Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

71 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
please

please put subtitles back on!

2
please

takk IT!

3
Ta imot hånda!

Kutt attituden, a, Zehra.
Her strekkes det ut ei hånd. Kanskje et går an å i det minste si "skal tenke på det" - ikke sitte der som ei sur kjerring?
Det er et kjempebra tilbud og en veldig god ide. Spring etter Petter og si: Ja, la oss jobbe sammen!

4
Anonym

Hvad ny hvis grunden til hun ikke siger noget er at det her er en ny situation for hende og hun derfor ikke ved hvad hun skal sige.
Normalt er det hende som er den ligefremme, og siger hvad hun vil, det er ikke sikkert der er nogen som har gjort det samme mod hende.
Så hendes opførsel kan jo være at hun for en gangs skyld er mundlam

5

Alle er kanskje ikke som deg og liker å sleike ræv

6
Vi er riktignok alle forskjellige men...

Her handler det ikke nødvendigvis om å sleike ræv men heller om å oppføre seg som en decent person med folkeskikk. Hun burde heller være glad for at han faktisk overveide et samarbeid på remixen istedenfor å være sur og stuck up som en liten unge i trassalderen som ikke får det som hun vil. Attituden til Zehra gjør at jeg liker henne mindre og mindre for hvert klipp.

7

Hon hinner ju inte reagera. Så tolkar jag det i alla fall. Hon blev ju besviken när han sa att bandet inte ville ha remixen och reagerade därför med att säga att deras musik var tråkig. Nu kommer han och säger att han vill samarbeta med henne och hon blir såklart överraskad. Hon hinner inte fatta vad han säger, komma fram till vad hon känner inför det och svara. Varför tolkar ni henne så negativt??? Det är som att ni har bestämt er för att hon är taskig. TRÅKIG ATTITYD I KOMMENTARSFÄLTET...

8
Sleike ræv?

Er jo ikke det hun gjør. Hun benytter seg av en mulighet til å komme seg videre. Å ikke gjøre det bare fordi hun er for tøff til å «sleike ræv» er helt idiotisk. Du må faktisk være litt tilpasningsdyktig og samarbeide med andre mennesker for å oppnå noe i livet.

9
Den musikken

Musikken på slutten minner meg om den som var i forrige sesong når Ella var i nærheten av Simen og sånt

10
I tillegg

I tillegg tar hun skjeen inn og ut av yoghurtbegeret. Kan dette være et frampek?

11
jogurtskeen

Minner litt om Chris i Skam, hehe. nei.

12
haha

minner litt om Sana når hun krever å være bussjef i sesong 4 (dere betaler, jeg blir sjefen)

13
haha - ja

der er noget attitude der som er lig. Hun har en plan og hun er også lidt i konkurrence måske til de der musiklinje folk som tror de er all that og lidt vigtige.

14
Poirot

What's her problem?

15
Zehra er ingen pleaser

Og jeg synes det er litt kult. Jeg hadde aldri turt å være så avvisende til noe jeg var interessert i. Powemove. Og litt kipt.

16

På vilket sätt är hon avvisande??!!!!???

17
Zehra sier ikke ett ord

Fra Petter kommer inn til han går igjen. Det er vel ganske avvisende?

Men hun har all rett til å være det. Jeg synes hun mest er modig og nekter å være snill pike som glatter over. Hun synes han gjorde en feilvurdering, og sa fra om det. Rett fram.

18
litt

motsatt av ella

19

Sygt fedt af Petter, han er så cool, ser bare lige gennem hende og ved de kan skabe noget fedt - håber Zehra dropper sin stolthed, undskylder og tager muligheden

20

hvem som er dritt og hvem som er gull er litt hipp som happ her

21

they both want the same thing: to impress daniel kelati. but zehra is very proud and stubborn, and you can see she knows he is right by the time he finishes talking but her pride is standing in her way of saying so. i hope she sends him a text!

22

A plain 90's SMS.

23
Hold kæft hvor er han sød!

Jeg vil også lave musik med ham!

24
Not impressed

Håper virkelig Zehra skal utvikle seg masse gjennom denne serien. Hun er virkelig umoden og vanskelig å like så langt. Håper hun på et tidspunkt forstår hvor lite intelligent det er å oppføre seg sånn som hun gjør. Hadde jeg vært Petter, hadde hun ikke fått en ny sjanse.

25
Lidt stolthed og fordom

over dette.

26
Sykt enig!

Akkurat det med Petter tenkte jeg også på. Nå få hun jo viljen sin selv om hun er bitchy.

27

hun er 19, så klart er hun umoden.

28

Jeg er 21 år, og var definitivt ikke SÅ umoden for to år siden. Hun er gammel nok til at det ikke burde være noe problem å oppføre seg ordentlig.

29

"Uppföra sig ordentligt"... På vilket sätt uppförde hon sig inte??! Är ni ryska troll eller vad???

30
Enig

Enig med 21 åringen

31
mer!!!

jag vill ha mer!!!

32

i'm already in love with petter.........

33
Ok...

Synes ikke Zehra har nogen grund til at være fornærmet. Ingen gang en undskyldning for det dramatiske telefonopkald blev det til... Det virker nærmere som om, at det er Petter som undskylder i denne scene. Han har vældig god tålmodighed om han bryder sig om at blive ved med at prøve.

34
Emma

Liker ikke Zehra. Men er alltid de bitchy jentene som får guttene så serien er vel realistisk nok, haha.

35

På vilket sätt är hon bitchig? Man måste inte gå runt och flina och vara superdupergulle trevlig bara för att man är tjej.

36
?‍♀️

Just like the drittsekks always get the girl even when she rejects him...

37
MMMMM

JAJAJJAJAJAJA vær så snill !!!! heng sammen, lag remix, ta en pils og der blir det kjærlighet !!!!! blank dere er bra !!!!!! jeg er virkelig veldig positivt overrasket

38

Dette er dritbra. Zehra er selvsikker og tørr å si sine egne meninger sammenlignet med Ella, men dette var kanskje litt for dumt. Synes du burde gå etter han, ringe han, sende han en melding eller noe for å si "hei, jeg synes det er en bra plan. Ledig på fredag?" Og bam kjærleik < 3 < 3

39
Liker

Elsker Petter! Tror Zahra ble litt satt ut og at hun finner ut at dette vil hun! Det er så flott med to mennesker som er så rett frem, de vil nok bli bra for hverandre når de kommer på bølgelengde for det tror jeg de gjør. ❤️

40

Hun er vel så care fordi hun liker han. Kjenner meg litt igjen..

41

Tror jeg elsker Petter litt ☺

42
siri

okei zehra må roe ned litt på stoltheten sin her, dette er jo i det minste veldig hyggelig tilbud av petter uansett om hun vil prøve det eller ei.

men også. sfsødflsdf så søt petter er at han kommer bort å snakker med zehra etter den samtalen i går, det er tøft. er så spent på hvordan forholdet deres kommer til å utvikle seg!! blir det noe kjærleik i luften, eller bare musikk, eller ikke det en gang???

43
Ååå

Så frustrerende hun kan vere

44
petter hakke selvrespekt

hva chatter han om en ekstra sjanse? nah fuck det hu fortjener ikke en shit etter at hun chatta så lavt om dem

måten man må slikke rræv for å nå industrien, zehra er cocky og petter er ettergivende, one-sided biased love story oh thats for sure breh

45

han her var skikkelig søt! eller liksom, skikkelig søt personlighet!

46
det heter ikke SKJEDELIG

plis da

47
Gjenbrukeren

God Morgen Yoghurt: mer plast enn mat...

48

Jeg likte Zehra i starten, syns hun var tøff og det komplett motsatte av Ella (noe jeg da liker). Men JA, Zehra har mye å jobbe med. Måten hun snakker på er irriterende, og attituden enda verre. Petter svelger sin egen stolhet og innrømmer at bandet hans kunne trengt en liten forandring, der, Zehra fikk det som hun ville - servert på et sølvfat. Det eneste som står igjen nå er å gå inn i seg selv og i hvert fall prøve å være the bigger man. Hun er hva en voksen i 40-årene ville kalt en ordentlig drittunge som sutrer når hun ikke får det som hun vil. Jeg tenker det er helt fantastisk at Zehra har, noe Ella ikke hadde, selvtillit. Men det kan også bli litt mye, spesielt i lengden. Hun må forstå at realiteten er nokså vanskelig, og det ikke er bare bare å bli signert av Daniel Kelati. Kanskje det å hjelpe bandet kan være starten på noe bra?
Sånn som Nadiya sa; hvis dritten er veien til gull, er det bare å gjøre det. Hun har forstått det. Mennesker må jobbe for ting. Og det kommer til å oppstå komplikasjoner i veien, det gjør det alltid, og måten å håndtere det på blir å svelge stoltheten sin og samarbeide. Ingenting kommer gratis, og hvis Zehra vil komme langt i musikkbransjen - så må hun også ta og risikere sjangser.

49

Nej nej nej. Man måste faktiskt inte göra saker som känns fel bara för att uppnå något. Hon kan hitta sin egen väg. Det hade ju vart en annan sak om hon bara hade suttit i soffan och inte gjort ett dugg, men hon gör faktiskt en hel del. Jag tycker det är sjukt irriterande att majoriteten i det här kommentarsfältet verkar tycka att det är helt rimligt att tjejer bara ska vara trevliga, "uppföra sig", vara tillmötesgående... USCH. Det är 2019. Kom igen! Och vadå "mycket att jobba med"??? Låt en människa vara.

50

Svar till en annan svensk i kommentatorsfältet. Klart man inte ska göra saker som man inte vill om man kan undvika det. Men här verkar det ju faktiskt som att Z vill göra en demo med det här bandet. Då är väl knappast rätt attityd att skälla ut någon i bandet? Nu verkar hon ha tur då P verkar vara en kille som ser bortom den tuffa fasaden och märker att hon är grym musikaliskt. Du kan ju faktiskt vara trevlig samtidigt som du sätter gränser (och med trevlig menar jag att inte skälla ut folk i telefon om de kommer med ett negativt besked.) Alla människor kommer råka ut för besvikelser och motvind och ju tidigare som du lär dig hantera detta desto bättre. Jag tycker ändå att vara trevlig och samtidigt stå upp för sig själv inte behöver vara varandras motsatser år 2019. Det är ju också viktigt att lära sig kunna känna in vilka som är på din sida- vilka strider behöver du ta liksom?- och här är ju P på hennes sida.

51

Bra sagt! Du ser problemstillingen veldig nyansert 🙂

52
enig

kunne ikke sagt det bedre!

53
Mirai

Så fin han er, da. Hun fortjente ikke dette.

54

Jeg liker Zehra mindre og mindre for hvert klipp. Det kan godt hende oppførselen hennes bunner i en del usikkerhet og umodenhet. Men de fleste nittenåring er er vel litt forbi det stadiet der!? Håper vi får se henne vokse litt som menneske.

For den sutrete attituden der,kan hun godt legge av seg asap !

55

Hon är inte omogen! Herregud! Väx själv och lär dig att folk inte måste bete sig som frikyrkomedlemmar för att vara "mogna".

56

@... Hvis man takler skuffelse og avvisning så dårlig at man blir demonstrativt mutt,sur og går i forsvarsposisjon, er vel ikke det akkurat et tegn på modenhet? Eller hva tenker du om oppførselen hennes ,siden du forsvarer henne så ivrig?

Og jeg er da voksen nok til selv å forstå at det finnes 100 gråsoner mellom Zehra sin oppførsel, og det du kaller å "bete seg som frikyrkomedlemmar". ? Livet og mennesker er ikke sort-hvitt.

En mellomting ,og et snev av normal folkeskikk er ikke for mye å forvente av en nittenåring,eller av folk flest.

57
4real

Petter > Simen

58
Lesehest

Får bare lyst til å si til Petter: HYYYYYSSJJJ! Folk prøver faktisk å studere her.

59

Hvem er det som ikke engang svarer når andre snakker til en? Lol herregud Zehra, grow up. Du er altfor gammel til å tro at det er greit å oppføre seg sånn. Og i mine øyne er ikke dette en kul "bad bitch attitude", det er rett og slett mangel på god, gammeldags folkeskikk.

60

Wow, Zehra er litt av en personlighet sammenlignet med Ella. Jeg digger henne! Hun er tydelig og sier ting rett ut, det er utrolig forfriskende. Sesong 2 er allerede mye mer nyansert og interessant enn hva sesong 1 noen gang var. Way to go å bare skifte ut hele karaktergalleriet og handlingen, det tror jeg var lurt.

61
Sier ting rett ut ...

...bortsett fra når hun gir folk "the silent treatment " som en snurt fjortis ?

62
✅✅✅

Hva faen? Zehra har ingen som helst grunn til å være sur her. Skulle noen vært sur så er det Petter. Synes synd på han. Hvis jeg hadde vært Petter ville jeg vært sur på zehra etter det hun sa i tlf. Men Petter er deffentlig den voksne her

63

obviously she is going to be frustrated or upset when she took the time to make a remix for them and then waited a long time for a response from Petter/the band. It’s no excuse, I know, but she seems like a hot head and says things without thinking in the heat of the moment. I’m convinced we’ll see her mature a lot as the series continues 🙂

64
✅✅✅

Sa jo jeg ikke likte zehra fra starten av. Begynner å se at jeg har ganske så rett

65
Yolovise

Aasaa?? dette er skam-buildup af??? Dette gleder meg til fortsettelsen. #zehramåsvare ?

66

sorry ass, men kan noen plis forklare hva Petter mener da han sier "det er så lett å ta oss på d"? med andre ord?

67
Lnukj

Tøffel

68
Anonym

Hun er virkelig irriterende at hun skal opføre sig sådan og være så sur hele tiden.

69
Flammegutten

ÅÅÅ shitt!! planen hennes funka, kanskje det ikke var noe plan, men det funke ihvertfall!!! sjukt <3 <3

70
Sara

Dette er den mest urealistiske serien jeg har sett, INGEN snakker så høyt på lesesalen i p52 uten at de blir slått ned!

71
Farmasistah

haha så sant, jeg og hadde tenkt å kommentere det!