Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

146 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

First

2
:seat:

Herlig med Ragnar-tid, men jeg vil høre historien bak :seat: !! Kan vi få det please 🙂

3
Kan alle dere

plis slutte med first stuff? Ingen interesserer seg for dette. Vi vil heller se Ella og Simen

4

Jeg bryr meg faktisk! Slutt å generaliser!

5
Revenwiesbach

First heheheheheheh

6
Slutt

med first

7
Blancanieves

Fabelaktig!
Trykk på hjertet og se! ?

8

Har Ragnar vært flyvert?

9
Frio

Haha underbart!

10

❤️?

11
Psykolog

Psykoanalyse av Ella ft. Ragnar

12

Sant ? måske han har en fremtid som uddannelsesvejleder????

13
Nå smiler livet da.

Appelsinerne ruller da ned i Ellas turban denne uge. Der er godt nok ikke langt fra skidt til godt i denne uges afsnit. Men det er da også meget rart.

14

Skal i så stor grad som mulig inkludere dette i dagligtalen min. Jeg står med dere, Danmark!

15
Appelsiner i turban

Dansk ass ❤️ Hvor tar dere det fra?

16
Appelsiner i turban part 2

Udtrykket kommer fra et skuespil, "Alladin", skrevet i den romantiske periode (1805) af digteren Adam Oehlenschläger.

17

Oehlenschläger er pensum i norsk også haha. Dansk ass, rareste språket ever! Søte dere dansker. Men vi har Ibsen, dere slår oss aldri

18

Nå skjer det noe mellom Ella og Simen

19

Ragnar er så fin ❤️?

20
Uhhhh

Han. Er. Ikke. Interesseret. I. Mere. ! ?❤️??? (best of luck from the valp. Vuf. ?)

21
Hvem

der skulle på ferie og sidde i et blåt flysæde. Han er simpelthen så sød og ligetil uden en masse bs. Og får altid Ella til at smile - herre gud.

22

loved this clip, thank u Blank

23
Perfekt klipp!

Er ikke dette helt perfekt?

24
Jenny

Sier hun «Simen» er innbilsk eller «Tim» er innbilsk? Vanskelig å høre haha

25
Mette

Hørtes faktiskt ut som Tim ja!

26
Snuppa

Jeg trodde hele den samtalen dreide seg om en som heter Tim...! Var det Simen, altså???

27
Lene

lurte på det samme haha, så måtte ta på tekst

28
Tim? Simen?

Og hva sto det på teksten...?
Jeg trodde det var Tim som ble sagt...

29
Simen!

Hun sa Simen!

30
Saga

Sätt på textning så blir det tydligt haha!

31
Tine

Herregud. Ragnar ass. GOD VENN! Og jeg elsker at Simen skrev til Louise at han ikke er gira på noe mer! Det tente nok et lite håp i Ella! OMG, jeg er spent på hvordan dette ender!

32
Bells

Flysete<3
Og, Simen er ikke interessert i Louise fordi han er interessert i Ella, åååååååååå jeg dør.

33
Dramatisk kvalp

Jeg forstår Louise litt her ... Det er jo utrolig irriterende å bli avvist når man egentlig ikke har "fridd" (eller tenkt å gjøre det). Og det er faktisk enkelte menn det ikke går an å være normalt hyggelig og blid mot uten at de tror man prøver seg og ev. skal være "ryddige".

Men supert for Ella da.

34
Men...

De var den meldingen Ella hadde tenkt å sende til Simen før første “date”. Om hun hadde gjort det hadde det kanskje aldri blitt noe mer mellom Ella og Simen, hvis vi ser hvordan Louise reagerte nå. Glad hun ikke gjorde det, tenk hvor mye hun har vokst og lært pga at hun ikke var ryddig. Ikke alltid lett å vite hva som er riktig å gjøre, men at vi lærer og vokser av feil er ganske sikkert.

35
Enig

Ännu mer irriterande när någon out of the blue klart och tydligt nämner Sin Flickvän, för att liksom markera.... måste vara skönt med sånt självförtroende.

36
Dramatisk kvalp

@Enig: Ja!!! Og jeg opplever det der "heeeele tiden" når jeg bare forsøker å være alminnelig høflig/hyggelig. Det er så jeg lurer på om jeg gjør noe galt som jeg selv ikke forstår når jeg snakker med menn: Og en annen ting, hva svarer man egentlig når den man snakker med plutselig overtydelig og helt ut av sammenheng forklarer at de har en kjæreste (eller som jeg opplevde i et katolsk land en gang: "Do you know that I am a celibate priest?!!" *bebreidende tone*). Jeg pleier å late som ingenting, men skulle gjerne ha sagt noe vittig.

(Får håpe jeg ikke dobbeltposter nå - det skjedde noe rart sist jeg prøve legge inn denne kommentaren)

37
Celibate priest ?

Har du prövat att fråga vad de menar? Typ "ja ok du har en partner, hoppas du inte trodde att jag stötte på dig. Gjorde du det? Var det något jag gjorde eller sa?" Kanske får svar 🙂

38
Dramatisk kvalp

@Enig: Ja!!! Og jeg opplever det der "heeeele tiden" når jeg bare forsøker å være alminnelig høflig/hyggelig. Det er så jeg lurer på om jeg gjør noe galt som jeg selv ikke forstår når jeg snakker med menn: Og en annen ting, hva svarer man egentlig når den man snakker med plutselig overtydelig og helt ut av sammenheng forklarer at de har en kjæreste (eller som jeg opplevde i et katolsk land en gang: "Do you know that I am a celibate priest?!!" *bebreidende tone*). Jeg pleier å late som ingenting, men skulle gjerne ha sagt noe vittig.

39

I Louise øyne betød det selvfølgelig bare en øl og hun tror hun har vært klar over at hun ikke har jaget ham eller bedt om mer. Jeg liker at Blank viser en jente som dette, når det er sterotype gutter som har denne kalde tilnærmingen til sex.

40
Jeg oppfattet det annerledes

Jeg oppfattet det som at hun var interessert i noe mer enn bare øl, i hvert fall sex, selv om hun kanskje ikke er ute etter et forhold. Ettersom hun sier "jeg orker ikke å holde på med en så dramatisk kvalp". De har jo rotet to ganger før etter at de har drukket øl, så det virker jo ryddig å si fra om landet ligger før tredje gangen da, synes jeg.

41
Blank øl = sex

Er vel ok å gi klar beskjed om at øl er øl, ikke mer.

42

Men å "ta en øl" kan gjerne oppfattes som en date. Spesielt siden Simen og Louise allerede har hooka opp tidligere. Da er det jo bedre å være ryddig. Han sier at han gjerne kan ta en øl, men at han ikke er interessert i noe mer. Tenk om Louise bare kunne tenkt "perfekt, ikke jeg heller". Problem løst.

43

Hvis Loiuse føler seg avvist av dette så er det fordi hun trodde det skulle være med enn øl. Tror jeg.

44
Blancanieves

Men nå må du ikke knuse Ragnars hjerte i vanvare da Ella!
Mon tro hvordan han tolker "Du vet at jeg er veldig glad i deg, sant?"

Kan han misforstå - eller er det tydelig "bare venne"-kjemi og ikke noe annet mellom dem?

45
Ragnar

Jeg tror han er homofil...

46

Jeg synes han var vældig forsigtig i sit svar. Selvom jeg tror han måske har flere følelser for hende, så regner han ikke så hurtigt med noget.

47

Svært at tyde! Lidt spændende..... ?❤️?

48
Tova

Ragnar <3

49
yeah!!

hoho, så gøy! flyseter dette as

50
Åh herregud❤️

Ragnar er jo the best!!?❤️ Prest, aaarg... men måske er der noget om, at Ella skal læse noget inden for “det omsorgsfulde”. Er med på at det ikke var særligt betænksomt af hende at være utro(!), og hun var inde i en lidt mørk periode, hvor hun ikke var opmærksom på Susannes følelser, men synes hun ellers virker optaget af andres velbefindende og er god til at spørge ind: “hvad tenker du om det?” uden at virke dømmende. Og alligevel får hun fremlagt sit synspunkt “han er jo bare ryddig” men på en fin måde, så hun ikke helt afviser Louises indstilling.. hvis hun studerede noget inden for feltet kunne hun jo også blive bedre til det - jeg ser i al fald potentialet!
Og Simen.... ja, jeg er fuldstændig håbløs romantiker og håber på dem til det sidste ❤️

51

Ikke særlig håbløs. Simen er jo vild med Ella, men ville aldrig starte noget hvis han havde et hængeparti, noget uafklaret, med Louise.

52
Åh herregud

Du har ret! Håbet lever så meget <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

53
love

Ella og Ragnar <3

54

eller kanskje ragnar og susanne og simen og ella? jeg shipper alle

55
ja! ella og ragnar

du kan skrive det uten at du mener at det er romantisk.

56
Simen har tatt en beslutning

Han vil ha Ella ❤?❤?❤

57
FY FAEN

JAAAAAA TAKK MANDDDDD

58
JEG ELSKER BLANK

DET SÅ VIGTIGTTT JA TAKK

59
Älskar det här klippet! ❤

Jag kommer börja gråta om Ragnar inte blir huvudperson i säsong 2. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA BLANK JAG DÖR! Jag skulle kunna sitta i timmar och bara se på när de här två har kul tillsammans och gör knepiga test. Vilken kemi!?

Jag älskar att Ella äntligen kan sätta ord på det hon känner och om sig själv, de senaste två veckorna har hon växt så otroligt mycket och fortsätt med det. Hur hon beskrev sig själv och sina känslor reflekterar också vad många har sagt i kommentarerna och Blank för in allt det här på ett sådant naturligt sätt för Ella och får också oss att reflektera: Är jag verkligen omsorgsfull eller är jag rädd för att fatta beslut? Det är ju det hela säsongen och Ella har gått ut på i princip. Så himla bra reflektioner och så kommer Ragnar med sina fina ord som tröst. Jag älskar dem!!!

Och Louise. Jag tycker om henne och är sjukt intresserad av vem hon är. Hon vet vad hon vill och går för det. Hon låter sig inte styras av handlingar med killar utan gör det som hon vill och känner för. Hon har ju varit motsatsen till Ella hela säsongen, och vi har sett henne ur Ellas perspektiv men jag tror att Ella kan börja se och kanske till och med lära av Louises självsäkerhet och beslutsamhet. Louise har ju sökt efter kontak, tyvärr har det blivit fel eftersom den början till utsträckning har skett om en kille Ella har ögonen på. Jag tror Ella och Louise skulle kunna bli väldigt bra vänner och vara bra för varandra, ha en bra balans och inspirera i vardagen.

Nu ska jag se om klippet igen och försöka att inte gråta över Ella och Ragnars fina stund ❤

60
Ragnar fan

Jeg elsker Ragnar, men jeg tror han fungerer bedre som birolle og ikke som hovedperson? Ligesom en Eskild karakter. Men håber vi somehow kan se ham i sæson 2 også!

61
Jag håller verkligen inte med!

Ragnar skulle vara en fantastisk huvudroll, precis som Eskild, med många lager. Titta bara på allt han lyckas förmedla på de klipp vi fått med honom. Jag vet inte vad som kännertänknar vem som fungerar bättre som biroll eller vem som borde få en egen säsong, men för mig ligger Ragnar högst upp på listan.

62
Svenske Mette

Jag håller verkligen med om att Louis och Ella kunde blivit bra vänner! Om de bara börjar prata ärligt med varandra tror jag att de kan balansera varandra

63

Jeg vil også gerne vide mere om Ragnar!

64

I love blank a lot ???

65
??????

??????????????????????????????????????????????????????????????????❤???????????????????????????????????

66

❤️???????❤️

67
Prestetorget

Æ dør ?

68
haha

Lo HØYT

69
Ragnar?

Ragnar er så utrolig søt! Han og Ella har en fantastisk kjemi, som jeg har savnet å se hele sesongen.

70
Er det bare meg..

Eller virket Louise litt skuffet over "valpen" Simen? Tror kanskje hun liker han litt hun også

71
Ikke enig

Jeg tror Louise er en person som blir irritert hvis noen mener at hun er i et sårbart sted eller er et offer. Jeg vet mange ambisiøse mennesker som har den holdningen og bare ikke bryr seg.

72

I love the connection between the ? and the oxygen mask

73
blank i øya

Yesss! ?

74
Ellafan

Jeg synes nesten dette er det fineste klippet til nå. Ella setter ord på hvor vanskelig det er for henne å ta plass i verden, og hvordan redselen for avvisning har styrt valgene hennes. Jeg tror Ragnar har mye til felles med Ella på det punktet, og at han er forelsket i Ella. Det siste der er litt hjerteskjærende, for Ella tenker kun på Simen. Jeg håper vi får en sesong med Ragnar! Det hadde både vært morsomt og viktig. Jeg tror mange - og da særlig gutter - kan kjenne seg igjen i Ragnar. Den forløsende morroklumpen, som alle elsker, men som ikke er i stand til å ta plass som seg selv.

75
En lærer

Jeg har alltid tatt stor plass, men fått mye tyn for det. Både fra andre jenter/damer, og fra godt voksne menn som ikke tåler å bli utfordra. Jeg fikk adhd-diagnose i fjor, og det forklarer jo litt...men for mange udiagnostiserte jenter er det vanskelig, man får så sykt mye pes for å stikke seg fram at det ikke er rart om noen blir usynlig slik som Ella. Faktisk er det mange elever som velger usynligstrategien, et stort flertall er jenter. (Andre årsaker kan være dramatiske livshendelser som mobbing, skilsmisse, vold, misbruk, foreldre som er syke eller avhengig av skjerm/alkohol/rusmidler og så videre.)

76
Adhd-dame

Kjenner meg igjen i det du skriver "En lærer" om å unngå å komme ordentlig frem med seg selv og sitt pga ADHD-vansker.
Visste ikke at det var ADHD jeg slet med før i midten av tjueårene, men nå som jeg har lært om det ser jeg klart og tydelig hvor sterkt det har påvirket livet mitt på alle områder. Har blitt en kløpper "på mennesker" - fordi jeg har vært pokka nødt til å lære meg å forstå hvorfor folk føler, sier og gjør som de gjør siden jeg har vært i så mange situasjoner opp igjennom hvor jeg ikke har forstått noe av hva som har skjedd mellom mennesker og har måttet analysere og gå gjennom alt i hodet etterpå for å i det hele tatt skjønne noe av hva som skjedde.

Det sosiale er vanskelig og i tillegg kommer den konstante rastløsheten og uroen som jenter ofte klarer å skjule mer, strømmen av assosiasjoner og ideéer som aldri skrus av (er for det meste positivt, men også ufattelig slitsomt!) vippe på stoler, trykke på og teste alt mulig, diverse utslag av impulsivitet, avbrytelser, glemsomhet, forsentkomming, skammen ved å ofte ikke "ta" enkelte ting automatisk i sosiale sammenhenger og redselen for å bli "avslørt" som den dumme, late, frekke personen som til og med jeg selv gikk rundt og trodde jeg var. For ingen mistenkte ADHD før jeg var voksen og allerede godt innenfor psykiatrien og feilbehandlet i mange år. Håper virkeligheten ser litt annerledes ut for ADHD-jenter i dag og at flere får hjelp på et tidligere stadium.

Bare det å skulle grave seg fram i verden og tørre å ta mer plass som voksen damenår man har undertrykt alle de "ville og gale" sidene i alle år for å ikke skilleseg sånn ut... Det er vanskelig. Jevnaldrende reagerer når jeg slipper meg mer løs nå med humor og egne meninger som jeg ikke "unnskylder"... Det er trist å tenke på at bare noen få har fått noen glimt av den ekte meg, fordi jeg knapt har kjent meg selv og bare gått rundt og følt meg som en alien sosialt og en udugelig slask. Når jeg i realiteten har hatt store vansker som har hemmet meg hver eneste dag. Forhåpentligvis kan jeg finne måter å mestre hverdagen på så resten av livet blir annerledes og forhåpentligvis finner jeg mennesker som ikke har så strømlinjeformet syn på tilværelsen og hvordan man "bør" være og oppføre seg og hva man bør mene osv. Det er slitsomt å være så annerledes enn majoriteten til tider.
Gi hverandre rom...
Og ta plass✌️

77

jag vet att det är regel på att man ska ta på sig själv innan man hjälper någon annan men tänk om det är så att ragnar tar hand om en familjemedlem eller vän eller har gjort det och har lärt sig en hårda vägen att ibland kan man inte hjälpa andra (först)?

78
Blomst

Enig med deg. Noen ganger må man legge seg selv til side og hjelpe andre.
Men når det blir selvutslettende som det var på vei til med Ella så var dette et godt råd fra Ragnar.

79
Mipsa

Det er berre når ein er på ein tilstrekkeleg stabil og trygg plass i seg sjølv at det går fint å setje seg sjølv til sides for å stille opp for andre, og da har ein på ein måte hjelpt seg sjølv først ved å kome til den plassen. Andre gongar er ein kanhende på ein så vanskeleg stad i livet at ein ikkje har råd til å gjere noko anna enn å ta vare på seg sjølv, og det er ikkje egoistisk, det er det ansvaret vi har for oss sjølv som vaksne menneske.

80

Optursklip! Elsker alt ved det!
Ragnar er der -tjek
Louise bliver brændt af af Simen -tjek (ikke at det er optur for hende, men for ELLA!)
Ella får reflekteret over sin egen personlighed -tjek.

81

Har Ragster en fetish for fly? Uansett, guru?!

82

I en perfekt värld hade Eskild mött Ragnar och vi hade fått det roligast klippet någonsin.

83
De ville ikke likt hverandre i det hele tatt

Begge ønsker å være midtpunkt. Det blir klæsj

84
Anonym

Kan de ikke finne på noe imoooooorgen!! En liten hadet fest for Ella?

85
Flysæde

Åh, Ragnar ? Så fin en person ? jeg synes det ville være vældig fint, hvis NRK turde at lave en sæson med "den sjove" som hovedrollen. Ligesom Chris blev en lidt overset karakter i SKAM. Skønneste Ragnar. Ragnar to the rescue ??

86
Håber

Vi får endnu et klip i dag/aften, hvor Simen opsøger Ella. De skal have et møde, kun de to, inden en evt fest/afskedsparty for Ella.

87

Ragnar ❤️❤️❤️

88
Ginanana

hahah flygstolen

89
Håper

Åååå... er det sånn at Simen faktisk rydder unna det han holdt på med (Louise) før han kan tilby seg selv til Emma? ???

90

Omg flysete!!!

91
Språkvitenskaplege spørsmål

Norsk er ikkje morsmålet mitt, eg lærte det fordi eg budde nokre få månader i nærheten av Bergen. Lurte på ein ting: er det en sterk dialekt den der Louise snakkar? Eller er det svensk? Eg har ikkje så mykje erfaring med dialektane frå andre delar av landet så anar eg ikkje. Berre nysgjerrig

92

Louise har dialekt fra Troms

93
Blomst

Wow, du har budd nokre månadar utanfor Bergen, og så skriv du så godt?! Eg er imponert av deg.

94

@Blomst takk! eg utdanner meg til å bli oversetter, så tar eg gjerne imot utfordringa til å lære eit nytt språk, når eg busetter meg ein stund i utlandet 😉

95
Blomst

Wow, du har budd nokre månadar utanfor Bergen, og så skriv du så godt?! Eg er imponert av deg.

96
Gjest

Når utlendinger bruker nynorsk <3

97

Eg er blitt veldig glad i nynorsken, eg ♡ finner han svært sjarmerande!

Men takk til alle som tok tid til å svare! Eg pleier ikkje å følge med på insta 🙂

ååå ja, eg har vore i nord-Norge eit par gongar men eg kjente ikkje dialekten igjen. Håpar å få moglegheit å reise til Lofoten og Vesterålen nesten gong eg kjem der oppe

98

Hun kommer fra Dverberg på Andøya i Vesterålene. Det fineste sted <3

99
Blanc

Hun er fra Nord-Norge. Vil tippe rundt Harstad

100
nordlending

snakkes ikke slikt i harstad, nei. hun er fra nordland

101
Norska alltså

Det finaste språket i världen

102
Nordlendingen

Hun snakker dialekt fra nord-Norge

103

Den er nordnorsk 🙂

104
Nord-norsk

Dialekten er fra Nord-Norge, ut fra Instagram ser det ut til at Louise er fra Ánndásuolo/ Andøya

105
Danskemaria

❤️?

106

Ella is really lucky to have a friend as wellhearted as Ragnar in her life! I'm so happy for her ????

107
Fiemus ??

Hvor er jeg glad i Ella nå! Hun har blitt så reflekterende - på vei til å være voksen! ❤

108
Emma Esther

Herren være lovet! Ella skal bli prest. Det ER håp for verden. Hosianna!

109
EMMA ESTHER APPRECIATION SOCIETY

I'm a fan

110

Jeg har også jobbet med en "Ragnar" ? Sånne type mennesker er helt fantastisk.

111
Voksen Ella

Jeg syns Blank har vært helt perfekt. Jeg kjenner meg igjen i hvordan Ella har forandret seg de siste par ukene. Jeg hadde også et friår rett etter videregående. Jeg hadde det kjempegøy i løpet av det året, lærte å jobbe (ikke bare studere), festet masse, men ble også litt blank. Jeg var fortsatt usikker på hva jeg skulle til høsten, og ventet på at noe skulle "skje", at ting skulle falle på plass. Jeg ble rejected av gutten jeg likte, jeg hadde en venn som Ragnar som egentlig hadde følelser for meg, men viste det ikke, han bare var alltid der for meg.

Men det som gjorde at jeg innså at jeg ble mer "voksen" på slutten av det friåret, var at jeg skjønte at det ikke var hva jeg gjorde som førte til at personligheten min forandret seg, men at det var menneskene jeg ble kjent med. I løpet av det friåret ble jeg kjent med masse nye folk med ulike bakgrunn, jeg ble utfordret av andre på ulike perspektiver, jeg forsto at man kan gjøre forskjellige ting i livet, mene forskjellige ting, og reagere annerledes på ting. Jeg ble rikere av alle de bekjentskaper.

På samme måte ble Ella rikere av samtalene med Susanne, moren sin (på en måte) og Ragnar (spesielt! *flysete*), og så videre. Hun lærte av deres visdom og erfaringer, og lagde sine egne erfaringer, og til slutt ble mindre blank.

112
Til voksen Ella

<3

113
Ragnar

Flygstolen!!