Petter Heen Aktiv nå

21:55

Petter:
Ser du på?
Zehra:
Hva da?
Petter:
Pærra vel
Zehra:
Haha nei ser ikke på og det burde ikke du heller
Petter:
Det er Mr og miss paradise denne uka, fitness edition! I går hadde de treningsøkt med Emil Meek og alle er DRITSTØLE. Mario har aldri hatt det så jævlig, og klarer ikke flytte beina sine, han er kvalm og han klarer ikke spise. Kine som er ny må velge en partner, og partneren til gutten hun velger må sove på solo og får ikke være med på konkurransen. Kine er superstressa!!!! Når de kommer til kveldens fest må de velge mellom sunt og usunt, alle velger usunt bortsett fra Andreas aka. TIX. og Mario men så ombestemmer Mario seg "Eg må ha alkohol og sjokolade". Plutselig tar alle bodyshots med sjokolade (???) Kine valgte nettopp Andreas aka. TIX og partneren hans Jamila KLIKKET og stormet ut fra festen og hun sier at Kine er en slange og at hun skal få ut ut ved første sjanse. Dette er nesten like dramatisk som da Hedwig døde i Deathly Hallows del 1
Petter:
Vil du at jeg skal holde deg oppdatert?
Zehra:
Hahahah nei takk, du må på ekte slutte på se på det, tror ikke det er bra for deg
Petter:
Gjør research
Petter:
Skal melde meg på neste år
Zehra:
Du er altfor snill, hadde aldri sluppet kula
Petter:
Du undervurderer meg ?

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

77 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
matilda

haha alltså jag vill se på ph med petter!!

2
Cami

Petter er herlig! ??

3
"Du undervurderer meg"

Hur mycket sanning kan det ligga i det månntro? Är han verkligen så snäll jämt? ??

4
Cami

Og han har et poeng! Jeg tror Zehra undervurderer han. Da han spurte om det var greit at de var sammen for foreldrene, han er tydelig interessert i å vite mer om henne. Og det at han spurte, er jo heller ikke rart. Det kan jo absolutt bli et problem
for henne. Det er jo egentlig allerede blitt det. Jeg tror han forstår mer enn både Zehra og vi tror. Heier på Petter jeg ????

5
Overanalyserer her

Men det der med kula i paradise handler vel om om han ville ofre sin partner (aka zehra) for den store gevinst (aka musikkarrieren hans). Han slipper ikke kula ?

6

Det er vel iallefall det de vil få oss til å tro med denne teksten. ? Men kan like godt være at han forsøker å si at han ikke kommer til å gi opp henne, at han forstår eller forsøker å forstå henne mer enn hun tror.

7
Det er ikke at overanalysere

Men jeg tror Petter har ret. Han har jo allerede sluppet Selma.

8
han slap måske hendes hånd

men han holder fast i kontakt - han melder til hende. han vil hende så meget.

9
Haha

Satt akkurat å tenkte det, Petter er litt naiv og snill og minner faktisk mye om Amina, en sånn som har urealistiske drømmer og girer seg opp over småting...

10
Cami

Humor dette da. Jeg kjenner mange som er eldre enn Petter som kunne ha skrevet dette ?

11
⚡️

Holde opp med den Harry Petter-snakk, det er sånn du vinner noens hjerte!

12
han minder hendeom at hun synes han er lidt sødt

det er smart gjort 🙂

13
Haha

Heller HP enn ph spør du meg xD

14
vannkanne

uff hedwig 🙁
var du nødt til å minne meg på det??

15

Er du Vannkanne fra Lovleg-kommentarfeltet? hahah

16

Harry Petter sin melding er ?!
Elsker at han skamløst har en lang, detaljert oppdatering på Pærra , og sammenligner dramanivået med HP!

Zehra er ikke det enkleste publikumet,men hun er ihvertfall litt med på spøken.

17
Harry Petter

Det var et flott kallenavn ! Petter virker litt Harry også så ?

18
Gjest

Elsker at de forteller oss så lite i denne serien. Vi er virkelig flua på veggen. Vi får små hint, usagte tanker, ansiktsuttrykk, utdrag fra små og store hendelser. Fra det lille vi får må vi bare tolke og gjette oss fram. Hver og en ser det de kjenner seg mest igjen i, og på den måten trenger vi på en måte hele kommentarfeltet for å se det store bildet. Jeg lærer så mye av dere!

19
Kula?

Jag förstår inte riktigt vad dom pratar om och vad som menas med att Petter aldrig ”sluppet kula”?Nån som kan förklara?

20
Hildegunn

Det är från paradise hotel (den serien Petter pratar om i det långa meddelandet. I finalen får de två sista deltagarna en kula som de kan välja att släppa, gör någon av dem det får den personen alla prispengarna! Annars delar de.

21

I Harry Potter mener jeg det er en profetikule, og Harry knuser den forran Vordemort sine supportere slik at de får høre profeten som sier at det er Harry er "the chosen one", den som vil enten beseire V eller dø selv.

22
GeekAlert

Ja det er en profeti i en kule der. HP blir lurt av V til å komme og søke den opp der den er oppbevart. Og først truer Malfoy sr til seg kula. Fordi de ønsker å høre profetien og truer med å drepe venne til HP om han ikke gir den til han. Så han gir den til han for å redde venne sine.

Opprinnelig er intensjonen til begge parter er å beholde den selv og ikke la den andre parten få lov til å vite innholdet. Men så knuser den i det the order kommer inn og kampen starter.

Profetien er: "Neither can live, while the other survives".

23
Paradise hotel

Dere har det i Sverige også?
De som står igjen til slutt som par kan svikte hverandre ved at en slipper en kule (et klot? En boll?) som knuser (krossas) så den ene vinner hele pengepremien

24

det var jo et godt poeng med tanke på pengene, signingen og love oppi det hele

25
Dere ungdommer...

Sier man virkelig så mye "på ekte" som Z gjør? Forferdelig dårlig språk. (Ja, jeg skjønner det er en oversettelse av "for real")

26
På ekte

Er vel også assosiert med irl kontra på film/spill og real kontra fake. På ekte eller ikke på ekte er mer oppe som et tema i dag enn før.

27

Vanlig ungdomsspråk:D

28

Jeg prøvde å bruke et hverdagsord som mitt forslag til klassifisering, men fikk det ikke publisert to ganger (med mindre det er en voldsom forsinkelse). Så da må jeg ta meg sammen og øke vitenskapeligheten på språket mitt, og si meg enig i at jeg tror det er mest brukt innen 'etnolekter'. Så sær-lingo vi er her da 😀 (Vil også si at Wikipedia og flere ordbøker bruker ordet jeg brukte, så så veldig ille kan det da ikke være)

29

Sorry for spam, folkens! Det var 45 minutter forsinkelse på min første kommentar mens mange andre ble publisert som var skrevet senere, og så kom alle tre på likt. Var ikke meningen å skrive det tre ganger 😉

30
På ekte

Jeg er voksen og sier «på ekte», tidligere med ironisk distanse siden det egentlig høres ut som barnespråk... men nå er det en del av dagligtalen. Dessverre. Det brukes MYE, av mange i ulik alder og fra ulike miljøer. Jeg tror det er en tapt kamp og at du kommer til å finne det i ordbøkene om kort tid! ?

31

Jeg skrev et svar i stad at jeg tror det brukes mest innen kebabnorsk. Men NRK synes det ble for drøyt, for den kom ikke med? Kom igjen a, det finnes jo en egen ordbok for kebabnorsk! Det snakkes med stolthet 🙂

32
Sosiolekt

Kan være vanlig i bare hennes omgangskrets

33

«På ekte» er visst det nye «serr» ?

34

I enkelte miljøer.

35

ække det mest på kebabnorsk da? 😉 Sosiolekter kan vi like.

36
Julia

Regner med det er etnolekt, men jeg vet ikke

37

omg, turn-off ?

38

loooool, selv om jeg er enig da, han er så søt 😀

39
Haha

Vi ba om PEHRA, men fikk Pærra...

40
Guilty pleasure

Jeg ser ikke på PH, men jeg ser på Say Yes to the dress..! og det tipper jeg Amina og Celine gjør også?

41
Stine

Bare jeg som reagerer på at Petter ser på Pærra (i alle fall er åpen om det) ? Er han ikke alt for kul for det? ?

42

Jo, og det er derfor det er så søtt! Enda en guilty pleasure?

43

Tror han prøver å få Z til å slappe av

44

Når var det yassir skulle komme til Norge?? Vil ha litt drama med han og kompisen

45
Kysymyksiä

Kan noko forklåra kva ''superstøle'' betyr eigentleg? Øm og stiv i kropp? Er det eit ord, kva vi kan bruka på kvardagsspråk eller meir eit slangord?

Eg takkar viss dykk vil hjelpa meg, eg er ikkje norsk.

46

Å være 'støl' er et vanlig ord for å være stiv etter overbruk av muskler. 'Superstøl' er muntlig. 'Støl' eller 'veldig støl' går bra skriftlig.

47
Hjelpa er på veg

Adjektivet er "støl" (øm og stiv i kroppen, heilt riktig), og så kan man legge til forsterkende prefiks som "super", "kjempe" etc. istedenfor veldig. Så superstøl = kjempestøl = veldig støl.

48

Støl betyr øm og stiv i kroppen

49
Du har rett

Øm og stiv i kroppen. Ofte på grunn av trening.

50

Hahah, älskar att P ser på PH!

51

spoil much

52
PH liker HP og PH

Petter Heen (PH) liker Harry Potter (HP) og Paradise Hotel (PH). Bare for gøy?

53

Takk. Og der fikk jeg noe å gruble over...

Eneste opplagte assosiasjon var selvsagt pH-verdi.

54

@-,-
Men det giver vel også ok mening at relatere til pH-værdi, hvis man vil? Man bruger pH-værdi til at undersøge hvor basisk eller syreholdigt noget er - så enten kan Petter være en base for Zehra eller gøre livet surt for hende?

Derudover er, blandt andet, kød og is syreholdigt - og Petter spiser jo ingen af delene, hvilket kunne betyde, at han gerne vil være en base for Zehra. Omvendt spiser Zehra jo is, og der er mange der grubler over, om Zehra bruger Petter for at få kontakt med Daniel Kelati.

55
Melk

Er vel basisk. Men tenker at de ofte matcher dårlig, møtes ikke helt, er i ulike ender av skalaen.

56
PH liker HP og PH

Å, for en morsom analysering :)) Dette er noe av det jeg liker best med disse nettseriene. Jeg pleier hvertfall å se klippene og lese meldingene flere ganger. Da legger man liksom merke til alle detaljene og man får så god tid til å spekulere på absolutt alt. Sånn er det ikke med filmer eller vanlige serier.

57

Synes Z er alt for streng og avvisende.. På tide at hun gir litt av seg selv så vi, og Petter, kan forstå henne.

58

Tusen takk til NRK for sesongens klart beste ekstra materiale så langt! ?? En skikkelig fest for oss som elsker å overanalysere!

59

Ja! ?? til NRK.

Analysene virrer rundt i mitt hode. Petters melding om ph er mye tull og rør, også en viss åpenhet, guilty pleasure. Men et budskap? Ja? Nei? Kine er den nye, altså Zehra, velger Andreas som er Petter. Jamila som klikker, altså Selma som ikke får være med? Prøvd både å sammenligne betydningen av navn med lite treff og snu rollene her. Noen andre ideer?

Er selv bedre på å tolke ansikter, stemmer og kroppsspråk og ser det meste fra den vinkelen. Liker andres dypere tolkninger av tekstingen, for jeg forstår at den også har en stor betydning.

60
Interessant

Dette gav virkelig mening?

61
Petter slider med at forstå Zehra tror jeg

Og når han ser paradise så kommer han til at tænke på hende og noget går op for ham. Han kan fx forstå at hun gik efter Harry Potter kommentaren om at han er lidt sød fordi hun fandt ud af at han var kæreste med Selma.

Men nu da hun ved at de ikke er kærester og de har været sammen og det er okay forstår han ikke hun går. Eller det ville være naturligt at han ikke forstår. Hun er jo ret lukket Zehra - overfor ham - og overfor sine veninder.

Hvad er gamet her for Zehra - er hun virkelig interesseret i ham eller er det i prisen: Kelati-kontakten?

Han kan ikke helt regne ud hvad der sker og han tror måske han er for døll? Tror han er meget forelsket og kan ikke koncentrere sig om andet end paradise 🙂

Hvis jeg var Peter ville jeg synes det var så svært at regne ud hvorfor Zehra pludselig var så hurtig til at gå.

62

Zehra er blank for Petter akkurat som for oss i første halvdel av serien og så kommer ting på plass i siste halvdel kanskje?

63

Ja Petter er jo Tix som spiser sunt og Zehra er Kine, slangen, (slanger er forbundet med gift og medisin, hun studerer jo til farmasøyt) og Jamila- Selma vil ha henne ut ved første anledning, allerede nå på torsdag? Ellers så er bo den åpenbare tolkningen at Petter kan komme til å slippe kula, men hvordan tolker vi kula? Svikter han Zehra. Eller bandet?

videre hva med Hedwigs død? Denne skulle vel symbolisere at HP mistet sin uskyld. Er dette Nadiya som mistet sin uskyld da Moa la ut instastories av henne og Benjamin? Selv om det var en Death Eater som forårsaka Hedwigs død, så var det Voldemort som sto bak. Er Voldemort bildet på det som er urett som fordommer og sosial kontroll som gjør at man mister sin frihet?

Og i Harry Potter er det to verdener, er musikken den magiske verdenen? Den der Z og P stiller likt, uten klasseskille, forventninger og fordommer?

Nok j på meg haha??

64
Ja voldemort metaforen er nok god

Fordi hvis Petter slipper kuglen så er han ikke PH med HP style og så bekæmper han evil og han er sikkert mere midig end grisk/greedy

65
Ja HP metaforen

Fordi hvis Petter slipper kuglen så er det ikke PH men HP style og så bekæmper han evil og han er sikkert mere modig end grisk/greedy.

Det kan jo være at det er Kelati eller Kerim han skal bekæmpe - hvis Petter "står" med Zehra og Kelati eller Karim så vælger Zehra. Men Kelati/Kerim ikke behandler Zehra ordentligt - der er seriøst mange muligheder egentligt hahaha

66
ahmen NUT det er jo det

To verdener også fra Petters synspunkt. Jeg har været så fokuseret på Den Lille Havfrue pga alle de symboler hos Nadiya (blæksprutter på selfies) og Amina (havfrue på væggen, konkylier og hos Zehra billede af hav). Og Zehras mor er jo nok enke så som i eventyret. Håber ikke Harry Petters forældre er døde som Harry Potters da. Kanske musikken er hans forældres verden? Håber snart vi får et klip før min hjerne kører helt i overgear 🙂

67

Klipp torsdag da?

68

Møte med Kelati klokka ti. Feiring etterpå også kanskje?

69

Og så viser det seg kanskje at Kelati er mer interessert i remixen enn bandet. Eller Selma tar sjalusien til nye høyder

70
spørs

ikke sikkert det blir noe å feire?

71
Pærra...

Søtt at han ser på PH, siden Zehra sa hun gjorde det (Selv om hun ikke gjorde det...) Det er akkurat som Isak i Skam som så Romeo og Julie siden Even likte den... Han er forelska....

72

Når sa hun det?

73
... ... ... ... ... ... ... ...

sakta, sakta...

74
Kine

Kine må jo være Zehra i alle fall. Jamila Selma og Andreas Petter. Selma klikker når hun får vite at det er noe mellom P og Z. Og P er den eneste som prøver å gjøre det rette (velge sunt). Og Z som prøver å gjøre alt for å gjøre det rette, hun får det ikke til. Hun er alt for redd. Mens P er mer fleksibel og moralsk samtidig som han gir seg selv slack. Tror ikke dette bare handler om kultur, men også om ulike personligheter og verdisyn. Z er ikke ærlig, verken overfor vennene eller overfor seg selv.

75

my uwus!!!!!!!!

76

Men uansett hvordan man kan tolke alt.... Hvor ofte er det gutter bruker tid på sånne lange meldinger!? Som regel kun når de er ordentlig keen! ❤️

77
Aldri sluppet kula

Haha, hun avslører på en morsom måte at hun er akkurat lik med den kommentaren..??