21:56

rahrah.demir:
Okey, she has totally lost it! She made a schedule for the week he is coming
rahrah.demir:
young_kerim:
Haha
young_kerim:
Thats cute (even though i cant understand what it says). Yasir will love it, traveling with him looks just like that
rahrah.demir:
So they are perfect for eachother ?
young_kerim:
Looks like it ?
young_kerim:
What's klatrepark?
rahrah.demir:
A place in the woods where you can zipline and things like that
young_kerim:
Thats sounds awesome. I'm a bit jealous of this trip
rahrah.demir:
She is is making me come, I can live stream the zipline for you
young_kerim:
Hahaha great thanks?

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

22 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Nei..

Dette er ikke greit! Zehra er vel ikke egentlig interessert i han? Har fått inntrykket at hun bare prøver å glemme den crushen hun har på Petter.

2
Helt enig!

Så typisk... vært skyldig i det samme selv før. Var skikkelig nedfor fordi jeg hadde vært dum og dumpet en fyr jeg likte kjempegodt bare fordi jeg ble stresset av hvor mye jeg likte han. Så jeg inviterte en annen fyr, en jeg visste likte meg, på filmkveld dagen etter bare fordi jeg ikke orket å være alene med kjærlighetssorgen min.

Eneste det førte til var så klart at jeg kun tenkte på han jeg egentlig ville ha hele kvelden, gråt etter at den andre fyren hadde gått, og sendte han første en melding hvor jeg tryglet om en ny sjanse dagen etter... nå er førstnevnte kjæresten min, mens han siste bare faset jeg ut uten å forklare hvorfor. Er noe jeg virkelig ikke er stolt over.

Tror litt av grunnen til at jeg er så kritisk til Zehra er at hun har mange feil som jeg også har, og som jeg virkelig ikke liker ved meg selv.

3
Dania

Hallo legg ut video’a

4
Anonym

Tendensen er at der kommer 1 klip om dagen, og onsdagens klip har været her. Samtidig er de her samtaler med til at give et andet indblik i hvordan pigerne er

5
Forvirra

Kan ikke gennemskue om hun skriver med ham som en distraction eller hvad der sker??

6
afprøver lidt måske

ser om hun kan lide ham

7

K som distraksjon kan kanskje forklare skrivefeila til Zehra? Litt halvhjerta og kjapt..

8
Elli

Men nei 🙁

9

Hallo, ikke send videre noe bestevenninna di har vist deg i fortrolighet... I alle fall ikke om du i tillegg skal skrive «she has totally lost it!». Jeg hadde ikke satt pris på om jeg diskuterte noe om typen min med bestevenninna mi, også fant ut at hun hadde diskutert det med bestekompisen hans (som hun heller ikke kjenner???) etterpå.

10
Enig

Virker som en dårlig vane både Zehra og Amina har å baksnakke folk på chat... lite sjarmerende.

11
Slutt

Hvorfor blir alle i kommentarfeltet her trigga? Synes det er hyggelig at hun chatter og blir kjent med Karim. Å sende den lista var vel mer ment som humor, ikke ment til å baksnakke venninnen sin.

12

Sikkert ikke vondt ment, men det er ikke helt greit likevel. Å videresende noe noen har sagt til deg i en privat samtale på den måten er baksnakking, uansett hvordan det er ment.

13

Uavhengig om det var ment som humor eller ikke, så er det ikke greit. Å le på bekostning av andre (bak deres rygg) er og forblir en stygg ting å gjøre.

14
Anonym

Desværre har folk set sig sure på Zehra. Lige gyldigt hvad hun gør er det forkert.
Det her er jo bare 2 personer som tydeligt kan se at deres venner er vilde med hinanden, og som har det lidt sjovt over de forskellige ting de gør.
Det her er jo ikke liste med super private informationer på, men en liste med mange ting som Amina vil have at de skal nå i løbet af den korte tid han er på besøg, så kan virkelig ikke se at der er noget forkert i at hun sender den videre, men igen, jeg har heller ikke rigtigt noget problem med hendes opførsel eller de ting hun gør.

15
@Anonym

Eg er heilt samd. Eg tolkar berre denne samtalen som "haha, sjå på dette forelska paret som er venene våre, så søte dei er!". Zehra kjenner jo Amina kjempegodt, ho veit heilt sikkert om dette er noko Amina ville følt at var ukomfortabelt eller ikkje. Det går an å le av folk med kjærleik. Av og til gjer folk vi er glade i ting som er litt komisk, og det må det jo vere lov å le litt av. Det er ikkje baksnakking.

For eksempel: Eg fortel av og til besteveninna mi om noko litt rart eller "håplaust" (men uskyldig og ikkje privat) kjærasten min har gjort den dagen, og det har skjedd at han har kome inn på rommet medan eg sat i telefonen og høyrt kva eg sa, og da har han berre ledd med, for han ser jo komikken i det sjølv også og tek seg ikkje nær av det. Når ein kjenner kvarandre og kommuniserer godt, så forstår ein jo gjerne kva som er greit og ikkje, tenkjer eg.

16
Indirekte

Invitasjon?

17

dis is cute af!

18
Poirot

Da vi fikk møte alle 3 mødrene i tur og orden lurte jeg på om det er for å vise de 2 litt forskjellige verdener som disse jentene lever i. Og at mødrene representerer forventningene til dem fra hjemmefronten som kollidere med jentenes liv og ambisjoner utenfor. For Zehra er det karrierevalg, for Nadiya ble det vist motsetninger i forhold til gutter/overnatting/seksuell moral?
Mødrene virker greie og sympatiske, men kan likevel ha sine forventinger/krav.
Lurer på om det for Amina blir forventingene i forhold til valg av livspartner/kjæreste? Lurer på om det kommer til å skjære seg mellom Amina og Yasir (kjenner hun Yasir egentlig? Hvor har hun blitt sammen med ham liksom?) at hun muligens treffer en som nynner (!) og at dette kommer til å kollidere med hvordan hennes hjemmefront hadde sett dette for seg?

19
eh...

syntes ikke mødrene spilte så stor rolle egt? virket ikke for meg som om moren til zehra er imot at hun er dj? og amina virker veldig forelsket, og det virker ikke som om det er noe moren presser henne til? selv synes jeg ikke press fra foreldre er et stort tema i denne sesongen, og spør du meg blir det litt stereotypisk.

20
Anda frå Anda

Eg trur du er inne på noko, men tipper kanskje at den "skjebnen" du gjetter for Amina kanskje like gjerne kan treffe Zehra også. Petter er kanskje ikkje heilt den typen Amina og Nadya ser for seg for Zehra heller...

21

er det bare småunger som kommenterer eller? Går fint an å chatte med to gutter uten at det betyr noe. Hun kjenner dem begge så vidt, mens dere i kommentarfeltet har nærmest giftet henne bort til han ene.

22
Anonym

Det her kommentarfelt er meget moralsk dømmende, lige meget hvad Zehra gør er det forkert.
Ud fra kommentarerne er hun verdens værste person som på ingen måde ved hvordan man fungere i verden, men realistisk set har hun ikke gjort noget forkert, ud over kommentaren til kunden i første klip.
Folk er sure over at hun trækker sig væk fra Petter, men det er vel netop det rigtige at gøre når hun tror han har en kæreste.
Og her er folk sure over at 2 personer har en “nurh hvor er de søde” samtale omkring deres venner som kan lide hinanden.

Folk klagede over at Ella var kedelig og ikke sagde sin mening, men nu hvor Zehra så gør hvad folk efterspurgte er det også forkert