Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

77 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

i'm dying. this was so cute

2

so good to see zehra so relaxed!

3
Make love ?

Not war ?

4
Skjerp deg, Zehra

Må være så slitsomt å ikke tørre å være seg selv! Selvfølgelig har du guilty pleasures. Så teit å late som at man bare er kul hele tiden. Og den frekke humoren blir man fort lei av når det er alt du har. Slutt å gjemme deg bak latterliggjøring av andre og kom ut av skallet ditt! Du er sikkert en kjempebra jente.

5
Moby sat's

Don't be a dick 🙂 på Petters trøje I like it!

6
Anonym

Men hun har jo ret i det hun siger, hvorfor ikke bare indrømme at du kan lide noget, i stedet for at undskylde det med at det er en guilty pleasure.
De har vel netop lavet de her piger så anderledes i forhold til “normalen” for at udfordre seerne og vores holdninger

7
Skyldig for å like en sang?

Jeg tror hun mener at om man liker en sang, så er det jo ikke en guilty pleasure, bare en pleasure.

8

Hun er ikke frekk
Må tåle litt da

9
Come on

You guys really find anything to criticise and demonise Zehra. I have seen so many critical comments about her, some fair game because her attitude does suck sometimes, but most just silly things. But this! For not having a guilty pleasure? God. This takes first place.

10

Hvorfor korrigere på andre og kalle det demonisering? De kan mene det de mener. Det er interessant å se andres tolkning av serien.

11
Come on

Because they are demonizing her. Trying to paint her as horrible and the most evil person. Ella literally cheated on her boyfriend and was lying to Simen and yet I never saw anyone criticize her the way you guys criticize Zehra for literally existing. It almost seems like you guys hold white people and people and colour to different standards :/

12
Well

Ella was from Portugal and Zehra is from Turkey, both European countries;)
And most of us Blank fans love both of them <3

13
Anonym

Trak du lige rasismekortet?
Når man læser kommentarerne er der ikke noget rasisme, hun bliver jo aldrig beskrevet som sort eller indvandre, så tvivler virkelig på at det er grunden til folks holdning.

Jeg vil give dig ret i at der er noget galt med den måde folk kommentere på, men tror mere det skyldes at folk har bestemt sig for hvordan hun er og kommentere ud fra det, uden at forholde sig til hvad hun gør/siger i klippet.
Ella var den kedelige og sikre pige og derfor var der få negative kommentare omkring hende. Hun er en kopi af den “almindelige” norske pige.
Zehra har attitude og selvtillid, og det er det som gør hende anderledes og det folk reagere på, ikke hendes etniske baggrund

14
Lili

@Come on: I think most people agreed that cheating on her boyfriend and lying to Simen was terrible things to do, but still some people tried to understand Ella and her actions, and sort of sympathized with the difficulties you can face when you're the one who did bad things, and you have no others to blame for it. That "trying to understand" part is less pronounced with Zehra so far, but Ella's bad choices came into play later in the season, so we knew her personality better already and could better judge the reasons behind her actions.

So far we don't really know Zehra too well, we don't know which issues she faces in her everyday life, so it's difficult to see any reasons for her somewhat unusual (at least for a woman) "attitude problems". I came to think of the quote in Noora's bedroom in SKAM: "Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.". It's important, because it's so easy to forget that there might be a reason behind all the bad/weird/rude stuff that people do, big or small, and when those reasons and personal battles become invisible, we become judgeful towards them.

15
Til Come On

Serr? Klarer ikke se om du er et kommetar-troll eller om du ser spøkelser på høylys dag. Et eller annet eventyrlig er det hvert fall 😉

16

Om at kommentarfeltet demoniserer Zehra som ond: Jeg kan ikke se at det skjer her i det hele tatt. Jeg kan se at NRK lager karakterer med svakheter, og så handler seriene om at disse karakterene lærer å styrke seg selv gjennom erfaringer. Tror det gjelder både Zehra og Ella, bare at de to har 'motsatte' utfordringer i sine personligheter. Jeg husker godt at kommentarfeltet så Ella som veik og tiltaksløs.

17

Årets blank har også det mest irritable kommentarfeltet jeg har sett av dem alle (Skam, Lovleg, Blank1)...

18
Nei, Zehra skal ikke skjerpe seg.

Jeg er så uenig med deg. Hvorfor må hun ha guilty pleasures? Det betyr bare at noen, hvem nå det måtte være, har bestemt at noe er kulere enn noe annet, og den som liker dette er dermed kulere enn andre. Jeg er så lei av at andre skal definere hva som er øverst på en eller annen tenkt rangering, enten det gjelder musikksmak, film/serier, klær og enda verre, utseende. Og at dette fører til at vi mennesker rangerer hverandre. Kan vi ikke bare være oss selv og like det vi liker? Kjør på, Zehra, jeg elsker, og misunner, holdningen din!

19

CUTE!

20
Nynne

Han nynner - god stemning haha

21

gleder meg til de skal ha sex og han nynner under, hahhahahahha!!! love it

22
Ille om han nynner "bad day"

Under sex i alle fall ???

23
Bolo kiya

😮 hahahaha blir morsomt

24
@mmm

well that escalated quickly

25

Jeg dør om han gjør det?

26
Oldis

For et klipp<3

27

Søt musikk!

28

Haha, älskar att han var så fnissig!

29

Jeg elsker Bad Day ;D

30
Kanskje

Den blir viktig senere i serien... når Z har en dårlig dag?

31
siri

åh jeg klarer ikke skrive noe som beskriver hva jeg føler men jeg føler mye. love itttttt

32
Sherlock

Ser ut som Petter bor i Geitmyrsveien på St. Hanshaugen.

33

Jeg venter på remix av Bad day!

34

sparks are flying

35
Så søde de er

Elsker at hun bliver lidt trist da hun skal til at gå, og at der ligesom er lidt ‘akavet’ stilhed før de får sagt farvel, åhhhh smelter

36
Hmm..

Er Selma og Petter en greie??

37
Flækket træsko fjæs

at dømme ud fra "with you" og "are you over me" kunne de i hvert fald have været et item?

38
Anonym

Sandsynligheden for at han har en kæreste er relativ stor, eftersom der er meget i denne sæson som er modsat sidste.
Og eftersom Selma er den eneste anden pige vi har hørt om er muligheden der

39
mathilde

stod der på dørtelefonen

40
Lurer

på om Selma kan være den jenten Petter står ved siden av på instagrambildet med Kelati

41
hun heder i hvert fald Selma

band members: Jakob, Hans Olav, Selma og Petter (fra deres insta)

42
Gjest

De er nok bare kompiser som spiller i et band, men om de brått bestemmer seg for å ta med et klipp hvor Petter sier ''Ja dette er Selma, kjæresten min'', da blir jeg sur. Han sa det ikke i dette klippet tho, så jeg tviler på at det kan være - med mindre han ikke ville fortelle foran Zehra. Idk, føler produsentene og regissørene av denne serien kommer til å gi oss en storm senere. Dette er bare begynnelsen.

43
Ingen guilty pleasure? LIker jeg not, så liker jeg det?

Hvad med sådan en offline klein indie-musiker?

44
Anonym

Er han offline?
I et tidligere klip går han med noget som virkelig ligner en iphone og tidligereskrwv han til Zehra via messenger. Hvis han er offline/analog ville det vel have være over SMS, han har jo hendes nummer

45

Han er en guilty pleasure - tror du har ret

46
Bingo

Hun er svak for han og vil ikke innrømme d

47
Flækket træsko fjæs

håber på en måde at det bliver en historie om de to der mødes hos Petter dyrker deres interesse for musik.

48
Krysser fingrene

Håper at resten av bandet liker remixen!

49

Åh, jeg ELSKER Petter!!!! Han er virkelig helt seg selv, og så rolig. Han virker som den typen som egentlig har det komfortabelt med de fleste, så jeg vil ikke jump to any conclusions her - men det virket som at de fant tonen godt syns jeg. Og det kommer til å bedre jo flere ganger de møtes, Zehra var bare nervøs. Første gangen hun drar hjem til han, helt alene - så det er forståelig. Jeg tror musikken her vil stå veldig sentralt mellom forholdet de to kommer til å utvikle senere i serien, men etter å ha sett dette klippet, så syns jeg de er på god vei til en romansehistorie. Det må jo skje noe, for håper ikke jeg var den eneste som smilte fra øret til øret gjennom hele klippet? (mest på grunn av Petter, men still)

50
Flækket træsko fjæs

Nej jeg var også bare så glad. Altså Simen var jo også bare helt fantatisk sød. Jeg elsker at det er ikke er historier om macho mænd her. Vi trænger til flere mande billeder og kvinde billeder. Måske det som Petter og Zehra har tilfælles at deres familier forventer at de bliver noget mere seriøst end noget med musik? Ingeniør, Farmaceut..? Jeg håber at dette kommer til at handle om at balancere egne ambitioner og interesser med forældrenes forventning om karriere/succes.

51
Helt enig!!

Han er så dejlig!! Men jeg er også spændt på hvad hans dårlige side er, vi har jo kun set gode ting so far - glæder mig næsten til at se ham ikke være så perfekt (selvom det er fedt bare at kunne drømme sig væk i at han er så cool)

52
Wow!

Den här säsongen blir bara bättre och bättre. Nrk, ni överträffar er själva gång på gång!

53
Gjest

JEG ELSKER ZEHRA. JEG ELSKER PETTER. JEG ELSKER BLANK.

OOOOG JEG ELSKER DEN MUSIKKEN PÅ SLUTTEN AV KLIPPET. SPENNENDE

54
Flammegutten!

Mæææd slikking på leppene, ahh

55

De er jo altfor unge til å ha hørt Bad day? Men søtt klipp og nynning.

56

Jeg er født i 1997 og jeg har hørt Bad Day. Så jeg var ikke overrasket at de har hørt

57
tror jeg altså ikke

min musik gut på 18 lytter til alt - 70'er, 80'er, 90'er - nyt gammelt - jazz, heavy, klassisk, eletronic - har bare en stor interesse i at lytte til musik, spille musik og lave musik.

58

Alle har hørt den. Alle har hørt om Elvis lzm selvom de ikke var i live da han var stor

59

Unnskyld meg, søsteren min som er født etter 2000-tallet husker godt at bad day var en slager

60

Detta klippet var guld!

61

Hun er keen

62
Blank

Så Zehra er blank på sosial kompetanse?

63
Med veninderne fejler den sociale kompetence igenting

Så man kan måske sige at det ikke alle mennesker hun behandle med lige stor respekt?
Hun er ikke så respektfuld over for bløde awkward people eller?

64

Interessant teori! Jeg syns det er så kult at Petter, som virker så smart sosialt blir sjarmert av ei som er nokså klønete sosialt.

65
Ikke klønete

Bare reservert. Noe som kan forklares på mange måter. Kanskje hun ikke har tid til gutter akkurat nå og ikke vil prioritere det... bedre å være avvisende

66
Kanskje ikke klønete

Men hun er uansett ikke på nivået til Petter. Ser for meg at han blir likt av de fleste fordi han skjønner sosiale koder fortere, og er flinkere til å tilpasse seg andre. Han ble jo åpenbart ikke fornærmet av at Z var så frekk mot han på telefonen, fordi han klarer sakte men sikkert å gjennomskue den virkelige Z. Nemlig en jente som er i en utviklingsprosess og som
prøver å lære av sine feil.

Mange tror at ord er det viktigste når det kommer til kommunikasjon, men hva med all den nonverbale kommunikasjonen? Petter har utviklet mye bedre sosiale skills, og det kommer tydelig frem syns jeg

67
måske lidt på udebanen også

ikke sikkert hun er vant til at lave grejer med en gut som Petter der er fra musiklinjen

68
Elise

Er det berre meg eller er Zehra veldig tilbaketrukken samstundes som ho gøymer seg bak å være sarkastisk? Dei hippe kaller det å være "sassy", men det er bare eit fjongare ord for å være uhøfleg og frekk. Kanskje det kjem an på auget som ser, men eg synes ikkje det å være kald er det same som å være kul, sjølv om ordet kanskje kjem frå same etomylogi.
Kanskje er det berre at ho vert usikker i sosiale situasjonar, men eg tykkjer ikkje det verkar som det. Ho oppsøker jo han her når ho kan. Er det berre karriera si ho tenker på, eller ser ho han som person, for ho slit med å være hyggelig verkar det som. Det same er jo med leiaren for cafèen.
Håper ho berre er usikker, for ho framstår som kjip, utad. Med venninnene og systra er det noko anna, difor håper eg ho klarer tine opp.

69
Hun holder afstand ja

Og laver remix med musik hun synes er klient for at nå til Kelati men hun må jo synes om ham - synes det ser ud som om hun liker ham. Nu har vi lige som tre valg ikke sandt, Der er drenge gang'et hun mødte hos pizza manden med alpha-duden i camouflage, der nedgjorde venindens påklædning, der er Petter med de blå blå øjne der bor på noget der ligner et slot?! og så er der Kelati succesfuld musikmanager. Det ville jo være helt kliché hvis hun er floc over at være forelsket i Petter og så ville hun jo være nød til at behandle Martin lidt bedre også på en måde? Bare ikke Petter og Martin kender hinanden.

70
Lava

Zehra känns så jädra tryckt typ, även fast man får följa hennes perspektiv så känns det som att man inte riktigt får se henne och vem hon är

71
Frekk?

Synes det virker mer som vennskapelig erting

72
Zehra

Er tøff
Modig
Ambisiøs
Familiekjær
Omsorgsfull ovenfor dem hun er glad i (søster/ venninner)
Smart
En "gogetter"

Hun er også litt frekk
Forvirret, muligens
Sårbar
Går lett i forsvarsposisjon

Hun er et menneske, med andre ord. Med positive og negative sider - som oss alle.

Men jeg liker henne. Jeg styres det er bra at vi har fri tøff, ambisiøs jente i hovedrollen, som ikke finner seg i å bli oversett. Så tråkker hun feil, selvsagt, innimellom. Hvis ikke ville det jo b ikke blitt drama....

Så: jeg heier på Zehra!

(Og på Petter- som hittil er en likandes og kjekk kar med øyne som en Gud)

73

Så akavet... Jeg er vild med det :'-D

74
Anonym

De var søøøøte, forsett sånn! Endelig skjer det noe greier her

75
Martine

"Håper det." Åh! <3

76
Å ja

Han er helt fortapt i henne. Ikke sikkert han vurderer musikken hun lager særlig objektivt. Men hun er bare opptatt av musikken, ikke av ham, og skjønner det ikke. Dette handler om å være på den lite omtale siden av dramaet om ikke gjengjeldt forelskelse - den som er uinteressert. «Skaper hun falske håp? Burde hun forstått og avvist tydelig?» Nei! Hans følelser er ikke hennes ansvar.

77
så söta!!!

???