Sus og dus ? >

20:54

Ella:
Passer det å ringe?
Susanne:
Litt travelt her nå, er det noe spesielt?
Ella:
Vi kan ta det i morgen
Ella:
❤️

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

26 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Kom så Ella

Stand up for sus. ❤️

2
Mette

Synes vi ser en Ella, der er vokset, tager ansvar og rydder op efter sig. Meget modent. Nu mangler vi bare, at hun finder ud af, hvodan man er Ella. Som Ella - ikke i kraft af andre.

3
Ella udskyder alt

Susanne spørger, om det er noget specielt, og så svarer Ella bare at de kan snakke om det i morgen? Det er da vigtigt.

4

Tror Susanne er på jobb

5
Tror jeg også men

Da Ella havde glemt at søge ringede hun alligevel, fordi det var vigtigt. Det behøves jo ikke være et langt opkald. Bare for at kunne sige undskyld og så senere snakke om det derhjemme.

6

Det er sant. Men nå tar hun sikkert ekstra hensyn til Susanne fordi hun skjønner at hun har det tungt. Da sparer hun heller hele praten til senere framfor å pirke på såret nå mens hun er på jobb. Synes det viser at Ella begynner å bli hakket mindre ego.

7
Det er bare svært at vide med Ella

Man kan ikke bloverskue klog på om det er fordi hun er konfliktsky eller hensyntagende. Håber det sidste

8
nina

"er det noe spesielt" haha no fucks given hhhhhh

9
Ta det opp

Hvorfor sier du ikke at du møtte på Parsa, fikk vite at han og Goro er sammen igjen. Beklage at du har vært egoistisk. Spørre hvordan det går med Sus.

10
Svenske Mette

Hun vil nok heller si det face to face enn i en melding

11
Mona

Synes det er bra at Ella velger å ta det i morgen. Hadde jeg vært i Susanne's posisjon, hadde jeg ikke satt pris på å få den samtalen dratt i gang mens jeg var opptatt på jobb.

12
Sus og dus

Eller hun kunne ha skrevet at hun ikke forventer noe svar fra Sus. Men vil si ifra at hun vet om Parsa og Giro. Ella kan takke for at Sus er en god venninne og har vært forståelsesfull. Hun kan beklage at hun har vært egoistisk. At hun ønsker å stille om for Sus slik Sus har stilt opp for henne. (Tipper at om Sus leser en slik melding av Ella selv om hun er på jobb, er det en koselig melding å få) ❤️

13
Mona

Ser poenget ditt, men mener fortsatt at det er bra at hun heller venter og tar det i morgen. Da kan de ta det face-to-face, og selv om Susanne muligens hadde satt pris på meldingen du nevner, er det alltid en risiko å ta med å sende en slik melding mens hun er på jobb. Hadde det vært meg, hadde en slik melding bare fått meg til å tenke enda mer på situasjonen med Parsa, og det er ikke noe jeg ville fokusert på når jeg var på jobb. Å bli minnet på noe slikt på jobb kan føre til at resten av vakta bare blir helt dritt. Bra valg, Ella! ?

14
??‍♀️

❤️

15

Susanne - tag dig sammen.

16
Bor de ikke sammen??

?????

17
Hege

Om Ella ikke har lagt seg når Sus kommer hjem, kan hun lage litt te og kosemat til hun kommer hjem. ?

18

Og vi vil se klip 🙂

19
Skam Austin

Skam Austin... floppa det eller?
Vi hører så lite om det. Tror ikke så mange ser det. Noen her som følger med på det?:)

20
blank i øya

Jeg elsker Skam Austin, faktisk! Musikken er rå, og jeg elsker måten alt er filmet på. Jo er fantastisk, Zoya og Shay er derritkule, og jeg liker til og med horrible Kelsey! Alle klager over Meg men jeg syns øynene hennes er skikkelig uttrykksfulle. Jeg syns det er kjempetrist at det ikke har blitt en suksess, dah. Tror det ødela en del å poste det på Facebook Watch, for å være helt ærlig. Nå håper jeg bare at interessen tar seg opp, sånn som det gjorde med Skam. Jeg vil ha flere sesonger!!! Det skulle kunne være mulig. Men hva vet jeg.

21
Blancanieves

Jeg synes også Skam Austin er kjempebra. Hovedpersonen der (Eva-karakteren) er kanskje litt i overkant nøytral (blank) etter min smak (men det betyr ikke at hun er dårlig), men flere av de andre er helt supre, og det er morsomt å sammenlikne med den norske versjonen. Man ser tydelig kulturforskjellene. Den latinske "Jente-Chris"-karakteren er virkelig helt super, det samme er seriens "Isak" (og der er det også en liten overraskelse). Amerikanske "Vilde" er også morsom, og amerikanske "Noora" er skarpere i kantene enn vår norske. Og Zoya er omtrent like tøff, men kanskje noe varmere enn Sana. De er også generelt litt varmere med hverandre enn i originalen. Og de voksne virker noe mer involverte. Men dessverre ingen Dr. Skrulle.

22

Jeg følger med på det. Er egentlig veldig skuffet over det, men det tror jeg skyldes at jeg misforsto hva vi hadde i vente. Jeg trodde at det bare var Skam-konseptet som var solgt til statene, og at vi skulle få en serie med nye karakterer og en helt ny historie, bare i Skam-format (multimedia-greiene i sanntid osv). Men hittil er det bokstavelig talt eksakt samme serie, bare at karakterene har andre navn... Akkurat som den franske, italienske og tyske. De er bare remakes. Skjønner derfor ikke hvorfor Andem måtte være involvert for å få til det samme i den amerikanske.

23
Line

Jeg begynte å se den italienske, men syns det ble for kjedelig - remake som du sier, og bleike versjoner av de norske skuespillerne. Og klippene ble bare lagt ut i et døgn slik at det ble en "skynd deg å se før det er for sent"-hype med meldinger på Whatsapp. 🙁 Hvor ligger Skam Austin, forresten?

24

Helt enig, det er skikkelig dårlig. Og kjedelig å se på noe når man vet akkurat hva som kommer til å skje. Har fremdeles et lite håp om at Skam Austin skal ta en LITT annen vending. Jeg ser den som episoder på NRK nett-TV, men tror det er Facebook Watch som brukes til live-updates med alle klipp og meldinger osv.

25

Skam Austin er på facebook

26
tid for å snakke

nå må det bli tid for å snakke