Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

82 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Yeaaaaa! Blank er i gang! Dette ser bra ut :):)

2
Oldis

Ser ut til at dette blir en ganske annerledes sesong - med en hovedperson som er litt mindre redd for å si hva hun mener enn Ella var :p jeg likte Ella godt, men Zehra virker veldig spennende å følge, gleder meg! Det virker som greia til Blank blir å følge personer som vanligvis bare hadde vært biroller i andre serier!

3
Marita

Hva heter sangen Zehra setter på i kafeen?

4

shook by raja kumari

5
GoZehra

æææææ jeg tror jeg er forelsket

6
numberonefan

Zehra virker som en tøff jente som ikke redd for å si det hun mener imotsetning til Ella, Gleder meg til å se mer av Zehra.

7
Bra start men

Litt skuffa over at like-hjertet ? ikke ble til en vagina ?

8
siri

haha samme. tror jeg har blitt skada av lovleg.

9
I know what you mean

Der er intet der kan sammenlignes med kreativiteten hos Lovleg teamet.

10
siri

gleeeder meg til å følge dette videre!!!

11
Vulva

Det heter vulva ??‍♀️

12

Såg du kaffekonsten, då? Det kanske var en vagina 😉

13
Loke

Vagina er skjelden. Altså et rør

14
Eh..

Hvis det ligna på et hjerte var det neppe en vagina. Et rør, da?

15

Vem vet, de ser allt lite olika ut 😉 men nej, skojar bara, det var helt säkert en vulva hon syftade på. Otroligt frustrerande att folk aldrig kan lära sig skillnaden!

16

i love season 2 so much already. zehra and her friends seem lively and fun which is welcomed after how slow paced season 1 was with ella being so introverted and afraid to speak her mind. i cant wait for more!

17

Please add subs in norwegian

18

I loved ella's personality y'all are just haters so curious about this s2

19

kommer sesong 2 til å aldri ha undertekster eller...

20
Maria

Hoppas verkligen att dom kommer ha text ?

21
Noen

Haha Zahra er Søstra til en gutt i klassen min?

22
Blanke Biller

Zehra er en slekt av biller som tilhører den artsrike underfamilien Cerambycinae i familien trebukker (Cerambycidae). Utseende: Middelsstore, slanke, mørke trebukker, dekkvingene kan ha røde eller gule tegninger. Antennene er slanke og litt lengre enn kroppen. Pronotum er rundet. Dekkvingene er blanke, avsmalnende bakover til jevnbrede. Beina er slanke. (Wikipedia)

23
Yahaha!

Luv it!

24
Hun med brillene

Hun med brillene blir fantastisk! Dama er dyktig å spille. Og Zehra er tøff! Digger det allerede.

25

Zehra har allerede vist mer personlighet i dette klippet her enn hva Ella gjorde i hele forrige sesong.

26

Alla har vi våra egna battles... Ella kämpade med att ta sin plats, Zehra har säkert sin kamp också.

27
zuzia

Jeg savner Ella allerede. Håper å se henne og Simen igjen!

28

Øv. Savner allerede Ella

29
Jeez

Dette er første klip altså... Hvad med at give det et par dage? Ellers vil jeg egentlig anbefale dig et gensyn af s1. Masser af Ella der.

30

Litt av en diss til norske menn rip
Mest idiotiske jeg har hørt.
Vær mer kreativ plis

31
Not all men ?

Det er du som leser det sånn. Er like mye en diss av småbarnsforeldre...

32

"For jeg vet bare at norske karer nynner når de har sex"

Det var en sykt generaliserende setning av norske menn... så nei det er ikke bare jeg som ser d sånn 🙂 den setningen beviser at de drar alle norske menn under samme kam. Men jaja de er jo ikke så gamle i serien så de har jo ikke så mye kunnskap og erfaring til å kunne uttale seg om noe sånt. Bare pga søsteren til hun ene har vært med en som gjør d. Så blir d feil og uttale at norske menn gjør d fordi Z oppfører seg som en bedreviter og prøver å få d til å virke som hun vet så utrolig mye om norske menn sitt sexliv ^^ hadde vært mer interessant hvis hun hadde flere eksempler til å bygge opp påstanden sin med enn å bruke veninennes sin eksempel. Men d virker veldig enkelt for folk å bare hive ut en påstand uten og ha noe kjøtt på beinet,og uten noen god forklaring som viser at det de sier muligens er riktig. Plis ikke responder med noe hat til denne kommentaren eller noe usaklig. Det er fint hun tørr å si ting rett ut,men d blir ikke så interessant hvis hun ikke kommer med noe form på bevis på ting hun sier er sant,og bare forventer folk skal ta d hun sier for sannhet. Have in mind dette er bare sånn jeg analyserer henne og episoden.

33
Loke

Djeeezes! Hvor ofte ser man ikke sånne eksempler på generaliseringer i serier og i verden for øvrig? De sier det på spøk, du tror vel ikke for alvor at de tror at alle norske menn nynner under sex? Det er en intern, morsom greie mellom de tre. Hadde du reagert om det var tre menn som sa at rødhårede er fyrige i senga og elsker å suge kuk?

34

Regner med du spør d spørsmålet for du kanskje tror jeg er en gutt/mann siden d kanskje ser ut som jeg prøver å forsvare de i teksten gjennom dine øyne. Men jeg er en kvinne 🙂

35

Ja hadde reagert uansett 😉 generalisering er ikke bra uavhengig om d er ment som en spøk eller ikke.

36
En sandhedskriger!

Heh, det spørgsmål om hvorvidt norske mænd nynner under sex, det KAN simpelthen ikke tages alvorlgit nok. Det er godt du lægger dig i brechen for sandheden.

37

Synes det er kult med nye hovedpersoner, er spent på hvordan denne sesongen blir.
Sesong 1 var fin nok, godt skuespill, absolutt verdt å se,men den gav ikke noe varig sterkt inntrykk, liksom.

Jeg kunne gjerne tenkt meg å se Susanne fra sesong 1 som hovedkarakter,for hun var utrolig sjarmerende, og levde et liv jeg tror kunne by på interessante historier og folk:)

Men kjenner jeg er nysgjerrig på hva Zehra og venninnene hennes skal oppleve i ukene som kommer, så tenker dette blir bra,jeg ! ?

38
Danskemaria

Luuuuv them badas gurrrrrlz. My kind a people??✌️

39
YESS

YESS YESS YESS YESS YESS YESS WOHOOOOO YESS

40
adri

@nrk, hvor er undertekster??
uansett, zehra er så vakker og sympatisk!
hei fra Italia 🙂

41
Karine

to whomever decided to put those falling slowly lines at the begining of the clip, i see you. thank you for making me freak out, you’ve made a girl in france very happy!

42
lurer....

kva e da som nadiya svarer på "korleis skal e verre utro mot ham, på ekte?" ho seier noko før amina viser foto på mobilen?

43
Tror

Han er sånn 1000 km unna...

44
sigh

Hei P3-redaksjonen, kan vi få en ungdomsserie som IKKE kun dreier seg om sex, forelskelse, og kjærestedrama? Dette har vært et gjennomgående tema i alle sesongene av SKAM, første sesong av Blank og også Lovleg. Basert på første klippet her så lover det dårlig for denne sesongen også.
Dere andre i kommentarfeltet må gjerne skyte inn deres erfaringer, men min erfaring er at det er få ungdommer i dag som ligger rundt så mye som dere i NRK skal ha det til.

45
God pointe.

Vil dog sige at jeg er lidt uenig mht. Lovleg. Synes den handler langt mere om venskab end kærlighed. Det har ændret sig lidt i s2 men synes stadig venskab er det stærkeste tema. Det er derfor jeg synes Lovleg var virkelig forfriskende.

46
??‍♀️

Hva annet skal det handle om da?? La oss si at serien skulle handle om at en jente føler hun må prestere bra på skolen, med bra karakterere. Hvis det hadde vært alt serien hadde handlet om ville jeg sovnet etter første episode.

47
Lovleg handler om digte, musik og drama

...ALt efter hvilket fokus man har.

48
disagree

Sexual and romantic relationships are what keep audiences interested. It’s also something audiences can directly relate to and lgbt representation matters most to a lot of viewers too!!

49

Synes det er meget realistisk at unge veninder snakker så meget om fyre som det bliver fremstillet i de her serier.
Men synes netop kun de snakke om fyre, de fleste af personerne er sammen med 1 eller 2 personer i alt

50
Rose

I can’t believe I understood half of this without the subtitles. My Norwegian lessons are finally paying off!

51
Stian

Jeg tror Zehra er lesbisk.

52
....

Er det plutselig upopulært å være heterofil nå? Savner heterofile par jeg nå. Begynner nesten å diskriminere andre veien. Blir jo klaging hvis hovedpersonen er heterofil

53
"Savner heterofile par jeg nå. Begynner nesten å diskriminere andre veien"

Må sige at jeg håber du joker ?? Ellers det latterligste jeg har hørt på længe.

54
....

Få høre en grunn?

55
Tvivler.

NRK har allerede en serie kørende om en jente der lider jenter. Næppe to på en gang. (Ikke at der ville være noget i vejen med det - tværtimod)

56
Ella

Kjenner at jeg blir skikkelig irritert på hvor frekke disse jentene oppfører seg

57

Samme her. Helt utrolig respektløse og frekke. Mangler folkeskikk. Kommer ikke til å se på denne serien, selv om den så interessant ut frem til scenen med mannen med barn kom. Zehra og venninnen virker som drittunger. Håper virkelig ikke dette er hvordan de fleste ungdommer oppfører seg nå for tiden. Jeg vil si jeg også er ung som 21 åring, men hverken jeg eller noen i min omgangskrets kunne drømt om å oppføre seg slik, være så useriøs og respektløs i en slik situasjon. Må si jeg er ganske sjokkert over hvor umodne disse jentene blir fremstilt og hvor respektløse de er.

58
Loke

Er ikke det greit da? En serie som bringer frem følelser i oss?

59

Jeg bliver irriteret over de fleste teenagere, jeg. ? Og det er på trods af af det ikke er særlig længe siden jeg selv var en.

60

Ganske vanlige jenter spør du meg

61
Islänningen

Neeeej men varför är ingen norsk text på klippen ??

62
Arij

De oppførte seg dårlig. Lov å løfte blikket, tenkte at han ble skremt pga barnet sitt.

63
Han kom først i tanke om barnet efter et stykke tid.

Det er jo træls ikke at se sig for, når man svinger med sin jakke. Men han var først og fremmest selvretfærdig, og brugte kun barnet til at understrege hans egen krænkelse. Eller ville han jo have spurgt barnet om hun var OK!

64
Saeah

Nei, trenger ikke å spørre om det når han ser at hun er OK. Greia er at det kunne gått galt

65
Likte aldri Ella

...liker hun her 😉

66

Tusen takk for adding subs in norwegian ♡♡♡

67

Hva er det her for noe tull

68
Loke

Hva mener du?

69
Oooouuuff

Endelig en serie fra min side av verden!!!

70
irina

yes!!! really looking forward for her season, seems interesting, i wonder who will be her love interest

71
clever

i just noticed that when Zehra clicks onto the song at the start of the clip, there is background noise but once Z is visibly lost in the music and bopping her head, the audio becomes solid and the background noise fades. when martin throws the tea towel on the bench she snaps out of it and the song fades and the background noise returns and like.........that’s smart editing. i love it

72
Hun skal 100% være DJ

Ikke farmaceut.
Og slet ikke barista.

73
Hun skal 100% være DJ

Ikke faramceut.

74
Mr. Coffee

Hun der Zehra har ingenting i servicebransjen å gjøre. Gjør narr av kunder som kommer inn bak ryggen deres og er ufin og frekk. Burde fått en advarsel fra sjefen for vaginakommentaren. Greit hun tør si ting og er ulik sesong1-profil Ella men det der er ikke grei oppførsel selv om småbarnsfaren var sur.
Likte derimot hun med brillene, hun var morsom, pluss han unge fyren bak disken, som er litt småklønete. Gir sesongen en sjanse i noen klipp til så får vi se, men velger heller Skam Austin fremfor dette 😉

75

Helt enig. Dette er helt uakseptabel kundeservice og i det hele tatt folkeskikk.

76
Loke

Hallo, det er en serie med ulike karakterer! Det er ikke sånn at alt karakterene gjør er riktig eller bra, akkurat som i alle andre serier og filmer. Det lages bra filmer der hovedpersonen er kriminell, men filmen kan være bra likevel.

77
Saeah

Enig! Dårlig oppførsel

78
Tak for tekster

"Country Road" vil alddrig være det samme igen.
Og heller ikke kaffe.
😀

79

dette suger

80
Sinna hvit gutt

Ble litt provosert av denne sesongåpningen

81

Herregud, har jobbet for lenge med mat og servering når jeg instinktivt reagerer på at "Herregud, du setter ikke skittene ting i ren sone!!!!!!" Hahah

82
Karro

Hva heter de lilla skoene zhera bruker i serien?