Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

61 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

omg Petter begynner å bli bittelitt masete...
Men ekstrapoeng til Amina for å være så kjapp i tanken og gi venninna fri!

2
Oldis

Joa, eller så orker hun ikke jobbe selv, eller skal noe annet, eller tror dette kun handler om musikken. Uansett gjetter jeg nå på at ting blir fint med Petter (enten nå eller senere) og rett etter gir Amina beskjed om at Kerim blir med på Norgesturen....

3

Jeg tror også at Amina skal noe annet (muligens med Nadiya) og kan derfor ikke jobbe med rapportene lørdagen.

4

Ja enig. Jeg tror Amina er så kjapp med å understreke at Zehra bare må ta hele lørdagen til å gjøre noe annet fordi hun og Zehra nettopp har kranglet om det, og hun vil gjøre alt godt igjen. Amina lever ennå i besøksboblen. Tror ikke hun har fått med seg hverken oppturen eller nedturen mellom Zehra og Petter ennå. Derfor ender hun nesten med å fange Zehra i steden for å gi henne fri, sånn egentlig..

5

Amina har kanske selv andre planer lørdag? Med nadiya!

6
manias friends trøje er blevet grå

tror hun fjerner sig lidt fra Zehra - måske fordi zebra er på vej en anden vej ved at lave musik og hænge med Petter - eller skjuler hun lidt for Zehra - er det det den grå trøje betyder?

7

Men vi seere trenger litt tilfeldig tvang fra en uinvidd Amina for at vi skal få i både pose og sekk 1) Petter og Zehra må treffes og 2) Zehra kan fortsette å være sitt stolte og sta selv som ikke selv ville sagt ja

8

I was pretty annoyed with Amina last clip but now she's redeemed herself by making sure Petter knew Zehra was free (even if by accident) lol

9
Oldis

Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg tror Amina ser mer enn vi er klar over, eller om hun er totalt clueless :p

10
vejen til guld går...og det der

jeg tror Amina ved at Zehra har en god chance for at få noget godt ud af det samarbejde - og måske ser hun noget

11
Clueless

Hun inviterer jo Kerim for å matche ham med Zehra

12
Whyy

Zehra virker så sur:/

13
Kjenner meg igjen

Fort gjort å bli sur når man har fått litt følelser for noen og følt en kjemi, tatt en sjanse og hintet om det, for så å finne ut at personen har kjæreste. Nå tror jeg ikke Petter og Selma faktisk er sammen, men Zehra tror vel det. Tror hun egentlig er ganske lei seg, men at det utspiller seg som grettenhet og irritasjon i stedet.

14

Du skal tænke på, at hun er i en sårbar situation, fordi hun har afsløret overfor Petter at hun synes han er "litt søt" og samtidig nu tror, at han har en kæreste... Så der er intet mærkeligt i at hun virker lidt akavet og kølig overfor ham. Om det er en facade for at beskytte sig selv, så er det meget normalt.

15
Virker

som Amina har skjønt et og annet

16

da giver det vel ikke meget mening at hun prøver at sette dem op? Hun vil jo gerne, at Zehra skal være sammen med ham Karim.

17

det er sant. Tenkte ikke på det.

18
Ja-ja-ja ??

Catch me if you can...

19
Elli

Jaaaa

20
Zehra trenger å fokusere

Ja, hun er skadet fordi hun er interessert i Petter og sint fordi Selma kan være Petter sin kjæreste. Men hvis hun ønsker å bli oppdaget av han manageren, må hun fokusere på sitt eget arbeid og play it cool ? (noe som er lettere sagt enn gjort)

21
Poirot

Game on!

22

Fint å sjå deg her òg!

Helsing frå Lovleg-kommentarfeltet

23
Uhhh things are happening now

Mon der opstår romantik i morgen?

24
Heartbreak

Noen kommenterte at det sto Heartbreak på Z sin genser i forrige klipp, andre mente det stor Heartbreaker

25
Måske

Er det yasim der får sit hjerte knust fordi amina er glad for moa eller en anden. Måske er det de drenge de skal mødes med.

26

Tænkte at det er fordi kerim måske kommer til at få sit hjerte knust af zehra?

27
Eller

Petter?

28
Blank har et stort ansvar nu.

Føler mig meget deprimeret akkurat nu over at Lovleg er slut, så forventer at Blank vil være en god distraktion fremadrettet... Skuf mig ikke. ?

29
Blank

Jeg liker Blank mye bedre:) Lovleg ble litt mye Kardemommeby for meg...

30
Enig

Blank er noget andet

31
Heldige du!

Godt at din favorit stadig kører da. Lovleg var favoritten over dem alle for mig, så jeg er trist nu. Det har taget mig noget tid at blive fanget af Blank, men jeg er da godt på vej... Tjekker ikke hjemmesiden halvt så meget som Lovlegs men måske det kommer. ?

32
jLovleg fan

Det var en fantastisk serie man lige skal vænne sig til at slut. Heldigt at Blank er der og selvom jeg skrev at det er noget andet så var Lovlig også så fin.

33
Blank

Jeg var hekta på første sesong også;)
Lovleg er FOR pedagogisk synes jeg (det jeg mente med Kardemommeby, norsk barnebok)
Blank har i begge sesonger små nyanser og hint, ikke så STORE bokstaver om du skjønner...
Men sikter til ulike målgrupper aldersmessig så det blir feil å sammenligne:)

34
Noora

Petter bruker henne! Han er ikke interessert i henne, bare vil at hun skal gjøre ham en tjeneste.
Neeeeeiiiii!

35
Anda

Eg har meir fått kjensla av at det er den andre vegen - at det til å byrje med var Zehra som prøvde å bruke Petter og dei for å kome seg opp og frem og møte Kelati, men så dukka det opp kjensler i ho som ho ikkje såg for seg, som kludra det til.

36
Julia

Skjønner ikke hvordan noen ikke ser hvor utrolig godt han liker Z?? Hvis det viser seg at han faktisk bruker henne så blir jeg veldig overrasket

37
HåKå

Men da hadde han vel ikke vært så keen på at de måtte gjøre det sammen? Hun kunne bare sendt han filer? 🙂

38

Om det inte bara är för att han vill försäkra sig om att remixen verkligen blir gjord? Men det verkar kanske lite långsökt.

39
Friends

Amina har ikke bare Friends- Tshirt, her var det Friends-hettegenser også !
#wardrobegoals

40

Jeg håper og tror at Amina ser mer enn det vi er klar over

41
Zehra

*resting bitch face

42

Sluta använda det uttrycket. Tänk på hur många killar/män som inte ler utan att få någon som helst kommentar... 😉 rätt roligt att studera.

43
I Feel It Coming

Gleder meg skikkelig til i morra <3 Det blir spennende! Skal de møte hos Petter igjen da?

44

Det er så mye usikkerhet som foregår nå. Liker Petter Zehra? Eller bruker han bare hun for den remixen? Og Amina, jeg vil tro det beste om alle, men denne karakteren irriterer meg. Var hun så rask i tankene og endelig tenkte på noen andre enn seg selv, eller har hun planer med Nadiya? ''Perfekt, tusen takk'', og hun sier Nadiya bare skulle låne noe? Nei, det høres ikke helt troverdig ut. Et eller annet foregår

45
Julia

Jeg føler det er SUPERobvious at P liker Z

46
Anonym

Ud fra den måde Petter væremåde virker det til at han kan lide Zehra, hvorfor skulle han ellers blive ved med at spørge om de kan lave det sammen?
Hvis han vare udnyttede hende ville han vel bare spørge om hun var færdig.
Amina anser vel stadig Petter og bandet som en mulighed for Zehra at nå sine mål om berømmelse, hvilket muligvis mest er Nadiya og Aminas drøm. Amina virker stadig til at ville at Zehra skal være sammen med Kerim.

47
Tipper

Nadya fikser noe, som med de falske leggene? Og Amina er den som låner

48

Känns ändå som att Petter är intresserad, jag menar annars skulle han väl inte vara så noga med att de ska ses o jobba??

49
Petterfan

Tror Petter liker Zehra. Er nok derfor han er så på for at de skal treffes. Han merker jo at hun er litt kjølig. Han har vist at han har gode sosiale antenner tidligere, så han lurer nok på hva det er. Håper det blir skikkelig koselig imorgen. Håper de møtes tidlig og får hele dagen og kvelden sammen inkl. middag og kanskje en øl.. krysser fingerene for litt romantikk?

50

Om hver episode er 25 min ish så vil vi få et rundt 11 min lang klipp imorgen, HYYYYLLLLLL

51

!!!!! du gjorde dagen min fy

52
Kanskje

2klipp?

53
Ihhh

Håper ikke vi skal vente til i kveld ?

54
Petter liker Zehra!

Tror Petter liker Zehra fordi han ordnet/tok seg i håret rett etter at de møttes tilfeldig.

55
Fersken

Jeg håber fordi jeg synes det ville være så fint at se Petter komme ind i Zehras verden - på caféen, hjemme hos Zehra - se ham gå rundt og spørge om ting fra Zehras fortid. Hvem ved måske har Zehra også et Harry Potter billede på sit rum? Og se ham møde veninderne som jo har været lidt nedladende i forhold norske mænd..

Jeg er også lidt spændt på hvilken rolle det er ham Moa har. Han sende badeværelse foto til Zehra? Crush? eller ...

56

Det bildet Moa sendte fra badet var jo i forhold til hva han skulle kjøpe i bursdagsgave til Amina, hårbørste fordi det er et hårprodukt som var et forslag? Det er i hvert fall sånn jeg så på det ?

57
Fersken

men alligevel - et foto af ham selv - men altså måske var det bare et spg.

58

Elsker Petters undskyldning for at tilbringe tid med Zehra... "Så slipper vi å sende filene hele tiden". Som om det er meget besværligt at sende filer lidt frem og tilbage ?

59
Ally

Amina var lowkey en wingwoman! Så godt ??

60
Negativ

Zahra er så sur og negativ, det er litt irriterende. Skjønner ikke at Petter gidder engang

61
Flammegutten

Anina, Anina! Jaja