Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

156 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

det funker ikke?

2
Bob Ove

Trolol

3
Grønt er skjønt

Grønt betyr vekst! Nå var det Susanne sin tur.

4

Det går ikke an å spille av 🙁

5
Hepper

Ja da Ella, stå opp for Susanne!

6

Får ikke spilt av videoen - what to do?

7

Kan ikke spilles

8
Føørst

Yey

9
Bells

Gråter... for et nydelig klipp

10
Nïejte

Eg og.

11

Også mig.

12

Jaaaa, så godt sagt Ella!

13
Wow endelig!

Bra klipp. Susanne innser at nesa er bra nok - de prater og Susanne sier unnskyld. Og ENDELIG sporer de litt inn på Simen igjen

14
Lucie

... så da venter vi på en fest der Ragnar og Susanne treffes, og der Simen og Ella hvertfall får prata. Og gjerne en god dose pasion, takk ?

15
WHYY

Må begge ha type eller? Guri hvad kjedelig alt dette pratet. Ella og Susanne er venner, er en type forhold det og, og dette er magisk.

16
Enig med WHYY

Ja, hvorfor skal alle "parres" med nogen...?

17
Go Ella

Ella er en skikkelig god venn, og endelig fikk hun gjort noe som var bra og viktig <3

18
Jaaa!

At disse to er de to igjen er viktigere enn noe annet i denne serien!! <3

19
Gjenvinning

Miljøet, og Ellas mangel på respekt for det, er viktigere. #SkjerpDegElla #Resirkuler!

20
Anna

Herregud hold nu op med de resirkuleringskommentarene

21
Simon

Enig <3

22
Ja da

Rørende øjeblik! SÅ Fint... Nu skal vi bare have Sus til at drikke Ella fuld og sende den melding til Simen... Ja da...

24
Sådan!

Back on track
?

25

Endelig er der en sprække ind til Susanna og Ella formår at sige de rigtige ting. Før gik de i kamp med hinanden, nu da Ella viser støtte kan Susanna tænke klart.

26
Elsanne

<3

27

Som Amy Schumer sier: vi er ikke født bare med «a light succestion» angående utseende, og så skal vi spikke til resten. Vi er som vi er! Flotte mennesker?

28
ingehol

ÅÅ, fint klipp! Jeg har tidligere følt vennskapet virket "tomt", med bare snakk om gutter og ingenting mer. Godt å endelig se kjemi mellom Ella og Susanne.

29
Ikke enig

Jeg har alltid følt at disse to har mer naturlig kjemi enn Ella og Simen, som bare stirrer på hverandre mens de ikke sier noe.

¯\_(ツ)_/¯

30

Der var så meget kærlighed mellem dem i de første klip, at vi var flere, der troede det her ville blive en lesbisk kærlighedshistorie. Det har bare været væk i et stykke tid.

31

ja, mange trodde dette mens resten ble irritert og fortalte oss «men dere har jo skam sesong 3?»

32
Mint

Haha, det havde jeg helt glemt. Tænkte bare: åh nej, skal vi nu høre på det her brok resten af sæsonen?

33

Samma inställning har väl kommit tillbaka de sista två veckorna när ganska många slänger ur sig hur tråkig Blank nu är utan Simen och alla andra säger ifrån. Man känner av liknande aggressioner nu i kommentarfältet.

34
Till .

Hehehe "aggressioner". Det låter roligt. Men det är nog sant att det kan beskrivas så.. inte konstigt att det finns krig.

35
Till Till .

Vad ska man annars besöka det som? Folk tjatar och är aggresiva, "hotar" om att sluta titta, att serien är så tråkig och att Blank måste komma tillbaka till "vad som ens gjorde den värd att följa." Kommentarerna om hur trååååååååkig serien är scen efter scen har ju känts som krigsförklaringar på gränsen till bojkott, medan scenerna har varit av hög kvalitet och fört handlingen framåt.

36
Till Till Till .

? jag menar ju det.

37

fine jenter <3

38
Anita

Kult at de filmet henne i profil. Hun har jo en flott nese! En sånn liten knekk er jo bare sexy! Neser som ikke er helt "perfekte" forsterker jo personligheten i et ansikt. Håper dette klippet får andre som vurderer å operere nesen til å tenke seg om!

39
Lalle

Ville vært forsiktig med fortolkninger om detaljer som personen ikke har sagt selv. Spesielt når det gjelder utseende. Ikke sikkert Sus har har tenkt på noen knekk, det kan være andre detaljer (som ikke vi nødvendigvis ser) som er gjenstand for hennes kompleks. Og vips, der fikk hun noe nytt å tenke på..

40

Jepp man bør unngå å gå rundt og kommentere andres utseende. Folk er så mye mer interessante inni enn utenpå.

41

Hva er egentlig greia med at noen alltid sier at neser, bryster, rumper osv som ikke er perfekte er sexy? Hva definerer perfekt? Er noe perfekt dersom det er operert? Jeg forstår ikke.. altså jo jeg forstår, men likevel ikke. Noen mennesker skal alltid rose ting som ikke er «perfekte», og jeg mener bestemt at de gjør dette fordi det løfter deres egen selvtillit å se andre som ikke er «perfekte». Så baktanken er ganske egoistisk i grunn. Bare tenk på hvor mange likes man får dersom man er villig til å «drite seg ut» på sosiale medier.. Andres skavanker får noen til å føle seg bra.

42

Du må gjerne ha det slik, men det betyr ikke at det er sånn for alle. For meg er det sjelden enkelte karaktertrekk som er det som tiltrekker meg ved folk, men utstråling og personlighet, og den enkeltes unike karaktertrekk blir da med på å representere den personen jeg liker og det jeg liker ved dem.

Det er flott med mangfold og ulike helheter, det ville vært kjedelig hvis alle skulle være like. Jeg synes ikke så mye om fargen oransje, men det betyr ikke at jeg tror at alle som liker oransje egentlig liker grønn best.

Vi har ulike oppfatninger om hva som er pent, noen ting er det mer vanlig å synes er pent enn andre, men det betyr ikke at ingen ser skjønnhet der du ser noe stygt. Det er ikke slik at det er kun to kategorier: stygt og pent, og at det er en universell enighet om det. Se for eksempel eksperimentet hvor et bilde ble sendt til ulike land med beskjed om å photoshoppe til den flotteste versjonen av personen; det var enorme forskjeller i resultatet, fordi smak er både subjektivt og kulturelt betinget.

43
en som har veldig lik nese som sus

Godt å høre at noen synes det!

44
Knekk???

Frekkeste jeg har hørt!

45
Anita

Sorrriiii! Bare en litt klønete måte så si at den ikke var helt rett. Men fin og passe til henne og det med sexy var vel kanskje litt impulsivt sagt. Men jeg tenkte faktisk akkurat det.

46
Til ???

Du skjønte sikkert hva Anita mente?

Hun har ikke fornærmet deg, eller noen andre

47

Hva er en flott nese, mener du??? Hvem skal vurdere hva som er flott eller ikke? Knekk? Sexy? Som min mor alltid sa; Nesen passer best i det ansiktet den sitter!!
Min venninnes nese er fin den, kanskje sexy til og med, men ville alldeles ikke passe i mitt ansikt.

Jeg lever godt med den nesen jeg har; jeg puster godt gjennom den! At den er full av fregner, hudormer, sprukne blodkar er en annen sak, men fortsatt lever jeg fint med den?

48
Nesestopp

Ok, nesehistorien er over! Nå trenger vi Simen og hans attributter!

49
Anita

Simens attributter, ja. Det blir spennende. Say no more.

50

🙂 :'( 🙂 Endelig noget der går godt.

51
Vänskap ❤

Älslade detta klipp! Helt fantastiskt. Tårarna strömmar nerför kinderna. Och vilken låt- vet vilken låt som kommer gå på repeat på Spotify resten av dagen....

52
Nysgjerrig

Hvs heter sangen??

53
Nostradamus

Breathe, Seinabo Sey

54
Reven ?

For et utrolig fint klipp <3 Det er helt fantastisk å se at Ella stiller opp. Dette har jeg ventet lenge på!

55

jeg håper at ella møter louise på jobb. louise skal si at simen har fortalte henne at han har følelser for noen andre. pls

56

Det vil hun ikke fortælle, ligemeget om han så HAR sagt det.

57
GrlPwr

Yaaaaaassssss! ????
Digger det!

58
Folk som klagar?

Till alla som klagar på att serien är kjedelig och bara vill ha tillbaka Simen: Ser ni inte hur otroligt viktiga de här scenerna med Susanne har varit för Ella och hennes karaktärsutvekling? Blank har alltid och ÄR mycket mer än kemin mellan Ella och Simen och jag tycker det är fullkomligt respektlöst hur många har betett sig och kommenterat på sistone. «Men vi kan snakke mer om det senere» Gutter är inte allt! För en otroligt vacker och viktig scen det här var, tårarna bara sprutar och jag kan knappt skriva. Bravo, Blank! Ta hand om er tjejer och ta hand om varandra!

59
tack!

Helt enig! Fattar inte hur folk kan skriva så heeeeela tiden?! Kjedelig hit och kjedelig dit, vafan det är bara att kolla på nåt annat. Som om det är en rättighet att få EXAKT den serie man själv vill ha. Om man tycker det är dåligt, stäng av och gör nåt kreativt själv istället. Gör en serie du själv vill kolla på, skriv en bok, dansa en liten dans, whatevs! Vänskapen håller hela livet, partners kommer och går. Jobba på relationen med dina vänner, ligga kan du får göra ändå. Hepp!

60
Ikke alltid

For meg har det kun vært en kjæreste og soulmate, så at de kommer og går gjelder ikke for alle.

61
Bra rimmat?????

"Vänskapen håller hela livet, partners kommer och går. Jobba på relationen med dina vänner, ligga kan du får göra ändå."

62

hørt!

63

Enig! <3

64
Jordbæris

Nydelig klipp ?

65
eskilds jeeezus

vi fikk et magisk klipp mellom disse to jentene men det virker fortsatt som om det viktigste flere av dere fikk ut av det er simen...

66
Hurra!

Der var endelig «Skam» følelsen tilbake igjen. Den som fikk deg til å føle deg ribba inn til beinet og grine som en liten unge. Og føle med karakterene i serien. ?

67
Gugu

Vänskap ftw!

68
En som har vært der Susanne er nå

Dette her ♡♡♡♡♡

69

Rettelse til Amy Schumer-sitat i kommentar tidligere; «vi er ikke født med bare «a light Suggestion», skulle det være!?Sorry Amy!??

70

Okej. Nu gillar jag det här igen.

71
Rikke

Kan vi snart få se mer til Simen situasjonen før jeg klikker?

72
Endelig❤️

For et nydelig klipp?

73

Til alle som skriver "det går så tregt, vil se mer av simen nååå". Håper dere ikke er så mye mer opptatt av gutter enn vennskap i det virkelige liv. Alle klippene som har vært i det siste har handlet om at Ella begynner å finne seg selv og tørre å uttrykke seg. Det er så sykt viktig å klare å uttrykke egne meninger og behov, før man får kjæreste, sånn at den kjæresten har mulighet til å faktisk forstå deg.

74
Ja takk!

Sånn er man en god venn!??

75

Hurra! Så nyyydelig!

76
Hedda

Hva heter sangen som spilles på slutten?? Har prøvd å søke opp det damen synger men finner ingen ting, hadde satt stor pris på hjelp!!

77
Sang

Breathe av Seinabo Sey

78
Forutsigbart

Visste hun ikke kom til å gjøre det.

79
Malin

Vennskap er noe av det vakreste!?

80
Bella

Hva heter sangen?

81
Sang

Breathe av Seinabo Sey

82
Mette

Åh dette trengte Sus! (og vi!)

83

Åh så vakkert!!!

84

Akkurat nå bryr jeg meg ikke om noen av de guttene, for alt jeg bryr meg om er at ella og Susanne ender opp sammen

85

Samme for mig!

86

Elsker Ellas bukser, nogen der ved hvor de er fra? 😀

87

Lurer på det samme

88
Saga

Alltså det är SÅ fina! Blev så berörd av den här scenen och JÄVLAR vilka skådespelare.

89
Enig,

Nydelig klipp og FOR noen skuespillere! Hatten av.

90
Bechdel Test

This clip was a great opportunity to pass the Bechdel test but... sigh...
Still, a beautiful moment between friends who support each other through rough times, I teared a little

91
sigh

Enough with the Bechdel test already!!

92
Julia

Jah! Kærester kommer og gør, venner består !