Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

158 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

First

2
Mumle

Ja du er flink

3

Yass, så mye som skjer! Takk, Blank!
(Zehra ed.: ikke takk!)

4
Helena

Ååååååh<3!!!! Petter er så HERLIG SJARMERENDE.

5
Lurer på

Om Petter sørger for at Zehra får sin del både økonomisk og kunstnerisk cred?

6
dele på fem?

det handler vel meget om tillid - om vi har tillid til bandet og Peter vil Zehra det godt. Om Amina vil Zehra det godt. Bare ikke Zehra viser sig at være gerrig. Nu har vi set hende give ret meget. Lave remix, visse moren penge, lave rapporter med Amina. Hun virker jo ikke gerrig 🙂

7
dele på fem?

måske gør de det ?

8

He's dedicated to the band but he's not an asshole. I think he'll do everything he can to make sure Zehra gets some form of royalties or credit for producing the track.

9
@lurer på

Tipper at P vil ha Zehra med, men at han kommer i en skikkelig skvis med bandet. Noen vil nok også påpeke at love and business ikke gikk så bra sammen forrige gang....

10

Her er det en som er redd for å miste venninna si

11

Finally, Martin's back!

12
Martin

Du er jo litt gjerrig.
Det er jeg jo ikke.
Mer krem....

13
Han er så sød

Jeg begriber ikke hvordan han kan arbejde i en cafe med at betjene mennesker hele dagen når han er SÅ menneskesky og genert ?

14
@Han er så sød

Som introvert setter jeg stor pris på når litt innesluttede mennesker jobber på café og lignende. Blir sliten av veldig utadvendte og chatty folk når jeg bare skal ha en kopp kaffe.

15

^enig. Slik som når du drar på Lush for å ha en ansiktsmaske eller noe også er de helt sykt «HEIII SÅ FIN DU VAR I DAG DA SKAL DU HA DENNE OGSÅ DA KANSKJE? *smiiil*»

16
Krystall

Eller når du leita etter kun ein ting, og må prøve "heile" butikken før du kjem deg utatt, får det eine klesplagget føre og det andre etter og blir verandes i prøverommet, så irriterande service.

17
Endelig action

??

18
Han sa det først til Zehra ❤❤❤❤

...og det kysset ❤❤❤
SMELT

19

Dejligt at se Zehra i så godt humør ?

20
TEKST????

Hvor er teksten?? ?

21
Også

det er folk (som meg selv) som ikke er skandinavisk og lærer norsk, så tekstene er veldig velkommen (even though sometimes I am masochistically glad when the subtitles are late because it forces me to watch it without them, and practice my listening ? either way, I’ll rewatch it later when the subs are added just to be sure I got everything right)

22

Jeg og! Blank er en kjempefin ressurs å bruke for å forbedre seg i lesing og lytting det norske språket tror jeg

23
Norsklærer

Fantastisk! Nesten som folk som lærer seg norsk for å lese Ibsen ❤️?

24
Det er faktisk meg! ?

Jeg prøver å lære meg norsk, så jeg kan lese Ibsen og alle de andre norske forfatterne. I prosessen prøver jeg alt jeg tror kan hjelpe: Duolingo, online kurs, å lese avisen, SKAM, Blank og til og med Lovleg (selv om det var litt vanskeligere å forstå heh). Men det går bra, synes jeg.

25
@Det er faktisk meg! ?

Så flink du er! Skjønner at Lovleg var litt vanskeligere. Der bruker de jo nynorsk skriftlig (og diverse vestlandske dialekter muntlig), så det er sikkert greit å holde seg til én målform i første omgang : ) Du vet kanskje om det allerede, men det er noen norsklærere som har egne youtube-kanaler! Bl.a. Norwegian Teacher Karin og Norsklærer Karense. Vet ikke om de henvender seg mest til nybegynnere eller også viderekomne, men kan være verdt å sjekke ut!

26

Du er lidt for tidligt på den til at få undertekster ? Jeg er blevet så vant til at se norske serier at jeg slet ikke bruger undertekster mere, det er sket helt uden jeg har tænkt over det.

27
Sara

Ja til et skandinavisk språkfellesskap!

28

Skamdinavisk ? ?? ??
?? ?? ??

29
Hehe

Det der var flagg fra Norden, men ☺️

30
@Sara

Hell yeah!

31
@Sara

Ja! Synes det er så utrolig FLAUT når jeg snakker med en svenske eller danske og vi til slutt ender opp med å kommunisere på engelsk for å kunne forstå hverandre bedre! Skulle ikke vært lov :p

32
@ @Sara

Samme her! Jeg vil hellere have, at vi taler vores egne sprog til vores skandinaviske brødre og søstre og måske misser et ord eller to end at slå over til engelsk.

33
Dansker

Jeg kunne forstå dette klip! Omg so proud of myself. Krævede kun lige et par genafspilninger at forstå Martins “IRL” ?

34
Dansker 2

Meg óg!

35
Gjest

Disse kommentarfeltene burde fått Nordisk Råds pris

36
TEKST????

Jeg er døv, det er derfor jeg trenger teksten med en gang, haha. Men jeg mener at jeg har opplevd at videoen alltid har tekst med en gang den kommer ut

37
@TEKST????

Åh, sorry. Da kan jeg godt se, at det er træls. Mon ikke teksten kommer snart, synes da ikke det plejer at vare længere end en time? ?

38
TEKST????

Unnskyldning godtatt ?? Håper det!!

39

Det er imponerende!

40
@ @. Jo tak

Ved ikke helt om du er ironisk men tak uanset. ? Skriftlig norsk har jo altid været nemt at forstå men nu er talt norsk også ganske problemfrit for mig. Det samme kan desværre ikke siges om svensk endnu og det på trods af at jeg også ser ganske mange svenske serier...

41
@@@. Jo tak

Hehe neida, jeg var ikke ironisk! Jeg hadde vært ganske lost hvis jeg skulle sett en hel dansk serie uten undertekster. For min del er svensk muntlig helt uproblematisk, men sliter med dansk muntlig! Kanskje det bare er øvelse som må til.

42
@ @@@. Jo tak

Synes altid snak om interskandinavisk sprogforståelse er vældig interessant. Der er nok ikke noget at sige til at vi begge har det som vi har det... For så vidt jeg ved minder norsk mundtlig mere om svensk end dansk - og samtidig er norsk nemmere end svensk at forstå for en dansker, fordi det norske ordforråd er mere lig det danske.

43
Liker

Åhhh så fint! ❤️ Han sa det først til henne! De kysset og hun fikk endelig sagt noe til Amina! Bare å glede seg før det smeller, gjør jo alltid det i episode 5 ?

44
Krystall

Tippar Selma verte veldig sjalu og lagar masse bråk og forsøke øydelegge mellom Petter og Zehra, desverre...

45
Enig

Det tror jeg også. Jeg tror selma kommer til å bli et mega problem. Spesielt etter at jeg så bildene av Selma og Petter på IGen hennes. Det fra 29 januar. Hun ser forelska ut.

46
;(hei

Jaja, samma det om Selma bir sjalu. Jeg tror (og håper) at Petter kommer til å vise det tydelig for Selma at det er Zehra han vil ha<3

47

Ja, samtidig er Petter MER avhengig av et godt forhold til Selma for å kunne nå drømmen om å satse fullt på musikken nå som bandet er signa....

48
Endelig

opdagede Amina at Zehra er interesseret i Petter. Det var på tide. Det foregik mindre dramatisk end jeg havde forventet men Amina så nu MEGET skuffet ud... Næppe det sidste hun har haft at sige om den sag.

49

Det blikket der var drama nok... Stakkars Amina ?

50

Syntes bare hu er irriterende og umoden. Hu virker som en person som ikke tørr å mene noe (noe jeg ikke har sansen for). Å tar det som en selvfølge at venninna vil henge med henne og typen. En ting jeg tenker over i denne serien er at de ikke snakker særlig mye om følelser. Hvis dette skal virke realistisk så virker dette noe rart. Hvorfor har ikke venninnene fått vite om natta som ble tilbrakt hos Petter? Vi fortalte ALT til venner i den alderen der, syntes det er rart at de ikke snakker om slike ting. Det er også rart å ikke ville være med kjæresten alene? Det virker nesten som redsel?

51
Poenget

Det er jo hele poenget, slik jeg ser det, at det er vanskelig for Zehra å si det som det er fordi hun forventer å ikke bli forstått. Amina er motsatt; hun vil dele alt med Zehra, men Zehra klarer ikke ta del i det fordi hun er i en litt annen verden nå.

52
Observasjoner

Har Zehra litt lett for å kjøre over venninnene sine? Tar hun de for gitt?
Først overkjører hun Nadiya og nå sier hun ikke noe til Amina før hun må.
Begge ganger sier hun unnskyld etterpå (slik at venninnene ikke kan klage lenger på det) og begge ganger er det litt; "ja, ja, sånn ble det nå, ikke noe å grine for".

53
Kommer an

Det kommer litt an på hvordan du tolker det tror jeg. Personlig synes jeg Amina er den som maser og overkjører ang Y/K sin tur til Norge. Hun har masa en del om Kerim fra starten. Ikke godtatt når Zehra sier i fra at hun ikke er gira. Ikke tatt hintet når zehra ikke virker interessert. Hun har tom får Kerim til å bli med Yasin når han skal komme.

Aner ikke hva greia til Amina er, men hun ser ut til å være fast låst på at de to skal være BFFs som er sammen med BFFs. Og ser ikke ut til å være villig til å ta et nei for et nei for å oppfylle det.

54
Ulike verdener

Jeg synes ikke det virker som at noen overkjører noen, men som at de ikke forstår hverandre og ikke egentlig møtes. De snakker rundt hverandre.

55
Jojo

Tror Amina egentlig er veldig usikker på forholdet til Y og vil ha en sikkerhet med å ha venninna si der hele helga. Man skulle jo egentlig tro at hvis hun var skikkelig forelska og dedikert til Y så ville hun ønsket å tilbringe hun hele helga sammen med ham alene.

56
God observation

Zehra er på mange måder en kærlig veninde for de ting hun gør, gør hun jo i den bedste mening (holdt Petter hemmelig for Amina for ikke at såre hende - og trumfede sin plan om Moa igennem med ønsket om at han ikke skal såre Nadiya længere).

Desværre har hendes handlinger bare ikke rigtig den ønskede effekt og ender ofte galt. Det ville gøre hende godt at lære at lytte bedre til sine omgivelser og ikke være bange for at sige fra men måske gøre det på en mere betænksom måde.

57
Ella

Enig, litt på samme måte som Ella.

58

Tror både Amina og Zehra kunne ha godt av å lære seg å lytte mer til omgivelsene. Og til å kommunisere med hverandre på en tydeligere måte.

59

Anina tok det overraskende pent... så jo at hun ble skuffa men...

60
Sara

Bra Amina busta dem, ellers hadde Zehra aldri fått fingeren ut.

61
Loveee

Han fortalte henne før resten av bandet❤️ Og Amina virka som at hun tok det pent?

62
Det er altid så akavet

når Petter møder en af Zehras veninder... Ikke noget "Hvad sker?" eller "Hyggeligt at møde/se dig" eller nogen ting. Bare tavshed og akavet stemning.

63
Solsikke

Men nå såg ikke Amina akkurat så begeistret ut da - hun oste ikke av vennskapelighet og imøtekommelse. Og dessuten så har de jo truffet på hverandre før...

64
scary canary

right!? nobody was introduced the first time in the cafeteria (with selma) or the time zehra bumped into petter when he was going to hockey AND selma was the one to start the introductions when zehra met the band lol

65
Kleint

Ja, og det er utrolig kleint at Zehra ikke introduserer dem for hverandre. Det er jo bare vanlig folkeskikk. I stedet står alle bare og kikker på hverandre som i en barnehage xD herregud

66
@Kleint

Præcis! Det virker sådan decideret uhøfligt og jeg føler lidt second hand embarrassment på især Petters vegne ?

67

Zehra introduserer dem ikke, men ikke tar de initiativ heller, de må jo ikke vente på Zehra. Mon tro om de egentlig ikke vil bli kjent med hverandre?

68

@ja

Lurer litt på om det er intensjonen. Å vise at de kanskje ikke vil bli kjent. Eller at en av de ikke vil bli kjent med den andre.

69

Ja, det er vel nettopp det. Ingen av dem vil egentlig bli kjent, og Zehra vil ikke heller at de skal bli kjent. Hun er redd for å blande de to/ulike verdenene... Hun er sikkert usikker på både Petter og gjengen hans, og hva hun skal gjøre med Amina og de guttene.

70

Men det vanlige er jo at den felles vennen gjør det...

71

Omg! Nå er jeg så sykt spent over i morgen, spesielt siden Zahra sier «vi ble signa». Jeg hadde inntrykk av at det var Heenandez som ble signa og hun er jo ikke medlem av Hernandez?

Og den talken med Amina var litt for vag. Det er en god start, men de trenger å ha en real talk.

Håper på et langt klipp assa.

72
Observasjoner

Som du sier.
Petter sier: Vi har blitt signa og vi skal gi ut remixen din.
Hvem er vi her? Bandet eller bandet med Zehra?
Så sier Zehra: Vi har blitt signa.
Ho regner seg selv med. Ikke sikker at de andre gjøre det.

73

Ikke sant. Det hang jeg meg litt opp i også. At han sier vi og din. Rent teknisk sett så har hun laga remixen, men det er som en ekstern part. Ikke som en del av bandet. Vil tro det er Hernandez som har blitt signa og at hun da får kreds for remixen.

Vil tro at de andre ikke gjør det. For de virker som en enhet som spiller og lager musikk sammen. Hun er en ekstern part.

74

Mulig hun regner seg selv med siden Petter la henne til i bandets chat? Det er naturlig å tenke det vil jeg tro ?

75

Jaaaaaaaaaa

76
Cami

I knew it! Petter er en kjernekar. Han sa det til henne før bandet ? Herlig klipp. Selv om Amina er fryktelig irriterende. Så selvopptatt! Og lite selvstendig.

77

de har jo ikke skrevet kontrakt endnu - det er jo ikke sikkert det går så godt det - måske de skriver under på at de har de fulde rettigheder.

78
Poirot

Vi får nok se hvor lenge Harry P forbli kjernekar når han kommer i skvis mellom Zehra og bandet...

79
Lidt enig

Amina irriterer mig desværre stadig... Det virkede som om det var meget svært for hende at være glad på Zehras vegne. ? OK at være skuffet over situationen men synes gang på gang hun tænker på sine egne behov før Zehras.

80
Uenig

Amina har jo planlagt dette lenge, og til og med fått med han kompisen med med flybilletter og alt. Ikke for hun vite at Zehra egentlig ikke er interessert før hun buster dem, hadde Z sagt noe hvis de ikke bli busta nå? Synes Amina har rett til å være skuffet.

81

Zehra har vært ganske tydelig hver gang hun ble spurt i starten da. Om hun likte Kerim så var hun ærlig i starten. Og Amina var ganske pushy på det hele.

Ja Zehra burde vært tydeligere, men det er ikke så rart om man slutter å gjøre motstand når noen er så pushy og bestemt på at «sånn gjør vi det, for det har jeg bestemt».

Og Amina forventer i grunn ganske mye av Zehra hele veien. At hun skal gi henne notatene sine, hjelpe henne med oppgaver og dra henne gjennom studiene. At Zehra skal være interessert i en fyr som er venn med kjæresten hennes. At Zehra skal henge med Amina og Kjæresten kommer på besøk. Hun får tom denne fyren til å bestille flybilletter så han kan komme til Oslo. Og hvorfor gjør hun det?

82
ENDELIG

takk gud! blank har lekt noe j*vlig med oss denne uka, så dette var deilig! Zehra og Petter er nå søte og da <333

83
(Insert swedish flag )

Jag tror inte hon tolkade det som att hon också blivit signad.
Men ja, what do I know.

85

Haha tack! Kommenterade från datorn så kunde inte lägga in den ?

86
Haha

Tänk om det var Selma som Martin matchade med på tinder.....

87
Haha 2

eller Celine, det hadde vært bedre 🙂

88
Tinder-daten

Tenk hvis det er Celine! ?

89
liker ikke

kyssestandin

90

Synes dere klager på ingenting. Jeg legger ikke merke til det selv engang. Filmer og serier har stand-ins på ulike ting og sånn er det bare.

91
Cami

Helt enig! Ikke er det spesielt vanskelig å se heller. Ihvertfall ikke i dag i dagslys. Så rart klippet når de kysser.

92

Helt enig, de kunne like så godt ha droppet kyssescenene hvis det er så mye styr. Blir et lite irritasjonsmoment. Tror ikke det blir noen heftige tungescener mellom P og Z akkurat.

93
Sherlock

Zehra jobber på TSV Workbar på Tøyen Torg. Hun kjører mye T-bane. Utenom når hun skal til hybelen til Petter, da må hun ta buss 37 fra Oslo S eller gå fra OsloMet (evt buss 21 fra Bislett). Dette til informasjon.

94
Hvor

Hvor er hybelen?

95
Sherlock

Rett ved siden av parken på St. Hanshaugen, i Geitmyrsveien.

(Tror jeg. Bygningen de filmer likner i alle fall veldig på et bygg på tuppen av Geitmyrsveien ved parken)

96
Sherlock

Og dette betyr jo også at Harry Petter Kjernekar har kjørt et stykke med bane for å komme til Zehras kafe for å fortelle nyheten. Mest sannsynlig. Vi vet ikke om noen annen god grunn til at han er på Tøyen i dag hvertfall.

97

Seriøst Amina, pak den attitude LANGT væk NU! ? Mega dømmende (overfor Zehra) og afvisende attitude (overfor andre/nye mennesker).

98

THE LOOK AMINA GAVE PETTER B YOU WILL CATCH THESE HANDS!!!!!! ? ?THIS IS A NO PETTER SLANDER ZONE ? ?

99
hopeso

Ååå kanskje det er fordi hun har hatt munnsår at de måtte bruke kysse-standin. Håper det ass! Da får vi kanskje mer juicy kyssescener fremover.

100

Det har jeg også hatt som teori en stund nå!!

101

Exakt vad jag också tänkt på!

102
@munnsår

Haha! Det hadde vært konge. Mens diskusjonene i kommentarfeltet gikk høyt, så var forklaringen kanskje så enkelt? Makes sense når de også har kysse-standin så åpenlyst i rulleteksten og ikke har gjort en bedre jobb med klippingen/castingen.

103
Cami

Da tror jeg nok at de heller hadde filmet det en annen dag. Det er mye mer styr å finne en stand-in enn å behandle munnsår og utsette filmingen. Det er ikke sånn at de filmer i rett rekkefølge sånn vi ser serien heller. De finnes også munnsårplaster som nesten er usynlig som man kan kysse med.

104
Munnsårlady

Det er ikke alltid så lett å behandle munnsår på kort varsel, altså. Det kan være et skikkelig herk.

105

Det er jo stand-in nå også. Ser jo det på klippinga.

106
hopseso

man ser jo munnsåret, så håper de har brukt det her for å si det sånn

107
Cami

Men jeg lurer på om de faktisk har fortalt produsenten om Zehra?
«Vi» kan bety bare bandet her. Tipper nå at de ikke har det. Så det blir krangel i morgen .. og en laaaang pause. ☹️

108

Jeg liker ikke sangvalget??? Emilie Nicolas cover av Frank Oceans «self control». Den handler om et forhold som sakte faller fra hverandre pga dårlig timing, ulike verdier og verdener og hvordan Frank ønsker at denne eksen ikke skal glemme han. Ufff. Dette lover ikke godt?

109
Kan være det er et current state of mind

At de begge mistede selvkontrollen. Deres meldinger er som regel også ret kontrollerede. De står ligesom på kanten af et forhold og holder igen for ikke at falde in to deep. Er spændt på hvad i dag bringer.

110
kunne være forholdet mellem Amina og Zehra også som ikke holder

har vi ikke alle prøvet det at være vokset fra hinanden?

111

Det kan være. Serien startet jo med de 3 venninne og vennskap har vært meget sentralt. Noe det også var i s1. Men kanskje mens Susanne og Ella fant hverandre igjen. Så brytes Zehra og Amina fra hverandre fordi de har vokst fra hverandre i møte med livet etter VGS. ?

112

Får litt Af1 vibber av denne sesongen, rock mot hiphop. Mira og Mathias. To forskjellige verdener

113
Battle

Eller filmen Battle, som kan anbefales om man vil ha hotte dansescener

114
Detaljer

Zehra blrei oppdaga av Amina og har måttet legge alle egga i ei kurv (skål)

115

Jeg mangler norske undertekster til dette afsnit!!!!

116
Spøkelse

Jeg føler Amina har et negativt syn eller opplevelser mot interaksjon mellom etnisk norske og de med foreldre av innvandrerbakgrunn, ref kommentaren hennes om at «de» ikke ville ha sånne som «oss» der og hvordan Amina bare anntar at Zehera vil interssere seg i Kerim

117
Anonym

Hun mener vel bare at muslimske kvinder skal være sammen med muslimske mænd.
Hun sagde også til Nadiya at hun skulle finde sig en muslimsk kæreste i stedet for st være sammen med norske mænd.
Det er der jo ikke noget nyt i, det var hvad sæson 4 af skam handlede om.

118
Poirot

Det er ikke så enkelt. Det er ikke (bare) religion eller etnisitet dette handler om.
For meg ser det ut til at Amina, Zehra og Nadiya viser oss 3 forskjellige/typiske måter hvordan man kan håndtere sosiale/klasse forskjeller på.
Amina synes det er tryggest og koselig å holde seg innenfor sin gruppe/klasse. Hun trives der og liker tryggheten som det å tilhøre en tydelig gruppe/flokk gir. Hun har ikke en drive til å utforske det som er utenfor. Hun er fornøyd.
Zehra vil ut. Hun har ambisjoner og gutset til å utforske verden utenfor sin egen flokk. Hun er en selvstendig person som går etter det hun vil uten å ta for mye hensyn til normene og reglene som gjelder i hennes gruppe. Tror heller ikke at hun er redd for å vise og stå for det. Dette kan selvfølgelig gi henne mange nye opplevelser, tanker og goder, men kan også føre til at hun ender opp nokså alene: ikke passer hun i sin gamle flokk lenger, men hun blir heller aldri helt hjemme i en ny flokk heller. Havner inn i mellom.
Nadiya er en slags mellom ting. Hun vil ikke utfordre sin egen gruppe, men utforsker 'den andre siden' heller heller i det stille.

119

Det kan hende. Hun har jo også sagt «du skal ikke finne deg en muslim» også. Skal ikke se bort i fra at hun har en sterk «oss» vs «dem» følelse.

120
det er måske hende

der opfordrer Moa 🙂

121
Oj, ja

Fikk en følelse av at Amina skjulte noe i klippet hvor de skulle finne Nadiya, i tilfelle var det dette hun skjulte. Men samtidig kan jeg ikke tro at Amina ville gjort noe slikt

122

She could tell Zehra's mother.

123
Aloe

Kommer Amina til å ta en Moa? ?

124
Ikke ta Moa med!!!!!!

Håber at Amina tager det ligeså fornuftigt, som det umiddelbart så ud og ikke hævner sig.

125
Observasjoner

Zehra ikke wingwoman for Amina i møte med Y+K = Zehra uten wingwoman i møte med bandgjengen?

126

hahaha, skal hun seriøst bli sur for det??

127
Mer mer mer

❤️❤️❤️

128
Tror vi kelati kommer

Til petters fest?

129
Je suis gutten

Framgang

130
shitsbouttogodown

Smeller i morgen?

131
Jane Doe

Petter er sinnsykt sjarmerende og litt awkward på en søt måte. Får helt sommerfugler i magen av Zehra og Petter!

132

I følge nrk så skal denne ukas episode være på 25 min. I følge mine beregninger så er vi oppe i 11-min ish så langt. Shit is about to go down???

133

Omgggggggggg på festen i morgen går vel alt til helvete

134
Lotus

Petter har virkelig det man på fagspråket kaller glimt i øyet.

135
Eilish

Har på følelsen at Petter må velge mellom bandet og Z til slutt. Håper kjærligheten seirer og at de klarer å få alt sammen til å funke!

136
Drama

Jeg tror som det har blitt nevnt både at Kelati kanskje kommer på festen og at det kanskje viser seg at han egentlig er mest interessert i remixen til Zehra/ eller der viser seg at bandet ikke har nevnt ovenfor Kelati at det er Zehra som laget remixen. Jeg tror også det kan hende som også har blitt nevnt at Amina forteller til Zehras mor om Petter også videre.. Uannsettl

137
Anonym

Tror ikke Kelati kommer til festen, synes det vil virke mærkeligt. Men tror Zehra finder ud af at de ikke har fortalt Kelati om hendes rolle i remixet.
Tror Amina kommer til festen, tager billeder af Zehra og Petter og sender dem videre til Moa så han kan få hævn over Zehra.

138

det tror jeg var mer sannsynlig enn det jeg skrev under drama

139

*Ser etter Lovleg-Mie*

Jeg føler dette klippet fortjener en limerick, Mie 🙂

140

Ikke limerick
Lovleg var norsklærerne favoritt

141
Helsinki

Føler liksom ikke limericks passer helt med Blank, vet ikke hvorfor. Kan være fordi poesi var mer Gunnhild sin greie.

143

de er jo låtskrivere!

Ingen av oss har norsklærer lenger, det går bra å risikere å bli likt av dem.

144
@Nei

Du er på feil side. Du ser etter Lik Meg.

145

Når kommer det mere

146
Blank är...

min guilty pleasure...

147

dere leser komentarene !!!! MARTIN IS BACKKK

148
Moa Kelati

høydare om de to har en forbindelse til hverandre, da

149

Skjer vel noe i morgen da