Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

237 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Ella

Ting kommer til å ordne seg tilslutt 🙂

2
Ella vil skinne så blank og fin - nypusset, når hun finner ut av ting.

Ella kommer til å gå videre uten Simen. Hun forstår at han bare var et forbigående crush og at smerten hun føler nå går over. Hun vil finne ut av ting og finne seg sjæl, og forhåpentligvis ha det litt gøy på veien.
Det er Susanne som finner kjærligheten - med Ragnar! Og mens vi er inne på Ragnar; når og hvordan kommer hans nøtteallergi til å utspille seg?

3
Katta

Er det mulig for Ragnar og Louise å ikke se hvordan Ella reagerer?
Håper (og tror) at Ragnar vet, at han blir den gode vennen hun trenger

4
Miss.KnowItAll

Ragnar vil være mer enn venn, det er åpenbart. Han kommer til å prøve seg på Ella innen en uke. 100%

5
Louise

Skjønner ikke hvorfor folk ikke liker Louise. Louise prøver jo å snakke med Ella og dele noe privat, men hun vet jo ikke at Ella liker Simen og det er jo ikke Louise sin feil. I tillegg er hun en kul dame som vet hva hun vil og går å tar det!

6

Jeg tror hun vet at Ella liker Simen! Hun tok jo telefonen til Simen da jobben var ute sammen, kanskje hun så at Ella og Simen har snakket sammen? Og nå prøver hun bare å «gni det inn» for å stjele han fra Ella..

7

Liker ikke folk Louise..?
Det har jeg ikke fått med meg...hvem er det som ikke liker henne?

8

Hun er arrogant og egoistisk. Hun brokker sig over at andre ikke lever op til hendes vigtige og velfortjent vellykkede liv - det gælder især både Aref, der ikke er tjekket nok, og altså også Simen, som er "lidt sød" men "herregud, helt uden ambisjoner".
Fra starten, Insta-billedet, udstiller hun jo ham som et stykke lækkert kød, hun kan glo på på jobbet.

9
TeamLouise

Ja, jeg kan også godt lide Louise. Hun er ikke en zombie, som visse andre er... Ella siger jo aldrig sin mening, så hvordan skulle Louise vide hvad der foregår?

10
Ordne seg...

Er det bare meg som får følelsen av at Louise ikke snakker helt sant her?
Simen og Ella har ikke snakket samme siden lørdag. Kan det tenkes at Simen har sagt til Louise, når han kom inn igjen, at han er ikke interessert i noe mere med Louise? Fordi han liker en annen. Kanskje han har sagt det er Ella til og med. Og da er plutselig Louise interessert alikevel. Og sier det hun gjør til Ella bare for å få henne bort.
Vi har jo ikke noen andres ord enn Louises at det har skjedd noe.... Simen har vel ikke sagt noe?

11
Til Ordne seg...

Tror du har rett. Tror Louise lyver om eksamen også. Blank handler jo mye om press på å lykkes på alle fronter (utseende, jobb, utdannelse osv.) og Louise er nok ikke så "vellykket" som hun later som.

12

Det var jo Ragnar som tok det opp, ikke Louise

13
Louise, ass. .

Føler heller ikke at hun er helt der hun burde være..Litt off topic, muligens, men ingen av de som sier at de har gjort en kjempebra eksamen, gjør det.. Folk med vett føler som oftest de kunne gjort bedre. Simen er smart nok til å gjennomskue, og om det var for å såre Ella og sørge for at hun fikk vite det, så har han greid det. Skuffa, men nå er de "skuls" ? Tror det blir de to, likevel jeg...?

14
Eksamen

Selvfølgelig sier man det når man gjør det bra på eksamen.

15
Yeah

Stemmer for denne!

16

Men han blev der jo så alligevel alene med Louise da ragnar og Aref gik...

17
Juksemaker

Eller gjorde han det..?

18
First

First

19
Obligatorisk kommentar om first kommentaren

Hvad er det som er ved dette first greiene? Jeg forstår ikke pointen.

20
Haha

Nope! 😀

21
spennende

Oj!

22
Harald

Endelig ny episode❤

23
Gool

RAGNAR KNOWS

24

Åh nej ?

25
mette

trøstesnus?

26
Vill i nikkersen

Ella gjør ugagn! Ikke nok med at hun snuser, men hun «låner» snus av Arif. Og det sånn helt uten å spørre!
Nå ser hun snart noen papirer hun ikke skulle sett.

27

Den reagerte jeg litt på. Synes den var litt random liksom men ok

28

Stakkars Ella, hun er virkelig ikke over Simen

29
Ja!!

Endelig klipp!

30
Ciao Simen

Ikke brug mere tid på ham, Ella...

31
Altså...

Ganske smakløst av Simen å feie over 2 kollegaer da? Eller? Kan han ikke ta å finne seg noen utenfor arbeidskretsen... Når hun tredje kommer hjem skal vi se han feier over henne også.

32
Altså....

Tror ikke han har gjort det, jeg. Vi har jo bare Louises ord for det, og hun er nok sjalu fordi han har sagt han liker Ella og derfor ikke er interessert i noe mer.

33
@altså

Tror du vi får se det også? At han feier over hun tredje mener jeg

34
Akira

Nå må du ikke glemme at hovedpersonen her har feid over 2 gutter selv, verre var det at hun var utro mot typen sin. Simon har jo ikke gjort noe gale, det har heller ikke Lousie.

35
Altså...

Å feie over 2 gutter eller 2 jenter er ikke i seg selv usmakelig.
Ja, Ella var ganske så usmakelig hun også, som var utro og det med en kollega.
Og jo, jeg synes faktisk Simen gjør noe galt når han ligger med mer enn 1 kollega. (1 er ille nok i seg selv) Hold nå arbeidsplassen unna slik dramatikk mener nå jeg.

36

Jeg tror ikke at det har skjedd så mye mellom Simen og Louise. Tror hun juger for å ha han for seg selv.

37
Nostradamus

Enig. Tror Simen ble med henne, men så avviste henne fordi han fortsatt har følelser for Ella. Han var oppriktig forelsket, vi så jo hvor vondt han hadde det 17.mai. Og hvordan han litt klønete kysset henne på jobb før det. Louise lyver derfor til Ella for å holde henne unna, hun har konkurranseinstinkt av en annen verden og et stort ego å beskytte.

38
Uenig

Hvorfor skulle hun gøre det? Hun ved jo ikke, at Ella og Simen har været sammen. Hun tror vel, at Ella stadig har en kæreste.

39
Perfekt

De virker som at hun vil vise en perfekt fasade. Hvis hun ble avvist av Simen, var det sannsynligvis et hardt nederlag for henne. Han er jo "yngre enn henne og har ingen ambisjoner".

40

Det är ju eg inte synd om Ella. Bara litt hoooorigt av Simen att ligga med Louise på jobb. Typ snacka om att han vill in your facea Ella. Taskigt särskilt efter att Ella svarat på hans fråga " om vad vill du med meg egentligen" och hon har sagt att "ALLT hon vet är att hon vill ha honom."

41

Jeg forsvarer ikke Simen altså....
Men, horete er noe helt annet. Slå det opp på Wikipedia du. Tviler på at han tar seg betalt.....

42
Hallo liksom

Jeg vil gjette på at det var hevn eller et mislykket forsøk på å glemme Ella, og at han sikkert har sagt Ella til Louise midt i akten, eller bare har kalt ho Ella, Louise ble sjalu og prøver å få Ella ut av bildet. Enkel jente-psykologi fra Louises side.

43

Horete og horete, fru Blom. To "voksne" mennesker som frivillig holder på, det er da ikke noe horete over det, verken av mann eller kvinne.
Det sårer Ella, ja. Men Simen har vel hatt sin sorg over Ella og så gått videre.

Eller kanskje han er en fuckboy, hvem vet.
Eller kanskje L og S ikke hadde sex.
Horete er det uansett ikke.

44
Line

OK, nå er det på tide å drite i Simen. :/

45
Irritert. Eller glad?

Er det bare meg som rett og slett kjente på litt irritasjon når det var kommet nytt klipp - istedenfor å bli glad? Fordi det bare er enda en mulighet for å bli skuffet over at det er aaaaltfor lite og altfor langsomt!

46
Til irritert

Det gir faktisk ikke mening å bli irritert over en serie. Du velger selv hva du vil se på. Bli heller irritert på deg selv for at du bruker tiden din (og livet ditt) på noe som tydeligvis ikke er meningsfullt for deg. Sånn sett er du kanskje ikke så ulik Ella, da.

47
Serr?

Jeg blir litt sliten av så mange kommentarer på at det går langsomt. Finn på noe action i ditt eget liv da hvis Ella ikke gir deg nok action.

48

Så hvorfor gidder du å se på egentlig? Hvis du vil ha mer action kan du se en annen serie istedet. Det som er så magisk med at det "går treigt" er fordi det gjenspeiler livet til Ella til de grader. De fleste har ikke liv der det skjer ting gang på gang på gang. Spesielt for de i Ella sin situasjon kan dagene bare sveve forbi uten at det skjer noe. Det er også et viktig tema i denne serien.

49
JenteChris

Fordi den heter BLANK.. så tar det laaaang tid 😉

50

ah, den undskyldning kan de sgu ikke bruge forevigt

51

Nej ikke hvis det bare var første afsnit der hed Blank. Men nu er det så hele serien. Det er her er en serie, hvor folk tager beslutninger for sent og for langsomt, og hvor klippene kommer langsomt, og efterlader os uforløste og fulde af frustrationer.
Sådan er den her serie.

52
what

What did she eat in the end?

53
Snus

Snus, it's tobacco in a pouch thst you put under your lip. Common in scandinavia

54
Dk igen igen igen

Og charmerende er det bestemt ikke. Og meget sundere end rygning er det jo så alligevel ikke! Sundere, måske, men ikke meget.

55

Sundere for omgivelserne. Det giver kræft i mundhulen, så sk*desundt er det ikke.
Men det forurener kun én selv, ikke omgivelserne.

56

Thank you guys!

57

She didn't eat it. I hope :D. Snus. Moist powder tobacco that you put under your lip.

58
Anakin

Snus. Nicotine in a small bag. Put it under your lip.

59
Camilla

She did not eat anything, Its tobaco! Called «snus» ???

60
Camilla

Its similiar to smoke - just nicotin

61
Snus

She did’t eat anything, she took a «snus», which is a kind of tobacco that you put under your lip. Very, very common in Scandinavia.. it’s kinda like smoking, only not as bad for you..... almost like chewing tobacco in a way, except there’s no chewing ??

62

It's a kind of snuff tobacco. It's called the same, really, but you don't stuff it in your nose, as you can see.

63

Is it like a drug??

64

No 🙂 It's like a cigarette, but you get the nicotine direct in your blood

65
Fiemus

Eh, not common in Denmark! ?

66

Jo det er, lol

67

Jeg har i hele mit liv altså kun set svenskere bruge det, så det er jo nok ikke særlgi almindeligt i Danmark.
Der findes sikkert et par brugere, men det er altså ikke almindeligt.

68

Very common in Norway and Sweden. In Norway at least it's used waaaaay more than cigarettes, especially among young people

69
No name

Very common in Finland as well.

70
Yes common in Denmark too

Argh, det er det da blevet. Der er rigtig mange unge, som tager snus til fester nu om dage. Men du har ret i, at det før i tiden var forbeholdt nordmænd og især svenskere

71
Alba

Jo, det er desværre meget almindeligt i dk

72
Jo DK

Ja, jeg er fra DK og mange af mine venner bruger snus

73
Snus

Er det ikke ulovlig å snuse i Danmark?

74

er det??

75

jo, men man gør det alligevel

76

også ulovligt at tage stoffer, men folk gør det jo alligevel...

77
Snus

She put "snus" under her lip (a bag of powder tobacco).

78
Mevila

Snus - Tobacco. She didn't eat it though. You put it between your gums and your upper lip 🙂

79
Blank er godt

Ej altså. Altså jeg vil have at de ender sammen, men alligevel vil det jo blive svært for dem...

80
Kirsti

Simen vil tydeligvis ikke ha "alt" med Ella. Nå bør du droppe Simen, Ella. Ut og let etter ny jobb snarest, og glem fyren.

81
Ragster

"Kom det noe... semen?" haha omfg

82
????

FOR SEASON 2!!!!!!

83

Simen hooker med Louise fordi han er såret ? Han hadde jo ikke reagert som han gjorde ovenfor Ella i parken dersom han ikke brydde seg. Han må bare få ut litt frustrasjon for å forstå hva han virkelig har lyst på: Ella. Barnslig ja, men vi er bare mennesker og våre reaksjoner er ikke alltid rasjonelle. Til slutt vil det være Louise som sitter igjen såret..

84

Hold op med at lave undskyldninger for Simen. Han knalder med alle pigerne fra arbejdet, længere er den ikke. Not boyfriend material.

85
Eller

Bare fordi han ville ha sex kanskje?

86
Om Louise...

Jag är inte så säker på att Louise kommer bli sårad eftersom jag inte är så säker på att Simen kommer "välja" Ella. Allt i den här serien känns så sjukt osäkert. Jag gillar "Blank" väldigt väldigt mycket men har inte förstått poängen riktigt än....om det låter vettigt....???

87
Anakin

Men är det inte lite långt att gå och ha sex med någon annan då. Känns inte som han är kär då på riktigt.

88

Varför skulle han vara kär i någon av dom? Eller känna mer för någon!? Det är bara två personer som han inte känner så bra men gått hem med en gång vardera.vi har typ sett fyra konversationer mellan Simen och Ella. Skulle inte säga att man kan vara kär eller för den delen ens känner varandra då??‍♀️

89
Hmmmm

Louise og Simen har ikke snakket sammen siden i lørdags.... Tyder måske på, at Louise bare er rebound for Simen??

90

Rebound från vad? Ett One night stand??

91
❤️

Kærlighed ved første blik evt.

92
Eksamen

Hun har hatt eksamen, han har vel respektert det han og. Dessuten rebound for hva da, de var jo aldri sammen eller hadde en særlig greie mer en 4 dager

93

Han sendte melding til Ella rett etterpå og det ville i det minste vært naturlig og spørre hvordan eksamen gikk hvis han bryr seg om Louise

94

Meldte Simen Ella etter lør??

95

Nei, men etter de hadde hooket opp. Han tok jo masse kontakt med Ella i ettertid

96
Håber det

Eller også har hun oprigtigt bare være for travlt optaget af eksamen :/

97
Dk igen igen igen

Men hvilken undskyldning har han så for ikke at skrive til hende? Jeg holder også på, at hun bare er et rebound. Dermed sagt, så synes jeg ikke, at Ella og Simen bør ende sammen i sidste ende.

98
Kjipt?

Vet Simen at Ella ikke skal reise? Isåfall litt kjipt om han tar hennes jobb uten å snakke med henne? Leser kanskje litt mye inn i det....

99

Synes ikke der er noget galt i, at han tager hendes job, når hun jo har sagt op. Det er det eneste han kan gå ud fra. Det er jo lige meget om hun ikke rejser alligevel, for hun har ikke jobbet længere. Synes det er helt fair

100

Nu er det virkelig fucked up. Øv ? så bliver det bad ending

101

Skynd dig til Aref og sig du stadig vil have DIT job. Fuck Simen. Drittsekk.

102

Men hvad er det, som Simen har gjort forkert? Det var ham, som blev snydt af Ella og ikke omvendt. Bare fordi Ella har følelser for Simen betyder det da ikke, at han ikke kan hygge sig med andre? Ella ejer ikke Simen, og det er Ellas egen skyld, at hun står i den situation, som hun står i

103
Dk igen igen igen

Ja, hun bør virkelig gå efter det job, fuck Simen!!

104
Dumt,

men sidder stadig kun og venter på Ella og Simen.
...håbløs skabs romantiker.

105
Camilla

Simen vil at Ella skal kjenne den samme smerten han kjente på da han møtte Ella og Mats på 17 mai, han vil at hun skal se at han ikke er en hun kan bruke som en brikke i sitt følelsesmessige spill. Trist, men sant.

Jeg heier fremdeles på Simen og Ella!
Har på følelsen av at Ella blir så sjalu at hun ikke klarer å styre seg, fikser et møte med Simen og at det ender opp med make-up sex ???

#lovåhåpe

106
Nei!

Det ville være den verste historien Blank muligens kunne komme med. Dette er ekte og realistisk, de er ikke 12.

107
Autopilot

Jeg liker at du mener make-up sex er mer realistisk for 12-åringer!

108
Nope

Noen ganger er det super trist at vi ikke har misliker

109

Et bra forhold starter ikke med hevn. Han er skikkelig dust nå. Jeg håper ikke hun blir sammen med han, men at hun heller går videre i livet og finner seg en annen, bedre fyr.

110
Men altså

Dere som kommenterer her er så jækla moralske til tider.... Jeg husker da at de årene der ikke alltid var så rett frem og så lette og vi tok ikke de beste avgjørelsene helt tiden. Vi var langt fra fornuftige. Og forelskelse grumset til mye og styrte mange handlinger. Og vi håpte på ting som kanskje objektivt sett ikke var best, og de færreste av oss giftet oss med menn fra denne tiden. Vi ble såret og vi såret ... Derfor liker jeg serien. Den er EKTE og ikke bare sånn det burde være. Jeg er team Ella og Simen. 🙂

111
Hvorfor siger hun nej til jobbet?

Hun har jo brug for et job, og det er jo ikke Simens endnu. Desuden var det hende der fik ham ansat i første omgang. Han mister vel ikke sit job, bare fordi han ikke får Ellas.

112

Han har jo bare helgejobb nå, og vil sikkert jobbe fullt.
Ella bør finne seg ny jobb et annet sted. Komme seg bort fra Simen og Louise

113
NEEEEEJ?

D-E-P-R-I
Simen hvor kunne du ???

114
Hev hodet og behold jobben.

Du skylder han ingenting Ella. Behold jobben,sikre din egen inntekt,hev hodet og gå videre. Det burde kanskje vært Simen som finner seg ny jobb, etter å ha feid over halve plantasjen.

115

Bästa och mest realistiska snusscenen jag sett i hela mitt liv!!!

116
Jeg fatter ikke at Ella bare ga fra seg jobben til Simen

Hva slags rar, selvutslettende greie var det? Jeg er sint på Ella for å være veik, forbanna på Simen for å være en dritt, opprørt over Louise. Ragster er redningen idag ❤

117
Blanka

Ella er veldig snill, og i tillegg er hun forelsket i og har skyldfølelse overfor Simen. Hjerteskjærende at hun rett etterpå får slengt i trynet at han, samme kveld som hun hudløst fortalte ham at hun ville ha ham, dro og "plantet sæden sin" et annet sted.

118

La frøene i feil hylle aka Louise 😉

119
oh yes

hahaha

120

Fikk vi egentlig vite at de hadde sex?

121

Hvad skulle ellers være “skikkelig bra”?

122
Til Sex

Nei, vi gjorde jo nemlig ikke det! Vi fikk bare høre at det var kjempebra! Kanskje spilte de spill sammen, for hva vi vet? Eller jammet? Eller kanskje Louise endte opp med en av de han bor med? Eller kanskje han har en kjekk - og ambisiøs - storebror til Louise?

123
Til Til Sex

Dessuten, Louise vil fortelle henne mer, og tror ikke det er sexdetaljer hun vil gi. Det må være noe annet som har skjedd.

124
Autopilot

Hahaha, jeg tror også de jammet!

125
Blanka

? Stakkars Ella. Her kommer hun endelig ut av skallet sitt, og så blir hun bare most ned (både av bestevennen og love interesten). Hun ga Simen et nydelig (og tydelig) svar på hva hun ville med ham, og han bare kjeftet og gikk fra henne. Og så topper han det med å pule den andre dama på jobb. Herregud. Såret eller ikke, han hadde ikke gjort dette hvis han var forelsket i Ella. Ikke etter at hun AKKURAT hadde sagt at det eneste hun vil er å HA HAM. Kjemi ved første møte og hypnotisk theme song lurte meg til å tro at Ella og Simen var meant to be, men det stemmer jo IKKE. Så kanskje han bare var ment som Ellas vei ut av skallet og forholdet med Mats. (Men innerst inne håper jeg jo at Simen er så god som jeg trodde, og at Louise av en eller annen grunn bare har lurt Ella.. #halmstrå).

126
Blanka

Jo mer jeg tenker på det, jo mer begynner jeg å tro på halmstrået mitt. Den eneste kilden vi har til at det har skjedd NOE SOM HELST mellom Simen og Louise er jo Louise selv. Det kan jo godt være at Simen har avvist Louise, i hvert fall etter at Ella fortalte at hun ville ha ham. Og at Louise lyver til Ella fordi hun er sjalu, og vil skyve Ella bort fra Simen. Jeg tror på det nå jeg. Og da er jo Simen er så fin som jeg trodde! Og kjærligheten kan endelig blomstre for skjønne Ellamor ❤

127
Dutchie

The hole Simen thing started at the "ingen utgang" sign.

Still, I keep hope for them that they can explore what they have together because they never had a fair change; yet.

128
Simen er en dust

Greit nok så har han lov til å velge å hevne seg og være dust tilbake fordi han oppleved at Ella var det først. Men så utrolig barnslig.
Hun fortjener bedre nå

129
måske båd eElla og Simon trænger til at udtrykke sig lidt bedre

de siger jo ingen ting. SÅ SNAK DA!

130

Ella havde en kæreste da hun var sammen med Simen, synes nok han har ret til at gøre ret meget som han har lyst til. Hun løj da big time, det har han ikke gjort, han har ikke lovet hende noget.
Det er altså underligt, at folk nærmest 'glemmer', hvad Ella gjorde.
....men håber stadig de ender sammen...

131
Aleks

Kommer Ella til å få tilbud om å jobbe som ekstravakt? Vil Simen kreve genseren sin tilbake? Kommer Ella til å begynne å snuse fast ? India?

132
Äntligen!

Det här är så realistiskt! Hur ofta har det här inte hänt för många? Att personen man gillar eller har varit på g med snabbt hittar en annan för att allt inte blev som man tänkt sig. Äntligen fick Simen lite nyanser, han har varit allt för perfekt men nu fick vi se (i Ellas ögon) ett fel och snedsteg. Jag förstod inte om han hade haft sex med Louise eller om de bara hade gjort andra saker, kyssar eller sexuella? Spännande det här, nu blir det äntligen drama! Jag skulle vilja se att Ella stöter ihop med Mats och att hon berättar att killen hon gillade har haft ihop med en annan tjej, så att de kan prata ut om det. Det skulle kunna vara en tröst att få någon annans perspektiv på det, också Guros. Nu står hon utan jobb... Jag tycker det är bra. Ella behöver en förändring. Kanske hon borde flytta ut eller flytta hem igen, kanske börja studera i bergen? Det här blev väldigt intressant!

133
ja måske spejlings-samtalen

Altså at Ella snakker med Susanne om hvordan det er når man sender melding til en af og på type der tilsyneladende bare vil have sex og aldrig svarer - konsekvensen for Susanne er at hun ikke føler sig pæn nok og hvem ved om hun var forelsket i Parsa - måske ville hun bare sygt gerne have kæreste? Mens Simen bliver arrig og siger fra til en han måske har stærke følelser for fordi han ikke kan hold end at føle sig som et bootiecall.

Jeg synes Ella skulle mande sig op og spørge sin livspartner Susanne om ikke de to skulle rejse ud i verden og se sig om!

134

De har väl legat om hon drog hem honom och Louise säger att det var bra?

135
Caroline

Det at Simen nå ligger rundt på jobben er rett og slett bare ekkelt, heiet på han jeg, men nå kjenner jeg at jeg synes han er ganske så teit. Og det at Simen overtar jobben til Ella har hun bare seg selv å takke, hvorfor i alle dager ga hun ikke beskjed til jobben samme dagen hun fant ut at hun ikke skulle til India? Hun får overta Simen sin jobb hun da 🙂

136

Det var da virkelig “det verste”

137

Tenker Ella går til Arif og sier at hun vil ha jobben likevel for å ta igjen på Simen. Louise kommer til å slutte fordi det blir for kleint nå som det har kommet ut på jobb at de har ligget sammen og når hun skjønner at Simen egentlig ikke er interessert. Hun har jo høyere ambisjoner enn å jobbe på Plantasjen.. når hun slutter får Simen hennes jobb....

138
rollebytte

ella blir 'fattig helgevakt', simen blir desperat

139

Ok Ella, dags att hitta ett nytt jobb. Du vill inte jobba med Louise och Simen mera. Ragnar är din kompis, du kan träffa honom när och var som helst.

140
Elisabeth

Ting tar ALT for lang tid!

141
Optimist

Ragnar er jo en luring. Han har nok lest Ella for lenge siden, og skjønner at hun liker Simen. Han, Simen og Louise har gått sammen om å «lure» Ella, for å se om hun virkelig bryr seg. Snart avslører de at det aldri har vært noe mellom Simen og Louise...

142
Blomst

Selv om jeg liker teorien din så har de i så fall dradd det for langt. Det ville vært for slemt å gjort noe sånt.

143

då skulle jag be dem allihopa att fara åt helvete. ella har gjort fel men hon förtjänar inte den emotionella tortyren som hämnd

144

Ej det ville sgu være lidt langt ude...??

145

kan jeg også "ikke like" dette her??? vet ikke hvordan jeg føler om simen nå : (

146
Emma Esther

Historien blir bare mer og mer innfløkt.

Her ser vi klart hvilke konsekvenser utenomekteskapelig seksuelt samkvem medfører. I de siste sekundene ser vi også at Ella tyr til rusmidler. La det være en advarsel!

147
Gjenvinning

Nei. Dette stemmer absolutt ikke! Det vi ser her, er konsekvensen av å forsøple kjærlighetslandskapet! Ella har nektet å gjenvinne og resirkulere gjennom hele serien, til tross for at alle rundt henne prøver å få henne inn på et riktig spor for planeten vår. Det at Ella tyr til rusmidler er fordi at nå har hennes dysfunksjonelle, forsøplende kjærlighet blitt gjenvunnet av Simen. Hun innser at hun ikke har respektert miljøet og prøver å rømme fra den virkeligheten i nikotinrus. Ella MÅ lære seg å resirkulere. #SkjerpDegElla #Resirkuler!

148
Konsekvenser

Huff, ja.... syns hun burde ha levd et liv i stille bønn, da hadde hun ikke vært i dette syndens helvete
Åsså rusmiddler da, fy og fy!

149
@emma ester og @gjenvinning

Jeg anbefaler dere to å ta dere en tur til Hovedøen, finne dere en busk og danse sammen inn i natten.

150
Gjenvinning

Jeg setter ikke pris på å bli satt i samme bås med noen som har fullstendig feil tolkning av hva denne serien går ut på.

151
Othilie Olea

Kjære Emma Esther,
Måtte ungdommen ta lærdom og lytte til din visdom!

152
åh, emma esther..

du er hærlig!

153
Krig og fred og religion og sånn...

Hahaha det kalles å bli voksen. At handlinger har konsekvenser. Hvem har ikke hatt kjærlighetssorg gjennom tidene? Guess what,det går bra! Det er menneskelig å feile. Stakkars de som lever i hjernevaskede religiøse miljøer hvor man tror man havner i helvete hvis man har sex utenom ekteskapet.
Jeg håper du bare er er troll som liker å provosere. Hvis ikke så synes jeg rett og slett litt synd på deg. Tenk litt sjæl.

154
Utenomekteskapelig?

Lols. Jeg var i et monogamt kjærlig forhold i mange år med mannen min før vi giftet oss. Det var like fint og trygt og monogamt før vi underskrev ekteskapspapirene.

Kom deg ut av bibelen du 😉

155

Selvom der ikke er seksuelt samkvem indblandet kan man vel stadig have følelser i klemme mellem hinanden og blive såret over andres handlinger - seksuelle eller ej.

156
Flowerpower

Simen er player! For ett sjokk. Ella burde finne ut av eksen som faktisk elsker henne. Bli kjent med han på nytt. Drit i rundbrenneren. Han er ikke noe å samle på. Konfronter S og fortell han at han er en rumpe.

157
Krig og fred og religion og sånn...

Ikke eksen... Det er flere fisk i havet... Hun var jo ikke keen på Mats. Det var dødt og over.

158
LOL!

"fortell han at han er en rumpe" ?

159
Nej!!!

Så hellere ende alene ! Hende og Mats var intet mere end gode venner !

160
Flowerpower

Nettopp! De var gode venner. Derfor bør hun gjenoppta kontakten og bli kjent med han på nytt. Enten forblir de gode venner eller så finner hun kanskje ut om hun føler noe. Hun trenger en god venn?

161
Louise!

Ønsker meg sesong om Louise! Det hadde vært interresant, fordi det ser kanskje ut på utsiden som hun har livet og alt på stell, men sliter kanskje ordentlig under den «perfekte» fasaden...

162
Men blank?

Hun virker dog ikke særligt blank.

163
Ikke blank?

Er hun ikke blank når hu må spørre ella om hu skal har sex med Simen eller ikke? Og spør etterpå "hva er det jeg holder på med?"

164
Blank

Man kan være interessant på utsiden og blank på innsiden.

165
Sille

Louise virker som en sympatisk og spændende person, hun fremstår selvsikker og har god humor - hvorfor skulle Simen ikke falde for det?

166
Non-norwegian speaker

Can some good soul translate this? Or at least gives a summary of it? I understand there is talk about Simen and Louise's hookup... but what where Aref and Ella talking about at the beginning of the clip?

167

Ella told aref that shes not going to India and wants to keep her job. aref said that he alredy asked simen to take over for her. But if Ella wants to keep it she can. Ella Said that simen can have it

168

Ella told Aref that she could stay at store. Aref told her, that Simen was getting her job insted, but he could canel that agreement and Ella could keep her job. She said no, because she wouldn't take the job away from Simen.

169
?❤️

?I know you haven't made your mind up yet
But I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong

The storms are raging on the rollin' sea
And on the highway of regret
The winds of change are blowing wild and free
You ain't seen nothing like me yet?

170

Ella, du bliver nødt til at finde en anden. Du skal ikke have nogen af Mats og Simen. Mats er tarvelig og Simen kan du ikke få. Det er tid til at glemme dem.

171

I kinda feel sorry for Ella. Now that she is making some progress and taking control of her life, everything seems to be going against her will ??

172
She used Simen.

He deserves someone better. Ella should stay single for a while and not jump from one man to another. Is she not able to be alone at all? Weak... That would do some good. She doesn't even know what she self wants.

173

Hvorfor har Ella INGEN rygrad?! "Nej, bare glem det". Kæmp nu for dit job!! Stand up for yourself. Jeez...

174
coco

Enig!!