Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

41 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Kanskje Petter kommenterer posten slik at Kerim skjønner at de har en greie.

2

Med ?

3
Love

Det tro ikkje eg. Its love ?❤️?

4
shpatina

såå finnn

5
Hernandez

Har kommentert!

6
Kanskje

Kanskje Zehra faktisk lurer på hvem ho sjøl er, ja? Østkant vestkant, vennefellesskap eller kjæreste, musikk eller farmasi, det trygge eller det usikre....

7

Med blått hjerte? Drama på gang?

8
Hva med ??

Symboliserer blått hjerte noe spesifikt i motsetning til rødt/gult/rosa etc.? Er kanskje bare meg som ikke «følger med i timen» her altså...?

9
Min mening

Fargen blå kan i seg selv symbolisere litt forskjellig, men når det er snakk om et blått hjerte ser jeg på det som en slags motsetning til et rødt hjerte, som symboliserer varme og lidenskap. Rødt er varmt og blått er kaldt. Usikker på om det er lagt opp til at vi skal tolke noe ut av det i denne sammenheng, eller om det bare er for å speile fargen på veggen bak Zehra, som personen under meg skriver.

10

Tror bare det er blått hjerte for å speile blåfargen i bildene

11
Bamse

Blått blir ofte sett på som en farge man har tillit til ?

12

Det symboliserer også ro. ?

Jeg tror det var blått hjerte fordi bakgrunnen er blå.

Men hvem vet om det er en dypere betydning. Selma har bare rosa på sin side. Tror også det er rosa farge på emojiene som kommer etter navnet på de individuelle bildene av bandmedlemmene på Hernandez sin profil. Så kanskje det betyr noe?

13
Grace

Who dis? Typisk Nooras alterego i Skam Austin..

14

Det var det første jeg tenkte på å ?

15
tænkte så meget i første sæson

at Ella lidt havde Evas historie - være i et forhold med en "kloge-åger" der styrede ret meget, og som det var bedst for hende at slutte forholder til og det skete med at hun var tro og skulle igennem et break up som den der gjorde noget forkert - samme historie men helt forskellige typer. Her er det Zehra der er faldet for en type hun egentlig slet ikke respekterede til at begynde med - helt som Noora. SPændende hvad der sker i aften. Hvordan Petter er en kæmpe idiot som Zehra sket ikke kan acceptere - eller bliver det omvendt - at Zehra klikker?

16

Hernandez-kontoen har kommentert «Kul ?». Hvem i bandet tror dere har skrevet det? Hvem styrer instaen deres? Hvor mye skal vi legge i at hjertet er blått? Er det Selma som står bak? Kjør debatt.

17

Jeg tror det er Selma. Pga utformingen av IGen til bandet og hennes har flere likhetstrekk.

18
Observasjoner

Sist det be lagt ut en INSTA-story fra denne kontoen, var det tydelig at det var Petter som hadde lagt det ut.

19
Alle har sikkert adgang

Til bandets ig

20
Anonym

Farvene på billederne minder meget om dem der bliver brugt på Selmas profil, plus de andre spiller ikke rigtig nogen rolle, så det er nok hende som står for bandets profil

21
Janna

Det e jo Petter sin profil på Insta, så maybe him?

22

^det er bandets profil, Petter har ikke egen insta

23

Man bare vet at alt går til helvete i morgen med dagens optakt

24

Kanskje vi kunne fått ei litta meldingsutveksling mellom Zehra og Petter på tampen av kvelden? Litt feelgod, litt humor, litt klissklass...?

25

Husker dere hun jenta på den forrige festen hjemme hos Petter, som spurte om Zehra hadde gått på Katta? Det så skikkelig ut som om Zehra kjente igjen henne også, men ikke ville si det. Det må det ha vært en grunn til. Har en følelse av at denne jenta vil dukke opp igjen en gang og at noe ubehagelig vil komme frem. Kanskje hun er på festen i morgen også? Noen teorier?

26

Yes! Jeg tror også, der kommer skeletter ud af skabene, og de fine nye relationer bliver udfordret af gamle issues og forestillinger... ? Det er svært at skabe sit eget liv, når alle omkring ved, hvordan du er...men de skal nok klare det!

27

Ooo det hadde jeg helt glemt! Det kommer definitivt til å skje noe mer der. DRAAMAAA

28

I hvilket klipp er det Petter sier at han har Bad day som guilty pleasure låt!?

29

"det ble bra"

30
Nrk må skjerpe seg ?

Nå har de satt tiden ned igjen samme dag som vi får episoden. Det er akkurat som om de fryder seg over at vi gleder oss til mer klipp, og så bam. De gjorde de under Skam også. E9ses3 økte de først til 45 min, før de kuttet den til 18. De ble kun tilgitt fordi vi fikk «O helga natt».

31
Anonym

Men det handler vel mere om indholdet en om tiden?
Der er vel ingen mening i at lave sindssygt lage afsnit hvis det meste af det som kommer er ligegyldig fyld billeder.
Det må virkelig give godt at lave de her serier eftersom de bliver ved, for der kommer virkelig mange “jeg vil have” og “det er for dårligt” kommentar

32
Enig!

Synes vi får så korte klipp, og korte episoder. Til sammenligning var episodene i sesong 1 myyye lengre. Føles nesten som de ikke prøver ordentlig... og jeg merker at det begynner å kjede meg, selv om jeg er veldig investert i historien! Alt går liksom så sakte, og føler vi går glipp av så mye når klippene og episodene er så korte.

33

Fader ass, cheap move, NRK! Da blir det vel 5-6 min....

34

Minus recap og rulletekst blir det sikkert bare 3. ? Skulle ønske vi kunne få litt mer dybde. Går ut fra at det er en grunn til at vi får kun det som er viktig, men. Litt tynt. Vi blir jo ikke ordentlig kjent med Zehra. Men det er kanskje poenget. At hun er blank til nå men begynner. Er å kjenne seg selv mer etterhvert, og da får vi og bli kjent med henne. Kanskje...men hadde ønska meg et klisseklipp med Petter før ting går åt skogen

35
Original Blankster

Jeg datt litt av jeg, etter alt Paradise-snakket. Skjønner 'guilty pleasure'-temaet, men hvor bånnskapt kan det bli, før det vipper over i Charter-Svein, eller hva de heter? 😀 Er ikke nye-av-året studenter litt mer ... jeg vet ikke ... plugga inn?

36

Det er vel fullstendig mulig å være "plugga inn", samtidig som man liker lett fordøyelig tv, musikk etc.? Jeg tror at de fleste unge i dag befinner seg i et kulturelt spenn mellom populærkultur og, bokstavelig talt, ALT annet i verden på grunn av den informasjonsstrømmen som vi har i dag 🙂 Det at de fleste i dagens samfunn også alltid er "plugga inn", kan vel også gjøre at man lengter etter et avbrekk for hjernen i ny og ne. Da finner jeg personlig komfort i trash-tv

37
goe mann

Men PH er jo helt j@vlig. Det er jo ikke noe avslapning i å se menneskehetens kulturhistorie rase mot nullpunktet.

38
OB igjen

*bånnskrapt, skulle det stå

39
Gruer meg

Pleier jo midt i serien å dukke opp en pause akkurat når man er så hekta at man sjekker siden hele dagen...

40
ser for meg kaos i kveld

konfrontasjoner og kjipe ting, at det viser seg at Zehra ikke er med på signinga, tror hun drar derfra sint, ikke snakker med Petter, og så passer det perfekt at Kerim kommer neste helg. kanskje hun søker trøst i ham...

41
Cami

Til lenger tid det tar.. mer nervøs blir jeg. Stille før stormen. Hva skjer?
Kommer Amina til å bli med å prøve å ødelegge fordi hun er redd for å miste venninna si til en kjæreste?
Kommer Selma til å ødelegge pga sjalusi?
Er så spent. Men gruer meg til pause..