Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

65 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
ella

first

2

Jeg bare elsker denne sesongen! Kjente meg faktisk litt nervøs på Zehras vegne her! Om ikke hun og Petter blir en greie så blir jeg sykt trist, de hadde vært perfect sammen

3

enig

4

når han kom med Harry Potter kommentaren og hun smiler med øynene... og så stopper seg selv

5

Er Petter redd han ikke er tøff nok for Zehra?

6
Gjest

Youre faking a smile with the coffe you go

7

Amina ser helt sjokka ut over at noen andre kjenner Zehra.
De har jammen levd tett så langt i livet.
Zehras potensielle brytning ut fra den bobla kan bli vondere enn alt det andre som foregår her.

Og flink Amina-skuespiller, da. Kudos.

8
Cosmos

Är det bara jag som tycker att det är lite ouppfostrat att de inte presenterar sig för Amina (eller att hon inte blir presenterad av Zehra)? För de har väl inte setts innan?

9
Annepanne

Typisk norsk å ikke være så høflige 😉

10

ja.. men de fleste presenterer seg for hverandre likevel

11
Cosmos

Jasså! Jag som trodde det hade att göra med omogenhet/ung ålder 😉

12

Vad ont det gör i mitt hjärta... jag hoppas så innerligt att Petter och Selma inte är ett par utan bara bästa vänner!!

13

Varför då? De är gulliga och verkar vara snälla.

14

Ja de verkar väldigt gulliga och snälla men jag får ju så ont i hjärtat för Zehras skull!

15
Haha

Fordi Zehra er «vår (anti-)heltinne» og ho er interessert, så klart! 😀

16

Selma is so cute ?

17

kanskje selma vet at petter liker zehra???

18

Jeg synes egentlig det virker sånn... får den viben at de har kjent hverandre i årevis, og typ prøvde å få til et eller annet på vgs, som ikke funket, og nå er de venner.

19
Tror selma ved det

Og beskytter ham

20
Zehra

kom ut fra skallet ditt lille venn.

21
Poirot

Det skallet er hard, ser det ut til. Er hun virkelig så flaut over å ha tillatt seg selv et lite crush på noen som hun nå tror er opptatt, at hun nå vil gi slipp på denne muligheten på veien til musikken sin og stardom?

22

i en sånn situasjon vil man helst ikke jobbe nært med noen man har følelser for (så lenge man tror de er opptatt- ikke vet hvor man har dem), så hun prøver vel å gjøre seg utilgjengelig

23
Poirot igjen

@hm Hmm, jeg kjøper det ikke helt. Zehra er 20, ikke 15 lenger og hun virker vel så langt som som et mer rasjonelt enn følelses-menneske? Dessuten har de ikke sett hverandre eller kjent hverandre så lenge at hun kan ha hatt tid til å bli dødsforelsket i fyren.
OK, av og til får man et crush på noen, men hvis man da fort finner ut at ok dette kan det ikke noe av, så er det vel ikke noe stort drama? Da er det vel bare til å move on? mens man fortsatt kan omgås eller jobbe sammen (og fortsatt være litt sjarmert av fyren)?

24
Iris

Jeg tror - eller jeg ved at det føles helt dumt og pinligt at tro at man har forvekslet venlighed med crush - og så komme til at blotte sin interesse for den anden lidt for meget. OG endnu mer hvis man så føler den anden bare vil have noget "on the side" måske. Jeg er spændt på hvordan Zehra finder ud af om Petter er single.

25
Julia

Kjenner meg igjen i den rasjonelle tankegangen. Jeg klarer å komme over folk mye fortere jo eldre jeg blir, men det betyr ikke at det kom av seg selv. Ofte må man jo faktisk bestemme seg for at man vil komme over noen, for å unngå å ødelegge seg selv helt emosjonelt. Z hadde nok klart det hun og, hun slår meg ikke som en person som dveler så mye med fortiden.

Nå vet vi jo ikke om Petter er sammen med miss pink hair, så Z har ingen grunn til å freake ut enda. Hvis det viser seg at det er tilfelle så er det jo synd, men Petter virker jo dødsinteressert i henne, så jeg tviler på at han er opptatt. Det må jo oppstå noe mellom han og Z på et eller annet tidspunkt, tenker jeg. De er jo åpenbart betatt av hverandre 🙂

26
@Poirot igjen

Særlig hvis det er kontakt med Daniel Kelati som står på spill!
Come on girl: Keep your eyes on the Prize!

27
B @Poirot

Det kan være utrolig vanskelig å skulle jobbe med noen man liker godt, selv om det bare et crush og ikke en dyp forelskelse. Mange vil prøve å unngå en sånn situasjon, og til og med unngå personen fullstendig helt til følelsene har dabbet av. Man kan som kjent ikke bare skru av følelsene sine...

28

Om ikke hun mistenker at han er typen som vil ha no på si?

29

Det er ikke sjanse for at Selma er hans kjæreste. Etter denne scenen er jeg enda mer sikker på at de er ekser og nå bare venner.

30

Ja enig, tviler på at de er sammen, jeg ville i hvert fall ikke gjemt et søtt bilde av kjæresten min og meg bak et annet bilde på barnerommet mitt... ?

31
Eller...

... lever i et åbent forhold?

Or... maybe they're in an open relationship ???

32

Det safeste er å gå for Kerim, A studenten

33

«Rette opp i Harry Potter-inntrykket»?❤️?❤️?❤️ Jeg dør

34

Også får jeg en følelse av at Selma er wing womanen til Petter...?

35
Bare lurer men..

hvis hun er Petters "wingwoman" ville hun da sittet så tett inntil han og strøket han på ryggen, i hennes nærvær? Jeg tror heller ikke at det er noe mellom dem, men syns det er en litt merkelig opptreden

36
@Bare lurer men..

Det reagerte jeg også litt på. Samtidig leste jeg i kommentarene til et tidligere klipp at en del tror at Selma kan være lesbisk. Da blir det i så fall litt annerledes, fordi det er rom for en del fysisk kontakt der begge er innforstått med at det ikke er noe romantisk eller seksuelt overhodet.

Jeg vet ikke om jeg helt tror på lesbisk-teorien selv. Jeg tror nok at de to har hatt et forhold. Kanskje sangen Magical Sad News ("are you over me") var deres måte å bearbeide bruddet på for å klare å gå videre med bandet.

Det kan hende Selma har merket seg at Petter liker Zehra, og prøver å skyve Zehra litt unna. Ikke for å kunne få ham selv, men for å unngå å blande business and pleasure og risikere bandets fremtid - nok en gang.

37
Anonym

Synes det er vigtigt at huske på at ved alle den her slags serier er der altid kommentare om at pigerne er lesbiske, så tror ikke man skal lægge så meget i den kommentar.

38

kanskje det, men e syns jo at det der pride flagget i kjelleren der de øva var alt for vel plassert...

39

Jeg syns ikke det virker som at hun prøver «markere territrorie» på noen måte, men at de heller er veldig komfortable med hverandre. Hun omfavner Zehra inn til seg også.

40

Er de sammen blir jeg helt knust.

41
Budu

Jeg elsker dette seasong

42
ok men

Petters hearteyes ❤️

43
Så..

Er de kærester eller ej?

44

Jeg tror Selma spiller på det andre laget. Kanskje er det en ny oppdagelse? I klippet fra øvingskjelleren kunne man se regnbueflagg i hylla bak Petter. Der lå også et polaroidkamera (brukt til å ta klinebildet?). På rommet til Petter hang et bilde som kan ha vært en barnebursdag rett under bandbildet som skjulte klinebildet. Går Petter og Selma way back, så er det ikke rart at de er så fortrolige med hverandre. Er vel heller ikke unormalt at man i et sånt forhold går igjennom en periode der man utforsker hva forholdet skal være?

45

så tänk om petter är gay då?!

46
Haha

Synd for han

47

Synes Harry Potter var lidt en inside joke/ting imellem de to, skuffet over at han tog det op overfor Selma. Skuffet over at Selma var i scenen. I øjeblikket lidt skuffet over at Selma eksisterer. ?

48

Kanskje Petter tolka Zehra sitt «søt»negativt, er redd for at ho stakk fordi han ikke er tøff nok for henne... Derfor han har tøffa seg opp med svart lue i dag, og Selma trøster han litt?

49

Elsker din kommentar? er helt enig!

50

Lol! Også den emojien xD

51

plottwist: selma har et øye for zehra

52
Sjekk instaprofilene

Nå har både Petter og Selma lagt ut noe på insta! ☺️

53
stalkermuch

hva heter de på insta?

54
Anonym

Det er ikke Petters insta, men bandet.
Og det er med stor sandsynlighed Selma som styre den, samme farver som på hendes egen.

55
Ja hvad i al verden skal Selmas post betyde??

Forstår ikke hvorfor flere ikke har kommenteret på hendes billede??? Skjønner hun at Zehra liker Petter eller?? Synes hun det er drama at Zehra bare gik fra festen?

56
Tviler

Sikkert bare no Random greier. Zehra og Selma har ikke hatt noen konflikt her

57
Utdanning?

Hva studerer Petter egentlig? ?

58

Selmas nyeste innlegg på insta: I never gave them a reason to hate me, they create their own little drama out of jealousy

dette KAN tyde på at det ikke er noe mellom Petter og Selma??

59

Se på Selma sin insta profil. Se så Janelle Monáe sin musikk video "PYNK", blir ikke overrasket om blank produnsjonen har dratt noe inspirasjon derfra. Enda noe som kan peke til at Selma ikke er hetero.

60
OVERanalyzing

Maybe all this conversation isn't about the remix, but about figuring out what kind of relationship they (P and Z) are?!
"As soon as possible"...?!
"We [Peter and Zehra] could do it together. We just have to show which direction we want to go in,"...?????
What about THAT people?!

... 😉

61
Nicks

Hoppas på en Bridget Jones 2 där det visar sig att kvinnan som jobbar med Mark och BJ varit svartsjuk på hela tiden, har varit förälskad i Bridget och inte Mark. Petter och Selma kan mycket väl ha varit kära en gång i tiden men jag tror inte att de är ett par nu.

62
Selma

Synes hun ser gammel ud ift de andre

63

Zehra er ikke typen som gidder no drama over en gutt...
Hun jobber og betaler hjemme, prioriterer skole og brenner for musikk.
Tror ikke hun orker et kjedelig band med masse interne ekser/tull

64
Flammegutten!

Zehra er på gråten jo!!!

65
Gjest

Peter Potter ass <3333