Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

159 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Mehhh

?

2
Cami

Tipper vi ikke får se noe besøk fra Yasir og Kerim jeg. Det begynner igjen den søndagen. Og det skal være real «real tid». Det står dato på alle klipp i episodene. De kan ikke bare hoppe over en uke. Kanskje vi bare få se at besøket drar. Helt ok for meg. Har ingen behov for å se Amina og de gutta.

Håper de spiller Karpe - Jeg er lei meg.

«jeg er lei meg lei meg lei meg
hvis jeg ikke får deg vil jeg heller være aleine
hu grein på mine vegne»

Så løper hun til Petter ?

3

Amina posted a countdown on her instagram. The boys come to Oslo May 9th so Blank returns the start of that week 🙂

4
Vi får se det

Det besøket er helgen etter! Amina lagde nedtelling på story på fredag eller noe, og da stod det 12 dager

5

Men kommer ikke de 8. mai da? Pausen er til femte.

Jeg trenger ikke se dem jeg heller.

6
Cami

Ah. Jeg husker ikke datoen hun skrev. Det var noen andre som skrev at det var i pausen. Men da så.
Men jeg vil fortsatt ha den Karpe-sangen. ?

7
scary canary

me: oh cool a new clip. maybe there won't be a break
blank: you thought wrong

8

Same I was hopeful for a second but no they want us to suffer

9

❤️Petter❤️

Hva i huleste skal jeg finne på frem til 5. Mai!?

10
Null

Null sesong 2 starter

11
Null

Har den startet?

12
Savner

Allerede zehra og Petter

13

Skam Austin på facebook? Synes det er gøy å følge med på hverfall 🙂

14
Cosmos

Det här kan ju ses som ett tillfälle att tänka tillbaka till den tid när vi faktiskt ALLTID fick vänta en vecka tills nästa avsnitt av favoritprogrammet sändes!

Och om du inte var med på den tiden så kanske det kan få dig att retroaktivt sympatisera med oss som var tvungna att leva på det sättet (med värre cliffhangers än vad Blank kan åstadkomma!) 🙂

15

Åh Petter! Vilken bra person han är ?

16
men Petter var jo også lidt dust

Han gjorde intet for at bakke Zehra op eller for at finde ud af om der faktisk var fare på færde. Han fik Zehra til at føle sig som dritt fordi han bare så på at de andre behandlede hendes venner som dritt. Jeg ved de løb ud men der var det bare for sent. Håber Nadiya kan tale med Zehra om hvad hun skal gøre - fx tilgive at de tog fejl og an´índse at Amina er en værre Judas.

17
Daria

Hæ?? Hvorfor må alle bra serier ta så lange pauser, nå begynte det nettopp å bli spennende?

18
Årstider

De venter med å filme inn slutten, blant annet for at ting skal stemme med været og sånn

19
Takk

Ah, det gir jo mening. Men jeg hadde seriøst ikke lagt merke til årstidene og været hvis ikke noen hadde påpekt det(med mindre det var masse snø selvfølgelig). La heller ikke merke til kysse stand in før noen kommenterte det.

20
og det er derfor

man ikke burde lese kommentarfeltet

21

Har ikke fått med med dette med kysse-standin, hvem hva hvor?

22
Hvorfor stand in?

Det var ingen kysse stand in. Hvorfor i all verden skulle det vært det? Helt harmløs scene, altså helt unødvendig med stand in. Hun som spiller Zehra er en ung voksen som ikke burde ha noe problem med å spille inn en slik scene.

23

Det står jo på rulleteksten (NRK.no tv) at det er en kysse-stand in.

24
@hvorfor stand in

Hvis skuespilleren er muslim (i virkeligheden altså), så er det da klart, at der er en kysse stand-in. Hun vil vel gerne holde på sine islamiske principper osv. og derfor bliver der brugt en kysse stand-in.

25
Hæ?

Alle muslimer er ikke kjempe religiøse? Akkurat som du ser i serien, de har sex, drikker og kysser, akkurat som mange andre på samme alder.

26
Hvorfor

anta at det er Zehra som ikke vil spille kyssescener og hva har det med alder å gjøre?

27
Anonym

Serien skal ligne at den foregår nu, og derfor deler de dem op så det hele kan blive mere realistisk, så vejr og store begivenheder kan komme ind.
Der er blevet brugt en stand in for Zehra når hun har kysset Petter, men det er vel skuespillerens eget valg om hun vil kysse ham eller ej, der er ingen der ved hvorfor det bliver brugt, men kan ikke se at det er et problem at man har respekteret hendes valg.

28
jo det var det

sto i rulleteksten

29
Stemmer, det er en ? stand-in

Stemmer, det er en kysse stand in. Dette er det en laaaaaaaang diskusjon under klippet hvor Petter og Zehra ligger sammen.

30
Zainab

Petter bryr seg hvertfall, det er fint å se! Han er en bra fyr, jeg håper og tror at dette kommer til å funke til slutt!

31
Elea

Hva skal vi gjøre i mellomtiden?

32
Cami

Synes det er så dumt med pause. Om det er pga filming så er det en ting. Men det er ikke realistisk at Petter ikke skal prøve å få tak i Zehra på en uke etter dette. Vi burde ihvertfall ha fått se en melding.

33
men vi ved jo ikke

om næste klip starter med at vi får at se alle de missed calls og meldinger Zehra har på sin telefon. Om en uge går Zehra sikker stadig og overvejer om hun skal række ud til Petter. Ikke sikkert hun kan se hvad det er Amina har gjort. Ikke sikkert hun kan se at Amina ikke er den super gode veninde der bare vil hende det bedste. Måske går der lang tid før hun indser at selvom man har kendt hinanden fra man var helt lille kan det være man vokser fra hinanden? Eller det kan være man i hvert fald skal sige fra og sætte tydligere grænser? Måske er hun helt blank?

34

Men jeg tenker at pausen denne gangen ikke er telle, hvordan skal jeg forklare dermed altså at det ikke er ment å være en uke frem i tid når vi får beste klipp. Dette har vært grunnlag for mange diskusjoner tisligere, er handlingen ment å fortsette en til to dager etterpå eller over en uke etterpå? Grunnen til at jeg tror handlingen fortsetter uten en ukes pause er nedtelllinga til Yasir besøket. I forhold til hva Amina har uttalt to ganger skulle han komme "om tre uker". - det ville vært til helgen uten pause. Nå vet vi pga nedtelling at han kommer en uke etterpå. Uansett hvor nedsnødd Amina er så er det helt uaktuelt at hun har bomma med en uke da hun sa han kom om tre uker...blir uansett spennende å se!

35
Cami

De følger dato. Det står jo dato på hvert klipp i episodene. Da kan de ikke hoppe over. Så tiden går. Husker vi diskuterte dette også under Skam. Noen sendte mail og de bekreftet at tiden går. Zehra lever videre som vanlig denne uka vi ikke ser. Det skal jo være i «real time» samme dato som vi lever i.

36

perhaps he does try to contact her more? we might see zehra scroll through unreplied texts from throughout the week (i hope anyway)

37

Det går jo ann å ha meldingsutveksling og instaposter selvom det ikke blir klipp

38

Nei, i pausene er det ikke noen former for oppdatering.

39

Greit med pausen, må fokusere på skolan hehe

40

Og jeg skal jobbe - er lidt bagud nu?

41

Tenkte akkurat det samme! Så denne pausen er nok bedre for meg enn jeg egentlig innser hahah

42
Mimou

Saaame.. Har en viktig frist den 5.mai, så passer egentlig veldig bra, hahaha

43

Same

44

Samme her, blank er så altoppslukende og jeg refresher siden sinnsykt mange ganger om dagen. Godt å få tankene over på andre ting en ukes tid!

45
Kristin

Det er heldigvis bare 1 uke?? Jeg håper at det går bra med Zehra og Petter. Liker ikke hun Amina....hun virker ikke som en true friend i måten hun oppfører seg på.

46

Vems röst är det i bakgrunden? Selmas?

47
Selmas

Ja

48
Jeg vil jo ikke ha pause

Men egentlig passer det perfekt, for da slipper jeg å bli distrahert den siste uka mi før eksamen. Så takk for timingen, NRK ?

49

why does this remind me of mike trying to reach eleven even since she disappeared...

50
Cami

Petter er en bra person da ❤️
Han bryr seg ikke om hvor du kommer fra Zehra, han bryr seg om DEG! Ikke undervurder han. Som han indirekte sa i en chat. Han har tydeligvis også sagt til eksen Selma og bandet at han er forelsket i deg. Ikke gi han opp. ?❤️

51

Petter kommer ikke til å gi opp, spørsmålet er bare om Zehra vil slippe han inn.

52

Hvordan vet du at han har sagt det til bandet? Var det fordi Selma sa at hun var så glad for dere to?

53

Ja? Hva ellers skulle det bety? At hun synes det er hyggelig med de to pga at de laget remix? Det gir ingen mening å si det sånn da. Petter og Zehra tar på hverandre foran de andre. At det var det hun mente at hun vet at Petter er «sammen» med Zehra er ganske åpenbart her, mener jeg. Men om hun faktisk mener at det er hyggelig. Det er en annen sak. Det er jeg ikke like sikker på ?

- Cami -

54

Oppfattet det helt tydelig sånn jeg også, det Selma sa der gir ikke mye rom for fortolkning. Og Zehra virker tatt inn i varmen av bandet. De ser henne her synes jeg. De bryr seg nok til å løpe ut etterpå også. Selma vikret også oppriktig glad for det. At vi hører henne på slutten av voicmailen tror jeg er bare for at spekulasjoner og spenning skal holdes oppe. Men stussa over at det virker som om den meldinga hans blir brutt veldig brått. Om noen hhar teorier om hvordan/hvorfor så er jeg lutter øre!

55

MEN NEJ, INTE EN PAUS NU

56
Selma

Det fine med gårsdagens klipp var at bandet virka veldig imøtekommende og oppriktig glade for å se Zehra. De bryr seg om henne på ordentlig, de løp jo etter henne ut når hun gikk❤️

57
Endring

Endring fra forrige fest da hun gikk uten at noen merka det.

58

Noen som vet hva skuespillerne heter?

59

Det står i rulleteksten på slutten av episodene på NRK.
https://tv.nrk.no/serie/blank/sesong/2/episode/4/avspiller

60
Så morsomt

Å, takk. Jeg syntes Petter så kjent ut på en måte, og nå fant jeg ut av at jeg har vært læreren hans på ungdomsskolen. Flott gutt/mann!

61
Hei igjen

Haha, så gøy! Verden er liten!

62
Cami

Se på rulleteksten til episodene. (Vet ikke om det er lov å skrive her)

63

Hvorfor er det ikke lov å skrive navnene til skuespillerne her?

64
Cami

Jeg vet ikke om det er lov eller ikke. Det står som sagt i rulleteksten så det er ikke hemmelig akkurat. Men det kjent at de prøver å holde skuespillerene så «skjult» som mulig i desse seriene. Samme med Skam. Derfor var det svært få intervjuer med dem i media.

65

Jeg følger skuespillerne til Z og P på insta? Trodde de hadde lukket profiler og ikke skulle godta noen, men neida.

66
heihå

Utrolig dårlig oppførsel av Zehra! Petter har da ikke gjort noe galt!!??? skjer med hun

67
fersken

Petter skulle have undersøgt om det var okay at Zehras venner ikke kom ind. Han antog bare at de andre havde ret.

68
Eller

Folk gjør jo ting som er dårlig gjort hele tiden, men det er bare fordi det er ganske vanskelig å være menneske. Tror ikke hun vet hva hun skal gjøre. Å velge Petter her blir litt som å svikte vennene. Det er i alle fall slik Amina framstiller det, så hun havner i skvis.

69
Cami

Sant, Petter har ikke gjort noe galt. Så det er dårlig gjort av Zehra. Men det gikk nok opp for henne i går at de kommer fra to ulike verdener på mange måter. Det handler nok mest om at hun er redd. Hun fremstår ofte tøff. Men vi ser at hun ikke helt vet hva hun skal gjøre med sine følelser for Petter. Det blir en Romeo og Julie linje her, bare med en bedre slutt. Det er jeg sikker på.

Zehra❤️Petter.

70

Forsidebildet har forandret seg igjen!

71
Dorthea

Hendes billede på toppen af siden er ændret - nu har hun lukkede øjne igen, og hendes hår er i bevægelse... matcher hendes humør ?

73

Regner med og håper hun kommer å smile til slutt som i teasern bildene er hentet fra

74
kjernekar

Petter❤️ håper og tror at de finner ut av det. Vi får nok se at de blir mye bedre kjent med hverandre og ar de får en ekte connection et sted på veien her. Petter bryr seg i hvert fall og både Zehra og Petter gjorde sitt beste i en vanskelig situasjon. Og Amina kan bare drite i å oppføre seg sånn... Siden vi hører Selmas stemme på slutten av klippet så skjer det kanskje noe mer drama fra hennes side, og vi venter fortsatt på svar om hva som skjedde i 4.klasse. Uansett, Petter og Zehra må snakke sammen, og det fort som svint!

75

Når man står opp en varm og solfylt søndag men er megatrist for det eneste en klarer å tenke på er hvordan to fiktive karakterer har det...vel da er det kanskje greit med en pause ? Hva skal en finne på nå da? I den svarteste tv pausen i historien for min del skam s3 så malte jeg en vegg for å få tiden til å gå mens jeg telte dager og timer. Nå er jeg her igjen? Frem med malingsspannet og på med nedtellingsappen si ?

76

Og jeg er så glad for at jeg har muligheten til å lese kommentarene fra alle dere andre som følger Blank jeg. Det er en stoooopr del av opplevelsen for meg. Se hva andre synes, legger merke til, andre synspunkter, dele ville overanalyserende teorier. Hadde det ikke vært for det, hadde jeg neppe vært like hekta. Så i den kommende uka kommer jeg nok til å savne kommentarfeltet like ille som Zehra og Petter. Så jah litt sentimental her men vil bare si at:
På ekte dere ruler! ❤️??

77

Tja.

- Man kan se alle episodene av ėn gang til. Tar kun halvannen time, men pytt.
- Male to vegger?

Er så helt unødvendig dette her for mitt sarte hode. Disse seriene med dette konseptet med korte klipp og meldingsutvekslinger gjør hverdagen min helt snudd opp ned. Jeg blir hekta, helt hekta. Vi er mennesker hele livet, men de samme følelsene (tross alder, så drit i alder) og mye av de samme dilemmaene (på ulikt nivå selvsagt og ulik erfaring til å mestre). Jeg ser klippene med med flere lag, og tolker det igjen og igjen. Følelseslivet mitt går slik som Nadiya beskriver det «som berg- og dalbane på Tusenfryd» bare på grunn av disse seriene. Nå har jeg godt av en pause, for hele denne våren har vært Lovleg og Blank, med Luna, Gunnhild, Petter og Zehras liv som har tatt over mitt eget hodet. Pokker heller.

78
Hekta

Hvis det tar sånn over deres liv; hva med å tenke på hva dette har med deres liv å gjøre? Følelser man kjenner seg igjen i? Kan bruke anledningen til å forstå seg selv bedre. Vil tro det treffer noe i dere når dere lever dere sånn inn.

79

Jeg er SÅ glad for at høre at der er andre end mig der lever sig SÅ meget ind i denne verden. Jeg er 31 år, har job og børn, men det er som om jeg får en direkte linje tilbage til mit følelsesliv i teenage og start 20’erne når jeg ser norske net-serier. På den ene side føler jeg mig mere i live når jeg følger med (bakke-dal bane hele tiden), men på den anden side har jeg ikke tid til at være i mit liv når jeg er “hekta”. Jeg synes dog at der er så mange lag og vigtige emner der tages op, at jeg kan retfærdiggøre noget af den tid jeg bruger på at refreshe, men en uges pause og detox trenger jeg nok?❤️

80
Liker

Ja! Disse seriene går så inn i det å være menneske at man lærer seg selv og andre bedre å kjenne. Det å «diskutere» og tolke her bidrar også til det. Jeg blir mer oppmerksom på mennesker og følelser av slike serier. Sånn sett er det kunst!
❤️❤️❤️

81

er 41 år og har barn og jobb og er like hekta... ;-). Rett tilbake til ungdomstiden. Er sånn sett bra for meg at jeg må fokusere på noe annet fram til 5.mai 🙂

82

YAASS, glad for at høre at jeg kan have direkt-bane til ungdommen om 10 år også?

83

AHH KØDD A, vente så lenge? Jaja.. Dette blir noe Romeo og Julie greier, gleder meg sykt. Og på fortsettelsen til Moa, kan han forandre seg? Eller ender det opp med at han blir enda verre og havner i fengsel for noe han en dag kommer til å gjøre? Nei hvem vet... men så spennende! Blank <3

84

Er jo på svareren. Er Zehra som har ventet så lenge med å sjekke den, ikke Petter som har ventet lenge med å ringe. Eller var det ikke det du mente?

85

Hon menade nog vänta på nästa klipp.

86
noen duster liksom

regner med at det ikke er Selma ettersom han har vært i band med henne siden vgs. OG datet henne. Tvilsomt at hun har vist et annet aniskt etter så lang tid men det strengt tatt mulig

87

Han sier vel at de han bor sammen med er noen duster, ikke bandet eller vennene. Han bor ikke med Selma, men to gutter, Christian og Mathias.Guttene i bandet heter Jakob og Hans Olav.

88

Det forklarer saken

89
Nilou

At least Petter can write new songs now.
The two songs we know so far are those:
1. about how his relationship (with Selma) is getting complicated
2. dealing with his break-up
Seems that a broken heart inspires him for songwriting. Also I'd be glad to hear something new from the band. Nothing wrong with "are you over me" but hey, there has to be more than this!

90

NEI FYFAEN. DET MÅTTE LIKSOM KOMME EN PAUSE AKKURAT NÅ.

91
Var det

Skyting på slutten?

92
Anonym

Petter ringer vel fra sit værelse, Selma åbner døren og han lægger telefonen eller også tager Selma den fra ham for at gå ham til at komme med

93
nei, trur ikkje det

Er vel berre telefonen som legges ned. Og Selma som ber han komme, sidan dei skal dra fra festen?

94

Petter❤️

95
Mette

Jeg tager det tilbage. Petter er ikke så vattet (feig, tøsedreng osv.) alligevel. Han gør hvad han kan.

96

Men blir det bare 8 episoder av denne serien?Eller 10? Jeg vil se mye mer av Petter og Zehra, sesong 1 var så kjedelig i forhold til denne sesongen her.

97

På NRK.no står det 9

Jeg likte forrige sesong også

98

Trodde det skulle være 10

99

It was 10 episodes but changed back to 9 last week 🙁

100

That is so sad, i want more seasons with petter and zehra.

101

Men vi har dem i så kort tid

102
!arh

Dønn alt for masse pauser i blank, blir helt oppgitt

103

Men prøv å være Lovleg fan. Ingen lang pause bare en slutt etter en rotete sesong 2 som liksom ikke ledet noen vei. De sa de hadde mye igjen og fortelle, og man har selvfølgelig tålmodighet til å vente og se, men så kommer det altså aldri noe

104

Ååårh Petter - så sød ????
Ærgerligt med pause ?

105
ÄLSKAR

Petter

106
Anda

Zehra er omringa og må slost aleine i alle retningar og på alle frontar. Ho treng nokon til å dekke ryggen sin, og det har ho ikkje no. Amina har vendt seg mot ho. Nadiya er såra og tør ikkje slost. Petter har ho sjølv forlatt.

Kva gjer ho no? Zehra er ikkje den som heiser kvitt flagg og overgir seg, iallfall. Gler meg til å sjå kva som skjer etter pausen! 🙂

107

Forlatt? Ho blei lei seg fordi han ikje tok inn vennene hennes. Ordne seg

108
Anda

Ikkje forlatt i den forstand at det er slutt. Dårleg ordval frå mi side. Men akkurat no tek ho avstand og svarar ikkje på telefonen, og eg tolkar ikkje pausen som at ho akkurat kjem til å invitere Petter inn i si verd heilt enda.

109
Ideer

Noen ting jeg lurer på om vi får svar på er: vest-øst , Z flyttet fra Ullern, døde faren? Lojalitet til Ellingsrudgjengen, får videoen av Z som skjeller ut Moa konsekvenser, kanskje positivt (N foreldre ser den og skjønner at Moa har vært ute etter å skade N rykte)
Gleder meg til masse utescenen i vakre mai Oslo med sightseeing for gjestene fra Madrid, er K så kjekk som A skal ha det til? Får Z og N snakket om det som skjedde på festen så N kan backe Z litt til gjengjeld for at Z backet N?
Og får vi se Tinderdaten til Martin? Og hva blir det beste C syr?

110
give me The ground to stand on

Mura Masa sangen fra introen - Zehra har brug for at kunne stå på en kulturel-social-og alt muligt ander grund der ikke er enten eller men både og. Hvor der er plads til til at være Zehra og hun er helt blank på hvor og hvordan.

Don't try and fuck with my head
Don't try and make me feel a fool
Give me the ground to stand on
Play with me in the grass field I used to love
Struggle when I'm gone, that's all you deserve
My dear

111
loyalitet

kunne også være loyalitet konkret ti Amina og generelt til alle som har gået igennem trit pga der hudfarve - mere end specielt det ellingsrud gjeng. Dette kunne handle meget mere om venskaber og tillid. Når nogen komme til en fest i en stor flok og er højrøstede og opgejlet så mister man tilliden til at de behandler end hjem ordentligt - ligegyldigt hvilken hudfarve de har.

112
Cami

Jeg håper Moa blir anmeldt for å filme og spre videoer uten samtykke. Det er ulovlig, og bør komme frem!

113
æææ

pause igjen alt det har jo nettopp startet

114

Petters stemme er hjerteskjærende.

115

Selma vi hørte i bakgrunnen?

116
Forutser at...

Zehra flytta da hun var liten fordi faren hennes døde eller noe, og de ikke hadde råd til å bo der de bodde mer. I tillegg tror jeg Amina er redd for å henge med kjæresten alene, så derfor hun får ham til å ta med en kompis og hun på død og liv vil ha Zehra med. Petter var en trussel, og Amina vet at han og hans venner ikke forstår seg på deres venner, så hun tok med masse folk, inkludert bråkemakerne for å sette Zehra i et dårlig lys og splitte Zehra og Petter

117
men hvad tror vi gør Amina så jaloux eller arrig?

hun er jo lidt en hooligan her der finder et aggressivt crowd og tager med for at sabotere Zehras aften - eller musik og romantik chance? Hun tog jo helt bevidst Moa med.

Så hvorfor gør hun sådan? Er hun bare misundelig over at Zehra tilsyneladende har det let i skolen og er dygtig til at lave musik? Eller er hun sur over at Zehra ikke vil ha den mand Amina har fundet til hende? Er hun bare traditionel og vil have Zehra også skal være det? hvad sker der?

118
Søde Zehra - vil du række ud? eller er du skræmt helt væk?

Det er ikke let at balancere mellem vennernes forventninger og det hjertet vil. Satsede ligesom alt denne uge og det endte i stort crash - saboteret af Amina. Valget står mellem Amina og Petter - barndoms veninden hun har kendt altid og ham hun lige har mødt. Mellem tradition/sikkerhed/hjertesorg og udvikling/passion/usikkerhed. VHAD vælger du mon Zehra - kan du kæmpe dig vej til at få begge mennesker i dit liv - jeg håber det så meget og jeg glæder mig til at se den stærke smukke kloge musiske pige folde sig ud og finde sin indre kraft frem og tag hvad hun vil have her i livet.

119

Zehra er så hårsår

120
Petter

Nå som de er signa slutter han på skolen da?

121

Savner blank

122
Hva om...

Jeg har en teori om at den jenta fra festen som hun gikk på skolen med før, er muligens en viktig del av denne sesongen. At de kanskje utvikle til vennskap. Og nadiya er med. Jeg håper at det ikke ble avsluttet vennskap mellom Amina og Zehra, men når Det virker som Amina bare bruker Zehra, ja kanskje veldig gode venner, men når en vennine gjør det så drøyt og ikke kan se zehra sitt syn. Da blir det feil i vennskapet.

123
Anonym

Tror ikke at en vigtig person ville komme ind så sent.
Tror mere hendes rolle er at fortælle/vise os at forskellen mellem Zehra og Petter ikke er så stor som vi først antog, at hans verden måske ikke er så fremmede for Zehra.
Det kan muligvis også være med til at forklare hvorfor Amina er så bange for at miste sin veninde, fordi hun netop ikke kender til den verden

124
Jeg tror også hun kan hjælpe

Hendes navn betyder i hvert fald helbredelse.
Hvis nu det er sådan at Zehras far enten har forladt dem, eller at han er død så kan Eira måske hjælpe Zehra med at åbne for at forstå hvad der skete og hele.

125

ELSKER denne teori ❤️❤️

126
Hdjdjdndn

Noen andre som savner sesong 1?

127

Særligt Ragnar. Men godt vi har Nadiya nu ?
Og Simen og Ella, ååååh ???

128
JA den var så god

Kunne godt tage lidt flere historier om Susanne, Ragnar, Ella og Simen

129
Liker

Noen som vet hvor man finner en Petter som er ca. 25 år eldre? Spør for en venn.?

130
På konsert

Vil jeg tro 🙂

131
Lykkelig gift

Vil jeg tro

132
I lærernes kantine på videregående?

vil jeg tro 🙂

133

Alltså älskar att hela bandet kommer ut. Shit, tänker att Petter måste ha blivit väldigt orolig när han hörde Zehra skrika på gatan

134

Wouldn't be surprised if Amina were behind Moa's harassment of Nadiya as well.

Could this season be about breaking up a toxic "friendship"?

135
I'm certain

Amina is judas in this story 🙂 She betrays her friends.

136
scary canary

I always found it strange how she didn't comment much about his statements to Zehra or Nadiya when it was a topic of conversation. If she wasn't behind it, her silence spoke volumes as it seems she agrees with some of his statements (that Nadiya (or other girls, too) should be more modest). She is also not supportive of Muslim girls datig non-Muslim boys, too. Either way, she knew the damage he had caused Nadiya but still sought to invite him to a party that Zehra was attending at Petter's house - who knows what Moa could have done to Zehra/Petter if he saw them acting romantically?

137

Kanskje hun også vet noe om Moa som ikke Nadiya og Zehra vet, for eksempel at Moa er forelsket i Nadiya

138

Jeg har lige været så stolt af mig selv for ikke at tjekke hjemmesiden når jeg udmærket VED at der er hiatus...

Føler at jeg har været dygtig og tålmodig...

Giver så mig selv lov til lige at tjekke den for en sikkerheds skyld som belønning og opdager at det kun er føkkings TO dage siden sidste update... ?? Hvorfor føles det som en uge ?? ?

139

Can relate for å si det sånn. Når du vet at en uke består av 168 timer og det har gått 50; da er det på tide å roe reka. Gjør jeg det? Nei! ?

140
Fersken

vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente vente

har læst alle de artikler jeg kan finde om social kontrol. Interessant emne synes jeg. I følge danske studier er det mødrene der er mest socialt kontrollerende.

141
808s & Heartbreaks

the likes r 808 rn