https://instagram.com/p/BkVR7n-h2Yk/

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

26 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Pikachu ? #barndomsminder

2

Å, Ella, din lille Charmander. Nå får Simen Butterfree i magen vettu. Snart blir det Squirtle oppetter veggen igjen.

#mewtwo

3
Jaddah

???

4

kom just ihåg att ella såg till att simen fick jobbet istället för dansken, stalkade simen litt och luktade på hans jacka på jobbet. that's some wild shit för en blyg och tyst tjej haha. hoppas dansken kommer tillbaka och får jobbet i sista klipp för att bli full cirkel. och ella är urgullig här!

5

Pliis ikke han dansken! Det gidder vi ikke

6

Wild shit för en blyg tjej, ja ikk. Fed sætning. Men så igen en sætning med 'tjej', kan kun blive fin ?.
Men ikke nogen dansk fyr.

7
Jeg elsker Blank

Jeg liker Blank så godt, og det jeg er kommet fram til at jeg liker aller best, er at serien er en hyllest til å være helt vanlig. Det er nok drama og spenning i livet til alle, selv de som har helt vanlige jobber, ikke er spesielt karismatiske eller ikke har ambisjoner som Louise kaller det. Simen virker f.eks. som en grepa kar, men er har han egentlig sagt noe litt slagferdig i hele serien? Ella er litt morsommere, men tross alt ganske kjedelig hun også. Men det betyr ikke at man ikke opplever de store følelsene og opp- og nedturer, eller at seerne (i hvert fall meg) ikke blir revet med.

8
Kjedelige millenials

Hva sier det om oss at vi liker å se på kjedelige normcore millenials som gjør ingenting og finner det vanskelig?

9
Interessant spørsmål

Kanskje vi har fått en slags forventing om at en slik serie skal ta opp et viktig samfunnsproblem, flere av skamsesongene fikk et slags "stempel" på seg: tar opp legning, minoriteter, psykisk sykdom osv. Det gjør jo ikke Blank. Men karakterene gjør jo absolutt ikke ingenting. De gjør masse vanlige ting. Og de finner det vanskelig, ikke vanskelig slik at man kan skrive kronikk om at "dette må vi gjøre noe med", men slik som vi alle synes det er vanskelig å leve, liksom. Det er vanskelig å gjøre det slutt med kjæresten for eksempel, ikke spesielt vanskelig eller spesielt synd på Ella og Mats, men slik det er for oss alle. Det å kjenne seg så godt igjen setter i alle fall jeg stor pris på. Jeg vet ikke helt, hvis jeg skulle finne et sånn "samfunnsproblem" likevel, så er det kanskje at man føler så på at man må gjøre noe helt spesielt med livet, være unik og spesiell, og kanskje helst bli kjendis. Så som kommentaren over sier, så er det kanskje en hyllest til at å leve et "kjedelig" liv ikke er kjedelig likevel. Mer enn nok action for mange av oss å ha den vondeste kjærlighetssorgen eller være hodestups forelsket (i en fyr som kanskje for andre ikke skiller seg ut i mengden)

10
Blancanieves

Sant. Og det er veldig gjennomført. De kler seg "normcore" også.

11

The end av sesongen er farlig nær og vi må ha svar noooo ?Blir det fest i kveld eller i mårra, og hva med genseren...

12

... og Simen har trykt liker.. wohoooo ?

13
Hvor

Hvor kan du se det?

14

Se på Ellas bruker på instagram ?

15

Er det siste uke ned blank? Den episoden som vises søndag varer bare 25 min ☹️ Og det er jo allerede vist neste 20 min med klipp denne uka. Nedtur hvis hele avslutningen bare varer i 6-7 minutter!

16
Blomst

Å herlighet, det hadde vært krise!! Da må vi få en hel uke med avslutning neste uke. Vi vil vite hvordan det går med genseren, Ella sine studier og med Simen, pluss det hadde vært kjekt om vi fikk se at det går litt bedre med Susanne. Nei, her får vi håpe på en uke til med bare solskinn neste uke!!

17
Linn

Syns 9 episoder virker som er rart antall, så vi får håpe det i hvertfall blir 10 ?

18
Autopilot

Jeg tror ikke vi kan vite det. Skam lurte oss jo flere ganger. Rart om redaksjonen tok sjansen på at ikke SVT skulle lekke antallet episoder.

19
Mrsm

Ella er jo innmari morsom og har snert på SoMe versus hvordan hun er «live», hvor hun ofte er nær apatien.

20
Mrsm

Og det er dét jeg ikke forstår med karakteren til Blanks hovedperson. Er det vanlig å ha to så veldig forskjellige «personligheter»? Jeg kjenner ingen slike, selv om jeg kjenner både innadvendte og utadvendte.

21
Sara

Ja, det er helt normalt

22

Vanlig og vanlig. Må det være vanlig? Er vel bare at hun er trygg med noen og utrygg med andre og generelt redd for å ta plass, men er tryggere å ta plass på insta, da. Man kan være morsom og ekstrovert, men sjenert, usikker, redd for å ikke bli likt osv. På nett kan man jo planlegge hva man skal skrive. Kan kjenner tryggere.

23
Utadvendt?

Jeg har fått inntrykk av at hun heller er innadvent ...

24
Altså

Man kan være forsiktig mens man inni seg ønsker å rope høyt.

25
Selma

Selvironi - det pleier å hjelpe. ?

26
Blomst

Neimen har du sett noe så søtt!
Ella kjenner etter på hvem hun egentlig var nå igjen. BRA, Ella!