Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

74 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

first

2

lägg av

3

Ja enig.. Slutt med det derre ‘first’ greia. Det framstår litt umodent. Litt sånn fjortis lizzm. ....men kanskje skribentene er 14. Hmm? Da er det i så fall greit. Men ikke ellers.
Så altså: IKKE skriv first med mindre du er 12, 13 eller 14 år gammel, det er for barnslig.
Jeg unner selvsagt barn å ha det gøy.

4
Misunnelig

Dere er bære misunnelig fordi dere ikle var first

5

er bare å ignorere det, selv om det er irriterende

6
❤️❤️❤️

❤️❤️❤️

7
Stine

Dejligt!

8
♥️

Så fin måte å gjerne det på, creds til Ella! Plis sei ja, Susanne!! I morgon kanskje ?

9
Danskkk

Jaa godt Ella <3 Sød, ydmyg og ansvarsfuld er en ret god vej at gå lige nu. Hellere end bare at angre er det så fint hun også prøver at få sit liv til at gå videre.

10
Paralleller

Koselig gjort av Ella. Lurer på om det samtidig popper opp noe lignende i innboksen til Susanne: "Bekreftelse på time til konsultasjon"

11

Åååå ❤️

12
Venskab er vigtigt

Så fint ❤️

13
GrlPwr

Hva skjuler Susanne? Hun bruker Norges mest brukte hvite løgn «det går bra» og vi ser at det gjør det nok ikke.....
Flott av Ella å ville ordne opp, det er bra!

14

Eller læber. Eller bryster.
Godt, at de har valgt en så åbenlyst smuk skuespillerinde, så diskussionen ikke kommer til at gå på om hun "behøver" det.

15

Mistenker sterkt at hun skjuler at hun planlegger neseoperasjon

16
Ella

Hvorfor tror du det?

17

Fordi hun gjentatte ganger har gitt uttrykk for at hun har komplekser for nesen, og i forrige klipp synes jeg det så ut som hun var inne på siden til en eller annen klinikk for plastikkirurgi, som hun skyndet seg med å lukke da Ella kom inn. Hun føler kanskje ekstra på kompleksene nå som Parsa ikke vil ha henne, og tenker at hun ikke er fin nok. Derfor er hun også så gira på å få pengene tilbake.

18
Ella

Når har hun uttrykt det tidligere?

19

Månedslang rejse eller næseoperation. F*nme et trist valg at lave om på den fine næse.

20
til E

Ja! Det er jo derfor hun trenger pengene!

21
Blank

Håper de blir inspirert av filmen og reiser på jentetur selv, det hadde de hatt godt av!

22
Sala

Aaawwww, Ella! ❤️❤️❤️❤️❤️

23
Dejligt.

Det var en rigtig rigtig sød og dejlig mail. Ville ikke selv kunne gøre andet end sige ja.

Tror I vel, at simen er helt færdig med ella?

24

Jeg tror heller ikke Simen er ferdig med Ella. Hun må bare vise hvem hun egentlig er, sånn som hun gjør med Susanne nå.

25
Nei og Nei

I sagde det jeg gerne ville høre ?

26

Jeg tror ikke det

27
Jep!!

Jep

28
Sangen til Simen og Ella ❣️

Endelig fant jeg sangen til Simen og Ella❣️ Den er så sinnsykt fin❣️
https://spoti.fi/2JIqJwO

29
LilleMy

T A K K! Denne har jeg letet etter ❤️

30

Bra jobbat, tusen takk!!! ???

31
Anne Møller

Hvad hedder den? Kommer ind på hele spillelisten...

32

Tema #1

33
Navn

Hva heter sangen?

34
♥️

Tak!?

35
Linda

Ibiza var ingen bra film dock. Välj bättre film Ella! xP

36

Men Ibiza er jo en film om den amerikanske "Ella" 😀 En confused pige, som tænker for mye på fremtiden og som først finder sig selv på rigtigt, når hun fokuserer på hvad hun vil med livet - både hvad angår work & love.

Og det er en funny film; perfekt til 2 venninder.

37
Ragster

Jeg vet hvilke film(er) Sus og Ella må se - instafilmene til Ragnar. Jeg tror Sus kommer til å falle pladask... og forhåpentligvis glemme det plastikktullet.

38
eline

Jag tror att ett av temana som tas upp här, är eller kommer att vara inbillad fulhet/dysmorfofobi/BDD. Det är otroligt vanligt förekommande, och särskilt bland unga.
Det är orsaken till mycket lidande och t.o.m. självmord i vissa fall, så jag tycker att det är bra att/om ämnet tas upp!

39
Gjenvinning

Jeg finner det mer sannsynlig at Blank kommer til å ta opp et enda viktigere tema blant dagens ungdom: Nemlig mangelen på gjenvinning! Vi ser jo at i hver eneste episode tas klimaproblematikken opp. Ella nekter å gjenvinne kjærligheten sin, og på grunn av dette ødelegges hennes sosiale verden. Denne destruktive atferden vil få ungdom til å innse at det å ta vare på planeten er viktig! #SkjerpDegElla #Resirkuler!

40
til gjenvinning

har du resirkulert sokka dine ved å røyke dem eller

41
Dauer

Resirkulering er så 2005.

42
eline

Dina kommentarer är så underliga

43
Hallo?

Kom igjen, NRK, det her er virkelig lite givende og dødskjedelig serie. Blir like skuffet hvert klipp fordi det er for lite handling og ekte følelser med i denne serien.

44
enig

Jeg sjekker i innom fordi jeg lissom lar meg lure til å tro at det faktisk skal skje noe i kanskje en av de kjedeligste seriene jeg noen gang har sett. Men det gjør jo ikke det. Akkurat som om de kom til en slags spenningshøyde 17 mai og så mista de lissom piffen.

Etter det har det vært mye zzzzz

45
julia

Da er det vel bare å ikke se på da 🙂 Problem solved!

46
Flowerpower

Har mistet litt gnist altså, men må innom i håp om at gnisten kommer tilbake❤️ Dette bør gires opp noen hakk. Det er usannsynlig at to som bor sammen ikke snakker sammen.

Det startet så bra etter pausen med flere klipp, men så zzzzzzzzz.

47

Neste POV blir Susanne, komplekser og plastisk kirurgi? Blank - speil
Handler om identitet. Ella måtte lære å kjenne sin egen stemme. Susanne må lære å godta nesen sin?

48
Hvornår?

Hvornår får vi Simen at se? Jeg dør af længsel efter at se Ella og Simen finde sammen!!

49
Sandt Sandt....

Der er egentlig kun en historie som vi alle venter på, og det er udviklingen mellem Simen og Ella.... Undskylder, men ser resten som fyld og en smugle ligegyldigt....

50

Jag väntar inte på det. Varför måste allt gå ut på att hitta drömprinsen? Det är tyvärr inte receptet på evig lycka.

51
Hmmmmmm...

Det må ALT heller ikke gå ud på. Men når man kan se to mennesker, der har en utrolig connection, så håber man da, at det løser sig i sidste ende og at de får hinanden? Eller hvad?

52
Utrolig connection?

Synes ikke akkurat at Simen og Ella var powercouple #1. Det var temmelig kjedelig det også.

53
Jauda

Kommafeil, hvem ser den?

54

Du har en kommafeil! ;p

55

Reisen du booket med Midjo Travels, er nå avbestilt.

56

Det tar for laaaaaaang tid

57
Henie

Fortsatt ingen som trur Simen kommer tilbake? Kun en katalysator for Ellas selvstendighet?

58

Kun en katalysator. Synes stadig at de har en ufattelig god kemi og tiltrækning mellem sig. Men reaktionen på utroskabet og alt det med Louise ødelægger det desværre, tror jeg. Jeg har i hvert fald svært ved at se dem sammen på samme måde som før alt det.. ?? og det er SÅ ærgerligt, for hold da op der var potentiale til noget meget fint mellem de to.

59
Lørdag

Skal vi bruke SKAM som mal så er det drama på midten, deretter litt rydding i løse tråder og skuffelser, til slutt blir det bra (en opptur)

60
Lucie

Ella, du må la Sus og Ragnar treffes, han vil være gull for henne ?

61
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Det er jo ikke slik 19-åringer kommuniserer. De dundrer jo ut på messenger, insta etc. Dette er altså så døllt og kommunikasjonen mellom hovedpersonene er så sporadisk og kunstig at jeg får helt mare. Allikevel er jeg inne og kikker og tenker; dette kan da ikke være alt, det må jo bli bedre.

62

Selv om den stereotype 19-åringen er veldig aktiv på sosiale medier, fins det mange som ikke er det. Ikke alle har mange venner og ikke alle syns hverdagen er spennende nok til å deles.

63
Hvorfor?

Enig - hvorfor har ikke Sus lagt ut noe på Insta på snart to uker? (Ella: 5 dager, Simen: nærmere en måned!). Hva er poenget med å linke til instakontoene når karakterene nesten ikke bruker dem? Frustrerende!!

64
Bored

Dis iz so boring... har forventninger hver dag, men ingenting skjer her. Bare: «Sorry!» «Går bra» og ingen som sier eller gjør noe som betyr noe. Kom igjen da, BLANK ????

65
Petra

Enig går altfor treigt ? eg har til gode å se en 19 åring bruke sosiale medier så lite

66

Bare jeg som synes Ella er usannsynlig mye kulere på SMS og mail enn i virkeligheten?

67

Det tror jeg gjelder veldig mange av oss 🙂

68
Gaaaab

Keeeder miiiig

69
Måste få ut mina funderingar

Jag vet inte om Blank har satt upp tillräckligt bra/många konflikter för (fortsättningen av) säsong 1. En säsong 2 kommer fungera bäst med Susanne för att hon har fått mest uppbyggnad att jobba med. Ragnar skulle också fungera för även om han inte har varit med så mycket så stjäl han varje scen han är med i, man vill bara se mer och lära känna honom, speciellt eftersom han visar en annan sida på instagram. Men vad händer nu med Ella? Om jag ska vara ärlig så känner jag att jag inte bryr mig om hon börjar träffa Simen eller inte, eller att de hintar mot det i slutet. För mig har de inte haft någon vidare djup uppbyggnad, nu känns det definitivt mest bara som stark attraktion men eftersom de inte lärde känna varandra innan allt gick åt helvete 17 mai, så känns det som att de båda enkelt och snabbt skulle kunna gå vidare. Jag köpet det inte, är väl vad jag försöker säga. För mig så behövs det mer i ett drama än några kyssar och blickar med musik. Det behövs mer än attraktiva skådespelare som stirrar efter varandra. Jag vill ha djup, bra dialoger och en story som ger en tillfredställade utveckling, även om den slutar bitterljuvt. Jag tror säsong 1 hade behövt mer story med andra karaktärer. Susanne fungerade ganska bra, men där var det också bara killar det mest handlade om (skulle vara kul att se hur Blank klarar Bechdeltestet). Jag tror problemet för mig är att jag inte känner Ella. Många säger att det är för att hon är blank, men det betyder inte att VI inte kan lära känna henne och se ett djup de andra i serien inte kan, eller bryr sig om att se. Det är väl lite som med romansen med Simen, den saknar ett djup, en kontakt som inte riktigt finns där bakom all åtrå. Jag kan inte se eller känna varför Ella skulle vara mer attraktiv eller intressant för Simen enn Louise f.ek. Jag hoppas att de sista avsnitten fokuserar på Ella som hittar på fler saker, umgås med andra och antingen hittar ett annat jobb, flyttar från Susanne och blir helt självständig med en främling (om man måste dela på hyran), eller reser runt själv för att utvecklas. Jag tror inte det bara var Mats som var problemet för Ella och att hon var för bekväm i sin vardag för att se att hon inte är den person hon vill vara, hon var fast med Susanne och sin familj också. Vi får se hur det går. Jag var tvungen att skriva av mig men jag hoppas att Blank för en säsong 2.

70
instämmer!

Håller helt med!! Det saknas känsla och djup i serien

71

Vi kan ikke bli kjent med Ella, for hun kjenner ikke seg selv. Men hun har startet med en prosess med å kjenne seg selv nå, og jeg kjenner meg trygg på at den kommer til å fortsette og at vi vil bli mer og mer kjent med henne.

72
Plopp

#susannemåsvare

73
Slowly does it... Not!

Jeg FATTER ikke hvor treigt det er mulig å lage en serie! Vil så utrolig gjerne like Blank og tar meg selv i å refreshe siden igjen og igjen, men det går heeeelt vanvittig langsomt og mister momentum fra klipp til klipp og jo lenger ut i serien vi kommer. Please få tempo opp!

74
Stine

Skal tro om susannegressum@gmail.com får mye Mail fremover?