Crazy Catlady Aktiv nå

11:47

Zehra:
Nå fikk jeg melding av Martin, han lurte på om jeg kunne jobbe i morgen selvom onsdag var hviledag hahah, har du kødda med han igjen?
Nadiya:
Hahaha det hadde jeg glemt, før jul når jeg hadde sånn juleverksted og du skulle jobbe så sa jeg at det var hviledag for jeg ville at du skulle ha fri
Zehra:
Neeei hahah stakkars Martin ?
Nadiya:
Oh my days gleder meg til Ramadan
Zehra:
Det der derfor vi har ramadan, for å lure hvite folk
Nadiya:
Yas! Cant wait

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

21 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Greven

First!

2
confused

does nadiya work at the coffee shop also? she's spoken about martin when she mentioned piglet in the first texts we got, so i'm unsure if she's worked there/working there or just spends alot of time there?

3

I think she is just there a lot and likes to torment Martin lol. Based on the piglet lie, I'm not surprised that she is Zehra's main suspect here.

4
confused

Haha, thanks! i thought so but wasn't totally sure. nadiya seems like she's going to be a fun character to have around this season 🙂

5
zehrtin

already ship it fuk

6
Jujuju

Who Zehra and Martin?

7
....

«Hvite folk» det er så forferdelig urettferdig! Hvis vi «hvite folk» hadde brukt ordet «svarte folk» i samme setting så hadde vi blitt kalt for rasister...

8
Enig med "...."

Enig med deg "...." det er veldig urettferdig!

9

Idiot. Hvis du virkelig føler det var urettferdig, er det ikke annet å si enn at du er en idiot.

Idiot.

10

Så lenge "hvite folk" er den helt klart mest privilegerte gruppen i landet, sånn helt uten sidestykke, så tror jeg man må tåle å bli referert til som nettopp "hvite folk" uten å sutre. Seriøst.

11

How is it racist? ?

12
....

Sa ikke det var rasistisk. Sa det var urettferdig

13

Du kan ikke sammenligne de to ting ?

14
??‍♀️

Jo de kan faktisk sammenlignes! Å være rasist er ikke bare Å synes svarte Er mindreverdig. Det går to veier. Det har ikke noe å si hvilken farge, bare at det er farge. Hvite kan også diskrimineres av svarte! Fordi svarte ble sett ned på før og brukt som slaver vil det ikke si at hvite aldri kan bli diskriminert i den nyere tid

15
kvit menneske

kva er det med kvite/streite/mannlege folk (nei, ikkje alle - EG VEIT), som blir _så_ trigga når nokon kanskje vitsar litt om kvite/streite/mannlege folk? og så si at det er akkurat det same som å vere diskriminerande mot undertrykte folk? det er som å si at eit papirkutt er akkurat det same som å få eit kjøttsår. begge to er sår, men dei er absolutt ikkje det same.

16
....

det der er faen meg noe av det mest triggende og verste jeg har lest noen gang

17
yikes

White people have never experienced systemic racism like people of colour have. People of colour are a racial/ethnic minority and cannot harm white people (in the same way POC have/are) who have remained a majority for our whole existence so therefore racism against white people doesn’t exist. We can be prejudiced against, but that’s it.

18
Dansker

Hvad kalder du så menneskemord på hvide folk, begået af sorte, i Nigeria, med det motiv at de ikke er sorte?

19

Ehh jo

20
Ellinor

Hører litt rasistisk ut det der med «hvite folk»?

21
Helene

Supert at rasisme er lov på nrk. Og ikke begynn med at man "ikke kan være rasister mot hvite pga historie". Mye europeiske slaver i sub-saharan slave trade, veldig populært til haremer f.eks. Og irske slaver i USA kostet en tiendedel av hva mørke slaver gjorde, og ble dermed behandlet værre da de ikke var en stor investering. Alle kulturer og farger har vært værstinger, er bare at europeisk historie blir mer diskutert i den vestlige verden da det er det som er mest relevant her, logisk nok.

Poenget er her og nå, rasisme ble vi for lenge siden enig i at var en idiotisk ting bare lavpanna drittsekker holder på med.