Hernandez ?+ Zehra

11:56

Jakob:
Jakob:
Meg etter møtet med kelati i dag
Selma :
Selma :
Meg
Hans Olav:
Petter:
Petter:
Petter:
Meg

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

19 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Gjest

<3 <3

2
Cami

Så bra! Bare ikke glem Zehra nå da ?

3
nogen som fortæller noget til Zehra?

kanske?

4

Selmas Gif ser ut som en blond Zehra!!

5
Ja men

og Zehra? Hvordan har hun det? Har de fortalt Kelati om henne? SPILL THE BEANS

6
Mette

Af hensyn til Zehra (og os), kunne vi få en uddybning?! For eksempel et klip på 8 - 10 minutter?

7
Men hva betyr det nå??

Vil ha details!!! ?

8

Ingen som tenkte på å fortelle Zehra hvordan det gikk før denne gif-festen? For en gjeng... De prøver i det minste ikke å skjule at de holder henne utenfor sin egen O Store Musikkgreie.

9

Nei det gjør de virkelig ikke. Lurer på hvor beviste de er seg selv. På en måte er jeg glad for formatet av å se ting fra en persons-vinkel, men det gjør å at jeg blir fryktelig nysgjerrig på hva som foregår med de andre menneskene rundt den personen.

Lurer på hva utfallet blir egentlig. Det virker som om Zehras remix er det som fikk Kelati til å kalle de inn til møte. Men om de da velger å ikke si hvem som remixa sammen med Petter. Så kan det hende at det gir negativt utfall. (Fordi det er jo ikke bare bandets musikk og perspektiv på musikken og Petters remixing som var nødvendig for å lage sangen, men også Zehras perspektiv på musikken).

10
Glemt

hun ble ikke nevnt?

11
Bam forstår man værdien af Zehra

Pluselig hvor vigtig Zehras hjælp var for dem - hun hjalp dem med at realisere en drøm. Håber de straks tager over til hende og fejrer med hende.

12
Petter

Hör av dig till Zehra. Varför skaffa en grupp på Messenger med Zehra om hon ändå skal bli exkluderad

13

meg, meg, meg, meg og ingen zehra 🙁

14

Nytt bilde på Hernandezs mystory!

15
Dino

Må man være innlogget for å se?

16

Først meg selv, og så meg selv, og så meg selv igjen.
Så, kanskje min neste,
om det er til mitt eget beste.

17

Men altå; Zehra har aldri vært en del av bandet og det har vel heller ikke vært tanken. Hun blir adda av Petter i denne chatten, jeg antar for purposes der hun skal være inkludert. Bandet har sikkert en egen chati tilegg der de avtaler øvinger osv. Så er dette bandets måte å vfortelle at det gikk bra og inforstått at de kan takke henne? Ja vet merkelig måte å gjøre det på, men vi ser dette fra Zehras øyne og hun føler seg på ingen måte inkludert. Vet ikke helt om jeg tror på dette selv, men synes det virker lagt opp til at vi (som Zehra) skal tro at Petter slapp kula.

Kanskje kan hun og ta litt lærdom av dette, selv inkluderer hun så langt ingen i sitt følelsesliv, ikke engang oss seerne. Men dette vil vi nok få t del i etterhvert som sesongen fortsetter.

Men først skal vi kanskje ha en ukes pause? Men jeg håper og ber om at NRK driter i pause denne gangen, synes pause er helt meningsløst og ødelegger og driv og tempo.

18
Observasjoner

2 GIF fra Petter. En av de med jente.

19

Tror det er en gutt. Bare 90s-cool ?