Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

68 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Flammegutten!

Golddigger aas!!

2

Hva mener du, du chatter og chatter, bare bull!

3
Lava

Fast det ligger vell nåt i det flammegutten säger?
Asså att ena sekunden när bandet inte var på så vart hon ju skit sur och kastade ur sig massa elaka påståenden och sen när de är på så älskar hon helt plötsligt dom och ditchar kompisens födelsedagsfest.
Kanske inte helt rakt av golddigger men zehra har ju ett konstigt beteende som kan uppfattas så.

4
Zehra know a chance when she sees it

Nothing wrong with that. Sometimes having guts doesnt look nor Sound pretty. I really hope this is a story that chance smiles at the prepared - she knows remixing - and good things come from taking good and prepared chances. I Think amina is her biggest fan!

5
Liker

Tror ikke det har så mye med musikken å gjøre, men kanskje litt mer å gjøre med Petter..

6
Petter

Er jo ikke rik? Skjønte ikke den... fyren bor i bofelleskap som alle andre? Hva mener dere?

7
Liker

At hun ikke er golddigger pga musikken og at hun kan få kontakt med musikkmanageren, men at hun begynner å like Petter. Derfor hun blir med.

8
@Petter

Han kjenner han manageren Daniel Kelati.

9
Silje

Stakkars Celine ?

10
Wææ

Celine!!! Der snakker vi frekk?

11
Fryd

Hun er ikke frekk! Hun tror hun er venn med dem. Kommer med så fin gave, så kan man reagere bedre. Spørre om hun vil ha mat. Her var Zehra frekk.

PS: Tanta er er i musikkbransjen?!

12
jo, men ...

Celine tror åpenbart at Amina og Zerha er hennes gode venninner og tar det som en selvfølge at de vil ha henne med på ting . Jeg får vondt av henne.

13
biip

Får vondt av henne jeg også, men samtidig veldig Dunning-Krüger effekten. (og at folk ikke sier i fra til de er bare med på å opprettholde atferden).

14
Liker

....eller ikke blank på sosial kompetanse, men minuspoeng?

15
Tonedøve Celine

???

16

Haha elsker Celine!

17

Dette var litt for cliche...

18
Ja måske lidt kliche i det plot

Det er jeg lidt enig i. Lad os håbe det viser sig at blive overraskende godt at hun tog denne beslutning. At hun kan være sammen med alle på en gang uden problemer

19
Klisje?

Og den gaven var jo helt crazy!!! Kitchen Aid koster typ 5000,- ?

20
Klisje?

Hvordan? Syntes det var befriende at hun var åpen med venninna si, ikke bare lot som om hun var syk eller noe. Og digger at Celine sa hun ikke ville rekke vorset... ?

21
enig og fin hyggemiddag

Kan bedre og bedre lide karaktererne. Jeg er spændt på hvordan bandet modtager hende og omvendt.

22
Uff2

Ja, bra at hun er åpen om det. Det jeg synes er litt klisje er at noe av det første som skjer er at Z må velge mellom venninne sine og ambisjonen. I tillegg synes jeg at karakteren Celina er over the topp. Synes heller ikke at karakteren er morsomt (som f.e de Skrulle: overdreven men morsomt)

23

Ja, dette er ikke noe for deg, best å slutte å se på....

24
Ikke enig

Jeg sætter virkelig stor pris på alle synspunkter om serien

25
Liker

Å herregud så spent på imorgen! Blir det god stemning med Petter og svikte venninner, eller blir god stemning, svikte venninner og så dukker kjæresten til Petter opp... ?

26
Å nei

Petter er dønn forelsket i Z. Men hun tenker bare på musikken og ser ikke hva som skjer rundt seg. Det blir komplisert. Hans følelser er ikke hennes ansvar.

27
Off Topic

Nydelig OBOS-kjøkken fra 60-tallet, med skråskap og greier!

28

mitt framtidshus skal ha skråskap!

29

fredagstaco ❤️

30
Bbbb

Serien heter jo blank, får ikke håpe hun blir lurt.

31
Vera

Tror hun ditcher Amina & Nadiya i morra fordi festen til Petter og bandet blir gøy? Eller det skal også ut og møter Amina etc. senere? Sånn by accident.
Jeg er dritspent.

32

Jeg tror Friends-t-skjorten til Amina kan være et frampek. At Zehra på et eller annet nivå blir nødt til å velge mellom musikken/mulig karriere/mulig crush på Petter og bestevennene Amina og Nadiya. Kan også hende hun blir godt kjent med flere i bandet og andre på den festen, og etter hvert føler at hun glir mer og mer bort fra den gamle gjengen som hun har hengt med siden videregående, ungdomsskolen eller t.o.m. barneskolen.

33
biip

Eller et hint til at:

Hadde hun vært krig med Petter og sagt "Hei. Jeg skal egentlig i bursdag, men jeg kan se hva jeg kan få til. Hadde vært spennede å møte bandet, men dette er også min bestevenninne. Så jeg kan ikke bare ditche."

Og om hun også hadde vært ærlig med Amina og sagt: Du, jeg lagde en ny remix med han i bandet. Resten av de likte den og de vil ha meg med på et band møte.

Så hadde ting blitt enklere fordi Amina er vennen hennes og venner er der for hverandre og gir hverandre ofte mer takhøyde enn man kanskje frykter.

34
JA kan ikke vente en dag altså

i morgen bliver spændende

35
Vel...

Nå vet jeg ikke om jeg skal synes synd på Celine mer eller være oppgitt over hu...

36

Asså tanten till Celine är måste vara Dr. SKRULLE?!!!

37
Eller rockefeller?

🙂

38

Det Celine sa om 20-årene sendte meg rett inn i en eksistensiell krise.

39
Råd fra en olding

Chill - ikke bliv gammel for hurtig - det at man vælger snapt betyder ikke at man vælger særligt fint eller godt - der er ikke nogen præmie for at komme hurtigt igennem livet. Jeg har veninder der har fået børn da de var 19 og da de var 40 - begge dele kan fungere så fint - og nogle af de allermest kendte mennesker havde først deres gennembrud i 40’erne. Karen Blixen fx Jeg ville ønske jeg havde panikket mindre i 20’erne men jeg vidste ikke hvor hurtig man kan blive familie eller hvor hurtig man kan blive ekspert i noget - så mig bare omkring og tænkte alle andre havde så super tjek på tilværelsen. Men nu kan jeg se at alle har perioder der går lidt i kaos og perioder der er fantastisk glade. Tror egentligt Celine selv er i panik. Hun har behov for lidt hjælp. Og måske mærker hun deres afstand og kæmper hårdere. Måske er den kitchenaid en hun selv har fået og aldrig har ønsket sig?

40
Omg igjen

Takk for svar, folkens! Er nå 25 og føler at det er så utrolig mye jeg skal rekke mens jeg ennå er i 20-årene. Samtidig merker jeg at jeg finner meg selv mer og mer for hvert år som går, og synes folk på 30-35+ virker ordentlig trygge på seg selv. Så det er jo noe å glede seg til.

41
Slapp av

Det er bullshit.

Jeg er straks ferdig med 20-årene, som i stor grad ble brukt på ting som ensomhet og psykiske lidelser, et dårlig kjæresteforhold, å ikke fikse studiene. Jeg kan ikke forholde meg til at «studietida skal være den beste tida i livet», da kan jeg jo like godt legge meg ned og gi opp, eller?

Nei. For gjett hva? Jeg brukte også de samme 20-årene på å jobbe meg gjennom psykisk sykdom, på å til slutt fullføre en utdanning, på å få venner, på å bli sterkere og tryggere og mer selvstendig. Det er sikkert klisjé, det med at man blir sterkere av motgang, og noe av det skulle jeg gjerne vært foruten, men poenget mitt er at man aldri kan vite hvordan livet blir, så man må bare gjøre det beste utav det der man er. Det er jo ditt liv og du fyller det som du vil.

Du har sannsynligvis allerede latt være å prestere optimalt i tenårene også, det er allerede for sent å bli Magnus Carlsen om du starter med sjakk når du er 20, men du legger deg sikkert ikke ned og depper av den grunn. Livet er sjelden optimalt, men det er likevel aldri for sent å ha det kjekt og oppnå ting.

42
Hear hear slap af

Og folk i 30’erne er utroligt gøde studerende siger statistikken så nåede man ikke det i 20’erne er chancen der stadig
Jeg har veninder i 40’erne der tager uddannelser og sandheden er jo at der stadig er 25 år at arbejde i - det er jo maser af tid??

43
Det går bra

No worries. Hver aldersgruppe har sin hemmelige verden som bare den generasjonen forstår. De yngre forstår ikke hva som er IT for de som er ti år eldre. Og omvendt. Når man er 30 så synes man ikke det er kult å være 19,5 i det hele tatt, de ser ut som bebiser. Og omvendt. Hvert fall sier man så blant de jeg har snakket med, og jeg har vært interessert i temaet.

44
Chillax

Jeg er 31, gjorde ferdig master da jeg var 28 etter uendelig med bytting av studieretninger på Blindern (og fant omsider ut at OsloMet fantes...), og begynte på karrieren min først som 28-åring, og stortrives nå. Alt føles mye bedre nå enn i 20-åra, lærte masse om meg selv (med mye arbeid og innsats med tanke på refleksjon om egen oppførsel, relasjoner osv.), og føler jeg endelig virkelig begynner å vokse inn i meg selv. Som om klærne alltid var litt for store før men endelig begynner å passe nå. 🙂

45
Thank you

The clothes were too big before finally fitting ? that’s such a sweet analogy, and made me feel better about my own confusion career wise ?

46

Celine for prez!! Please ta henne og kaffe-gutten sammen i en scene

47

lmao den brasilianske sangen som spilles i bakgrunnen, I can't ?

48

Syntes at Z er en veldig interessant og spennende karakter, men hun er virkelig ikke spesielt sympatisk (enn så lenge)

49

Mitt førsteinntrykk av de jentene der var at jeg ikke orka dem... Det er ikke min type folk! Kanskje hun jeg liker best er Amina, men Nadiya er hun jeg takler minst. Zehra gror på meg, men det er sikkert fordi hun er hovedperson.. At man ser lag og ser hvem hun er når hun ikke er "bråkete" med venner. Hun kan sikkert også bli sliten og oppgitt av seg selv at hun alltid reagerer på samme måte hele tiden - men det er sikkert derfor alle liker henne... Og ingen har sagt til henne at hun er frekk og prinsesse, bare latt henne være den hun er.

50

Jeg tror folk ville tenkt annerledes hvis det var en gutt/mann. Da ville de synes han var ambisiøs, tøff og kul. Jeg tror Zehra får mye pes i kommentarfeltet her fordi hun er jente. I hvert fall mer enn en mann ville fått...

51
Kanskje

Kanskje folk hadde tenkt annleis om det var ein gut, men da meiner eg at vi i så fall tilgir gutar for mykje, meir enn at vi dømer jentene for hardt.

52

Men vad är det hon gör som är så hemskt egentligen? Hon är ju inte elak på något sätt. Ja, hon kanske kunde ha sagt att hon skulle fira sin vän men att hon gärna träffar bandet en annan dag, men ibland blir det lite fel. Ingen är ju perfekt. Och tidigare blev hon arg och besviken över att bandet inte ville samarbeta med henne -vem skulle inte bli det? Ganska normalt att reagera som hon gjorde skulle jag säga, även om dom flesta kanske inte skulle uttrycka sina känslor öppet på det viset (alltså säga till petter att dom ändå gör skittråkig musik).

53
Vældig spot on.

Er lidt træt af hendes opførsel overfor Petter og måden hun opfører sig som om, at han skal betragte det som guds gave at hun vil hjælpe ham med musikken. Specielt fordi hun jo egentlig gør det ligeså meget for sin egen skyld. Ville ikke skade at vise lidt taknemmelighed :/

54
Nalla

Så trist at hun må ha et «image» og ikke vil vise den ekte seg. Hun blir jo åpenbart kjempeglad når hun får bandet vil jobbe med henne og han inviterer henne på fest. Vis at du ble glad i meldingen også!

55

Z er ikke meget for at bruge ordet "tak" eller "undskyld". Det er måske en form for forsvarsmekanisme men det gør, at hun ikke virker super sympatisk... Mon ikke det kommer da.

56

Tenk over dette: Ville du dømt en mann på samme måte? Ja, sier du. Nei, tenker jeg...

57

Etter å ha lest gjennom alle kommentarfeltene så langt, er jeg virkelig overrasket over hvor kjappe i avtrekkeren de som virkelig liker Zehra er overfor de som uttrykker skepsis. Det er ikke en gigantisk feil i personlighetstrekkene og dømmekraften hos de som ikke ha sansen for fiksjonskarakterer med tøff-i-trynet attitude. Kan vi ikke heller bare ta det derfra?

58
Alle har potensial til å være irriterende

Det er fullt mulig å begynne å himle med øynene over disse jentene uten å være sexist og rasist.

59
Damer og menn

Da tenker jeg at du lar menn slippe for billig unna. Det kan godt hende vi ofte gjør det, men litt respekt for andre mennesker som dukker opp i løpet av «karriæreveien din» er ikke for mye forlangt, så da bør vi kanskje heller starte å forlange det av menn også.

60
Anonym

Desværre bliver alle pige (ubevidst) dømt i forhold til om hun er en pæn og ordentlig pige.
Ella var en pæn og ordentlig pige, hun lavede kun 1 rigtig fejl, som først var efter et par uger, og derfor kun folk acceptere det og lide hende.
Zehra lavede en fejl i første klip, uden på nogen måde at give udtryk for at hun kunne se det var forkert, og derfor er alle desværre efter hende nu for hendes opførsel.
Realistisk set er det begrænset hvad hun har gjort forkert, men eftersom hun ikke opføre sig som den almene pæne pige, er de fleste negative overfor hende.
Og giver dig fuldstændig ret i at ingen ville reagere på det hvis det var en dreng

61
Exakt

Det är som att många redan har bestämt sig för att hon är otrevlig och därför tolkar allt hon gör med dom glasögonen på. Jag kan själv inte se vad som är så fruktansvärt fel i hennes uppförande, mer än då som du säger att hon inte är som en tjej förväntas vara.

62
Zehra vær dønn ærlig mot deg selv og andre !!!

HATER at zehra ikke han være ærlig mot vennene sine heller nå... De ville forstått det med musikken. Zehra har alltid drømt om å ha en musikk karriere så hvorfor ikke støtte henne i det? Det er nå det begynner for Zehra. Nå videre hvis hun ikke sier det blir det det samme som med ella. Hun blir sviktet av sine nærmeste fordi hun ikke er ærlig med dem eller seg selv. Amina har på seg tskjorten fra friends - er det noe som kan bety noe? Friends holder jo alltid sammen, her kan det forholdet rives ned i fillebiter hvis hun ikke er ærlig.

63

Hun er jo ærlig og sier hva hun skal. Samtidig er det tydlig at hun har dårlig samvittighet pga bursdagen og derfor lager kosemiddag:)
Synes jentene har et solid vennskap og håper de kan støtte hverandre. Liker at Z er ambisiøs selv om venninna hennes ikke er det (ser jo hvem av dem som gjør en innsats på skolen)

64
What's in a name

Og navnet Amina betyr trofast, pålitelig osv

65
Watson

Amina må oppdatere bio på INSTA. Ikke 19 lenger...

66
Sherlock

Noterer meg at Amina og Celine har en boks O'boy stående tilgjengelig fremme på kjøkkenbenken og konkluderer med at de til syvende og sist har et hyggelig bofellesskap.

67
Norris

OMG hvor får Celine cash fra? Er hun narkolanger? Dette må jo bli en heftig plot twist. Godddamn hun er irriterende

68
Ringeklokken

Hørtes veldig kjent ut da Zehra ringte på... bor Amina i samme bygg som Ella?