1063?

14:14

Zehra:
Nadiya er du hjemme?
Amina:
Vi er bekymra!
Zehra:
Amina kom hit så drar vi bort til henne sammen
Amina:
Ok kommer asap

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

8 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
jeg er...

også veldig bekymret. Dette er et alvorlig tema og er veldig glad for at det blir tatt opp. Krysser fingerne for Nadiya <3

2

Gode venninner er det viktigste vi har.

3
Trist

at det er så krise at foreldrene ser den videoen

4

Hvilken forældre ville ikke blive krænket på sit barns vegne i sådan en situation? Hvis der var sådan en video af f.eks. mig eller min søster som blev delt og mine forældre så den ved jeg, at de også ville flippe ud selvom de er vestlige og ikke-religiøse. Forstår din pointe men synes bare det er vigtigt at pointere, at den video er en alvorlig krænkelse af Nadiya og ville være det uanset om hun var etnisk norsk eller ej.

5

Spørsmålet er om dei blir krenka på Nadiyas vegner, og dermed sint på Moa, eller om dei blir sinte på Nadiya for å ha kyssa med nokon på ein utestad. Stor skilnad.

6
@ @.

Det forstår jeg godt. Men bemærk at kommentaren jeg oprindeligt svarede på lyder på, at det er trist at der er krise over at forældrene ser videoen - ikke at Nadiya kysser med en fyr i byen. Muligvis har jeg misforstået kommentaren men jeg fokuserede blot på selve dilemmaet omkring videoen og her var min pointe at jeg ikke synes det er underligt at der bliver krise over, at nogle forældre ser en video af deres datter som er blevet delt imod hendes vilje. Her ville jeg nærmere synes det var underligt hvis forældrene bare var sådan "Whatever, sådan noget sker." At Nadiyas forældre så også vil være vrede på Nadiya over hvad hun giver sig til i videoen er en helt anden sag (og selvfølgelig alvorlig - bare ikke hvad jeg kommenterede på).

7
Enig

Vanvittigt trist ?????

8
Irfan

?