Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

122 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Anne

First

2
Gjest

you go, girl!!

3

Why do they still approve such spam comments?

4
Først og sist

Vi lever i et demokratisk og fritt land. Ytringsfrihet er den friheten alle mennesker har til å ytre seg ved å gi uttrykk for det de mener og ønsker å si noe om. Hvis noen ønsker å skrive "first" eller "først", så har de selvsagt lov til det.
Siden en slik kommentar ikke er i strid med NRKs regler for kommentering, er det ikke deres oppgave å forfølge dette. Det er det eventuelt vi som kommenterer som får gjøre.
Personlig mener jeg dette er et lite problem, hvis det i det hele tatt kan kalles et problem. Man kan velge å overse det eller å irritere seg over det. Jeg har tatt mitt valg.

5
Marie

Second

6
Hahaha

Best?

7
Malin

Genseren til Simen henger på stativet til Mats!!

8
? Den grønne genseren sitt liv ?

Genseren var så synlig i dette klippet at den nærmest ble hovedpersonen.Funderte litt på hvordan den genseren følger storyen.
Genseren er Simen sin. Han gav den til Ella for at hun skulle få varme. Mats tok den fra dem og alt ble bare rot.
Siden vi har sett for oss alle mulige dramatiske ting som kunne skje med den genseren, så tipper jeg at det mest sannsynlige er at hun bare får den tilbake fra Mats uten videre.
Og hvordan får Ella kontakt med Simen igjen? Ved å levere dem tilbake selvfølgelig. Hun fikk genseren fra Simen når hun trengte varme, den ble tatt fra dem av Mats. Nå har Ella fortalt Mats alt, og det er ryddet opp igjen mellom dem. Nå er det på tide å rydde opp mellom Simen og Ella, og det gjør hun ved å levere genseren tilbake - slik at de kan få snakket ut?

9

Ja hun har godt nok ikke fortalt ham at han har gået rundt i SImens trøje.
Jeg tror selv jeg ville blive pænt sur over det, hvis jeg var ham.

10

Håper det!

11

hallo??? hvorfor har hun ikke ta tilbake genseren?!

12

Third

13
Sany

Visste det var noe sus var sur eller lei seg for. Og ella har bare brydd seg om sitt og ikke sett det. Håper hun løper hjem for å snakke med sus (slik at vi kan få en episode til og hehe) og snakke ut om det og alt. Skvære opp

14
Marie

Det er så mange rare, ulogiske dialoger? Hvorfor spør Mats plutselig om hun har hatt sex med noen andre, og hvorfor sier Parsa "har hun ikke sagt det?". Det gir ikke mening.

15
Sim G

Enig, mange rare dialoger, særlig mellom folk som kjenner hverandre og burde prate mer naturlig. Og dette klippet føltes «rushed».

16
Enig

Ja, et generelt problem i BLANK synes jeg... De spiller godt, men dialogerne er ofte virkelig kunstige. De fleste vil sidde og være nervøs for netop det, Mats tænker, men man vil aldrig afbryde på den måde og sige det - for det er jo ens værste frygt.

17

Det er vel ikke rart at Parsa antar at Susanne har fortalt sin beste venninne at greia mellom henne og Parsa er over?? Det gir veldig mening, spør du meg. Vi så Susanne i tydelig dårlig humør på søndag, men Ella enset det ikke og snakket om egne greier.
Angående Mats så spurte han om det litt vel fort, men han har vel tenkt mye siden bruddet. Han så chatten mellom Simen og Ella og møtte på Simen på 17.mai, så at han har vært inne på tanken at det kan ha vært noe mellom dem synes jeg ikke er ulogisk.

18

det gir jo mening

19

Nøyaktig hva er det som ikke gir mening med disse dialogene?

Mats har åpenbart klart å legge to og to sammen, og skjønte at det hadde vært noe mellom Ella og Simen. Og ikke rart at Parsa spurte og Ella og Susanne har snakket om at han og Guro er sammen igjen, i og med at de er bestevenniner.

20
Sådan Ella!

Men hun glemte genseren på tøjstativet.

21
Lill

Genseren ligger oppi pølsegryta ?

22
Verano

???

23
pølsegryta

det blir ella og parsa!

24
parsella!!

fuckboi eller <3

25
??❤️

Ella skal finne seg selv, og Mats har vokst seg modnere. Parsa 😀 Ella 😀 Mats 😀 Fine folk!!

26

Er glad Ella ikke gir etter Mads' ønske om å starte på nytt. Synes han fortjener noen som kan konversere skikkelig med ham.

27
Enig

Mats fortjener noen som er bedre og riktigere for seg enn Ella.

Ella må vel først og fremst lære seg å være sammen med seg selv før hun kan være sammen med noen andre.

28
Ellafan

Haha! 🙂

29
Visste det

Vi visste jo dette. Jeg kunne så gjerne ønske meg at det ble noen overraskelser - noe som vi ikke hadde sett komme ....
Men, Mats klarte seg fint ?

30
Gravid

Som Ella gravid?

31
HØR HØR...

Ja, Ella er gravid og barnet er Simens. Forholdet mellem Simen og Louise går i opløsning, da Ella vælger at beholde barnet og Simen må leve med at være hunden i forholdet....
Louise finder trøst og kærlighed hos Arif og hans mange børn, mens Susanne kaster sin kærlighed på Mats... og de indiske bjerge...
Ragnar finder modet til at fortælle at han egentlig ønsker at være en kvinde og modtager en kønsskifteoperation fra den Norske stat......og... ja, Parsa og Guro lever i evighed med skænderier og utroskab...

32
ha ha

??? That would make Blank a lot more interesting! Things are moving so slowly in this show that I’m ready for ANYTHING to happen!

33
Eighth

Eighth

34
Eighth

Jeg mente twelfth

35

hvor er tekster?

36
Dansker

Teksterne er nødvendige for både hørehæmmede og udlændinge 😉

37
en anden dansker

ej den var altså nem at forstå den her, hehe

38

Ikke når man er hørehæmmet, hehe

39
Gjenvinning

Tekst er en viktig ressurs som det er viktig å spare på. Jeg viser til min kommentar tidligere om at jeg er glad for at redaksjonen i P3 tar mine bekymringer på alvor når det kommer til å spare oss for bruk og kast av våre dyrebare bokstaver i underholdningssammenheng.

40
Irriterende

Altså jeg er glad at det går fint på en måte men dette er jo sååå kjedelig nå? Samtale på samtale som føles ut som 20 min. Og at Ella måtte få vite av parsa at det var noe galt med susanne, er ella blind eller er hun faktisk en så dårlig venn? OG HVA MED GENSEREN TIL SIMEN SOM HANG DER. AHHHH GIR OPP DEN SERIEN OM IKKE NESTE KLIPP ER BEDRE

41
irriterende

alle har jo vært helt blinde for at det har vært noe med Ella- inkludert susanne

42
JenteChris

Det er fordi hun er BLANK...
Men begynner å bli bedre..

43
Ellafan

Ella har plutselig en ide om at hun skal leve sitt eget liv! Tidligere ville hun aldri klart å kjenne at hun har et annet ønske enn Mats, eller mot til å gjøre noe annet enn det som er enklest. Heia Ella! Men hun har ikke akkurat "småpratens nådegave". Hehe...

44

Hvor er undertekster 🙁

45
Gjenvinning

Til P3 har jeg kommet med forslaget om å spare på tekst i tiden fremover. Å ha undertekster er unødvendig sløsing med slik en viktig ressurs som tekst er. Jeg er glad for at P3 tar mine bekymringer for miljøet på alvor.

46
Til gjenvinning

Hvordan kan undertekster være skidt for miljøet???

47
Til gjenvinning

Forstår ikke om du er seriøs eller køddar...

48

Whaaat

49
mye gjenvinning her

parsa er den eneste uten sosialprofilkonto, den grønneste i denne sammenheng. kanskje den mest ressirkulerbare?

50

Synes ikke dette var så forutsigbart egentlig, mer forutsigbart om hun hadde gitt etter for Mats og blitt sammen med han igjen.

Det med Susanne og Parsa så vi jo komme, men er glad for at Ella klarte å stole på seg selv denne gangen. Go Ella!

51
Jeg fant denne kommentaren fra forrige chat

Så jeg kopierer den, siden jeg er helt enig. Cred til den som laget denne:

Kjære Blank redaksjonen
Unnskyld at jeg sier det, men dette går for tregt. Dere trenger å speede opp litt. Vi ønsker oss klipp, også når vi ikke forventer det. Og det hadde det vært fint om det skjedde noe mellom klippa. Av og til lurer jeg på om de er 80 år gamle, for de er jo så kjedelige når de ikke melder omtrent. Kan dere ikke snart lage litt mere action? Og vi liker overraskelser, ting som skjer som vi ikke forventer. At historien tar vendinger som vi ikke har tenkt på.
Historien er veldig bra - fint tema, den trenger bare litt mere. Og ja, vi er kanskje krevende - men vi vil hjelpe dere å lage den beste versjonen av blank❤️

52

Litt enig. Synd at de bruker meldinger mest for å fortelle oss når neste klipp kommer. Vi trenger ikke vite når neste klipp kommer. Vi ha mer innhold mellom klippene heller.

53

Enig ass. Gøyest når det plutselig ligger et klipp der som vi ikke ventet oss. Og ja takk til mere humor, Ragnar er jo så morsom - vi trenger mere fra han.

54

Is it possible that the script was written by an AI and they had forgotten to feed it a few rules?

55
Gjenvinning

Ella er konsumeristisk i sitt kjærlighetsliv. Istedenfor å godta tilbudet om resirkulering av kjærligheten til Mats, vil hun kaste det vekk for å forsøple kjærlighetslandskapet. Parsa prøver å leve mer i pakt med naturen. Han sender Susanne til gjenvinning og gjenopptar sin kjærlighet til Guro. Med dette går han mot bruk og kast-mentaliteten. Ella har mye å lære av Parsa #SkjerpDegElla #Resirkuler!

56
så det i trappa

det blir ella og parsa

57
eline

Lägg av. Man kan inte ändra sina känslor för någon med viljestyrka, man ska inte vara ihop med någon som man förlorat känslor för totalt. Det där är ett farligt råd. Människor är inte klädesplagg eller mat, vi är mycket mer komplexa än så.

58

What...?

59

Ok hva har du røyka

60
Blanka

Heia heia! Nå går det i riktig retning her, Ella. Neste post: Vise Simen at han er den du vil ha. Heia!

61
??‍♂️⁉️

Dejligt at se at Ella tager kontrollen. Hun fremstår bevidst i sit valg om at være single. Er sikker på at hendes nye modne personlighed vil gøre indtryk på Simen, men mon hun vil tilvælge ham hvis han indser at hun er den han behøver??

62
Blomst

Hun kommer til å bli nødt til å redde ham tilbake.
Kanskje fra Louises klør?

63

Ella och Mats är ju sjukt bra skådespelare tillsammans och har väldigt mycket kemi. Jag kommer iallafall att känna att det blir tomt utan Mats närvaro i ensemblen. Synd att det var han som var hennes kjæreste för detta klippet visade på hur bra de här skådespelarna hade kunnat vara som vänner i serien om det hade varit andra omständigheter.

64

Enig, skuespillerne har virkelig god kemi og spiller rigtig godt sammen.

65

Mats skuespilleren var rigtig god i det her klip, jeg fik ondt af ham. Er glad for at han og Ella fik closure. Stakkels Susanne, og Ella havde ingen anelse. Men hvor er hele denne serie altså forudsigelig...

66
Blanca nieves

Han som spiller Mats er jo superdyktig! Jo mer han får å spille på, jo mer imponert blir jeg. De andre er absolutt også gode, men han imponerer spesielt.

67
Jeg er blank?

Er det meningen at vi seer skal blive blanke af tomhed over seriens lange og kedelige pauser??

68

Synes vi burde få et klipp til i kveld, der Ella og Susanne har en ordentlig samtale og finner ut av ting sammen.

69
Tobias

Fin episode!

Helt til en full gaffel havnet oppi tastaturet på macen.

70
??‍♀️

Så bra at Ella ikke løp tilbake til Mats. Både fordi hun tydeligvis ikke klarer å utrykke seg selv i forholdet. OG Mats fortjener mye bedere. Serr man ligger ikke med andre når man er i et forhold.
Viste at Parsa kom til å gå tilbake til Guro, hadde han vært ferdig med henne hadde han ikke brukt så mye tid på henne under festen (meldinger, kranglet på tlf osv). Nei, nå får Ella være en god venninne å ta litt vare på Sus.

Sus trenger å møte Ragnar!! ?

71

Ring Sus NÅ!

72

Ok, var det nødvendig at hun fortalte han om Simen? Jeg tenker det hadde han ikke trengt å visst om..

73
Nja II

Og hun er ærlig, og det var på tide at hun begynte å bli ærlig og ikke unnvike sannheten.

74

Det er bra om Mats kan forstå mer. Tror det var forvirrende og vanskelig for ham å forstå hva som hadde skjedd. Nå skjønner han kanskje mer av Ella.

75

Det er vel best at hun forteller det, i stedet for at han hører det av en annen. Synes det var ganske fair av Ella.

76
GrlPwr

Told ya so! ? Nå blir det venninneprat, god stemning og så blir Simon keen på en happy with herself Ella! ??

77
Lite innhold

Nå ble jeg egentlig ikke så interessert i hva som skjer videre..
Håper kanskje å følge Mats sin karakter fremover i stedet for Ella..

78

nei takk

79

jeg er faktisk enig. eller susanne og ragnar.

80

dette gjorde vondt å se så bra spillet

81
Stakkels Mats

Man fik helt ondt af ham. Han er jo en fin fyr. Forstår ikke dem, som har noget imod ham. Ella betyder noget for ham, og han ville aldrig gøre hende ked af det med vilje. Han fortjener at finde en, der vil værdsætte ham, for han er god nok.

82
Skurk

Vil tro det kommer frem at Mats er enda mer skurk enn vi først trodde.

83
Den grønne genseren

Jeg så den grønne genseren til Simen, hvorfor fikk ikke Ella den igjen for så å kunne gi den videre til Simen??

84
Forutsigbart

Dette ble alt for forutsigbart...En liten romanse med Simen også drar jentene på tur alene fordi da blir sensmoralen ått vennskapet er viktigst, ille alt guttemas. (Gjesper)

85
Nei!

Hvorfor tror du at du vet hva som vil skje og hva som er moralen?

86

För att vi har kunnat försutse i princip allt som har hänt hittills, ibland flera veckor i förväg. Det enda som har överraskat var den obehagliga lördagen mellan Ella och Mats, förra helgen.

87

Jag har inte kunnat det alls..berätta vad som händer härnäst då? Flickorna drar på resa?

88
Singel

?

89
Singel

Ella trenger å være singel. Skjønner at en seire som til nå kun har handlet om kjærester blir kjedelig uten kjærestetema. Men venner og morro, planer og drømmer er viktigere innhold for en 19 åring.

90
Klang

Endelig, Ella! Finn ut av ting på egenhånd, du.

91
Takk

Such a good strategy from NRK for us who don’t speak norwegian hehe, please make the subtitles come back 🙁 I’m not good enough to understand the whole conversation and they have this dialect which I’m not used to just yet. Greetings!

92
Tak NRK!

YESSSS! Kun NRK har kærlighed nok for detaljer til at huske at få leveret gryden tilbage! Jeg burde kommentere på 1000 andre ting i det her klip, men jeg kunne ikke fokusere på andet end den gryde der.

93

Hva er gryden?????????

94

PARSA <3

95
lmao

blank: kjedelig til tider og svært sakte-gående
kommentarfeltet: det er fordi hun er ~BLANK~

ja, okei det funka som ein god grunn for de første episodene, men når begynner hele det konseptet å gå på nervene ass. ting som vi allerede vet blir tatt opp og dialogene føles tomme og grå.

97
ingen undertekster :(

Can someone summarize what happened because I'm not that good at norsk?

98
My english sucks, but here you go

Ella told Mats that she had slept with Simen. Mats asked if they could give it another shot and try again. Ella told him that she wanted to say yes, but that the best thing for the both of them is to let it go.

Parsa asked Ella how Susanne was. She didn't seem to understand why he asked, but then he told her that he's back together with Guro. He asked her if Susanne seemed sad about it, but then Ella said no..

99

Blir egentlig litt kvalm av hele denne serien. Lurer virkelig på hvordan kommentarfeltet hadde sett ut hvis Ella var en gutt, og holdt på sånn som Ella har gjort mot Mats og Simen. Tror ikke alle hadde heiet på jævlig på utroskap da...

100
Lulu

Ingen heier på utroskap!
Vi heier på hovedpersonen - Ella
Det er hennes følelser vi kjenner, og ønsker at det skal gå bra med henne.
Og, hovedsaken i denne storyen er ikke utroskap, men å stå opp for seg selv! At ikke folk snart kan skjønne det og slutte å gnage hele tiden om utroskap!

101
Blomst

Takk, Lulu.
Så lei av disse folka som tror livet kan leves ut i fra en regelbok. Vil tro de vil få noen innsikter i løpet av livet de også.

102

Dejligt at se Ella stå fast om sin beslutning, var ærligt lidt nervøs for om hun ville finde tilbage med Mats bare fordi det var det 'nemmeste' og fordi hun var ked af Simens reaktion, så bravo! Parsa, what a douchebag! Får Susanne til at falde for ham, for derefter at gå tilbage til Guro. Ikke noget bravo til ham da!

103

ikke mye likes her da, så alle hater mats altså?

104
Blomst

Ja, det stemmer.

105

Jeg likte ikke videoen pga av at utroskapry ble tilgitt aå lett, ella er en dårlig venn og var litt kjedelig. Liker mats faktisk og mats skuespilleren er jo kung!!!

106

Enda klippet som har haft många är när Ella gjorde slut med honom :p

107
Nina

Stakkars Mats. Han er en fin fyr og fortjener ikke dette.

108
Jentechris

Nina? Han har nok noen skjelett i skapet selv.. han sa jo "så glemmer vi hva jeg har gjort"..

109
Genseren

Er jeg den eneste som ikke så genseren til Simen før jeg så det i kommentarene? Omg, siden Mats skjønte at Ella hadde vært utro kommer han til å se genseren igjen og skjønne at det er Simens. Aiaiai

110
Blanca Nieves

Snufs! Hvem skjærer løk her?

111
Fiemus

Stakkar Susanne, og stakkar Mats! Ella trengte ikke fortelle ham alt for å lette hennes hjerte, nå må han bære den smerten på toppen

112
Charlotte

Undertekster?

113
Sheila

Sublimt skuespil af William. Dette klip har seriens bedste skuespillerpræstation indtil nu, efter min mening. De andre skuespillere er også dygtige, men denne scene fangede Mats' usikkerhed, skrøbelighed og ængstelige forsøg på, at vinde Ella tilbage, på en subtil og hårfin måde. <3 Jeg elsker det more or less fattede og rolige ansigtsudtryk, samtidig med at hans stemme skælver, han fumler med ordene og hans øjne er blanke og flakkende. SÅ flot skuespil. Jeg havde håbet på, at vi ville se en sårbar og elskelig side af Mats før eller siden, og jeg græd endda et par tårer. Nu er jeg gået fra, at småhade Mats til at småelske ham (så længe han ikke er kærester med Ella, hæhæ). Bravo!