina er svært egoistisk.

71
ÅHerre

Ho Anina går meg skikkelig på nervene !!