Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

16 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Mirai

Zehera får ikke sove. Hva/hvem tenker hun på? Harry Potter? ?

2
Pervoen

... og tryllestaven hans ?

3
Måske er det...

Harry Petter ??

4

Big oof

5

Hun kommer til å fokusere på musikken og drite i Petter (????) like a real girl boss. Get it done girl! På en side er jeg glad for at hun går etter det hun vil ha karrieremessig, men jeg gleder meg ikke til å se Petter få en kald skulder...

6
Poirot

Yes girl: keep your eyes on the Prize!

7
Grib chancen Zehra

Du kan det godt

8
Vejen til guld er drit - allez

Og måske er drit ikke så slemt hvis det er Petter

9
Artister

<3 Myra <3

10
Insta

Han ene i bandet Hans Olav har et Instragram konto som ser ekte ut. Han er en eller annen musikkdude fra Oslo. Mange følgere. David Kelati har også et konto, men den er privat og sikkert ikke ekte. Hans Olav leker bl.a til the Hernandezband. Er dette kanskje en band som også finnes utenfor Blank? Har de casta hele bandet til serien lsom?

11
Flere jern i ilden

Hans Olav er med i Jouska, Whales and this lake, og Benedikt. Liker personlig Benedikt aller best 🙂

12

Det lurte jeg også på! Er Hernandez et ekte Oslo-band? Aldri hørt om dem og finner ingenting om dem bortsett fra de få sangene som er lagt ut på soundcloud og spotify, så tenker at det bare er gjort på grunn av serien. Kanskje bandet heter noe annet i virkeligheten.

13
Jouska heter Hans Olavs egentlige band

??

14
Lurte jeg også på

er det et ekte band el?

15

Hans Olav er også med i Whales and This Lake! Digger dem og ble veldig forvirra av at han er med som seg selv???

16
De følger hende på insta

Bandet er begyndt at følge Zehra på Instagram??? Hvornår er det ligesom sket, og hvem fra bandet tror I har followet hende fra profilen? Petter eller Selma?