1063?

21:01

Zehra:
Blir dere med ut i morgen?
Nadiya:
Ja! Kan jeg sove hos deg Amina?
Amina:
Jeg kan ikke ?
Amina:
Skal til mamma
Zehra:
?
Amina:
Men Celine skal også bort så du kan få nøkkel og sove her uans?
Nadiya:
Jaaaaa
Nadiya:
Takk ass kjekken ❤️

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

34 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Det er greit å være tøff og alt det, men jeg har egentlig ikke likt karakteren Zehra helt fra starten fordi hun er en sånn person som bruker andre mennesker som brikker. Sikkert bra for henne selv og henne alene, men jeg hadde ikke satt pris på en sånn person i livet mitt.
Hun vil jo ut for da kan hun ´´tilfeldigvis´´møte Petter. Hun deler heller ingenting med vennene sine. Fører bare et dobbeltliv, med alle kortene tett inntil brystet, og alle menneskene som en brikke i sjakkspillet hennes. Hvordan kan et menneske være ekte hvis alt er en maske og alt er et trekk og strategi?

2
Anda

Kan det vere at ho gjer begge deler? At ho faktisk har lyst å dra ut med veninnene, men at ho prøver å leggje det til ein dag som også passar med dei andre planane hennar (utan å fortelje det til dei). Såfremt ho har genuint lyst til å dra ut med dei også, føler eg ikkje at dette er utnytting. Vi har sett fleire døme på at folk i denne serien blir «dømt» for å ta val eller ha ønske som ikkje passar med verdiane til dei rundt seg, og at dei møter sterke forventningar både frå vener og foreldre (t.d. veslesystras song-draumar, Nadiyas klær, livsstil og val av kjærast osv.). Eit slikt miljø kan vel skape folk som held korta tett til brystet: Zehra føler kanskje at det er for stor emosjonell belastning å «ta kampen» før ho er sikker på at det er noko der med Petter som det er verdt å kjempe for?

3
Korrekturavdelingen

Som en brikke i sjakkspillet sitt, ikke hennes. Hun er subjekt i setningen, og det er hennes spill.

4
Elise

Altså eg skjøner kva du vil hen med dette, @M, samstundes så er det jo heilt vanleg og naturleg at ein går ut med venner men har lause avtaler med folk som skal ut på same staden. Eg har vener som vil ut, men være berre med den ein går ut med heile kvelden, og som vert sure om ein vert kjend med nye folk, treff nokon andre ein kjenner eller er på sjekkern. Det er meir irriterande for meg, og då kunne ein likegodt sete heime med venninnene sine. Og eg har vore med mange gongar ut, berre for å være "anstand" for ei venninne som skulle treffe nokon, planlagt eller uplanlagt.
At ho ikkje forteller dei noko om Petter veit vi ikkje begrunnelsen for, sjølv om ho jo har fått kommentarar om spørsmål om dei flørtar. Men serien heiter Blank, og eg går ut i frå at det at Zehra ikkje deler så mykje av seg sjølv er eit av poenga. For meg verker det som ho gjev mykje ut, men ikkje krev så mykje tilbake. Ho er ambisiøs mot måla sine ja, men ho tek ikkje mykje "emosjonell" plass med å be om noko til sitt eige kjensleliv.

5
Anonym

Vil til dels give dig ret. Z brugte P og bandet i starten, men bandet og P brugte vel Z lige så meget. De havde alle et formål med samarbejdet.
Grunden til at Z ikke fortæller sine veninder om P er vel at de ikke ville acceptere eller støtte det. A bliver ved med at presse på for at Z skal være sammen med K og den anden dag spurgte hun N om ikke hun skulle have en muslimsk kæreste.

6

Hahahaha, hæ? Hun bruker IKKE andre som brikker! Hun har etter min mening vist seg som en omsorgsfull venninne og storesøster. Og datter. At hun har sine egne planer og prosjekter som hun ikke nødvendigvis forteller med en gang, er da helt normalt. Inkludert det å foreslå utekveld i håp om å kunne treffe love interest etter hvert. Det har jeg gjort flere ganger selv, og jeg har venninner som har gjort det samme og senere medgitt at ønsket om å ta en øl også handlet om et håp om å treffe en bestemt person. Null stress for meg det, og såpass trygg er jeg på venninneforholdene mine at jeg ikke føler meg utnyttet av den grunn. Selv ville jeg også holdt Petter-historien litt tett til brystet i begynnelsen, som Zehra gjør, bare fordi jeg ikke liker å whine i vilden sky om noe som kanskje ikke blir noe av engang. Gryende forelskelse kan være sårbare saker! Og så forteller jeg det etter hvert hvis det kanskje blir noe. Der er folk forskjellige. At Zehra er litt lukket og privat når det gjelder følsomme ting, gjør henne ikke til en manipulerende dame som "bruker andre som brikker i et spill". Hun er snarere en dame som stort sett vil andre vel, og som ikke er så glad i å vise sine sårbare sider.

7

NN:
Jeg vet ikke hvordan det fungerer i din vennegjeng, men jeg har hatt nok Zehraer i mitt liv til å vite at det ikke bringer med seg noe godt når dine venninner holder deg adskilt fra alt som skjer i livet deres. Har aldri skrevet at hun skal fortelle hver eneste lille ting. Vi har bare fulgt de i noen uker, og alle disse ukene har Zehra ekskludert hennes nærmeste fra livet sitt. Hun introduserte ikke engang Amina da hun skulle snakke med Petter og Selma på skolen. Det er ikke EN ting hun gjør, som man kan lukke øynene til og la det slippe. Det er helheten hun har vist. Igjen: dette betyr ikke at Zehra er en ondskapsfull egoist som ikke bryr seg om noen, men hun er egoistisk nok til å bruke (kall det hva du vil) til hennes fordel. Om det er ondt? Nødvendig? Opp til enhver å bedømme, faktum er at hun GJØR det.

8

Som jeg skrev i en tidligere tråd under her: Dette er en serie, og Zehra (og kanskje også flere av karakterene) skal gjennom en karakterutvikling for at det skal være noe som helst interessant. Selvsagt har Zehra små og store flaws, slik som absolutt alle mennesker har, og jeg tipper at nettopp adskillelsen av ulike elementer av livet (venninnegjengen vs. Petter og bandet) kan utvikle seg til å bli en konflikt etter hvert -- dette legges det særlig opp til via Aminas planer med Kerim+Zehra samtidig som Zehra muligens er i ferd med å falle for Petter. Så der har du nok et snev av rett: Hun holder kortene tett til brystet foreløpig fordi ting er vanskelig å flette inn i hverandre. Dette kommer serieskaperne kanskje til å spinne videre på og skape konflikter rundt, og det blir spennende. MEN i din tolkning er det som om du ser Zehra på en svarthvitt måte der du først og fremst ønsker å dømme den framfusne resting bitch face-jenta på nokså urimelige grunnlag; det er som om du ikke er interessert i henne som karakter. Og da blir etter min mening tolkningen din også urimelig: Det stemmer rett og slett ikke at hun har ekskludert sine nærmeste fra livet sitt "i alle disse ukene". Hun har delt litt, holdt inne litt, og stort sett omgått både venner og familie med helt normal omsorg og interesse, så da synes jeg du ser Zehra med et veldig reduserende blikk. Jeg synes også du snyter deg selv for mye spennende når du reduserer alle de parallelle konfliktene i livet hennes og hennes forsøk på navigering i dette, til at hun "bruker folk til sin fordel". Jaha, det er dét du får ut av alt som utspiller seg på skjermen?

Som noen over nevnte: Alle "bruker" hverandre til en viss grad her, det er sånn relasjoner mellom andre mennesker stort sett fungerer. Samtidig som hun har et småhemmelig prosjekt med dette bandet (som hun faktisk HAR fortalt litt om, om enn ikke alt), har hun samtidig deltatt i venninnesamtaler og venninneaktiviteter, "reddet" Nadiya fra å drite seg ut for moren, gått til kamp mot trakassering, hengt med og tatt vare på søstra si, jobbet på kafé og vippset penger til moren sin og spist middag med Amina og mødrene deres, osv. osv. osv. Utover det synes jeg Zehra oppfører seg helt gjennomsnittlig og velfungerende dame med gode og dårlige sider, men det blir som sagt spennende å se hvordan hun fortsetter å navigere mellom alle de ulike hensynene, kravene og ønskene hun har i tiden som kommer, det vil helt sikkert bli krasj både her og der.

9
Cosmos

På vilket sätt tycker du att hon behandlar sina nära och kära som brickor i ett spel? Jag hänger inte riktigt med i vad du försöker säga med det. Menar du att hon utnyttjar sina vänner till sin egen fördel? Vet inte om jag har sett det i henne i så fall...

Precis som Nut säger så verkar Zehra vara en person som säker och trygg med det hon är van vid, men nu har någonting nytt gjort entré in i hennes liv och hon kanske både är rädd för det (kärleken och karriärmöjligheten) och exalterad.

Bara för att hon inte går direkt och delar med sig av alla sina känslor och tankar till sina vänner betyder det inte att hon lever ett dubbelliv eller är oäkta. Olika människor fungerar olika, och för en del (mig själv inkluderat) är det en självbevarelsedrift att inte låta människor veta precis allt som händer NÄR det händer. Ibland behöver man reda ut sina egna tankar och processa någonting för att veta om det är någonting man VILL dela med sig av. Zehra verkar vara en ung kvinna med integritet, och det respekterar jag.

Nu blev detta längre än jag hade tänkt, men jag tycker bara att du dömer Zehra lite för hårt med din kommentar, M.

10

Cosmos:

Glemte å nevne at jeg også respekterer at hun i tillegg til sin dårlige side, også har den tøffe siden og ikke virker redd til å si ifra. Men det gjør det ikke mere greit at hun er sånn som hun er på den andre siden. Sier ikke hun er en slem person, men sier hun har en utrolig dårlig side.

11

Cosmos:

Helt fra starten har hun jo vært sånn. Hvorfor pushet hun Petter til samarbeid til å starte med? Det var jo for å komme nærmere inn på produsenten. Hvorfor spurte hun Amina ut på impro-teater? Ikke fordi hun ville være der med henne og ha det gøy med bestevenninna si som jeg får følelsen av at hun ditcher litt for ofte (som for eks. på bursdagen hennes - til fordel for Petter), men fordi hun visste Petter skulle være der og brukte det som en mulighet for å ´´selge´´remixen.

Det hadde dog vært noe helt annet hvis hun var ærlig om det. Synes ikke det skal være så vanskelig å kunne si ´´Amina, jeg vet at Petter skal være på impro, kan vi dra dit sammen så jeg kan få snakke med han ´´tilfeldigvis´´. For eksempel.

12

Er det ikke mer likely at hun bare er en kompleks, mangesidig karakter, som de fleste mennesker? Sånn som jeg leser henne er det helt åpenbart at hun har et stort hjerte og genuint bryr seg om menneskene rundt seg, inkludert Amina og Petter. De er viktigere enn produsenter og remixer. Samtidig har hun ønsker og ideer, noen som hun kanskje ikke vil snakke helt åpent om (enda), andre som hun muligens er usikker på / ambivalent til og enkelte som er vanskelige (Petter, alt pratet om Karim, whatnot). Kanskje hadde det vært sunt for å henne å åpne seg litt mer, og vi vil kanskje se det utover resten av serien, men jeg vil def ikke gå så langt som å si at hun bruker menneskene rundt henne som brikker.

13
Cosmos

Jag ber om ursäkt men jag tycker faktiskt att du har ett väldigt svart-vitt sätt att se på Zehra.

Som "usikkerheds facade" skrev så är Zehras samarbete med bandet inte alls ensidigt; managern var inte intresserad av deras musik som den var och Zehra tog då chansen att hjälpa dem och sig själv.

Och vad har fått dig att tro att Zehra var på improv bara för att hon trodde att Petter skulle vara där? De är båda studenter på samma universitet och det är inte så konstigt att man springer in i varandra på universitetsevenemang. Jag såg inga sådana tecken i alla fall.

Och angående Aminas födelsedag så var hon ju helt ärlig med henne och sa att hon skulle på en grej med bandet först så hon skulle möta upp med sina vänner efteråt, vilket hon också gjorde.

Jag hoppas att jag inte låter för krass i mina svar, men jag tror helt enkelt att vi gör väldigt olika tolkningar av Zehra som karaktär, och det är helt ok!

14

Cosmos

Nei, jeg tenker overhodet ikke at du er krass i svarene dine! Vi tenker forskjellig, og det bør jo være helt greit. Det er tross alt en serie og ikke engang ekte mennesker det er snakk om! 🙂

Grunnen for tankene mine om impro-daten med Amina er fordi hun sendte mld. til Amina rett etter hun oppdaget (på face) at Petter skulle dit. Og da hun var der var hun ikke veldig konsentrert om scenen og både hun og Amina virket egentlig ikke veldig ... med. Hun var på vakt etter Petter hele den kvelden, til hun spottet han. Og da forsvant hun et godt stykke. Da hun var tilbake og hun hadde nådd målet sitt kunne du se et snev av smil som betydde at hun fikk det hun ville og kunne endelig begynne å kanskje følge med nyte teateret.

Hun minner meg i tillegg veldig om ei venninne jeg hadde før. Føler veldig at jeg ´´kjenner´´henne. Kanskje derfor jeg ser ting annerledes?

15

har egentlig ikke inntrykk av at Zehra bruker menneskene rundt seg i større grad enn andre.

16
usikkerheds facade

jeg opfatter hendes tuff-ness som en måde at reagere på når hun er lidt usikker. Hvordan bruger hun andre mennesker ? Jeg synes The Hernandez og Zehra har et samarbejde der kan blive win-win for begge parter. Og at hun så tilfældigvis forelskede sig i Petter er en helt anden ting.

17

Er ikke hele poenget det at hun til tross for å ha nære venner er litt ensom når hun kommer i en situasjon som er helt ny for henne som kommer i strid med det hun føler er forventet av henne. Hun føler hun ikke kan betro seg til vennene sine, antagelig fordi hun ikke vil skuffe dem eller få en konfrontasjon. Zehra har antagelig aldri vært i tilsvarende situasjon før, hun er trygg og sikker i miljøet hun har vokst opp i men ikke i det hun nå nåstifter bekjentskap med. Om noen ting så er det nå vel heller Amina som bruker Zehra.
.

18

Hvis hun er ensom er det henne selv som sørger for det. Hun har gode venner som bryr seg ordentlig om henne, er åpne og hadde antagelig ikke dømt henne. Amina har et kjæresteforhold som er uvanlig for mange fra hennes kultur, men hennes familie virker åpne og moderne. Nadiya er en historie for seg selv og vil aldri dømme gutte-ting.
Jeg vet ikke om hele poenget med serien er ensomheten til Zehra? Det er ikke sånn jeg har tolket serien. Uansett grunn er det stygt gjort å bruke mennesker på den måten hun gjør. Hun er jo ikke engang ærlig med hverken seg selv, eller andre. Det hun tenker på er gevinst, og hvordan mennesker hun er med kan tjene henne.

19

Disse jentene har vokst opp sammen. N bruker A og Z for å dekke over guttegistorier. A bruker Z som leksehjelp og som støtte når kjæresten kommer til Norge. Så at Z støtter seg på dem og avtaler bytur så hun slipper å møte opp alene er vel helt ok?

20
præcist

de er et lille gang der passer på hinanden. Og Zehra har brugt så meget tid på at joke med norske mænd at det kanske er lidt svært at sige at hun tog fejl - at banded er ikke kedeligt - faktisk er hun helt vild med forsangeren. Selv om han ikke er muslim.

21
Klipp imorgen?

Jippy!

22

Så spent!

23

Vet ikke hvorfor men jeg ble veldig glad for at Amina ikke kan imorgen. Da blir det en koselig kveld ut på byen sammen med Nadiya. Føler at A kan fort dømme Z fordi hun er interessert i en norsk gutt, mens N kan være mer forståelsesfull. Det er fortsatt kjipt at Z føler ikke 100% komfortabel med å fortelle om P til A og N da 🙁 de er jo bestevenner, de må støtte Z uansett hva..

24
Oldis

Bestevenner støtter hverandre ikke uansett hva. Jeg har en bestevenninne som jeg aldri har dømt for noe uansett hva slags upassende ting hun har tenkt eller følt, men om hun plutselig hadde fortalt meg at hun planla drap eller hadde drept noen, ja da hadde jeg ringt politiet. Øyeblikkelig. Sånn for å sette det på spissen. For Amina så er nok det å være en dårlig muslim slik hun ser det like utenkelig for henne som å drepe noen. Hun godtar at Nadiya er litt mer utsvevende, og lar henne overnatte, men legger ikke skjul på at hun ser litt ned på det vil jeg si. Når Zehra ikke engang selv vet hva hun vil og føler tror jeg ikke hun orker å blande andre inn i kaoset. Hun forteller nok om det tidsnok. Helt normalt 🙂

25

Jævlig mange bokstaver æ

26

Men du skjønner hva jeg mener? ☺️☺️

27
Elise

Kva står 1063 for?

28

Postnummeret til noen gater på Ellingsrud.

29

Bara det inte blir bråk med Moa imorrn ? låt Petter och Zehra ha ett moment

30
Anonym

Eftersom det er de 2 piger som har startet problemerne for Moa, vil de helt sikkert møde ham og hans venner og der vil blive ballade

31
Wild guess

Det blir bråk...

32

Det tror dessverre jeg også

33
Budu

I hope blank will get a season 3 I love this show so much

34
Observasjoner

Kan det være at det ikke bare blir Nadiya som får bruk for den tomme leiligheten i natt?