Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

71 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

omg i'm dying!!!!

2
Anonym

Aaaaa?gled me helt sinnsykt, nye karakteren se utrolig spennandes ut!!!!!!!!

3
Skuffende

Skuffende å se helt nytt persongalleri.
Har gledet meg til å følge en gjeng som vi definitivt ikke kjenner godt nok eller er ferdig med fra sesong 1. Håper Ella, Simen, Ragnar og gjengen flettes inn i sesong 2. Hvis ikke så kunne det like godt vært en helt ny serie.

4

jeg er lykkelig for at vi er sluppet af med simen og ella. kommer kun til at savne susanne

5
Helt enig

Nå har vi ventet nesten ett år på ny sesong, og så skifter de ut alle vi er blitt kjent med. Hva er poenget? Jeg ville ha mere av de vi kjenner. Og når de først skulle ha en ny karakter, hvorfor en jente igjen? Hadde håpt på en av de guttene vi ble kjent med i forige sesong. Håper at vi ser noe til de fra 1 sesong igjen

6
Elise

Har vi ikkje sett nok mannlege hovudkarakterar i våre liv no?
Skulle det vore balansert ville vi hatt berre kvinner i hovudroller i 100 år fram i tid...
På tide å sleppe fleire kvinner fram.

7
Svar til Elise

Jeg er enig i at det er mange hovedkarakterer som er mannlige og at det burde være både kvinner og menn i hovedroller, men jeg har bare sett én mannlig hovedkarakter på flere år i dramaseriene til NRK P3/Super...

Jenter:
Blank; Ella, Zehra
Lovleg: Gunnhild, Gunnhild/Luna(?)
Skam; Eva, Noora, Sana
=7

Sara; Sara
MIA; Marie, Iben, Aleksandra/Alexandra
Jenter; Maya, Emilie, Tora, Vanessa, Ylva, Veronica, Klara, Ingrid, Isabel, mange forskjellige jenter som hoved i siste sesong(av de som har vært hoved)
LikMeg; Oda+Arin, muligens en eller flere jenter som hoved i neste sesong
=15+muligens flere pga den siste og pågående serier som muligens vil ha flere sesonger

Gutt:
Skam; ses3(?): Isak

Selvom det kanskje er mange mannlige hovedkarakterer utenfor NRK sine dramaserier og en overvekt av det, så kunne det vel kanskje vært litt mer likt her og? (Gjerne opplys om andre eventuelle serier som er laget av NRK og som er en dramaserie for unge) (: Ha en fin dag

8
F.eks

17

9
Ikke skuffet

Jeg er vildt glad for, at det er nye karakterer! At følge Ella og co. var altså lidt som at se maling tørre til sidst ?

Jeg glæder mig til den nye sæson! ??

10
Elise

Eg gleder meg til å verte kjend med henne!

11
Elise

Altså, ut i frå tittelen på serien trur eg ikkje det vert full fart her heller! xD

Eg synest det var heilt fascinerande å sjå ei serie skildre så lite innhald på ein måte. Eg trur ikkje eg har sett ein så introvert person i ein serie før, og det vart forsterka av at det gjekk over så lang tid.
Vi har jo sett seriar som feks Top of the Lake, The Killing eller norske Monster, der main er introvert og stille, men det er noko anna når det er masse action og krim som foregår rundt ho. Blank var noko nytt, og sjølv om eg er ein utadvent person levde eg meg inn i det.

12

Blank = blank page, new start. It's fun and interesting getting a new set of characters to learn about and love.

13
Noel

Blank er vel mere det overordnede tema for serien? Jeg tænker, at det er det, der binder sæsonerne sammen.

14
blankblankblank

Åhhh! Gleder meg!

15

it kind of seems like zehra's passion is in music rather than pharmacy

16
Rihna

Does it have to be just one of them?

17

Of course not. I just mean perhaps she is studying pharmaceuticals to please her family instead of studying something she feels strongly for (making music?), or isn't studying music because she doesn't think she can make a career from it. She might just enjoy both! It'll be interesting to see how it plays out 🙂

18
Beklager

Er ikke klar for ny hovedperson. Det er så mye vi ikke har fått se når det gjelder Ella og Simen. Jeg har gledet meg skikkelig lenge til å få se mer av Ella og Simen så det er leit å høre at blank har fått ny hovedperson 🙁 Er ikke klar for en endring

19
sovepille

ella og simen = zZzZzZzZzZz

20
Elsie

Enig?? teit med en helt ny hovedperson

21
Anonym

Umiddelbart tror jeg denne seriehandler mere om at finde sig selv og sin vej i livet, end at gøre hvad samfundet forventer.
Ella stressede meget over at hun ikke vidste hvilken uddannelse hun skulle vælge og endte med at være tilfreds og glad for at tage et til sabbatår.
Den her ligger lidt op til at hun skal vælge mellem det fornuftige/sikre og det hun elsker.

Tror det er mere tankerne omkring valget end personerne

22
BRING BACK MY BABIES!! ):

Ja enig. Det er fortsatt så mye å lære om Ella, Simon og Susanne. Jo, nye hovedpersoner er flotte, men hvis de skal endre det så mye, hvorfor ikke bare lage en annen serie liksom?

23
Zehra

Relax. Vi kjem til å bli like glad i/oppgitt over/engasjert i Zehra som vi har blitt i dei andre. Berre gje det ein sjanse!

24
Smilefjes

Jeg er skikkelig glad for at det er helt nye karakterer! Følte meg ordentlig ferdig med historien og personene fra sesong 1. Gleder meg!!

25
Naba

DETTE SER KJEMPE KULT UT, GLEDER MEG ❤️❤️??

26
siri

dette er så utrolig spennende! de nye karakterene blir kjempespennende ut! litt trist om vi aldri får se ella og susanne (og ragnar my fave) igjen. men egentlig synes jeg ny setting og nye karakterer virker mye mer spennende!

og bra med et ikke helt "kronisk-norsk"/hvitt persongalleri. det er bra og noe vi endelig ser mer av på nrk og norsk tv 🙂

27

Norsk TV, da må man forvente at det er som oftest er det... hvis ikke, kan du se på noen TV-show fra Kina istedet

28
Kine

Vadå så du menar att det bara finns vita personer i Norge eller? Hahah, det är väl bara digg om tv kan vara lite mer en representation av hur befolkningen faktiskt ser ut.? Unnskyld, men jösses va inskränkt du framstod som nu..

29
Skuffet

Ikke klar for ny hovedperson. Hadde håpt å få se mer av Ella og Simen. De andre og. Er så mye vi ikke vet. Det er så mye mer å fortelle om Ella, Simen og de andre. Håper de kommer med videre.. ??

30

Har jeg virkelig ventet et helt år på å få vite at det ikke skal handle om forholdet til Ella og Simen??

31
Ida-Maria

Da er vi to. Håpet på å se utviklingen av forholdet demmes og mer av Simen egentlig.

32
sinnsyke mengder verden

omg hva er dette?!?!? først og fremst så har vi ventet i snart flere hundre år på en ny sesong av blank - vi såkalte "blank-fans" vil ha mer av ella og simen, ragnar, susanne og parsa, louise. Vi er ikke klar for å gi slipp på alle karakterene fra sesong 1. Men, men jeg tror alle er spente på å bli kjent med zehra, det blir nok spennende. (Og videre til de neste sesongene - ikke la oss vente for lenge)

33
sinnsyke mengder verden

liker at det er litt inn i trenden med vintage/retro - la dette bli en bra sesong og ikke svikt oss nå!

34

litt sånn som lovleg!

35
ett lite håp?

flere som har håp om at hun på videoen blir sammen med Parsa eller Mats og derfor får en fortsettelse?

36
åå

Så det var DETTE som var D19 ?

37
Stef

Fett!

38
Åhhh

Jeg er hooked.

39
Lava

ZEHRA<3333 är så taggad detta känns jävlaaa braaa

40
håp

Utrolig spennende med ny hovedperson og nytt persongalleri. Gleder meg til å følge en ny gjeng i denne «mini serien» om en kan kalle det det. Dette gir meg også håp til at Blank sine neste sesonger kan bli spilt inn i andre deler av landet og! (Ja jeg følger med på Lovleg også, men tenk så kult da!) Bodø, Stavanger, Kristiansand, Bergen osvosv!!

41

Jeg er enig i at det hadde vært kult å se sesonger fra andre steder i landet enn Oslo, men denne sesongen er jo fortsatt i Oslo...

+alt(eller det meste) av utstyret til NRK er i Oslo så derfor filmer de som oftest der...

42
Ugla ?

Spennende! Denne traileren hadde mer personlighet enn hele forrige sesong sammenlagt IMO. Er kjempegira på å bli kjent med Zehra ??

43

Word!!

44

Finally! It's been 78 years...Love from the UK! x

45
Yes!

Bra med nye karakterer i serien ?

46
Damn

De tre nye karakterer ser så seje ud.

47
Huh?

Kjære dansker: Kva tydar «seje»? 😀

48
Dansk

Tror det nemmest kan beskrives som cool eller interessante ud

49

her name means “Blossoms, beauty”

50
Ikkeviltig

Jeg skjønner ikke hvorfor folk er skuffet? Sesong 2 har ikke slippet ut ennå og dere sitter å dømmer hvor dårlig det er med nye personer i serien? Gi det en sjangse plizzz, og ikke døm ut i fra hva deres følelse mener om dette. Føler dette skal gi en helt annen vibe og den skal skille seg fra andre serier. Så kult at de tar for seg andre etnisiteter og kulturer. Føler dette skal bli noe veldig stort, jeg gleder meg som bare det, og det burde dere også. IGJEN GI DET EN SJANGSE.

51

Enig, men jeg(som de andre vil jeg tro) er skuffet fordi vi ikke får se de andre igjen(virker sånn ihvertfall) /:

52
GIVE IT A CHANCE

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk skal sitte å klage over at det er ny hovedperson og historie i bilde? Dere sitter å klager over hvor dårlig den ser ut når dere engang ikke har sett episoden engang. GIVE IT a chanceeee, plizzz. Gleder meg til å se denne serien, hvor interessant er det ikke å se en person med annerledes pbakgrunn og etnisitet, vi trenger slike serier inn i samfunnet, som viser forskjellige sider av forskjellige mennesker og deres liv. Så folkens less talk. And again GIVE IT a chance?

53

Hva?? Ville følge Ella videre. Men skal selvsagt gi det en sjanse.

54
Yes!

Virker som en skikkelig kul karakter.

55

aner ikke hvor mange ganger jeg har sette dette klippet, prøver å analysere ALT, men jeg (og sikkert mange andre) er ikke helt klare for å gi slipp på karakterene fra sesong 1. Ella - hvorfor tok hun friår, har hun opplevd noe vondt? hvorfor er Ella så usikker? Simen - karakteren ser usikker ut - er i militæret, men passer ikke inn - hvorfor? likte han seg bare ikke (ja han sier at det ikke er noe for han men..) hvorfor er personene som de er - håper på å få svar på disse spørsmålene og flere gjennom serien når vi kanskje møter på ella, simen, mats, parsa, susanne osv

56

Føler ikke man alltid får svar på alle spørsmål. I skam fikk vi for eksempel ikke vite så mye om Nooras tidligere spiseforstyrrelse, eller om Vildes usikkerhet, eller Evas forhold til faren. Tror ikke det er meningen at vi skal vite absolutt alt.

57
Anonym

Tror man skal fokusere mere på situationerne en på personerne.
Ella brugte meget tid på at stresse over uddannelse, fordi hun stadig ikke vidste hvad hun ville.
Umiddelbart tror jeg sæson 1 skal tolkes som at det er ok for unge at holde fri og arbejde/rejse og vente med at starte på uddannelse til man ved hvad man vil

58
Budu

så spent

59
Nye karakterer

Jeg har det blandet med dette. Må sige, at jeg blev helt vildt lettet og glad, da jeg fandt ud af, at Lovleg fortsatte sæson 2 med den samme hovedperson - En reaktion som faktisk var overraskende for mig selv. Jeg havde nemlig ikke forventet det og var derfor helt forberedt på og ok med tanken om en ny hovedperson (troede jeg!). Følte slet ikke, at jeg var færdig med Gunnhilds historie.

Med Blank var det faktisk lidt modsat. Jeg havde forventet den samme hovedperson og blev derfor overrasket over, at det ikke var det. Men synes egentlig det er helt fint... Følte mig faktisk ganske tilfreds med afslutningen af karakterernes historie i sæson 1. Og hvis jeg skal være 100 % ærlig var der ikke nogen af de andre karakterer som jeg synes var interessante nok til at følge i en hel sæson. Zehra, derimod, ser meget fascinerende ud og jeg glæder mig til at følge hende.

60
Paradoks

Hadde vært greit kult om personen i blank så på en episode av lovleg og at en av de i lovleg så på den episoden av blank og paradokset startet! Bare siden begge går samtidig haha plis

61

«Sees 23.mars» men ingenting i går. Typisk blank-stil så betyr vel mars juni? Sånn som høsten 2018 ble til våren 2019...

62
Ikke 23, men

24. Mars*

63

Sto vel 24. mars

64
24.!

Det sto 24. mars. Get your facts right.

65
24.!

Det sto 24.mars. Get your facts right.

66

Kjedelig å vente i allefall!

67

ÅNEIII. Har gledet meg så lenge til å se Simen, Ella og resten igjen!!???

68
aldri bra

Blank har aldri vært bra. Skam og Lovleg går det en høy gang...

69
legggg utttt - takk på forhånd!

jeg er vel ikke den eneste som har restartet blank nettsiden og venter på det første klippet?!?

70

just realized that s2 is almost over and came here to rewatch the trailer. i was so excited for s2 that i set this thumbnail as wallpaper ??

71
Meta

Glæder mig til at blank slutter så jeg kan begynde at se den! Jeg har holdt igen fordi jeg gerne ville binge. Jeg håber, det er godt!