Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

122 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Yesss

2
Først

Først kommer til landsbyen

3
Blank

Kompliceret?

4
Harry Potter?

Klippet heter så but I don't see no magic wand fixing my broken heart!

5
Feel u

Hahaha, føleren ass

6

Han kunne bare ha glemt et gammelt fotografi eller også ha samme bilder med å kysse de to andre gutta i bandet og hun så ikke de.

7
tror det

Jeg tror at Petter og Selma har været kærester før i tiden. Men det er slut nu. Og jeg tror at det kunne det være at musikken med girl in red taler sandt (som nogen har pointeret)? at Selma har fundet ud af at hun er til piger. Og at grunden til at der er en ginkgo gren over hendes hoved i øverummet da Zehra kommer ind er at Selma virkelig ønsker at Petter skal kommer over hende - ja hele banded ønsker det måske for at det skal blive less awkward? I dont know. Men sangen da "are you over me?" nogen har lettere ved at komme over nogen end andre der 🙂 Okay det er måske lidt wild guess. Måske ønsker banded bare virkelig at blive signet og få hjælpe af Zehra.

8
Legokloss

Er redd det er ønsketenking.. :/.

9
julia

Jeg har ikke trodd et seKUND at Petter har dame! Tror ikke det nå heller. De er nok bare vennlige ekser 🙂

10
Han har jo ikke lagt an på hende.

Han er nok lidt vild med hende, men han ville jo faktisk arbejde med hende. Hendes ord om at han er sød fik ramte ham måske et sted hvor det var lidt alvorligt.

11

Synes ikke det virker som om det var hennes kommentar som ødela øyeblikket, fikk inntrykk av at det var vasen (?) som knuste? Men kan være jeg tar feil 😉

12
Liker

Enig med deg! Det så ut som det gjorde inntrykk, og selv om de ikke hadde blitt avbrutt tror jeg ikke han bare er typen til å lene seg inn for et kyss hvis muligheten oppstår. Petter betyr jo «klippen». Men jeg håper de finner hverandre til slutt, de er så nydelige sammen! ❤️

13

Selma har fått profil. Der er det bilde av dem sammen. Trenger ikke å bety noe, men det kan. Håper ikke.

14
Ouch

Åååå fy faen jeg får helt ondt indeni, hun åbner endelig op og så finder hun ud af det :((

Men rart (eller ja, mærkeligt) at billedet sad bag band-billedet?? Er de stadig sammen?? Prøver han at skjule de er/har været sammen??

15
meg som analyserer alt

lurer på om de bildene som hang på veggen når først kom inn har noe å si. Kan jo symbolisere zehra som lager musikken til badet, men at hun ikke blir sett og at bandet ikke vil "vise henne frem"? føler Zehra er litt usikker på seg selv når hun er rundt fremmede mens når hun er rundt bekjente er hun sikkelig sasy! hmm og hvem er hun som lurte på om hun gikk på katta. Zehra så på henne som om det var noe kjent med henne. En ny (bi)person? Og hun med rosa hår (dama til petter..?) var sikkelig inkluderende, ble litt rørt. Vertfall BRA zehra at du prøver deg forsiktig frem ".. og søt" Lurer på hva som skjer videre.

16
Sunnmøringen

Kva med vinflaska??

17
Sunnmøringen ja ?

Er vel vanlig å sette igjen en flaske vin på fest når man blir servert der? Kanskje bare sånn vi voksne gjør ?

18
Legokloss

Tror det er en sosiokulturell greie, ikke uvanlig blant velbemidlede. Poenget er at man da kan ta det man har lyst på, selv om det ikke var det man tok med selv.
Jeg irriterer meg over det når jeg har valgt ut akkurat den vinen jeg selv har lyst å drikke, og vertinnen bare setter den sammen med alt annet og skjenker opp noe skvip til meg. Til eksempel liker jeg fyldig rødvin, men ikke hvitvin, og jeg drikker overhodet ikke drinker med sprit.

19
er det ett hint?

hører girl in red i bakgrunnen, ho e jo kjent for sapphice (kordan skal man liksom oversette d til norsk) sanga

20

Tror kanskje hun i bandet liker jenter? Ref tungebilde på Insta?

21
maybe...

that's why the girls at the table weren't showing her the photos of guys from Tinder?

22

adding to this, when the girls mentioned how attractive one of the guys were, selma recoiled and looked off put

23
girl in red

Er det jeg å trur når jeg stalka ho på instagram. kanskje både peter og selma kommer til å like zehra?

24

Og måske var de sammen tidligere selma og Petter. Jeg er så spændt på at se mere❤️

25
@girl in red

ok DET hadde vært en plot twist! Jeg liker det!

26

They’ve got to be exes!? he said e doesn’t live at home anymore so it could just be an old photo, and he very visibly wanted something to happen with Z before the vase broke. I’m so sad for Zehra! She let her walls down and they’ve shot right back up again now.

27
Legokloss

På bildet foran, som ligger på profilen til Petter også, så er det lagt ut 27. februar i allefall. =S

28
Anonym

Eller også er de kærester.
Der er jo mange modsætninger mellem de 2 sæsoner. Så det er vel sandsynligt at han har en kæreste og at deres forhold minder om det Ella og Mats havde. At de mere eller mindre kun er sammen på grund af bandet.
Så vi lidt kommer til at være Simen i denne sæson.

29
Ulåst dør

Er det almindeligt, at dørende er ulåste i storbyer?

30
Dør

Ja, når man er hjemme.

31
I don't get it...

I'm not Norwegian, so maybe you can explain:
is this house where they grew up? But they are not siblings...so why would they live there?
And why are they keeping his room the same from his childhood? Why wouldn't someone new live there?
And no one's parents live there with them...?
Very confusing! please help 🙂

32
Marie

They doesn't live there. It's Petters childhood home. He's parents live there, but their not home when he's having the party, It's pretty normal to let the childhood-room stay as it is, so that he'll always have a room there when he comes to visit.

33
to Marie!

THANK YOU <3

34
Only

Only if your parents have a big house and you have few siblings...

35

...OG LITT SØT.

-Jeg tenkte "Nå kommer "THA MOMENT WE ALL HAVE BEEN WAITING FOR" men nei. Håper så inderlig at det bare er eksen. Bildet lå jo på en måte litt bortgjemt, så kanskje han har glemt at han har det der.
Krysser fingre og tær for ZETTER<3

36

Hva er galt med Pehra? ?

37

Petra?

38
Cute

Synes hun er så fin på håret!!

39
Mira is out of town

This show is a hidden gem. Keep up the good work nrk

40
Flammegutten

Allllllåååå! Dette er bra??

41
Sivie?

Petter har nok ikke noen kjæreste nå, det tror jeg ikke. Bildet er fra tiden på videregående, tenker jeg, og har ingen ting med dagen i dag å gjøre.
Her er det gjensidig flørting Petter er igjen opptatt av hva Z mener om han, det hadde han ikke vært hvis Z var uten betydning.
Dumt av Z å bare gå.

42
Utilpass

Hun likte seg ikke der i det hele tatt, men hun likte han....
Og de andre jentene ventet. Så bra at hun gikk!

43
Sivie?

Med tanke på venninnene var det greit at hun gikk, men hun burde ha sagt i fra først, ikke bare snike seg ut. I hvertfall hvis hun mener noe med Petter.
Skjønner at hun følte seg utilpass, det ville antakelig det fleste ha gjort på fremmed sted med fremmede folk. Antakelig forsterket for Z på grunn av ulik bakgrunn.

44
Poirot

Blir tegnet ganske tydelig at Petters verden er en annen enn Zehras. Designer stoler, designer lampe, Steinerskolen. Et stykke fra Ellingsrud og miljøet der (Moa, Amina, Nadiya)? Zehra har forsiktig tenkt tanken på muligheten å krosse over (til Petter), men har nok begravd den tanken nå? Opp med hetta og tilbake til sin egen verden. Der hun passer inn? Eller passer hun ikke helt inn der heller? Med sine ambisjoner og målbevistheten?

45
Lesehest

Helt enig i det Poirot skriver! Og når det gjelder ambisjoner tror jeg definitivt du er inne på noe – ikke sånn å forstå at man ikke har ambisjoner når man kommer fra Ellingsrud og har innvandrerbakgrunn, men at det er forskjell på hva som typisk regnes som høystatusyrker i det miljøet og i gjennomsnittsfamilien på Tåsen. Det er jo mange ungdom med innvandrerbakgrunn sikter seg inn mot ALI-yrkene (Advokat, Lege, Ingeniør) og opplever et visst press fra familien om å velge nettopp slike yrker, mens i familier med bakgrunn fra Norge og høy sosiokulturell status er det større rom for å ha mer kunstneriske ambisjoner. Føler nettopp dette er et tema i denne sesongen - Zehra mangler ikke ambisjoner, men kanskje ikke akkurat de ambisjonene familien hennes ønsker seg.

46
Tina

Var mye IKEA der, og Steinerskolen er som regel totalt stikk motsatt av designmøbler...

47

Altså Poirot! Det du skriver her (og et annet sted) sluker jeg stort sett fordi det er så klokt og fordi jeg nesten alltid er enig i betraktningene og tolkningene dine. Men her er jeg ikke enig. Må bare si at folk har både ambisjoner og er målbevisste også på Ellingsrud. Folk er folk, også der. Som andre steder.

48
@-,-

Beklager. Det var ikke det mente å si. Alle steder har folk ambisjoner og er flinke til å jobbe mot sine mål. Tenkte kun på hennes venner. De som vi så langt kjenner til og som jeg, så langt, oppfatter som mindre målrettet/ambisiøst. Tenker samtidig også litt på Zehras mor/bestemor som nok ikke ser på musikk som Zehras fremtid.
Samtidig har det dessverre også i Norge fremdeles noe å si hvor og i hvilket miljø man er født og vokser opp i for hvor vanskelig det kan være å oppnå sine drømmer Og før hva slags drømmer man har. Det er kun de sterke og målbevisste som klarer å krosse over "klasseskillene". Og at det tegnes her et klasseskille mellom Petters verden og Zehras verden er jeg ganske sikker på.

49
Janne, @-,- og Poirot

Dere har egentlig rett begge. Vi liker ikke å tenke på at vi har klasseskiller her i landet, vi vil gjerne være åpne og ønske folk velkommen samme hvilken bakgrunn de kommer fra. Men det er ikke til å komme ifra at våre foreldre fikk kjøpt boliger rimelig med husbanklån, har tatt del i Norges vekst, og smeller igjen døra for oss som er yngre med å investere pengene sine i utleieboliger og ikke minst hjelpe sine egne barn gjennom studiene og ofte også være medlåntaker på bolig. Noen av dem har også klatret opp på en høy hest og glemmer at det meste var tilrettelagt for dem i den generasjonen, der et politisk mål var at flest mulig skulle eie sin egen selveierbolig, mens de nå vil bygge ned den politikken og helst også betale minst mulig skatt. Beklager men det måtte ut.
Dermed smelles døra i fjeset både på mange som kommer inn sist, enten det er folk som flytter hit med to tomme hender og må løpe etter en buss i fart, eller for oss yngre som vil inn på boligmarkedet, men har store søskenflokker og foreldre ikke kan hjelpe med bolig til alle, eller ikke har økonomi til det.
Bare mine tanker om norsk boligpolitikk, sosial utjevning, og økende klasseskiller, samt privilegier som mange ikke er bevisste på at de har, i det hele tatt.

50
@Poirot

....og der var jeg plutselig helt enig med deg igjen. Klart miljøet har noe å si, klart det finnes klasseskiller og klart ofte folket som bor i villaene der Harry Petter (leste over og falt for navnet) er vokst opp har noen andre muligheter en folket på Ellingsrud. Ville bare poengtere at folk er folk.

51

@poirot . Hyggelig å se et kjent navn fra Lovleg- kommentarfeltet! Du gjør deg kloke tanker her og ?

52
Poirot

Likeså!

53

Hun dama i bandet var den eneste der som var hyggelig mot Z, når hun tror Petter er sammen med henne så føler hun seg sikkert litt dum. Ikke lyst å prate da...

54

Jeg er offisielt hekta!

Fy flate så søte de er sammen!

55
Legokloss

Smilet til Petter kunne smelta en stein.

56
help pls

kjenner noen den sanger som spiller i bakgrunnen når Zehra sitter sammen med de andere jentene? Jeg synes det er veldig fint <3

57
girl in red

Det er girl in red og sangen heter girls 😀

Norsk skeiv jente som synger om å like jenter. ett ite hint kanskje? idk

58
Janne

Men hey, kan det være at Petter og Selma har vært en greie, men så har hun skiftet lag?

59

or perhaps she plays for both teams ad is bi.

60
Gambler

Ikke tilfeldig nei, Setter en 100-drings på at Selma er skeiv...
Men det kommer vel til å ta sin tid før Z finner det ut.

61
Girls

Med Girl in red

62
Zehra er

en skorpion. Jeg sverger

63

i think she's a capricorn with all of that stubbornness and ambition!

64

Hvorfor? Jeg er skorpion selv og lurer derfor på hvorfor du mener hun er skorpion. Kjenner meg litt igjen i Zehra

65
Hannz

Förra säsongen var Ella otrogen, nu är vi kind of i Simens skor?
Men hoppas inte :((

66

omggggg i can't handle this
they're too cuteeee
and petter likes harry potter??? I mean can he be more perfect??
and zehra can be so soft sometimes
(og litt søt...... ?)

67
Sistelåta

Hva heter den avsluttende låta? Noen som vet?

68
There you go :)

Shook - Raja Kumari

69
Janne

TAKK!!

70
✅✅✅

Jeg håper ikke hun er sjalu. Det har hun virkelig ingen grunn til. Ialefall ikke til å bli sur. De holder jo ikke på

71
Hallo

Hvis hun er interessert så kan hun jo bli litt sjalu? Men tror hun egentlig bare ble skuffa, hun er nok ikke sur på han for han har jo ikke gjort noe galt, og ikke hun heller. Hvis hun er sur er det nok pga. det anonym over her sier

72
Anonym

Tror mere hun bliver sur på sig selv.
Hun har droppet sine veninder på en vigtig aften for en fyr hun lidt kunne lide, som så er optaget.
En af hendes grunde til at arbejde på deres musik er vel Petter, så hun har vel fjernet sit fokus fra det som er vigtigt for hende.

Det kan også være at det her passer på nogle af deres fordomme omkring norske mænd

73
✅✅✅

Ja det var akuratt det jeg sa da

74

in the first season i related so much with ella because i'm really indecisive and i don't really know what to do with my life and even thought she was also lost she kept going and good things came to her eventually. When this season started i was not expecting to relate to zehra just because she seems really determined and knows what she wants. but now i see myself in her, the way she builds her walls so high... i do that too and it's something i'm working on. i hope in the end she can let her guard down and find happiness!

75
siri

neeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii orker ikke

altså jeg smiler så bredt at jeg får vondt i trynet når de er sammen, gidder ikke at petter har kjæreste. håper de bare er ekser eller noe.

76
Katta...

.... Hvad mon der skete der?

77
Posh skole

Oslo katedralskole – Schola Osloensis, populært kalt «Katta», er en videregående skole som ligger i Ullevålsveien på Meyerløkka ved Vår Frelsers gravlund i Oslo. Oslo katedralskole er regnet som en av Norges beste videregående skoler, og skårer høyest i landet med henblikk på uteksamineringsresultater fra VGS.

78
Poirot

Det har nok ikke skjedd noe på Katta, tipper jeg. Katta blir nevnt for å understreke de sosiale forskjeller mellom Zehras verden og Petters verden.
Mer sannsynlig at hu jjente kjenner igjen Zehra fra kaféen eller noe lignende.

79

Jeg har vært litt i tvil om denne serien var noe for meg, den har hatt sine morsomme moments ,men ellers ikke fenget helt. I dette klippet løsnet det endelig.? Det beste hittil. Nå begynner vi å se flere sider hos Zehra. Her var hun både nervøs, ydmyk, hyggelig, tøff og sårbar i løpet av klippet, og jeg syntes hun spiller godt, hun har få og korte replikker,men hun begynner virkelig å bære følelsene i ansiktet ❤️

Er ikke sikker på om jeg shipper hun og "Harry Petter" , men skal bli spennende å se hva som skjer videre!

80
@Mie

Harry Petter LOL ????
Den beholder vi! Hilsen Poirot.

81
@poirot

? La oss ! Hilsen Mie

82
amina er second option

damn eneste grunnen she left is cause she found about the pic, tenk dere hun hadde fortsatt blitt der og klina med petter om ikke vasen ble knust liksom, mens amina sitter og venter på at hu nskal dukke opp, fyfan as fuck zehra og alle dere som støtter hun, fake dobbeltmoralsk

hva skjedde med sisters before misters fuck dette her

83
Elise

Heh ho er barndomsvenn med Amina, og dei ser kvarandre kvar einaste dag på skulen og heile helgane.
Det er for meg rart om Amina cock-blokker henne. No er det ikkje sikkert Amina fekk med seg heile grunngjevinga til Zehra, men ja ho var på sjekkern, då stiller ikkje ekte venninder seg i vegen!

84
Høg hest?

Du har aldri blitt dratt litt ut i galskap av ei forelsking? Sjølvsagt er det dårleg å ditche bursdagen, men ver no litt raus. Folk gjer feil. Ingen er perfekte.

85
rir hesten rolig fram og tilbake dont you worry

"du har aldri blitt dratt litt ut i galskap av ei forelsking?" nei as jeg er ikke inkompetent som dere folka fremstiller dere som. det at man mister sin bevissthet for en forelskelse beviser bare hvor svak mentalitet dere har, der deres lyster tar overhånd den logiske delen. det kommer sanksjoner ut av handlinger, når du først sier ja men vet at du skal gjøre det motsatte vær ærlig and own up to it der og da for det kommer til å slå deg mye verre senere. en person med selvtillit går ikke rundt og lyver, men står fast ved sine handlinger og meninger. Zehra har tydeligvis komplekser og holder skjult sine meninger - derfor sa hun at musikken deres sugde bare fordi de ikke syntes det var noe spesielt med remixen hennes, og hva sier hun til amina når hun spør hva skjedde med musikkgruppa "nei de er dårlig vil ikke være med dem" girl det var de som sa nei til deg, ikke du dem.

hilsen @amina er second option:):):)

86
Maria

Second

87
Skal ikke Petter spørre hvor hun ble av?

Må få mer klipp i kveld. Møtes de ute?

89
Yaaaassss???

Jeg ser det igen og igen ???

90
Stories

Ugh selvf er Selma indblandet i, at vasen blev ødelagt
Uuuggghhh Peters story sammen med Selma
????

91

Nån som vet allas instagram? Bara sett zehras och hennes vänninnors.

92
Elise

Sjå under dei tre strekane øvst i høgre hjørne, og trykk so på profilar. Der får du opp alle sine sosiale medie.

93

so much chemistry between petter and zehra <3

94
Fan fiction

This is a love story about a Hufflepuff boy and a Slytherin Girl.

95
Fant dette på nett om å fare de ulike typene...

going out with an ambitious Slytherin could help you pick up the pace in your own life: they’d probably help you work out your goals, maybe get you on some kind of five-year plan. If you’re someone who feels the need for a motivating presence in your life, you could do a lot worse than dating a Slytherin.

96
Date

Date mente jeg

97
Queer

Selma er lesbisk, og både hu og Petter faller for Zehra. Dramaaaaaa

98

Ja ja ja!!! Det hadde vært dritbra

99
Legokloss

Åh ELSKER dette klippet!
Her får vi se flere av Zehras mer sårbare sider.
Ikke minst fikk jeg svar på om hun var målrettet på ambisjonene eller om hun faktisk likte Petter og derfor hang seg på ham/dem. Kanskje en kombinasjon, men jeg begynte å frykte at han kanskje likte henne mens hun var ambisiøs ifht karrieren sin, og at det kunne bli å overse og dermed ufrivillig leke med følelser. Nå ser det jo heller ut som at det er Petter som bare har sett muligheter i musikken hennes for å komme seg frem? Dette blir komplisert.
Eller er han redd for å like henne, og dermed friker ut fordi det er noen annen han ikke er ferdig med?

Hun på bildet, var det hun i bandet? Var det derfor Zehra flyktet, når hun så dem sammen etterpå? Og hva er greia med det bildet, han ser jo rasandes ut. Det ligger på hans insta også ser det ut til.

Også på en måte fint og vondt samtidig å se henne så ukomfortabel og usikker i denne settingen, der hun må jobbe seg inn i festen sosialt, og er mer ydmyk enn hun er i sammenhenger der hun er tøff og småfrekk. Vi har alle vært der, Zehra!

100

Zehra og Petter liker hverandre, du må da være dum hvis du ikke ser det!! Det er en slags intens kjemi mellom de, selv om jeg liker best å se hvordan Petter oppfører seg og hva han sier. Zehra syns jeg er småklein, men det antar jeg at alle er når de prøver på litt uskyldig flørting - som her er gjensidig fra begge sider.
Det er en god grunn til at kyssebildet av Selma og Petter var gjemt bort; fordi det ikke har noen betydning lenger. Jada, de er gode venner som spiller i et band sammen, som en gang i tida var kjærester - det behøver ikke akkurat å bety noe. De er nok glad i hverandre, og bandet betyr veldig mye for begge to - men vi vet ikke hva som har skjedd heller akkurat. For alt vi vet er Selma enten tiltrukket av det samme kjønn, eller så er hun fortsatt hodestups forelsket i Petter. Og da kan det bli noe drama mellom S og Z. Gleder meg til å se videre! Nå vet vi i hvert fall helt sikkert at de liker hverandre! Liten plot twist, kanskje glemme Petter og la S og Z bli en liten romansehistorie? Det hadde vært ganske kult.

101
Legokloss

Hva er musikken på slutten av klippet? Noen som vet? Helt herlig, jeg er nødt å finne det ut!

102

Shook - Raja Kumari

103

Skulle ønske vi så noe mer til Zehra og Petter Potter i kveld...

104
Elin

Veldig kjekk serie, og en mye mer relevant fremstilling av innvandrer ungdom enn Sana i Skam. Hvor mange hijab jenter har de problemene som Sana hadde, er med på fester, er russ osv? Ikke mange. Dette føler jeg er en relativt realistisk fremstilling av annen generasjons innvandrer kvinne som navigerer i det norske samfunnet. Tror denne serien er mye mer relevant for ungdom med en annen kultur.

105
Anonym

Vi må jo se hvordan det gikk med dem ute på byen!!

106
1:56

#sassypetter

107
vannkanne

men hvem var hun som stod ved siden av zehra i scenen hvor hun hadde med vin? hvordan kjente hun henne igjen? noen ideer?

108
var det ikke bare sådan rich girl?

altså hun spurgte til skole/hood og så vældig elegant ud?

109

Kanskje hun egentlig ikke kjente igjen Zehra fra noe sted, men syntes hun var søt, og ville prøve å starte en samtale med henne? ?

110

Kanskje ein kunde ho har vært frekk mot?

111
Kaffekanna

Jobben?

112

De har deres egen melodi ligesom Simen og Ella ...

113
OK, jeg er hooked.

Efter dette klip er jeg officielt engageret. Var ikke sikker før. Zehra der endelig viser følelser var hvad der skulle til.

114
agree

after this clip i just know she has feelings for p

115
"Og litt søt"

Mig = ? (død)

116
Nysgjerrig

Hvor ligger dette huset? Er det på Ris i Oslo?

117
Ris?

Gaten kan ligne, men i starten av klippet, når Zehra leter etter huset, er det et kirketårn i bakgrunnen. Kjenner ikke det igjen, men det er i alle fall ikke Ris kirke.

118
Observasjon

Aftenposten i 2011: Tåsen hageby er blitt det nye Holmenkollen – stedet der de rikeste, smarteste og mest vellykkede bor.

119
Flagg

Er det berre eg som kjende hjarta synke då eg såg regnbogeflagget i kjellarstova til Petter? Håper det heng der i solidaritet, for eg vil at det skal blir Zehra og Petter!

120
Flaget

Kan jo være support til nogen i bandet ellerten generelt manifestation af holdning. som nogen skriver så kunne det jo være Selma, Jakob eller Hans Olav som ikke er hetro? En ting kan man gætte fra sangene - nogen har haft rimelig stor hjertesorg - nogen har ikke længere en kæreste 🙂

121
please kærester nuog ikke til sidst

jeg håber sådan på at vi får lov til at se et forholder folder sig ud - bare. se de to finde ud af det lidt efter lidt pleaseplease 🙂