Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

168 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
jaaaa

first like!

2
Frank Ocean

«jeg var på en måte kommet...» sier Simen før han avbryter seg selv. Han skulle opplagt si «kommet over deg». Men avbryter seg selv fordi han ikke ville avsløre at han hadde falt for Ella, og sier heller «blitt ferdig med det». Men så vet vi i hvert fall sikkert at Simen virkelig falt for Ella. Og han er tydeligvis ikke heelt over henne siden han vil unnskylde seg selv...

3
Sille

- det kan da også være at han skal til at sige "jeg var på en måte kommet videre" men stopper sig selv fordi det kommer til at lyde for hårdt. Jeg tror først han falder for Ella nu hvor hun har udviklet sig og viser styrke, mod og personlighed.

4
SIMEN !!!

JA TAK!!!

5

First

6
Bob William

Stå på Ella ❤️

7
Ove Bob

Åh Simen, han smiler så søtt. Skulle ønske at han bestemmer seg for Ella likevel! Det er helt klart at de hører sammen, og forhåpentlig er det ikke bare Ella som angrer på det hun gjorde mot Simen, men også Simen som angrer på at han første valgte Luise.

Men kanskje kan de tilgi hverandre begge to.

8
Greven

Noen skriver suppesøtt bare for å likes.

9
Ove Bobster

Noen er misunnelige fordi andre får flere likes.

10
Bob Dylan

Drama!

11
Penetrator Chris

Draaama! ?

12
Ove Boobs

nogen skriver

13
Simen + Ella

Åååå de må bli sammen snart!!

14

Mega fedt at se Ella træder i karakter!! Nu må Simen sgu tage sig lidt sammen ass...

15
Ærleg tald

Ta seg saman er vel å ta litt hardt i? Han har jo faktisk berre blitt dratt inn i alt dette dramaet til Ella utan å be om det. Han har ingenting å ta seg saman for fordi han var alltid "samanteken" frå starten av.

Når det er sagt so vonar eg óg at dei kanskje kan prøve på nytt no som dei har fått prata skikkeleg om det og ordna opp litt i saker og ting. 🙂

16
Panda

Det var bra gjort Ella og Simen. Vokst litt begge to.

17

100% sikker på at der kommer en melding fra Simen senere

18

Tipper han sender en mld i kveld jeg. Om de kan møtes igjen...

19
Meldingen blir

"HVOR ER GENSEREN MIN?"

20

helt sikkert noe a la "møt meg", eller så snubler han inn hjem til henne:)

21

Ja! Efter denne samtale tror jeg at han mærker at han ikke over kommet over Ella

22
Bodil

Eg e fyst av alle! Tji hi!

23
Mary

Ååååh jag får puls! Älskar det här! Hoppas att det inte är över mellan dessa, kemin de emellan går ju att ta på!

25

Flinke Ella!! <3 hun har vokst og lært så mye.

26

First

27

First

28

Æv for pokker!

29
First

First

30
hekta

Ella har gått igjennom en imponerende modningsprosess, Simen oppfører seg som en litt umoden tøffel. Hvis han egentlig var kjempeforelsket i Ella (hvilket det virket som om han var helt til det skjebnesvangre 17-mai møte) så burde han jo snart begynnt å gi noe igjen! Og hvis han ikke vil ha henne er det jo greit men da håper jeg vi slipper å se ham mer, Ellas utvikling er langt mer interessant. Og ja please ikke la denne serien handle om at de skal få hverandre tilslutt alla Noora og William, det må da være andre måter å ta dette videre på! Vi har alle opplevt kleine crush som dette som kanskje kanskje ikke hadde potensiale, men som rant ut i sanden, that´s life. Simen var uansett en viktig katalysator for at Ella forsto at hun ikke behøvde å være med Mats, og det var søren meg en viktig innsikt. You can do better Ella - fly videre i livet ditt, rist av deg skammen!

31
Men ... men ...

Men … men … de to der KLER hverandre så godt!
Og jeg TRENGER er happy ending (snufs!). Selv om det kanskje hverken er originalt eller realistisk (men så har man jo selve livet til å bringe en ned på jorden).

32

Hele serien lever når Simen og Ella er sammen! Vil, vil, vil så gjerne se de sammen! Alt annet er tragisk! Det er så mye trist i verden, men innimellom skjer det ting som gir håp. Det er da ikke kleint, tragisk eller kjedelig; Det er fantastisk! Det gir håp og mening!

33
Så enig!

Dessuten er det ikke urealistisk heller. Har opplevd det sjæl 🙂

34
summerlove

Mener og huske at s2 i Skam handla om et par andre ting enn bare happy ending for Noora og William ;)Forøvrig synes jeg vel grunnlaget for at de to skulle få hverandre, var langt mer tilstede enn for disse to. Det er jo en logisk brist at Simen bare disser hennes følelser,når hun står der svært sårbar med hjertet i hånda. Så løper han tilbake til Louise og ligger med henne. What!! Får ikke den helt store love story følelsen av dette ass. Enig med deg i at dette er ett litt kleint crush for dem begge. Gå nå ut og lev livet som fri og frank Ella!! Du er 19 år og ikke 40;)

35
Julie

Simens rolle handler i højere grad om at han er en del af Ellas modningsproces, det er ikke bare en happy ending som skal ske. De kunne snildt ende uden hinanden

36
Nei?

Han var garantert såret og sint da han fikk vite at Ella hadde kjæreste. Og da hun så kommer og sier at hun vil ha ham, blir han sikkert ekstremt frustrert. Endelig hadde følelsene roet seg og han tenkte vel at det er jo andre jenter der ute. Men så blir det fullt kaos igjen. Han lot vel som at det gikk bra. Ville være rakrygget og ikke la seg knekke av Ella sin tale. Minnet seg selv på at det finnes andre enn Ella, som Louise. Det er ikke alltid vi lever i tråd med følelsene våre, særlig ikke når vi er forvirret og frustrerte.

37
Bestemor

Vet vi at han løp til Louise? Det er det bare Louise som har påstått.

38
Nä nä nä...

Vad är det där för råd till unga personer? "fly videre.." och "lev livet som fri". Det här unga paret har ju inte ens lärt känna varandra och attraktionskraften dem emellan verkar starkare än själva jordens dragningskraft. Sådana känslor ska man vara rädd om, respektera och utforska. Applåder till Ella som vågar säga till Simen att hon faktiskt vill ha honom (kanske inte helt realistiskt att hon plötsligt blir så modig). Men känslorna är ju helt uppenbart där och det är befriande för Ella att pröva att ta sig själv på allvar efter alla lögner hon dragit. Menar ni att vi människor ska säga: "nej tack, jag klarar mig själv" när kärleken slår till? Det tycker inte jag. Jag tycker att vi har blivit bjudna på en mycket fin skildring av hur våra känslor helt oväntat ofta krockar med sociala normer och förväntningar. Och: det är helt okej med happy endings. Det är vi alla värda för livet är proppfullt av sorger däremellan. Jag önskar att Ella och Simen ska få göra ett försök.

39
summerlove

Men om den du er forelska i løper rett til en ny dame i det øyeblikket du endelig åpner opp..det blir for meg litt vel mye bevis på at manusforfatter ønsker seer tall ..og føre til disse to sammen nå..

40
Nä nä nä igen summerlove

Att Simen sprang in i famnen på Louise betyder väl ganska litet i sammanhanget? Ella gjorde sig skyldig till något värre, men är nu på god väg att våga vara sig själv. Simons tankar och motiv vet vi ingenting om. Han är dessutom bara nitton år och säkert ganska oerfaren på kärleksfronten. Det är svårt att vara modig och att hitta 'rätt' när man springer blind i kärlekslabyrinten... Det vore fel att inte ge Ella och Simon en chans att hitta ut ur labyrinten -gärna hand i hand, när de så uppenbart är så tända på varandra att det sprakar. En happy new beginning? Kanske blir det inget mer än en "sommarfluge" men det får vi inte veta förrän de lär känna varandra på riktigt. Louise däremot borde vi vara oroliga över: hon verkar ha sjukt höga krav på sig själv. Kolla in hennes sista post på insta. Riktigt dåliga vibbar där. Som ingen av oss har kommenterat...

41

Nä nä nä: Så fantastisk godt skrevet! Akk sånn er det!

42
Nä nä nä

Tack!

43
Enig

Og veldig godt skrevet!

44
Enig

I'm glad it isn't only me who thinks this way, though, brace yourself for the teen fans attacks 🙂

45
anonym

Condescending much? One can definitely advocate for Simen and Ella to be together, without necessarily being a teen fan. This idea that we can only find ourselves when we are single is quite frankly a bit simplistic. Some people discover themselves throughout a relationship too. Simen clearly isn't a small crush. To dismiss it as such is also to dismiss the newly found confidence and expressed desires of Ella. She wants to be with him. Maybe we should trust that, instead of dismissing it as a crush.
For a story to be interesting, you don't always need a sad/lonely/lonesome cowboy type of ending. That's something you also discover with adulthood 🙂

46
summerlove

Sorry ,men har du levd ungdomstiden til det fulle?? Vi har jo som regel massevis av type små crush anno Simen.Ok,det kan komme til å bli en stor forelskelse -men så langt kan det vel knapt kalles det. Ella kjenner ikke Simen i det hele tatt.Hun har hatt sex med han en gang! Disse sommerfuglene hun kjenner nå,er deilige..,men burde ikke være nok til å få henne til å påstå ovenfor han to ganger at det er han hun vil ha. Jeg stiller vel først og fremst spørsmål til manusforfatter..Dette kan jeg ikke svelge helt,samtidig som jeg synes mange viktige problemstillinger har blitt belyst igjennom denne serien.

47
Enig, ikke enig, enig igjen

Also, everyone seems to casually go over the fact that he obviously doesn't have much deep feelings for her. He was over her in an instant, didn't want to talk at all, slept with another one soon after right in front of her face, wasn't even decent enough to acknowledge her feelings when she expressed them, gives some halfhearted apology in three words ....you know, ...yeah... Ladies here just see a handsome guy and lose their heads. That easy. I guess it's too many Hollywood films. Anyways, the screenwriters are trying to show a different story, one of growing up and taking control of your life, but are also giving the audience what they like most 😉

48
Dear Miss Enig

You are beeing cynikal (watched to many Hollywood endings?). Simen is nineteen for crying out loud and the signs are numerous that he is so so so in to her without knowing how to handle it. And why would he? He is not that confident "decent" prince charming knowing how to be the perfect gentleman handling young lost women ala Hollywood. Perhaps that's obvious to "everyone casually go over the fact..." (wich is NO fact btw, it is your interpretation). Here's a tragic ending that might suite you: Louise might be suicidal (look in to her insta) and tries to kill her selfe after failing to pass her exam. Next season will be about her and it will also put an end to Ella and Simen. Hope not. Let them be young and happy. Sooner or later the shitstorm will hit them.

49
Miss Enig

Triggered much? Stop using the word s*****e, you're being creepy and so out of this world

50
Miss Enig

Please don't say the word s*****e any more, you're being creepy and so out of this world

51
Ikke enig :-)

Jeg svelger det som bare det. Ser ut som en stor forelskelse i mnin bok. Men jeg tror kommentarfeltet vitner om at vi måler alt som skjer i serien opp mot våre egne erfaringer. Jeg ble forelsket på tre sekunder, og det trengtes ikke mer heller.

52

Hva er grunnen til at du tror du kan vite om dette er en liten crush eller noe mer? Er det hvor godt man kjenner personen som avgjør det? Det er jo tydelig at det e møte Simen har fått store konsekvenser for Ella. Det har fått henne til å ta tak i livet sitt. En som kan få henne til å gjøre det er vel ikke bare en crush? Han ser henne, forstår henne, og hun forstår ham. Og de har jo ikke bare hatt sex, da...

53

Så sant!!

54
Agree

So true!

55
Ikke enig

Happy, optimistic, independent, friendly, looking forward to the future type of ending 🙂

56
Woooh

Jeg er så enig!!

57
Frank

Hmmm... hva skjer videre her??

58
Blancanieves

Han ombestemmer seg og vil ha henne likevel, men da har hun gått videre. Heh!

59
Ikke slut endnu

Søde Simen bliver meget rød i hovedet <3 Der må blive en afskedsfest når Ella slutter og Simen må være med..

60
Drømmeren

Neste klipp:
Simen kommer raskt tilbake
- hva mener du egentlig med at det ikke går?
- jo men, du er jo med Louise nå..
- hæ? Hvorfor i alle dager tror du det?

osv 😉

61

Det kan være at Simen skal gøre nogen af de der ting Ella gjorde ... "slå op" med en, og sige ja til en anden.

62

det vore underbart

63
Ikke slut endnu

Og hvor er Ella mega cool og fin altså

64
Emma Esther

"Tett ved siden min går Jesus, alltid vil han være der".

Måtte Ella finne trøst i at hun ikke er alene!

65

«Men Jesus har dårlig ånde, må han gå så forbaska nær?»

66
Volvo

Simen gikk ut av en dør med "ingen utgang" på, så dette er neppe utgangen på serien. Åh, så symbolsk jeg er i dag.

67
Håper

Simen kommer inn «ingen utgang» = en inngang. Han går ut «ingen utgang» = ikke en utgang. Pliiiis ???

68

Godt set! Det er ikke bare dig der er symbolsk, selvom det ikke er Andem, så bliver det jo ikke lige pludselig totalt symbolløst.
Vi håber der ikke er en udgang for de to lige nu, hva?

69

vi kan håpe manus forfatter her har latt seg inspirere av Andem og at det er frampek.

70

Simen stod også ved "ingen utgang" aller første gang Ella, og vi, så han.

71

Det var vel på 7eleven? Ikke på plantasjen?

72

Nei, Ella så Simen første gang i klippet "hvilken dato" da Simen kom til Plantasjen for jobbintervju med Aref. Det var på mandag 16.04, 7eleven var på lørdagen 5 dager senere.

73

Aha! Nå fant jeg det ja:D

74

søtt
og simen er kjekk idag

75
Fiemus

Selv om jeg savner tekstene, tror jeg jeg forsto nok til å være både glad og trist

76
Dakar

Nå tror Simen at han har ødelagt alt med å ligge med Louise så derfor går han. Men det kommer til å ordne seg til slutt <3 Det löser sig! Det gjør det alltid! <3

77
Så jævlig kjedelig

Kan vi ikke snart få et "skam-øyeblikk" der Ella bare kysser Simen eller noe action skjer. Herregud det er en drama-serie. Dette er alt for kjedelig.

78

Høy kleinhetsfaktor her, men Ella fikk sagt det hun trengte. Avgjørelsen om videre framgang er lagt helt og holdent et annet sted.

Jeg ser på deg, Simen!

79
@puh

Ja ass. orka faktisk ikke å se på klippet mot slutten. Måtte høre på det engang først.

80
Kirsten

What are they talkinkg about???

81
To Kirsten

First he apologizes for being hard on her when she said that she wanted him. Then she explains why thing became like they did, it was an accident et cetra, and that she didn't mean for him to just wait around like a dog (like he said when he yelled at her). She also said that she still wants him, but she understands that that can't happen now. Then they wish each other a nice summer.

82

How to make the best lasagne 😉

83
Come on

en eller anden nordmand, giv kirsten lidt hjælp istedet for lasagne.

84
Line

Jeg ble litt skuffa over dette klippet selv om Ella er flink og alt det der. 😀 Ingen nevner Susanne eller at Simen overtar jobben til Ella ... Skjønner at vi må vente enda litt til på det. :/

85
Mette

Hvorfor skulle de snakke om Susanne?

86
Eh...

Jeg mente Louise! 😀

87
Tine

Fyttisatan. Ella og Simen er IKKE ferdig med hverandre – og jeg er IKKE ferdig med dem! GIVE ME MORE!

88

Please!

89

Hvad skulle han snakke med Aref om? Bare at han skulle havde det job? Eller har louise bedt om færre/flere vagter med ham?

90
Gamlemor

Endelig et klipp som gir litt sug i magen og tårer i øynene! Wow, "han Simen" er utrolig dyktig fyr....kanskje han har øvd til rollen sammen med Tarjei:)

91

NEEEEEJ??

92
Reven ?

???????????

93

" jag var på måte litt färdig med det, och när du kom o sa de ting du sa, så blev det bara litt...jaaa"
hes sooo not ova her!

94

Så blev det bare litt ... et kæmpe pres, fordi det ramte lige ned i der, hvor han faktisk inderst inde var parat til at springe til som en bikkje.

95

Jeg håper det blir Ella og Simen. De kler hverandre og han får Ella til å stråle.
Kanskje jeg liker de to så godt og har trua fordi Simen er av typen jeg liker. Han viser følelser på en helt annen måte en Mats.

96
Helt

Enig!

97

Åh Ella så flink du var! Og åh Simen- lytt til følelsene dine, du vil jo ha Ella❤️ #Simella

98
Ok men,

tænker stadig på det kys Simen gav Ella i 'ja vi elsker' og da de kyssede til slut i 'på vej hjem' - de var så søde.

99
Ella + Simen

De ser så forelska ut at jeg sitter her med gåsehud på hele kroppen, håper det kommer mer i dag, en melding i fra Simen om å ta en øl og snakke eller noe!

100
Gardenia

Å ja men Simen liker henne og bare ikke helt tørr å innrømme det fordi han vil ikke bli såret igjen!

101
Simen

Bare mig der bliver frustreret over at Simen har så svært ved at udtrykke sig? Det er bare en masse “ja…”, han afslutter aldrig sine sætninger. Ja, måske er han genert eller forelsket, men come on, giv Ella noget at arbejde med.

102
Blancanieves

Antagelig tenker Simen at Ella ikke er til å stole på - og at hun ikke er den personen han først trodde - etter at han fikk vite at hun hadde ført både Mats og ham bak lyset. Hun har egentlig ikke adressert det problemet heller. Hvordan skal han vite at hun ikke bare vil såre ham og bedra ham om de blir sammen? Hvis hun mister selvkontrollen så lett med en person hun slett ikke kjente engang, hvorfor skal han tenke at det ikke vil skje igjen med en annen om de to blir sammen? Hun har jo til og med nå sagt at hun trodde at forholdet hennes var bra da det skjedde. Det gjør henne kanskje ikke akkurat til noe stort kjæreste-emne i Simens øyne? Hvis Simen og Ella skal bli sammen må det skje noe som viser at han faktisk kan stole på henne.

103
Blanka

Det er jo fordi Ella og Simen er MEANT TO BE. Kjemien, feromonene, forelskelsen oppsto ved aller første blikk. Derfor måtte hun bort fra Mats, og derfor kan Simen stole på at hun blir hos ham. Det er min ydmyke (og romantiske!) oppfatning i hvert fall.

104
Blancanieves

Jeg håper du har rett, Blanka!
Men da må Simen forstå det.

105
Blanka

Ja, Blancanieves. Det håper jeg at han gjør. Håper også at det ikke har skjedd NOE mellom Simen og Louise. At det var bare noe Louise sa fordi hun prøvde å skremme Ella bort fra Simen.

106
Åååæææ

HVOR mange ganger skal han gå, og jeg tenke «kooom tilbaaaaake»- og han ikke kommer tilbake!!!

107
Oi..

der fik Simen lige lidt at tænke over !

108

Hvis de skal bli sammen så håper jeg det egentlig at det heller er etter sommeren. At Simen og Ella ser hverandre etter en hel sommer, og at de er single de bare ser hverandre og alt vondt fra våren er glemt og de kysser. Hvis de blir sammen nå er det bare for fort og litt forutsigbart, og det er morsommere og la publikum henge litt på hva skjer videre, eller tro det er slutt og plutselig så snur det.

109
Simen rødmer

Blikket/ansiktsuttrykket til Simen når Ella sier at hun ikke klarte å kontrollere seg, sier alt ;)))
Det er LØØØV

110
Thayet

De smilene... <33

111
Det MÅ bli Simen og Ella!

De passer jo så godt sammen og ser så forelska ut!

112
Om ikke annet

kan Simen takke Ella for det første for at han fikk jobb på Plantasjen i det hele tatt, og nå for at han får full jobb der.

113
Dutchie

He doesn't know Ella did all that.