Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

72 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
First

First

2
Gjest

Åh, Susanne <3

3

First

4
Lene

First

5
Julie

Den kan ikke spilles av ??‍♀️

6
ifoj

funker nå

7
Petrine

Nå kan ella få kjenne på hvordan det er når hennes beste vennine ikke er ærlig og forteller hvordan hun egentlig har det. Akuratt som ella har gjort mot susanne hele sesongen. Det er ingen god følelse.

8

nei, nå må du dra stumpen din inn der og være en bedre venn, ella

9
hello

Ella prøvde jo!

10
Gjest

La det skje noe snart... begynner å bli kjedelig å vente på at det skal skje noe spennede

11
Gjest 2

Helt enig!

12
Tina

Hva er det Susanne skjuler? Hun tar ned skjermen. Virker keen på å komme inn på dataen igjen og kan ikke få Ella fort nok ut.

13

Det er hybel.no, siden moren til Susanne la ut leiligheten på..

14

Chatter med Siiiiimen!

15

Jeg synes det ser ut som siden til en klinikk for plastisk kirurgi, jf. kompleksene hun har for nesen... nå er det sikkert ekstra sårt fordi hun kanskje ikke føler seg fin nok for Parsa. Og derfor hun er ivrig på å få pengene sine tilbake

17
Sikkert

Parsa vil ikke ha meg, jeg må fikse nesen.

18

Eller mer: Parsa vil ikke ha meg, det er fordi jeg er stygg, og det er jeg pga nesen min (som hun jo har hatt komplekser for lenge

19
Oh man

:O Det er sikkert det!

20

Er det bare meg, eller var Susanne inne på siden til en eller annen klinikk for plastisk kirurgi før hun smalt igjen macen?

21

ser sånn ut ja : (

22
What do?

I wonder why Susanne is so reluctant to talk her feelings out with Ella... Ella can't FORCE her to talk... This reluctance was already present before Ella had the talk about Simen with her, so I wonder what this is about? ?

23
Please!

Kan folk slutte å skrive first hele tiden? Det er en helt ubrukelig kommentar... Eller om redaksjonen kan slutte å godkjenne slike kommentarer.

For øvrig synes jeg at det er lite handling i serien, skulle gjerne hatt litt mer spenning mtp alt som har skjedd. Selv ikke de potensielt store konfliktene har blitt løst på en spennende måte...

24
Plis!

First

25
Helene

Hvor brugbar er din egen kommentar kammerart?

26
Gjenvinning

Ellas neglekt overfor naturens behov kommer frem i hennes unaturlige fremgang i samtaler. Susanne ønsket å kunne få pengene sine tilbake, for å kunne avverge miljøkatastrofen en flytur til India er, men Ella har unngått å gjøre dette så langt fordi hun ikke bryr seg om miljøet. Ikke bare har Ella forsøplet kjærlighetslandskapet, men nå ønsker hun også å påvirke klimaet! #SkjerpDegElla #Resirkuler!

27
@Gjenvinning

Spiser du kjøtt?

28
Ja, men

altid mindst to gange.
#Resirkuler!

29

Ha-ha! De eneste som ev. miljøforsøpler her er vel Mats og Parsa som faktisk har tenkt seg på tur.

30

Nei? Hun vil ha pengene sånn at hun kan ta plastisk kirurgi

31

Svensker ?

32
haha

hahah dette var en teit kommentar - unød 🙂

33
Gjenvinning

Det å ta klimaet på alvor, i motsetning til Ella, er verken teit eller unødvendig. #SkjerpDegElla #Resirkuler!

34
Og prisen for årets overfortolkning går til...

... dig

35

13,5 min med "oppklaringsrunder" denne uka. Hva er egentlig ukas høydepunkt? Skjer det noe på lørdag kveld som det ofte gjør? Skal vi ha en uke uten Simen??

36
På skjermen

Tipper det en plastisk kirurgi-side Susanne ser på og prøver å skjule. De grønnkledde med armene i kors ser veldig ut som leger.

37
Sille

Susanne overvejer måske (i desperation over at blive droppet igen) en næse operation? Hun har jo flere gange givet udtryk for at hun er utilfreds med sin næse. Vil ha penge tilbage af Ella så hun kan bestille en tid.

38
Ut på tur aldri sur

Skal Sus kanskje bestille seg en tur alene?
Jeg tenker ellers at de to kunne ha godt av å gå ut og ta seg en øl i kveld. Og så kan de gjerne møte Ragnar som tilfeldigvis kommer inn på samme bar litt senere.

39
Julie

Argh kan Ella dog ikke bare gå IND og være en aktiv ven! Hun ved jo Susanne før talte om sine dates - selvfølgelig har Susanne ikke lyst til at dele, når Ella ikke har gjort dét - men, Ella, så sig dog "jeg er ked af at vi ikke længere er tætte pga mig - kan vi ikke starte på ny?" I det hele taget: SIG NOGET! (Hun spiller godt, "Ella" - jeg blir så frustreret over hendes pauser og øh's, haha, hvilket bestemt er meningen - godt skuespilllet...)

40

Susanne er jo ekstremt avvisende her, så ikke rart hun ikke presser seg på.

41
Noo!

Nå skal sikkert Susanne bruke pengene på plastikkirurgi! 🙁

42
Zzzz

Zzz.....

43
Gamlemor

"Går det bra, eller?" Et helt håpløst spørsmål å stille, egentlig, fordi det åpner ikke opp før ærlige svar, kun ja/nei som ikke gir noen dybde. Spørsmålstilleren forventer på en måte et positivt svar.

Ella må stille åpne spørsmål som fordrer et skikkelig svar.

44
Blanca Nieves

Stakkars Susanne! "Alle" gutta avviser henne. Kanskje er hun litt sjalu på Ella?

45
Swirl

Siden Susanne er inne på er Aleris, plastisk kirurgi.

46
Hybel.no

Hun var inne på hybel.no, dette betyr nok at hun tenker på å flytte fra Ella...

47
Swirl

Nei, hun var på Aleris.

48
Vilde

Fargene til Susanne er så vakre, hun er som en dukke <3

49
"Neseplastikk handler om

å skape harmoni i ansiktet" skriver Aleris ????????????

50
Malin

Så jævlig avvisende, Susanne. Ella prøver å få deg til å snakke men Susanne er så avvisende

51

Susanne is having a nervous breakdown!! Look for noise jobs online that's why she needed the money?

52

Texten till Seinabo Seys låt Breathe, som Susanne lyssnar på (mäktig låt, lyssna!):

I love it here 'cause I don't have to explain to them
Why I'm beautiful, 'cause I am beautiful
And back home they're scared
Oh so scared of me
But i became scared of me
I become scared of me

The way you smile when you believe in it, in your future
It's different, it's different
The way you smile when you believe in it, in your future
It's different, it's different

53
Johan William Goethe

Hva var på macen hun hadde så travelt med å lukke? Chatter hun med Mats kanskje?????????

54
maja

Kan ikke Sus og Ella dra på jentetur til Thailand e.l? Bare fordi det er slutt mellom Ella og Mats betyr ikke det at jentene ikke kan dra på ferie.

55
nesekirurgi

Jeg har faktisk nettopp gått gjennom nesekirurgi selv lol

56

omg hvor da, og hos hvem? trenger en selv lmao

57
Klang

Ella er sykt dårlig på timing og lese andre.

58
Susanne fan #1

omg susanne min sterke dronning... !!! hvis hun ikke er hovedperson neste sesong så saksøker jeg NRK! videre, vil jeg si... hva søren ?? dette klippet var unødvendigt.. lærte jo ikke noe nytt.. alt er så statisk... NRK fiks dette, dette begynner å bli kjedeligere og kjedeligere, alt er jo repeat

59
Utvikling

Unødvendig? Som flere sier: her får vi vite at Susanne planlegger å bruke pengene som skulle gått til tur på neseoperasjon, som reaksjon på enda en avvisning.

Det er mye likheter i dramaturgien mellom Blank og Skam s1: I Skam møter vi Eva, som ikke helt vet hvem hun er. Vi følger henne mens hun treffer jentegjengen og gjennom dem blir kjent med seg selv, samtidig som forholdet til Jonas slår sprekker. Utviklingen når et klimaks når Eva kysser P-Chris, det blir kjent for skolen og hun helst vil rømme fra alt. Hun blir tvunget til å ta konfrontasjonene: snakke med Jonas, jentene og Ingrid. Konfrontasjonene gjør at det går bedre, livet ser lysere ut, og det er da fokuset skifter til Vilde, som har trukket seg unna jentene, og er redd hun er gravid, og Isak som oppfører seg merkelig. Serien går over til å fokusere på andre figurers historier som skal komme. Til slutt kommer Evas endelige konfrontasjon med Jonas som avslutter hennes hovedpersonfokus.

Det samme gjelder Ella: hun har hatt sin oppvåkning, sitt klimaks og sin bunn. Nå lærer hun å snakke, være ærlig og ikke sky unna, så nå skifter fokus til andre figurer: susanne og ragnar, som kanskje vil bli fulgt videre i senere sesonger. Så vil vi til slutt få Ellas endelige møte med Simen som avslutter Ellas historie, og stafettpinnen kan gå videre.

60
susanne fan #1

ja det er sant at vi fikk noe nytt i dette klippet, men alt i alt kunne det gjøres på en bedre og mer kompakt måte. seriøst, her ble det 2 minutter sløst på en samtale som man allerede kunne forventet seg, mens 2 sekunder ble brukt til å fortelle noe nytt om susanne. DO BETTER BLANK!!!!

61
Vidar

Har lenge sett parallellene i dramaturgien mellom Skam og Blank. Eva/Elias historie , i hvert fall målsetting , synes også å være lik. De skal begge lære å stå på egne ben... Her stopper for meg alle andre gjenkjennbare trekk. Skam bygde opp Eva med en mye større dybde enn hva Blank er i nærheten av å ha gjort med Ella. På den måten fikk vi oppleve mye mer av hele henne, på en svært relaterbar måte. Blank kunne belyst Ella bedre igjennom å gitt oss mer av hennes bakgrunnshistorie. Hos Eva får vi hele pakka. Jeg tror denne serien så langt flyter mye på Skam suksessen.En ting er i hvertfall sikkert. Uansett hvordan de velger å avslutte Simen og Ella kan skuespillerene gå i fred på gata i sommer?

62
vidar

Så trist å si dette ,men finner det hele dørgende kjedelig. Skjønner ikke hvorfor vi ikke får bli kjent med disse karakterene.Alt er bare veldig på overflaten. Hvem er Ella,Sussane,Simen og Mads?Om det blir en s2 håper jeg de som lager dette går mye mer i dybden på karakteren.La oss bli glad i dem.Lar dem leve litt mindre monotone liv..

63
susanne fan #1

bare sannhet her bror

64
Grender issues

Sus søker etter kirurgi for å skifte kjønn. Det blir Sus og Ella til slutt.

65
susanne fan #1

ingen av disse guttene fortjener dronningen vår susanne. pick your head up queen

66
susanne fan #2

yes you go girl!

67
UGLER I POSTKASSEN

Bare meg som syns det er rart at Ella har kongerommet i leiligheten, svært rom med sofa og greier? Mens Susanne (hvis mor faktisk EIER leiligheten) har et fissent lite rom med bare plass til pult og seng?

68
Hvorfor

Hvorfor synes folk det er en dårlig ting at Sus vil operere nesa? Klandrer henne ikke. Vil gjøre det selv.
Styrer sin egen kropp

69

Skjønner jo at denne serien heter Blank. Gir det stadig en sjanse, men her er det null innhold .... zzzzz

70
hmmmmmm

Hvilken webside er Susanne på?

71
Rita

Denne episoden fungerer dårlig i Chrome på iPhone. Den hopper tilbake menge ganger, måtte avslutte etter 1:30, da den hoppet bakover fem ganger. Dette har skjedd i flere episoder av Blank.

72
Birgitte

Liker at serien har få karakterer og dveler i øyeblikkene. Virker veldig ekte og gir mye rom for å lese mellom linjene. Når vi får lite info tvinges vi til å prøve å forstå hva som ligger bak karakterenes handlinger og kommer paradoksalt nok nærmere dem enn i skam der vi får mer informasjon. Men skam var også en kjempebra serie