Petter Heen Aktiv nå

14:14

Petter:
Hva skal du i kveld egentlig?
Zehra:
Ingen planer
Petter:
Bli med ut og spise?
Zehra:
Veldig gjerne ?

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

34 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Foretrekker chatten mer enn klippene nå, blir bare dratt ut av serien hver eneste gang jeg ser de klipper så kleint for å unngå at ansiktet til «Zehra når de skal kysse. ??

2
Elise

Bra du koser deg med kommentarfeltet, for eg kjem til å slutte å lese her om de fortsett mase om dette.

3
Kristina

Er dette ekte?

Synes Zehra burde leve slik hun vil og satse på Petter. Muslim eller ei, kjærlighet er for alle og ikke verdt det å droppe Petter pga at hun er tyrker eller at moren ikke liker det. Ikke lek med hverandres følelser og håper sååå inderlig de to blir sammen til slutt.

4
men kan vi droppe det her nå

hvis det at vi ikke ser ansiktet til zehra under 2-3 sek i en kyssescene ødelegger så mye, kan dere ikke bare slutte å se på da.......... nå har 50% av kommentarene på de to siste klippene handlet om dette (som suger for de klippene er jo nydelige) kanskje vi skal bare MOVE ON

5
sukk

dette gjør blank-kommentarfeltet til så mye mindre enn Lovleg. I Lovleg-feltet var det ikke sånne shut-downs av diskusjoner. Hvorfor er det så viktig for dere å få folk til å tie stille om et tema de er interessert i. Du skal ha plass til å si din mening, ja, men de kan de også få. Ingen grunn til kommandoer i caps lock.

6
Send klage i mail til producenten

Ikke spoile stemning her

7
@men kan vi droppe det her nå

Så enig... Det er fint og helt fair at tage diskussionen men håber ikke at den skal dukke op under hvert eneste indslag fra nu af. Dette er sidste gang jeg personligt kommenterer på det emne for synes ikke det er specielt interessant eller givende for oplevelsen af serien.

8
jeje

Hva, er dette sosial kontroll, kommetarfelt edition til ære for Moa?
La nå folk ta en diskusjon om de har lyst.

9

du vet ikke hva sosial kontroll er eller???

ja for all del diskuter i vei, men jeg har også lov å komme med mitt synspunkt som er at denne diskusjonen er GØRR kjedelig.

10
jeje

Din kjedsomhet er notert.

11

Word!

12
Dropp d

Du må ikke lese kommentarer heller?

13
ditto

Hvis diskusjonen om body double plager deg sånn, så kan du droppe å delta i dem.

14
Cami

Awww ?? Mer klipp kanskje? Har jo ikke vært så mange minutter enda? ??

15
xoxo

Tror det er rundt 3 eller 4 minutter til fordi på nettstedet sier det episoden blir 18 minutter lang.

16

Åå, Petter er stevnemøte-typen. Så herlig. Og Zehra er absolutt med.
Kanskje det gnager litt inni han at Zehra hadde null planer om å snakke om ham til mamma. Kanskje han vil ha henne med til Hemsedal neste gang, og dessuten fikk en idé om sommerferie i syden og full pakke. Ikke bare hemmelige rendezvous.

17
Syden

Tyrkia?

18
Love...

... is in the air!!!✨??????

19

Tror det bliver veldig drama - kanske de møter Moa ?

20
Poirot

Dette står på nettsiden om sesong 2:
SESONG 2: Zehra er 19 år og fremstår som selvsikker og tøff, men da hun møter Petter må hun gå inn i en verden hun ikke kjenner, med koder hun ikke helt forstår, og alt blir mye vanskeligere.
Så drama blir det nok, men jeg tror ikke i kveld. Kan tenke meg at Moa er med for å vise at Zehra er tøff og streetwise og at hun vet hvordan hun skal takle ting i hennes egen verden. Først blir nå forholdet til Harry Petter etablert skikkelig. Så oppstår problemene når hun skal jobbe med bandet og Ketani og møte dem deres verden...

21
Enda mer drama

Siden Selma også er registrert som profil kommer det helt sikkert til å bli noen form for trekant drama der i gården. Noe sjalusi inne i bilde kanskje..

22
Jepp

Garantert

23

Hvis de skulle møte Moa og gjengen, så håper jeg i det minste at Petter backer Zehra.

24
Kris

i love them so much i could seriously cry

25
Romantikeren

Håper virkelig han mener at de to skal ut å spise og at ikke det blir tidenes nedtur at hele bandet er med ?

26
Good point

"Bli med ut og spise?" lyder faktisk på mig som om, at han allerede har planer om at skulle ud og spise (sandsynligvis med bandet) og så inviterer hende med... Håber det er forkert. ?

27

Tanken har slått meg, men da hadde det vel vært naturlig å adde det? Men et eller annet skjer, det er jo slutten av episoden og da skal det jo i kjent stil være en cliff vel...

28

Zehra er så gjennomført no games. Liker det.

29
Søtt

Veldig søtt. De skal på dateee ❤️

30
Zehra er så gone

Den smiley hun bruger... Hun er så forelsket. ?

31

Håber at vi snart får flere klip med kun de to for de sidste par klip har været EKSTREMT korte... Synes ikke rigtig vi får noget egentlig samtale mellem de to, det hele er meget overfladisk... Ville gerne have sådan et langt 8-9 minutters klip hvor de lærer hinanden ordentligt at kende.

32

Blir så glad av dette:D:D

33

Gleder meg til date

34

Ah men hur söta då? Kos!