Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

53 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Jeg er forvirra, for de to der er så fine sammen!

2
Falsk leg

Genialt trekk, haha

3
Poirot

Serr. Hva er problemet hennes?

4
hun er forvirret over hvad hun føler

og kan ikke sige noget. genialt skifte fra hård til blid i den dialog!

5
Hold nu op - det her er så godt lavet

Jeg elsker intensiteten i de klip altså. Jeg var vild med første sæson. Og jeg er vild med anden også.

6

jeg er forvirra, hvorfor heter denne episoden forvirra?

7
forvirra

Jeg tror nu det er Zehra der er forvirret - hun troede hun kunne lave et remix - bum så ville de spille det og nu er det Petter der inviterer hede til samarbejde og hele gruppen der skal overtales. Hun gik fra at være super stærk i troen på egne remix evner til at blive lidt forvirret.

Og nu ved hun ikke helt hvilken attitude hun skal komme med - jeg elsker det skifte hun lavede fra tuff gurl til at hviske blidt til Petter. Så velkomponeret - man føler jo deres kemi i kroppen!

8
Sinus

Fordi Nadya sier at vaktene kommer til å bli forvirra over hijaben på leg-en

9
Yesss

Hun er rå
Digger selvtilliten
Det tror jeg Petter også gjør

10

Hvor gamle skal de forestille å være?

11
99'ere

Virker som de er 99'ere, vet ikke med Petter da

12

19.

13

20, venninna ble jo 20 i går, typ.

14
Tonefall

Er det noe rart med tonefallet til Zehra? Når hun snakker høres det ikke naturlig ut.

Mange sier hun har selvtillit. For meg fremstår hun som...rar...? Jeg hadde ikke tatt mer kontakt om hun oppførte seg slik. Da tenker jeg på at hun er så kort i talen og slengte dritt i telefonen i et tidligere klipp. Ydmykhet er det lite av...

15

Ja, hun er nok ikke født i Norge så tonefallet hennes er veldig unorskt. Ordforråd og uttale er bra norsk, men innimellom kommer det litt feil og platt tonefall.

16

Hun er født i Norge. Det er sånn de snakker på Oslo øst. Det kalles sosiolekt

17
Sosiolekt?

En del ord og uttrykk jentene bruker er absolutt Oslo-øst sosiolekt. Men tonefallet og uttalen hun og venninne har kalles vel heller gebrokkent? Hvis hun har snakket et annet språk hjemme, og så etterhvert lært norsk i skole og barnehage i tillegg,så norsk er andrespråket ? Da forklarer det tonefallet og grammatikken hennes 🙂 Hun har ikke dårlig norsk,men man bare hører på tonefallet at det ligger et annet språk i bunnen hos henne.
Hvis det var det øverste mente med tonefallet at tonefallet var "rart"da. Eller kanskje du heller mente at hun virker anspent hele tiden,og derfor blir måten hun snakket på litt sånn stiv og unaturlig. Uavhengig av språklig bakgrunn. Det tenker ihvertfall jeg. At hun har mye tension i hele seg. I kroppen, ansiktsuttrykk og i stemmen.

18

Jaa hun snakker rart

19
for mig fremstår hun lidt usikker

og hun laver en hård skal for at man ikke skal se at hun er usikker. jeg tror grunden tila t hun ikke siger mere er at hun ikke ved hvad hun skal sige.

20

Hadde det vært en gutt med attitude og selvtillit ville ingen reagert. Men jenter skal bare være søte og snille og vente til noen ser dem?

22

Enig i at gutter slipper unna med mye mer dritt enn jenter! Men jeg hadde reagert om det var en gutt som oppførte seg sånn og!
Burde vi endre det ved å la jenter slippe unna med all den sammen dritten, eller burde vi endre på det ved å lære gutter å ta mer ansvar for all den dritten de ofte slipper unna med? Skal vi jenter synke ned på deres nivå for å få likestilling,eller skal vi heller begynne å forvente mer og bedre av gutter?

Og har Zehra faktisk selvtillit? Hun fremstår på meg som ganske cocky, jeg tenker det er stor forskjell på cockyness og ordentlig selvtillit. Tror ikke en person som var skikkelig trygg på seg selv og at det hun holder på med er bra, hadde hatt noe behov for å oppføre seg sånn som hun gjør. Det virker mer som om hun er veldig usikker,synes jeg. Og gjemmer seg bak et hardt ytre, fordi hun er redd for å bli skuffa og såra ? hun har drømmer og ambisjoner,men blandede følelser og lite erfaring i bransjen,og sammen blir alt dette litt kræsj. Foreløpig.

Hun har jo en tøff side, hun er ingen søt liten nikkedukke,og hvis det er det du mener med attitude ,så synes jeg attitude er bra!

Men når hun ble skuffa så gikk hun rett forsvarsposisjon og slang dritt på telefon,også bare la på uten å avslutte samtalen. Hadde hun hatt ordentlig selvtillit hadde hun nok ikke reagert sånn.Og da hun bare gav Petter "the silent treatment" ,og stirret på ham uten å si noe,da han prøvde å komme frem til et kompromiss.... Det synes jeg ikke er å være tøff, det var destruktivt ,ganske barnslig, og ikke minst veldig uprofft.

Synes hverken gutter eller jenter burde slippe unna med en sånn oppførsel.

Mener ikke at hun er noe monster, eller at folk som kjenner seg igjen i henne og ting hun gjør og sier er dårlige folk altså! Tror det bor mye bra i Zehra, og synes det er spennende å se en serie om ei som vil følge drømmen sin ift musikk! Men tror og at hvis hun skal klare å nå den, må hun nok vokse litt som person,og lære seg å takle nederlag på nye måter, for dem blir det mange av. Tror nesten alle som driver med en kreativ karriere har fått veldig mange flere nei enn ja på veien opp, sånn er verden. Men det hadde nok vært mye enklere for henne å tåle det om hun fikk skikkelig oppbacking fra de hjemme. Det virker foreløpig som de bare backer henne ift farmasistudiet, ikke ift musikken. Så kanskje ikke så rart om hun ikke føler seg sett, eller humøret hennes svinger en del. Hun har ikke det enkleste utgangspunktet.

Håper noe bra skjer for henne ila sesongen,og at hun får vist at hun har noe å komme med 🙂

23

Tror ikke man kan koseprate seg inn i musikkbransjen. Mange om beinet og da trenger man litt attitude. Om d er fake it til u make it, så har ihvertfall Z skjønt det. Mulig Petter har litt å lære her

24

Nei, man kan ikke koseprate seg inn i musikkbransjen ?
Men det finnes vel en mellomting mellom koseprat, og måten Zehra hittil takler å bli skuffa, eller overraska!
For hun var på god vei til å surmule og furte seg ut av musikkbransjen før hun i det hele tatt var ordentlig inne i den.
Det er fordi Petter er mer fornuftig enn henne og gidder å "koseprate" med ei som absolutt ikke har gjort seg fortjent til en ny sjanse, at hun nå får en mulighet igjen!

25
Loke

Ord as!

26
Nicks

Aaaaaaahhhhhh ?????

Undrar om Nadiya eller Zehra kommer råka i trubbel pga falskt leg?

27

Kul like

28

Dørvaktene kan bli forvirra, og Petter er litt forvirra. Men Zehra er ikke forvirra. ?
Nå har hun gjennomført sin lille irettesettelse for at Petter brydde seg mindre om bidraget hennes enn hun selv fra starten, og for at han holdt henne på pinebenken med ordentlig svar. Nå starter de med blanke ark og gjensidig respekt.

29
tror du ikke Zehra er forvirret?

Det tror jeg faktisk hun er.

30

Kanskje hun er det på noen ting. Men ikke når det gjelder å til syvende å sist ende opp i en situasjon der hun får en karrieremulighet etter å ha stalket den med konsentrert vilje og ambisjon, men der det likevel ser ut som om det er DE ber HENNE om hjelp. Badass.

31
usikkerhedsattitude

men jeg tror du har helt ret i at hun mobiliserer modet fordi hun er så fokuseret på at det skal lykkes.

32
det ser jeg kanske mere som en usikkerheds attitude

hun skjuler sig bag den der attitude så ingen kan se hvad hun egenligt føler

33
siri

hah nadiya er flott. skjønte at jeg kom til å digge henne allerede ut i fra instagram kontoen hennes.

og zehra! endelig! bra! flott! hallelujah! gleder meg så til å se de jobbe sammen! skjønner meg ikke på hvorfor jeg liker de så godt sammen, men jeg gjør det !!

34
Hijab

Liker at de har begynt med illustrasjoner i stedet for hjertet, etter at det ble kommentert at vi savnet det fra Lovleg ?

35

Go Zehra!

36
Men hvor kan de sidde og arbejde?

Har hun en bærbar med sit redigeringsprogram på?
Skal vi vædde på det ikke er velset at hun tager ham med hjem og sidder og arbejder på værelset?

37
Anonym

Vi har kun set hende bruge en bærbar, så det må jo være den hun bruger.
Og de kan vel sidde på skolen en cafeen og arbejde

38
hvor kan de sidde - det er jeg også spændt på

tror Zehra er for privat til at tage ham med hjem men hvad så?

39

I doubt she will bring him home to make music when her mum doesn’t even know she side hustles as a DJ. Also, the program looks to be through her laptop but she has a keyboard and such to use with it (See IG and it’s in the background of some clips)

40

Personligheten til Zehra inneholder virkelig pågangsmot og selvtillit.. Jeg vil kanskje si at hun er litt rar, det er ikke hvem som helst som tør å gå inn på en forelesning og håndtere situasjonen slik hun gjorde. Jeg hadde ALDRI gjort det, hadde mest sannsynlig svart på tekstmeldinga Zehra fikk i går og småsnakket med Petter i gangene på OsloMet etter det ;/
Dette er hva sesong 2 trengte, en person som tør! Men skal jeg være ærlig så er jeg litt interessert i hva som kan skje mellom Zehra og Petter utafor musikken. Personlig ville jeg ikke sett for meg de to sammen i virkeligheten, både utseendemessig og personlighetsmessig. De er det totalt motsatte av hverandre, noe jeg for så vidt liker. Kontraster tiltrekker hverandre, som uttrykket sier - og i dette tilfelle kan det være sant. Hver serie burde ha i hvert fall litt romantikk, og de eneste karakterene som kan utfylle de kravene er Petter og Zehra for øyeblikket. Yasir og Amina blir tamt, men P og Z kan virkelig få til noe bra både med musikken og utafor det. Det er en slags kjemi mellom dem, som er litt vanskelig å forklare. Jeg vil jo ikke tro at Petter BARE syns musikken hennes var interessant når hun var DJ i forrige uke, han må ha tittet litt fordi han fant hun i hvert fall litt attraktiv. Hvem vet, det bygger seg opp sakte men sikkert. GLEDER MEG!

41
Loke

Ville du kalt en gutt som oppførte seg på samme måte som "rar"?

42
Julia

Det kan hende denne personen ikke tenker på rar som noe negativt - han/hun beundrer jo tross alt modigheten til Z! Ikke mange jenter tør å være så frempå, og jeg som mange andre blir inspirert av det

43

Hvorfor kunne du ikke sett for deg de to sammen utseendemessig?

44
Er Petter fortsat analog??

Har tusind ting at sige om dette klip, men var det en iPhone Petter hørte musik på i starten?? Eller bare en gammel iPod? Er nysgerrig lmao. Og elsker at han bare rev høretelefonerne ud af ørene da hun kom. Og at hun går direkte til sagen. To intense personer ass, love it

45

Han stopper jo musikken på pcen

46
hører måske musik fra sin Mac?

det gør jeg i hvert fald 🙂

47
Ja måske til slut

Tror det ja - men i starten da hun ser ham gå forbi har han noget i hånden der ligner en mobil, og han har høretelefoner i?

48
Du har da ret!

Jeg ser også en telefon - der også kan være en iPod touch.

49
Vilja

Elsker kontrasten fra Ella til Zehra, der Ella ikke vet hun vil, er Zehra tvert om. Zahra er kul og smart, samtidig som hun er sårbar og kan være teit. Her kommer hennes vilje og integritet til å bli problematisk for henne. Dette er en karakter som virkelig fortjener å bli skildret, og som jeg allerede er rukket å bli glad i. Gleder meg til å følge med videre!<3

50

Zehra är så bra! Hon är inte taskig. Däremot är hon kanske svår, och komplex. Och om hon nu är kaxig eller bitchig är det bara BEFRIANDE. Men jag tvivlar på att det ens är så. Hon är rolig. Man måste få vara lite udda. Det hade blivit så tråkigt om alla hade agerat enligt mallen hela tiden.

51

Så bra klipp alltså! Älskade när P drog ur hörlurarna och Z viskning ??

52
Flammegutten

hun har alltid samme reaksjon når hun ser han ass! Ctrl-C ----> Ctrl-V! LOLOL

53
...?

skoleelev?? student vil jeg si