Petter Heen Aktiv nå

13:12

Zehra:
Så det gikk bra på møtet?
Petter:
Tror det gikk ganske bra ja
Petter:
Han snakket om at de var veldig interessert i et samarbeid
Petter:
Men han sa han skulle prate med resten av managementet
Petter:
Så får vi svar veldig snart
Petter:
Men jeg har en god følelse?
Zehra:
Såå bra??
Petter:
Det er parsermoni i dag
Petter:
Bare nevner det
Zehra:
Taper

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

80 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Kanskje

Tror Kelati er bare interessert i samarbeid med Zehra

2

Ja, jeg tror han er interessert i et samarbeid pga den remixen. Mer av det blir sikkert vanskelig for de å levere uten henne.

Blir spennende å se hva som skjer videre.

3
Vilde

Klipp!!!

4

Der ja. Zehra måtte ta initativ for å få vite hvordan det gikk. Skuffende.

5
Cami

Det har han da. Vi har sett klipp der han sender mld og spør hva hun gjør. Og vi har sett mld hvor han spurte om hun ville være med ut å spise. Siden vi ser det igjennom hennes øyne, glemmer vi lett de små tingene. De sendte jo også i dag i felles grupechat etter møte. Hun skjønte jo da at de var glade, og hun kunne svart i chatten. Er det noen som er avvisende så er det Zehra selv.

6
Ummm..

Nja, hun ble temmelig utestengt, hun var ikke med på bildet som Selma tok under middagen, hun ble ikke invitert på møtet med Kelati, så hun er ikke regnet inn. Nå er jo hun heller ikke en del av bandet, men nå var det remixen som gjorde Kelati interessert i å signe dem.
Gjør han det så blir det hennes fortjeneste.
Det jeg håper nå er at han kun er interessert i å signe henne.

7

Petter er nok en "tøffel", når det gjelder å forholde seg til Zehra. Jeg har aldri sett han har selv tatt initiativ først, noe jeg håper kommer til å endre seg.

8

Han har da ofte starta meldingsutveksling med Zehra. Og han inviterte henne på middag med bandet.

9

Det er jo bare vanlig folkeskikk å fortelle hvordan møtet har gått, når sangen de har samarbeidet om stod helt sentralt.

10

Det kan være litt sånn ego greie spill for disse musikkfolka. Plutselig når Z lager remix så er Kelati interessert

11

Det er det nok, det er sikkert tungt for bandet å svelge at Kelati ble interessert i dem på grunn av samarbeidet med Zehra. Men det handler jo om å klare å gi folk cred for det de har gjort. Det de driver med nå er jo å ignorere at hun har vært med. Jeg hadde forventet at Petter uoppfordret kom til å holde Zehra oppdatert.

12
Tipper

Også veldig rart at ikke Zehra var med på møtet?!

13
Tipper

Det blir kræsj med Petter og Zehra. Kelati er sannsynligvis interessert i Zehra, men Hernandez vil ha æren og er for stolte til å innrømme det. Petter sa ingenting om Zehra var nevnt, og det lukter sjalusi...

Hilsen musiker

14

Syns fortsatt at Petter (og resten av bandet) er veldig vage om møtet, annet enn at det gikk bra? Selv når Zehra spør sier han ingenting om hva Kelati tenkte om henne og remiksen, eller om Zehra i det hele tatt får en større rolle i det hele. Håper vi får et klipp hvor de snakker mer om det!

15
Anonym

Men de har jo ikke lovet Zehra noget.
Og ærligt talt ville det da være underligt hvis bandet under et møde omkring deres mulige fremtid, vælger at drege samtalen over på en anden person.
Hvis det er den samme sang som sidst, bare i et andet remix ville de da ødelægge alle deres muligheder ved at give Zehra al kredit

16
@Anonym

Men det var først etter remixen til Zehra at Kelati fikk øynene opp for bandet. Sånn som de holder på nå kan man lure på om de i det hele tatt har nevnt at det er hun som står bak remixen, som i så fall er utrolig råttent gjort. Ingen krever at de skal gi henne all cred, bare få tydelig fram at låta (den remixede versjonen) er et samarbeid mellom dem og Zehra. Noe annet er å stjele andres arbeid.

17

Serien heter jo blank

18
Anonym

Selv hvis de siger at hun kun har hjulpet, vil Zehra stadig være den faktor som gør at han kan lide sagen, og derved vil de give hende al kredit for arbejdet. Og sirry, men for at band sim forsøger at få en kontrakt giver det meget god mening ikke at nævne noget om det

19
@Hmm

Ja, håper Zehra krever å ha en ordentlig samtale med alle, selv om det fort blir ubehagelig. Å bli behandlet sånn her er ikke OK. Det er snakk om hennes arbeid også.

20
Parsermoni idag

Tipper det skjer mer idag, kan være bra eller dårlig
Mulig noe som splitter dem?

21
Kula

Da Zehra forutsa at Petter aldri ville klart å slippe kula, responderte han med at hun undervurderer han. Parallellen her er at han kunne sluppet kula for å stikke av med premien, og la Zehra stå igjen ubelønnet. Sannsynligvis bygger relasjonen deres på hvem som kan få mest ut av den andre. Dilemmaet er at det finnes en romantisk interesse...?

22
Poirot

Det blir Zehra som knuser kula, når Kelati vil ha henne, men egentlig driter bandet.

23
Det håber jeg

Det hele er mere alvor for hende - uanset hvad Petter siger om at satse alt.

24

Ja. Og hvem er det som står igjen som taper da?

Bare ikke gi meg noe loved up bilde av P og S - da tar jeg en Jamila of det klikker for meg

25

*i dag

26
bevare meg vel

må vel skje noe action snart? det går så treigt

27

Date night med PH på skjermen? <33

28

Jag vill att zehra och Petter skal ha en parsermoni

29
Poirot

Etter hvordan de, inkl Harry P har behandlet Zehra?
Det blir Z som til slutt kommer til å slippe kula i golvet med et brak, når Kelati vil ha henne, men egentlig driter i bandet.

30

Trur eg Petter og vil

31
haha

ja, med brudekjole sydd av Celine

32

Kelati har jo hørt Zehras musikk, han var ikke interessert

33

Mener du når hun spilte på studentsamfunnet, eller er det mer enn den gangen?

34

Det er ikke slik jeg forsto det.

35

Vad betyder taper? Försökte googla och fick fram typ ”looser”
Stämmer det?

37

Det stemmer.

38
Korrekt

Ja

39
Lingo

korrekt

40

Ja, det stemmer

42

Varför var inte zehra med på mötet? Kelati tyckte ju inte bandet var intressant utan henne. Är det inte henne han borde vara intresserad av egentligen? Vad förstår jag inte?

43
Aleks

Jeg tror Petter er litt redd for at Zehra kun later som om hun liker han for å bli signet av Kelati. Det var jo trossalt det som skjedde i begynnelsen, men jeg tror Zehra har fått følelser på ekte nå. Kanskje Selma utnyttet ham for bandet? Hadde gitt mening at han ikke var så villig til å fortelle Zehra så mye om møtet.

44
Elise

Då Petter sa til Zehra at han ville droppe alt om han vart signa, trur eg at Zehra vart redd for at det var HAN som berre ville være med henne for å få henne til å take bandet vidare. Det er no berre det eg trur.

45

Skam kjørte paralleller med Et dukkehjem og Romeo og Julie. Bland drar en Paradise Hotel-parallell. -_-
Finnes ikke en mellomting?

46
En mellomting : Harry Potter

Som "Fan Fiction" skrev under et tidligere klipp: This is a love story about a Hufflepuff boy and a Slytherin Girl.
Hentet fra Harry Potter. For de som kjenner det universet er Petter den snille og Zehra den ambesiøse og stolte...

47
☝️

Isåfall mer ravenclaw än slytherin tycker jag

48

Helt enig! Synes også Ravenclaw er mer passende.

49
@En mellomting : Harry Potter

OT men jeg vil bare gi deg ros for at du gir fullstendig cred til personen som skrev det, med brukernavn og hele sitatet, og ikke fremstiller det som at det er din egen tanke. Også i et anonymt kommentarfelt som dette synes jeg det er så fint å se.

50

*Blank (takk, autokorrekt...)

51
Hva om..

Zehra bare henger med Petter for å komme i kontakt med Kelati. Det hadde vært en interessant tvist!

52
Elise

Kva om Petter berre heng med Zehra for å få ei kontrakt?

53

I has always seemed that way. It will be a twist if she falls madly in love with him.

54
Bare

Nei

55

Det var jo sånn det i utgangspunktet begynte, men jeg tror følelsene hun nå har fått for Petter er veldig ekte.

56

Det var jo sånn det i utgangspunktet begynte, men tror nok følelsene hun etter hvert har fått for Petter er veldig ekte.

57
Taper

Vi får se hvem som blir «taper» til slutt.

58
aiai

Hvis alt en gjør på er 'guilty pleasures', så har en egentlig bare dårlig smak 😀

59
Tror I petter får fristet zehra i dag

Hun klarer jo tilsyneladende at lukke ned for følelserne i modsætning til Ella.

60

Elsker faktum av at Zehra også er den som sender mld først, og ikke bare gutten. Må si det er veldig realistisk, i forhold til william og noora der jenta var totalt frastøtende og gutten måtte jakte etter prinsessen. Slike meldinger mellom z og p beskriver realiteten!

61
Legokloss

Blander du ordene frastøtende og avvisende?
Frastøtende vil si at hun var fullstendig avskyelig.
Jeg er ikke enig i tolkningen din egentlig. William var ikke Noora sin type, og tolkningen din forutsetter at du mener at hun var ute etter ham men spilte et spill med ham, det gjorde hun ikke, hun var oppriktig ikke interessert i å starte et forhold med ham, men ble tiltrukket av ham til slutt nærmest helt imot sin egen rasjonelle tenking.

62

It seems Zehra will have to work with the band when the guys come to Oslo. Nadiya has to be at home by 19:00. Amina will have to bring Celine along ?

63

Tror inte Hernandez på något sätt försöker tona ner Z sin roll vad gäller remixen. De vinner ju supermkt på den image som det soundet kan ge dem. De är ju också helt körda isf om Kelati ber dem göra något nytt, (om de vill ha ett Z-sound och de stött bort henne). Däremot kan det ju vara så att Kelati är mest intresserad av att jobba med Z och att det kan bli en konflikt pga detta.

64
Petter synger ikke særlig godt.

For nu å si det så'n
Så, kravet fra Kelati kan være mere Zehra, mindre Petter.

65
Lillesøstet

Kan synge!

66
Legokloss @Lillesøstet

Jeg tror lillesøsteren kommer inn i bildet. Hun synger meget bra.

67

Kanskje det legges opp til at vi skal tro at Petter utnyttet Zehra, men så handler det om at han vil ha henne som kjæreste og ikke vil gjøre den samme feilen å blande band og dame som sist. Første gang han ser henne, ser han betatt ut og det virket som han sa det om musikken på vei ut fra WC for å komme i kontakt med henne. Så tilbød hun hjelp og han ville bli kjent..

68
dette er bare skryting (og litt kritikk)

elsker at man kan høre sangen på Spotify (bare den vanlige, foreløpig ;)) Det må komme klipp, men det er ikke det jeg er her i kommentarfeltet for (denne gang) nå vil jeg bare skryte over nrk, eller blank dere som lager, skuespillere, redaktør, manus, regissør som har laget dette. Vi blankfans har ventet i nesten et år, vi håpet på å se mer av simen og ella, og alle er skuffet. MEN, dere har presentert personene godt, vise at z er litt bossy samtidig som hun har en "soft side" og kjærlighet for petter. MEN ett spm. HVOR ER JOBBEN? HVOR ER MARTIN? HVORDAN GIKK TINDER DATEN?!?!? ikke glem alt dere har begynt på. ++++ gjerne notater nrk (som lovleg) for jeg er ikke den eneste som vil se hva z virkelig føler for typ venner, dette med kerim, petter, studiene, musikk. VI VIL VITE MER !!!
takk for at du/dere leser
klems

69
Legokloss

Jeg tror vi ble introdusert til cafeen og sjefen som maser på henne mens hun ikke respekterer ham så mye, for å vise frem at Zehra ikke passer til å jobbe i en slik jobb (kundeservice osv), men at hun er en person som trenger å gå sine egne veier og at hun har en naturlig autoritet som hun bør få uttelling for. Derfor er hun ambisiøs med både utdanningen og musikken. Når hun ikke frem med det er jobber som dette alternativet.

70
Mer Martin

Jeg har også lurt på hvor Martin og jobben ble av. Synes det er litt merkelig å introdusere en karakter på den måten, for så å ikke ha ham med igjen på lenge. Jeg har gått og ventet på å se mer av Martin siden første episode...

71
Peter har en god følelse

Jeg har til gengæld en rigtig rigtig dårlig følelse.. Enten kommer gruppen til at vende Zehra ryggen; alternativt vil de blive ufrivilligt afhængige af hende hvis Kelati kun vil have noget a la hendes remix. Da bliver der splid uanset. Der er selvfølgelig også den tredje mulighed at det hele bliver smooth sailing og alle forbliver gode venner og får succes og alt er godt. Men finder den mulighed mindre sandsynlig...

72
Islandsk...

What does parsermoni mean? I cannpt google translate it ?

73
Lingo

par-seremoni -- couple ceremony. Part of Paradise Hotel, the TV show

74
Paradise Hotel

A weekly happening in the TV-program Paradise Hotel. The participants at the hotel choose partners and the one without a partner must leave the hotel. Parceremoni is a elimination-happening so to speak.

75
Anonym

Paradise hotel - en person bliver sent hjem, forlader programmet

76
Islandsk

Takk alle for å forklare til meg. Fordi vi ikke har dette tv-showet hvor jeg er fra, er jeg ikke kjent med detta paradis lingo. 🙂

77
*refresh*

Altså, Lovleg oppdaterer kommentarfeltet sitt oftere enn Blank. Selv om Lovleg er slutt. For type flere uker siden.

78

Gi meg klipp!

79
❤️

NÅ TRENGER JEG KLIPP AV ZETTER

80
scary canary

My old school teacher is in a band, and they had a producer mix their music before they sent it to a label/manager in hopes of getting signed. I asked him what the go was with their producer and their meeting with a label (because this comment field is making a point of mentioning that Zehra is left out constantly), and he said he (the producer) wasn't involved at all. So it isn't unusual for producers to not attend meetings with labels/managers. They're paid to work with the band and produce their music, and then that's it.