Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

34 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Noe...

Låne noe hva?

2

I would be very annoyed if I was Zehra if my friend as consistently asking me to help/do their reports, and does Amina not realise that the remix is important for her friend...?

3

Enig. Amina lever i sin egen lille boble. Det er fint å være forelsket, men det er veldig dumt å la det bli så altoppslukende at man mister sine venner og driter i studiene. Du skal faktisk tilbringe ganske mye av livet ditt på jobb lzm. Kjekt å ha litt interesse for det.

4
Rime

Dette er sååå ugreit. Ein jobber hardt og er flink, og så skal nokon andre berre kome og hauste fruktene av alt arbeidet? Den tida Amina har brukt til andre ting enn å skrive rapport er den tida Zehra har jobba seg opp til å få som fritid no.

5
Heksa

Akademiske snyltere står på svartelista mi. Sammen med folk som «mister» søppel på bakken, og folk som hoster i hånda før de tar på dørhåndtaket.

6
Date

Vedder på at Amina skal låne noe tabu fra Nadia. Kondomer eller p-piller eller "sexy" klær eller noe sånt. Eller de har avtale om at Nadia skal sminke og dolle opp Amina. Amina vil pønte seg og være klar for ALT ?

7
Anonym

Eller også har de planer om en hyggeaften, Amina virker ikke til at have en realistisk ide om hvor lang tid hendes lektier kommer til at tage

8
Så længe hun

Ikke har noget for med at feste
Mens zehra laver hendes opgaver

9
Zehra har rett

Virker som Amina er litt for godt vant med at Zehra hjelper/gjør oppgaver for henne. Hun har nok valgt feil studie, virker ikke som hun synes farmasi er særlig interessant... men blir kanskje vanskelig å si det hjemme. Håper det ordner seg for henne og at hun finner ut hva hun egentlig vil ❤️

10
Hmm...

Er det noe hemmelig overraskelse til zehra pågang? ?

11

er i alle fall ganske klart at Amina ikke snakker helt sant når hun sier at Nadiya skulle låne noe. Amina sier perfekt og tusen takk i telefonen til Nadiya, det hadde hun ikke sagt om Nadiya skulle låne noe av henne. Så hvis det ikke er snakk om overraskelse til Zehra, tenker jeg som noen skriver, at Amina sannsynligvis skal få låne noe tabu av Nadiya.

12

look at zehra's shirt...heartbroken

13

Hva står det på skjorta?

14
det står

heartbroken

15
Observasjoner

Nope. Det står "Heartbreaker". Det er noe helt annet.

16

Jeg liker godt at de kan krangle litt,og måten de gjør det på. Det virker veldig troverdig, som om de har kjent hverandre så lenge at de er litt som søstre ?

17

whoops. jumped the gun. i meant heartbreaker lol

18

Kjipt at Amina ser ut til å ha null interesse for studiet sitt what so ever, og det tror jeg ikke skyldes forelskelsen. Hun har kanskje valgt det bare fordi hun ikke hadde noen egne studieplaner, Zehra skulle studere det, og det anses som en relativt trygg utdanning. Kanskje har hun også snyltet på Zehra sitt skolearbeid gjennom hele videregående, og vet godt at hun ikke får til så mye uten hennes hjelp. Det er ingen skam å snu, Amina! Man bør i det minste ha et snev av interesse for det man skal jobbe med.

19
Anonym

Umiddelbart virker det til at de 2 piger har lavet stort set alt sammen hele deres barndom og Amina har sikkert valgt det sikre, blive sammen med Zehra, også selvom hun ikke har det faglige niveau (hverken engelsk eller kemi) eller interessen for faget. Det er sikkert også derfor hun gerne vil have at Zehra skal være sammen med Kerim.
Det er tydeligt at hun ikke vil sit studie og kun er der pga Zehra, hvilket aldrig er en gid grund

20
bl@ank

ouff dette lover ikke bra. Det er tre jenter i en "gjeng" tre jenter.. gjentar tre jenter. Dette lover aldri noe bra. Jeg legger merke til at Zehra er ikke med "gjengen" så ofte som før når de satt sammen på cafeen. Men hva forventer amina?! hun lærer INGENTING av at Zehra gjør forsøkene for henne. Begynn å følge med i timene. Hun kan godt hjelpe deg med dem, men forstå det !!!!! okokokkk men uansett føler zehra er mer med bandet og ikke med jentene. DRAMAAA, dette er lovende. Alle i serien er unge og lovende. Håper på drama, kjærlighet og å finne tilbake til vennskap og følge drømmene sine.

21
Tre jenter

Tre jenter kan være en kjempefin gjeng. Kommer HELT an på jentene. Latterlig myte det der!

22
Autojesus

Ille nok at Amina forventer at Zehra skal hjelpe til med alt, men det er mer irriterende at hun forventer at Zehra skal være interessert i Kerim. Amina lever i en fantasiverden og noen må rive henne ut derfra. Hun ignorerer helt Zehras følelser og behov.

23
Hva er det med Amina?

Virker så dum

24
Amina er blank tror jeg

Hun har denne fine plan med en farmaceut uddannelse og et romantisk bryllup men måske er det ikke helt det hun vil alligevel?

25

virker nesten som Nadiya og Amina holder noe skjult for Zehra

26

Jeg får stadig flere bange anelser om at dette kommer til å handle om et brudd -- bruddet mellom 1063-squaden. De har representert og vært hverandres nærmeste hele livet. Mødrene er bestiser og alt har fått en wholesome koselighet over seg. Men så kommer Pilestredet og slår noen sprekker i grunnmuren. Nye interessante mennesker. Ravenous youth. De vil ting. Og det er ikke lenger de samme tingene de vil, jentene fra Ellingsrud.

27

Det er i hvert fall bra at Zehra sa i fra nå. Dessuten kan ikke jeg huske at hun lovte Amina at de skulle gjøre reportene sammen, men heller at hun kunne hjelpe til?

28

Zehra for president?

29

Blev typ stressad av det här klippet! Men Amina är ju ändå så go, hon smilar lite och så får hon som hon vill. Jag tror jag förstår varför Zehra vill hjälpa henne (känns som att hon skyddar henne lite också på det sättet?). Men här hjälps det inte, jag hade fått stresspåslag själv och bara sees imorgon när du gjort klart detta och detta själv

30
Lava

Asså jag ooorrrrkar inte med hur mycket Zehra svänger helatiden, fattar att man kan bli nere över saker men att hon svänger så mycket helt plötsligt, hoppas på nån bra utveckling på det

31
Følelser

Liker at hun som spiller Z kan si så mye med øynene. Hun har ikke så mye mimikk og er ganske lik i ansiktet men man skjønner fort på blikket om hun er lei eller glad eller irritert

32
I Feel It Coming

Gleder meg skikkelig til i morra <3 Det blir spennende! Skal de møte hos Petter igjen da?

33
brur

Amina er en dedikert skoleelev! Hu kommer sikkert til å være den beste farmasøyten i hele Norge. Håper hu er klar over at en komma feil kan føre til at en person kan miste livet sitt. Ferdig.

34
Remix

Why bruker Zehra Kerim bare fordi Petter ikke vil ha henne?