Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

33 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Kvikklunsj-pause på påsketur! <3

2

Zehra er en uredd risiko-taker og samtidig er en ridder av rettferdighet. Umulig å ikke støtte det ass.

3
Nogen kan tro det er Zehras boobs

Og kommentere så hun bliver lidt flov?

4
språklærling

hva betyr 'flov'?
Takk!

5
embassed

flau

6

Jeg syns det var dårlig gjort å bare legge det ut uten Nadiyas samtykke, men det er bare min mening ...

7

Feil måte å gjøre det på, men Nadiya sa det var greit til slutt. Jeg håper at det løser seg...

8
Synes jeg også

faktisk

9

Jag tycker egentligen att det Zehra gör är jättebra men kan inte hjälpa att undra vad som händer nu...någon konsekvens får det ju men antagligen inte någon vi önskar, inte något bra. Spänd på fortsättningen.

Zehra, du är bäst! ❤❤❤

10
scary canary

zehra's face when amina mentions kerim is coming to oslo is honestly a mood (1:50)

11

Bruger sjældent emojis men ?
Dårlig stil af Zehra at lægge det ud mod Nadyias vilje! Tror det bliver drama med Moa nu, sådan for real

Og det bliver sikkert også drama når Kerim kommer 🙂 great 🙂

12

Jeg er enig med Zehra og tror at å legge de meldingene ute kan hjelpe (i alle fall er det bedre enn å gjøre ingenting), men mot Nadiyas vilje, nei... Jeg vet at Zehra mener godt, men det var litt dårlig av henne. 🙁

13
Romanse?

Tror at Zehra bli bedre kjent med Petter og så dukker plutselig han Kerim opp. Zehra er litt usikker om hun er forelsket i Petter på ekte eller om hun burde like Kerim, spesiell pga Amina. Kjør DRAMA!

14
Jeg vet

at Zehra bare viel hjelpe Nadiya, men er ikkje det Nadiya som skulle få bestemme her? Zehra tar ikkje en gang virkelig tid for å overtale Nadyia, hun bare sier det blir fint. Men det er ganske sikkert at Nadiya kommer til å få masse backlash first: Dritt er veien til gull. Og da burde du i det minste bestemme selv om du ta dritten eller ikkje.

15
Fersken

Jeg har så svært ved at forstå hvorfor den instastory skulle få Moa til at stoppe med de kommentarer? Han er jo stolt af den joke.

16

Synes det er fint at Zehra har noen åpenbare flaws, det gjør karakteren mer kompleks og serien mer spennende. Skikkelig ugreit av henne å overstyre Nadiya og potensielt plassere henne ufrivillig i et stormens øye, og jeg tipper Zehra kommer til å møte seg selv i døra snart og bli nødt til å tenke over hva som er å "hjelpe andre" i det godes tjeneste versus hva som er å overstyre andre. Dette fikk meg til å tenke litt på Nooras iver etter å "beskytte Vilde" mot innsikten i at William ikke var into henne, og at Nooras gode intensjoner bare gjorde vondt verre en god stund. Uten sammenlikning mellom seriene for øvrig, men det er litt beslektet: å ville godt og gjøre det man tror er rett, men ikke være oppmerksom på andres behov og indre (og ytre) liv idet man gjør det.

Synes Zehra bare blir mer og mer spennende som karakter, og jeg er spent på hva slags lærdommer hun kommer til å gjøre seg de kommende ukene.

17

Som de begge lyttet til på øret den kvelden t-banen kom litt for raskt: "your perfect imperfections"

18
Hun sa det var greit...

Det er klart man bør få avklaring før man gjør det, men det er ikke greit når man ser at offret ennå ikke få slutt på kommentarer. Syns det er bra at zehra hjelpe til. ???? Pluss zehra truet moa hvis han ennå holder på så... ??

19
Trodde ikke

Zehra var så korttenkt?

20
Poirot

Av og til må "offeret" overstyres. "Hvis ingen sier ifra vil han fortsette sånn og det er ikke greit."
Det er nettopp det som skjer og hvorfor slike ting bare fortsetter: de har gjort det på forhånd klar at hvis du tør å stå opp mot hvordan vi har lyst til å behandle deg, hvis du protesterer, blir det bare enda verre. Hvor langt skal det gå før noen sier stopp (som Zehra gjør)? Haters gonna hate anyway.
Og bare vent. Hatet kommer fort til å snu seg mot Zehra. De vet at det er hun som er sterk nok til å bryte ut og ikke la seg presse. Og da blir det at hun får seg type utenfor gjengen det som de kommer til rette sin hat mot. Det de kommer til å skrive/si om Zehra kan nok bli en hel del verre.

21

Haters gonna hate ja. Frampek i gårsdagens chat med Petter da...

22
Anonym

Det Moa gør er på ingen måde i orden, men det Zehra gør er heller ikke ok.
Man kan ikke bare lægge et billede ud af andres private samtale, især hvis “offeret” siger nej.
Zehra skulle have forklaret sin side af sagen først og have ventet på at Nadiya havde sagt at det var ok at lægge det billede ud.

23
Poirot igjen

@anonym
Enig at Zehra kunne ha brukt noe lenger tid på å overbevise Nadiya, men ikke enig i at man ikke bør gripe inn når offeret ikke er enig. Avhenger av situasjonen og alvorlighetsgrad. Zehra legger ikke ut en privat samtale. Bildet viser kun en monolog. Når troll blir trukket frem i lyset, sprekker de til slutt.

24
Anonym

Eftersom Moa er stolt af sine beskeder er det der ikke den rigtige løsning.
Nadiya bliver jo fremstillet som en svag person som ikke kan kæmpe sine egne kampe, hvilket i virkeligheden ville gøre at Moa og hans venner bare ville gøre det mere, muligvis offentligt.
Det ville være bedre at svare på beskederne og gøre det klart at Nadiyas udseende ikke kommer ham ved, og vis ikke det virker kan de dele et billede af samtalen via Nadiyas profil, og de andre piger vil kunne dele det. På den måde fremstilles Nadiya som en stærk person og sandsynligheden for at han stopper er meget større.

25
Poirot

@Anonym.
Du har et poeng der! Det hadde vært bedre hvis det så ut som om Nadiya selv tok opp kampen.

26
Mer direkte kommunikasjon

@poirot helt enig i at det er viktig at Zahra griper inn, for det virker ikke som om nadiya forstår (eller vil innse) hvor lite greit det er. Men jeg tror det hadde vært bedre om det skjedde på en annen måte enn å ta hevn gjennom Instagram. Zehra burde latt det være med å konfrontere Moa med det direkte, og etter å ha oppdaget at han ikke gir seg burde hun overtalt nadiya om å kutte all kontakt med ham. Gjerne også prøve å få nadiya til å selv si ifra til Moa om at det ikke er greit. Rett og slett: mer direkte kommunikasjon, mindre snakking forbi hverandre på nett hvor alle kan se.

27
Enig

Håper noen tør å backe Z når det skjer...

28
sorry om jag är dum men

var la hon ut det? instagram?

29
Instastory

??

30
Bamse

Ville vært bedre å bare blokkere Moa og heve seg over det tenker jeg. For selv om det var stygge meldinger så er det en privat chat

31

Det var kommentarer på et bilde N la ut på Instagram

32
Lill

Noen som vet hvor veska til Amina er fra??

33
Filmpolice

Yo, ingen sier "sjokolade" når det er snakk om kvikk lunsj. Unaturlig