Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

93 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Oh gad damn?

2
Akk ja. Stand in IT is.

Hvorfor klipper de ellers kyssene så rart. Det var jo bare en merkelig slutt på det klippet. Sååå skuffa!

3
Er det vigtigt for historien, om det er en body double?

Jeg er klar over, at der er masser af real life complications i det her, men skader det historien, hvis de af en eller anden ukendt grund har brugt en anden skuespiller?

4

Ville ønske at ingen havde pointeret det. Jeg havde ikke lagt mærke til noget før folk begyndte at diskutere det. Nu kan jeg til gengæld ikke IKKE se det. :/

5
Elise

Eg synes det er heilt unødvendig å mase om, og det er dei som øydelegg, meir enn om det hadde vore ein stand-in. Til dykk som masar om dette: Slutt.

6
Helt enig

Så frustrerende!!!

7

Jeg ser ikke denne "body double" greien? Er jeg blind eller ?

8

Skjønner ikke hvordan folk kan være så sikre på at det er body double. Ja, vi får ikke sett Zehra´s ansikt når de kysser, men kanskje det er gjort på den måten for en grunn...?

9
Vilde

Ja... hvordan ser dere det?

10
Anonym

det er bekreftet at det er body double, en venninne av meg fikk mail der hun ble spurt om å spille body double til Zehra i kysse/sex scener:)

11
Svar til Anonym

Vet du hva? Det der tror jeg faktisk ikke noe på. Hvis ikke denne diskusjonen om "body double" hadde blitt starta, hadde jeg ikke lagt merke til dette. Så takk for denne unødvendige bekreftelsen.

12
Krystall

Unødvendig bekreftelse.

13
Heksa

Jeg la ikke merke til det før dere begynte å diskutere det så heftig. Dét ødelegger litt for meg, tbo. Jeg vil se serien og Zehras historie, fokuset på skuespilleren trekker meg ut av seriens univers og inn i vårt eget.

14
Ja! Det gjør noe...

Fordi det dessverre mister troverdigheten. Denne serien skal jo vise at dette går an. At det finnes Zehra’er der ute. Og da er det trist at de velger en skuespiller som ikke er enig

15
Sosial kontroll

Brukte feil navn, ville kanskje heller bytta til: Verdier. Dette tror jeg ikke handler om sosial kontroll.

16
Sosial kontroll

Det kan jo hende at skuespilleren er enig i at man skal være fri til å gjøre det man ønsker, men at hun personlig ikke har lyst til å kline med en gutt hun ikke har et forhold til på ekte, for eksempel på grunn av sine verdier.

17
Skuffende

Men det kalles skuespill. Et man ikke komfortabel med å spille en slik rolle, burde man la være

18

Jeg har tenkt litt mer på det, og ser ikke lengre helt problemet med body-double-opplegget. Vi kan ikke, ut fra det vi ser i serien, si noe om hva skuespilleren vil/tør/mener om å være intim i en privat setting – slik som i disse scenene med Petter – og i forlengelsen hva en "typisk" norsk jente med hennes bakgrunn tenker om det.

Hvis serien skulle "selv-reflektert" på problemet vi snakker om her, så måtte det skjedd noe sånn som at Zehra, karakteren, ble bedt om å være intim med noen i en kortfilm/serie/whatever som ville bli tilgjengelig for alle. Zehra kunne helt fint sagt at en slik eksponering var uaktuell, selv om hun er intim med Petter i private sammenhenger.

Kjenner forresten jeg blir litt var på å spekulere i hva som er årsaken til at de bruker en double (det kan være veldig mange ulike grunner til det) og hvordan jeg lett lar Zehra glid sammen med skuespilleren. Det er seff mange veldig forskjellige Zehraer der ute, og mange veldig forskjellige skuespillere som kunne portrettert henne – selv om Ayyuce Kozanli gjør en helt fantastisk rolle!

Jeg ser ikke helt problemet lengre, og tror ikke det kommer til å plage meg noe fremover.

19
Joja

Altså, alle må kunne si nei til roller eller sette krav til scener, full respekt for det.
Men i klippet det hun blir med hjem ødelegges scenen av at man klipper sånn og som påpekt ser man det 5:15 inn i klippet...
Det hadde vært finere klipp hvis det ikke hadde vært begrensninger.
Men samtidig viser det at det ikke er fritt fram for jenter selv om de bor i Norge (noen følger med og det er sykt creepy)

20
@ja det gjør noe

Nå er det slik i filmverden at regissører velger den skuespilleren som best passer inn til å spille rollen. Ikke være enige i verdiene til rollen.
Noen vil ikke vise rumpa på skjerm, kjører en bodydouble. Noen vil ikke ta actionscener selv, kjører stuntfolk. Og som skuespiller tar man roller man ikke er enige i, det gjøres hele tiden.

21
Frigjort=sex

Lurer på om de kan lage neste sesong om en norsk jente som ikke har sex før ekteskapet, bare for å vise at det også går an. Det er ikke automatikk i at alle vestlige jenter går til sengs med folk så raskt som det Ella og Nadia og Zehra gjør. Er litt skeptisk til seriens moral, fordi jeg frykter at den bekrefter mange innvandreres fordommer mot jenter som blir «for vestlige», og som derfor blir enda strengere mot sine egne jenter... Tenk om man kunne vise at «frigjort» betyr fri til også å si nei til sexpresset rundt seg...

22
@Frigjort=sex

Jeg er så utrolig enig med deg!! Det har blitt litt sånn at det applauderes når jenter ligger med gutter etter kort tid. De er frigjorte og kule, og greier å ikke ta sex så seriøst - det ultimate målet! «Yo go girl!» Er du ikke sånn må du slippe deg løs og begynne å leve litt, hvis ikke er du jo undertrykt! Er så drittlei det der.

23

Skam hadde jo en sånn sesong

24
Julia

Så enig med deg. Jeg kjenner så mange norske jenter i 20-årene som ikke ligger rundt og det er jo et bevisst valg de tar- og et vanskelig et og pga de står imot sexpresset som du sier. De trenger ikke nødvendigvis lage en serie om ei som venter til ekteskapet, men om ei som venter med å ligge til hun er i et forhold f.eks. Det er det nok veldig mange som kan kjenne seg igjen i. Evt. en norsk gutt som venter 🙂 det er mange av de og!

25
Frigjort=sex

Jeg skrev vente med sex til ekteskapet, både for å sette det litt på spissen, men også fordi det også forekommer blant norske, noe som kanskje hadde overrasket noen med diverse fordommer overfor vestlige jenter...

26
Anda

Korfor trur alle at dei veit grunnen til at skodespelaren evt. ikkje vil gjere kysse-scenene sjølv? Alle ser ut til å gå ut ifrå at det er fordi ho har minoritetsbakgrunn, og at det difor er eit slags prov på at ei som Zehra og ein som Petter ikkje kan fungere saman på ordentleg. Men eg ville også hatt problem med å kline med nokon andre enn kjærasten min, utan nokon annan grunn enn at det er intimt for meg og noko vi to har saman. Skodespelarane i Blank er kjempeflinke, men ikkje profesjonelle, kanskje ho berre ikkje er komfortabel med det?

27
Body double

This is so extremely disappointing. Such an anti climax 🙁 Kind of ruins it for me to be honest </3

28

How was that disappointing? They both have their own lives, and stuff to do. Yes, we all want them to get together, but there is a thing called pacing; both in TV and in real life. P clearly wanted Z to stay, but she has always been, thus far, very armed agains the worlds and with walls high up all around her; these things don’t change out of nowhere. And it was really considerate of him to not push her, or guilty trick into staying. So no need to rush, let them do their own thing, at their own pace, and see how it works.

29

I think the person above meant the body double. And I agree.

30
Sorry!!

Åh faen, sorry! These threads are a mess on the phone and I thought this was the beginning of a thread about how they were disappointed Z wouldn’t be spending the day with P. My bad!

31

Z leende när hon vänt sig om i sängen och P som försöker kolla läget var ju bara så gulligt!

32

Men skit i det ändå? Blank är mer än bara klining säger jag!

33
Men gjør det noe?

Dette handler om Zehra, ikke om skuespilleren bak. De fremstiller Zehra som kysser. Hvem hun er spilt av har lite med saken og gjøre.

34
Elsk

Åh elsker at hun er så kul og avslappet neste morgen, og han er så søt og kommunikativ?

35
Ååå

Denne sesongen er bedre enn sesong1. Og petter er kjekkere enn Mats og Simen !

36
Word.

Word!

37

Hahaha de er så søte!

38

Hadde jeg vært Zehra, hadde jeg ikke klart å la være å dra en vits til det spørsmålet:
"Nei det går bra, men nå må vi jo gifte oss innen to uker da" ?

39
Fluffy

HERREGUD SÅ SØTEEE

40

Herregud så sødt hendes smil er når de putter, elsker det!

On another note: hvorfor går alle SÅ meget op i at det er en stand in??? Det er jo stadig Zehra, og ærligt jeg havde aldrig tænkt over det hvis det ikke var diskuteret så heftigt under sidste klip

41

Jeg skjønner godt hvorfor folk ble så opphengt i det, fordi folk flest er jo nysgjerrige - de lurer jo på hva som er grunnen til at hun ikke vil være intim på kamera. Er det fordi skuespilleren har kjæreste irl og ikke vil kysse noen andre? Er det pga minoritetsbakgrunnen hennes? Hvem vet. Jeg syns ikke det er rart at folk lurer fordi mitt inntrykk er at BLANK-seerne består av folk som tenker at f.eks. det å kysse fremmede på byen er null stress. Da er det ikke rart man blir nysgjerrig på grunnen til at skuespilleren velger å ha stand-in på klinescener. Jeg personlig tror ikke jeg hadde klart å kline med en motspiller hvis jeg hadde kjæreste, men det er jo fordi jeg ikke er profesjonell skuespiller. Det kan jo hende at jeg og hun som spiller Z tenker likt om dette. Jeg kommer ikke til å bry meg mer om det er stand-in eller ikke, fordi jeg er dødsforelska i kjemien til P og Z og det overskygger det meste.

42
Julia

Jeg skjønner godt hvorfor folk ble så opphengt i det, fordi folk flest er jo nysgjerrige - de lurer jo på hva som er grunnen til at hun ikke vil være intim på kamera. Er det fordi skuespilleren har kjæreste irl og ikke vil kysse noen andre? Er det pga minoritetsbakgrunnen hennes? Hvem vet. Jeg syns ikke det er rart at folk lurer fordi mitt inntrykk er at BLANK-seerne består av folk som tenker at f.eks. det å kysse fremmede på byen er null stress. Da er det ikke rart man blir nysgjerrig på grunnen til at skuespilleren velger å ha stand-in på klinescener. Jeg personlig tror ikke jeg hadde klart å kline med en motspiller hvis jeg hadde kjæreste, men det er jo fordi jeg ikke er profesjonell skuespiller. Det kan jo hende at jeg og hun som spiller Z tenker likt om dette. Jeg kommer ikke til å bry meg mer om det er stand-in eller ikke, fordi jeg er dødsforelska i kjemien til P og Z og det overskygger det meste.

43

Jeg blir sååå glad når dem er ilag! Men lurer på hva moren sier om Zehras karrierevalg og det med Petter

44

blir varm i hela kroppen av att se de tillsammans, sötisar

45

Serien mister totalt troverdigheten ved å bruke body double. Ett av poengene med hele sesongen, virker å være at jenter med minoritetsbakgrunn kan være liberale, frie og vestlige. Når da skuespilleren med minoritetsbakgrunn ikke kan kysse, pga. hvem vet hva, da faller jo hele poenget bort. Hva hvis Petter også nekter å kysse? Tviler på at alle skuespillere synes det er gøy å kysse motspilleren, men man gjør det, fordi det er en jobb.

46

RR, jeg ser ikke hvordan serien mister noe troverdighet pga. at de gjør det på denne måten. Hvis vi skal spekulere, så er spørsmålet heller om skuespilleren kan/vil være intim i en TV-serie som er tilgjengelig for hele verden. Vi vet ingenting om hvorvidt hun synes det er OK å være intim i privat setting, slik som Zehra og Petter er i disse scenene...

47

Men hvem kan påstå at det faktisk er en body double? Det ser jo overhodet ikke sånn ut! Synes kommentarene som påstår det driver med konspirasjonsteorier. Og min teori er at de igjen kommer pga rasisme. folk her insisterer på å annerledesgjøre hovedrollen. Hun kan liksom ikke kysse denne hvite gutten fordi hun bærer med seg en annen kultur som annen eller tredjegenerasjons innvandrer? Bullshit! Disse påstandene viser bare at denne serie spot on, og hvorfor den er viktig. Jeg tror klasseforskjellene mellom Zehra vil være en dypere kløft enn kultur. Åpenbart deler de kultur, siden de også jobber sammen om musikk.

48
@ina

Rasisme?? Nei, nei. Se på klippingen da, de viser ikke ansiktet til Z en eneste gang mens de kysser. Tror du det er helt tilfeldig? Og man ser tydelig at det er en annen jente som kysser P, bare prøv å se nærmere etter. Ikke at jeg syns det er SÅ viktig om det er stand-in eller ei, men jeg skjønner GODT hvorfor det blir diskutert. Det er drøyt å komme med en teori om at folk her inne er rasister når det er HELT naturlig å lure på om skuespilleren bak Z unngår kyssing pga at hun har en minoritetsbakgrunn. Ingen her påstår at alle som ikke er etnisk norsk holder seg unna kyssing foran kamera? Mange er bare genuint nysgjerrige på om skuespilleren bak Z har kulturelle grunner for å ikke gjøre det. Syns det er fint å være nysgjerrig, jeg 🙂

Og grunnen til at det med stand-in først ble tatt opp er som sagt fordi folk la merke til den rare klippingen, OG at en ser at det er en annen jente. De fleste skjønner vel at de har filmet og klippet dette for at man ikke lett skal se at det er en annen jente.

49
Heksa

@@ina: Dropp «de fleste skjønner vel» er du grei. Det var ikke alle som tenkte at dette så rart ut før det ble et tema i kommentarfeltet.

50
@heksa

Ja, jeg tenkte på det etterpå. Litt smålig av meg, jeg var nok bare veldig engasjert da jeg skrev

51

Rasisme og konspirasjonsteorier? hehe

52
Mimou

Hvis vi skal tenke på "jenter med minoritetsbakgrunn": Vil bare peke på at å kysse på privaten, å kysse i offentligheten og å kysse på TV er tre forskjellige ting. Hva man velger å gjøre privat er for mange en veldig individuell ting og man kan gjøre mye familien ikke vet om/bryr seg om/blander seg inn i. Så er det noen som kommer fra kulturer/familier der kyssing i offentligheten er ganske upassende, men man tar kanskje sjansen, for det er ikke så stor sannsynlighet for å bli sett eller kanskje familien her i Norge ikke bryr seg. Men å kysse på TV er en annen ting, for da er det der for alltid, og det kan bli vist til hvem som helst. La oss si at hun som spiller Zehra er fra en konservativ familie i Tyrkia, og de får se klipp av henne kysse en annen fyr. Da er det ikke så viktig om det er skuespill eller ikke, det er uansett upassende etter deres syn.

Og jeg synes absolutt ikke hele poenget faller bort! Historien handler om EI jente med minoritetsbakgrunn, Zehra, som kysser en fyr hun liker og overnatter hos ham (og sikkert masse andre ting :), ikke ALLE jenter med minoritetsbakgrunn... Jeg vet ikke hvordan jeg skal formulere det, men jeg bare irriterer meg når jeg leser "liberale, frie og vestlige", som om det er et end goal at alle som bor i Norge skal forholde seg likt til kjærlighetsforhold og offentlig kyssing og sex og alt annet. Vi er forskjellige, jeg er helt enige i at vi alle skal være fri til å bestemme over oss selv og egen kropp - men er det ikke akkurat det skuespilleren til Zehra gjør hvis hun har blitt enig om å spille rollen, bare uten kyssing?

53

Du skriver: "La oss si at hun som spiller Zehra er fra en konservativ familie i Tyrkia, og de får se klipp av henne kysse en annen fyr. Da er det ikke så viktig om det er skuespill eller ikke, det er uansett upassende etter deres syn."

Da blir det jo likevel et rart paradoks med handlingen i serien, som ser ut som den handler mye om sosial kontroll som truer med å hemme individuell frihet.

54
@mimou

Så enig med deg!

55
@Mimou

Jeg er så enig med deg!

56

Veldig godt sagt!

57
Nysgjerrig

Takk, akkurat det jeg lurte på:) Tror ikke end goal for noen er at folk skal oppføre seg likt. Tror ikke jeg heller ville kysset på film om det satt folk og dømte meg og lagde problemer for familien min...

58

Hvordan kan vi være helt sikre på at det ikke et Zehra som kysser?

59
Heksa

@. : Det ér Zehra som kysser. Zehra er en fiktiv person.

60

Historien er jo om Zehra, ikke om skuespilleren som spiller henne. Historien om Z er jo like fin om det stand in eller ikke. Skuespilleren er jo ikke personen de portreterer - er vel ikke verre enn at det brukes stunt men osv i andre produksjoner.

61
Nysgjerrig

Hvor stor greie er egentlig kulturforskjeller og bakgrunn for jenter i Norge egentlig? Er det helt fyfy å snakke om eller kommer det an på familien?

62

Denne serien ville vært en gylden mulighet for å få vite noe om dette, men nå har serien det vi i litteraturen kaller en upålitelig forteller.

63

RR, hvorfor sier du serien har en upålitelig forteller? Dette er jo bare flue-på-veggen situasjoner, hvor vi følger Zehras liv, akkurat slik det foreløper, og ikke noe Twin-Peaks-opplegg.

Hvis du tenker på body-double-greiene (jeg vet ikke, altså!), så synes jeg det blir å dra det litt langt. Blank S2 kan fortsatt være en kjempebra analyse/problematisering av "kulturforskjeller og bakgrunn" for norske jenter. Det interessante da vil jo være hva Zehra hadde sagt om hun skulle spille i en kortfilm/serie elno hvor hun ble bedt om å spille inn intime scener, ikke hva hun (karakteren) gjør når hun er i en privat setting.

Forsto ikke helt hva du mente, så beklager hvis jeg har bomma på noe 🙂

64
Nysgjerrig

Litt derfor jeg spør her:)
Moa shamer Nadiya. Jentene tuller om norske gutter. Dette er ting alle jenter opplever uavhengig av bakgrunn...
Men å ikke kunne si ting hjemme? Er det vanlig? Eller å ikke kunne kysse som skuespiller? Hvor vanlig er slike begrensninger for jenter her i Norge?
Og hva er det som styrer hva man velger, kultur, familie, venner eller egne ønsker?

65
Eg ville ikkje ha sagt det.

Etnisk norsk, relativt avslappa forhold til sex, godt forhold til foreldra mine, dei er opne og generelt positive, osv:

Ville ALDRI ha fortalt mamma om ei einnattsgreie eller om eit forhold som ikkje var superseriøst. Eg og hadde "overnatta hos ei venninne".

Mest for å unngå spørsmål, men og fordi det er privat.

66
Lisa

Er det sikkert at det er foreldrene som har lagt dette på hhv. Zehra og skuespilleren? Jeg er en ganske reservert og sjenert person, så for meg er det helt naturlig å ikke fortelle foreldrene mine om forhold før de er godt etablert og vel så det, og jeg hadde aldri kyssa på TV som 20-åring. Dette er ikke pga begrensninger fra foreldrene mine, de er derimot veldig åpne når jeg snakker med dem. Men jeg var langt ute i 20-årene før jeg lærte meg å være komfortabel med å åpne meg mye for dem, rett og slett fordi jeg alltid har vært en veldig privat og introvert person som har holdt mye av mitt indre liv for meg selv.

67
Cami

Dette blir drama. Selma er nok ikke ferdig med Petter, måten hun ser på ham og tar på ham.. Og så skal alle jobbe sammen? Og Zehra skal ikke fortelle familien om Petter? Og snart kommet Karim på besøk! ?

69
Gjest

KAN VI BARE DRITE I Å DISKUTERE SÅ HEFTIG OM "BODY DOUBLE"-GREIA, OG HELLER FOKUSERE PÅ KARAKTERENE??

70
En annen gjest.

Hver enkelt deltar i de diskusjonene de helst vil. Du kan la være om det plager deg.

71
Poeng

Jo, men i SKAM unngikk Sana karakteren intime scener, mens her skal karakteren ha slike scener.
Når det er sagt viser diskusjonen at Moa har rett, bildene til Nadiya kan gi henne trøbbel siden Instagram er offentlig (og kan nås i flere land)

72
Fersken

Yes pls - for vi kan ikke ændre det så lad os glemme det❤️

73
Haaa

The double has shorter nails than the actress.

74
Poirot

Hvor mye mangfold er det egentlig i dette kommentarfeltet? Jeg kan lett identifisere meg med Harry Petter. Like gamle, student, mann og hvit som norsk snø i x-te generasjon, veldig lik bakgrunn. Og alle mine venner er også ca sånn. Det jeg tror jeg vet om andre virkeligheter og utfordringer i Norge er stortsett bare fra studie og aviser/tv og sånt. Er det som tas opp her gjenkjennbar? Samtidig kjenner jeg også til diskusjoner om ambisjoner og karrierevalg. Kjenner også til slutshaming. Og til å leve et dobbelliv (som Nadiya) . Er det likt for Zehra og friends eller er det også andre sider av samme sak for dem enn det er for folk som meg?

75
Oh den var hård zehra

Han kan kun være secret guilty pleasure

76
tenkte på det samme

jeg hadde syntes det var litt kjipt. jeg tolket Petter som at han mente at det var greit at de "hadde en greie" generelt (som kanskje vil utvikle seg), ikke bare at de hadde vært sammen akkurat den natta. syns Zehra dodget det litt. kanskje hun syntes det var for tidlig å snakke om noe som kan minne det minste om forpliktelse. det gir jo også mening. men hadde syntes det var kjipt om jeg vat Petter uansett, som virker som at prøver å avklare om hun føler det samme som ham: interessert i å henge sammen mer. mye mer.

77
lidt som når Even spørger Isak om hvad forældrene ville have sagt

og Isak så får afslører at han er lidt fordomsfuld når det gælder psykiske lidelser
Her får Zehra bare afsløret at hun ikke er seriøs
For begge gælder at der ikke ser ud til at være en fremtid for forholdet.

Mon Petter kommer til at trække sig? og så kan de begge gå og lide til Zehra må snakke med sin mor og Petter?

78
ÆØÅ

Det siste spørsmålet der må ha vært vondt for Zehra. Hun ler og spøker det bort på elegant vis, men jeg tror det stikker dypt. Til og med fyren hun liker og har noe på gang med viser at han ser på henne som annerledes, ikke helt som de «norske» jentene. Han bare antar at ting er annerledes for henne, uten at hun på noe tidspunkt har gitt uttrykk for det selv. Ja, det er «bare» et spørsmål, men han hadde vel ikke stilt etnisk norske jenter det samme spørsmålet. Og det kan føles så utrolig kjipt og vondt. Snakker av erfaring.

79

Can somebody translate please? 🙂

80
siri

jeg ville ha et morgenklipp og deg fikk jeg <3 <3 <3 <3 herregud de er fortsatt så søte jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. kjenner jeg begynner å bli nervøs for hvordan konflikten kommer til å utspiller seg men, nå har det endelig skjedd ting mellom dem og vi nærmer oss midten av serien, erfaring tilsier at shits about to go down.

lurer litt på hva petter mente med det med familien. mener han at de hadde sex? eller mener han at de holder på, at det kan bli noe ~mer?? zehra tok vel spørsmålet som om at det bare handlet om sex, men vet ikke. uansett det er evl første gangen petter har gitt noe tegn til at han tenker de er fra ganske forskjellige hjem, spent på om dette blir en konflikt også innad mellom petter og zehra?

81
Elise

Åh nei! =o
No tenker kanskje han at ho ikkje vil noko meir, når ho seier ho ikkje vil seie det til mora si. Det kan hende han ser for seg ei heil famtid med Zehra og at ho berre var ute etter eit ONS. :/.

82

Rolig nu

83
Legokloss

MASER DERE MER OM NOE STAND IN SÅ SLUTTER JEG Å LESE KOMMENTARFELTET.

SLUTT!!
BARE SLUTT!!

84

Slutt å skriv med store bokstaver ellers slutter jeg å lese kommentarene dine?

85
Tatiana

They are so cuuuuute ! sending love from France

86

Mens han ligger der rufsete og uflidd, som man jo er dagen derpå, er Zehra nysminka og nybørsta. Jeg synes det hadde vært befriende om hun/vi slapp den forventningen om at jenter alltid skal se så jævla freshe ut....

87

Åååårh vil bare ha masser af klining-scener - double eller ej ????

88

ugh, jeg håper de endelig viser et ordentlig klipp hvor zehra og petter kysser som får alle de stand-in folka til å sette seg ned.

neida spiller ikke så stor rolle for min del, blir fortsatt hoppende glad av de to <3

89
@Sherlock

O'BOY!

90
Ella

Bruker de stand-in når Zehra og Petter kliner? Virka sånn ut fra teksten på episoden?

91

Teksten på slutten av episoden bekrefter det 100%

92
Haha

«Altså, jeg vet ikke hva slags forhold du har til foreldra dine men jeg skal ikke fortelle dette til mine» DØDE HAHAHAHH

93
nina

jeg blir forelska selv