Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

182 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Gjertrud

Trist

2

Så sur som Susanne er nå så tipper jeg at hun forteller dette til Mats. Hun har jo sagt opp jobben sin, lagt ut leiligheten deres for salg og gledet seg til å reise. Parsa har sikkert dumpet henne, og hun er sikkert sjalu på Ella som akkurat har vært i et forhold og som atpåtil har funnet en ny.
Ja, så nå venter jeg bare på Mats som kommer og henter laderen og slipper bomba om at han vet om Simen.
Hun er utrolig sur her da hun Susanne. Håper hun ikke sier at Ella må flytte ut av leiligheten. Da har ikke Ella noe plass å bo heller. Det er jo tross alt moren til Susanne sin leilighet....

3

Den er lagt ut på leie, ikke salg...

4
Mats

Ja, ikke usannsynlig. Blir sikkert sikkelig klein stemning?. Og når Mats kommer tilbake har han kanskje med seg den grønne genseren igjen så Ella får den tilbake.
Hadde jeg vært Ella da, så tror jeg at jeg hadde tatt den med på jobb og levert den tilbake til Simen ved en passende anledning. Kanskje mens Louise var der, bare sånn «takk for lånet».... bare sånn at Louise skjønner tegningen.... Simen vet jo ikke at Ella vet, så da kan hun få markert seg litt. Jeg tror jeg hadde digget om det hadde skjedd?

5
Laderen...

Susanne fikk jo også .... ehhh .... «ladet mobilen sin» helt i begynnelsen av serien. Det syns hun var hyggelig.
Håper ikke det blir noen reprise på den «ladingen» når Mats skal få tilbake laderen av Ella. Det gidder jeg bare ikke! ???

6
Mette

Tenkte også på det! Jeg håper ikke Ella ligger med Mats nå!

7

Har Parsa og Guro kanskje blitt sammen igjen?

8
Woooh

Yesss

9
Maria

Klarer ikke å se video’en

10
Blæh

Ikke jeg heller

11
Får ikke spilt av videoen ?

Flere som har problemer med at filmen ikke vil starte?

12

Kan godt se den

13
Natalie

Ja!

14

Ja!! Veldig irriterende!

15

Ja, alle.

16

Får heller ikke sett klippet.

17

Ja får ikke sett den 🙁

19
Dansk

Ja

21
Mette

JA!

22

Videoen vil ikke afspille

23

Tregt nettverk, sier’n bare...

24
Meget korte samtaler

Hvorfor var Susanne sur inden de begyndte at tale ? Synes alle bare går..ingen snakker ?

25
Susanne

Jeg kjenner igjen Susanne i dette klippet - nå er hun som hun pleier å være. Var sikkert bare en glipp at hun var så forståelsesfull....

26
Parsa

Tenk om Parsa egentlig er interessert i Ella? Nå har sikkert Mats sagt at det er slutt. Kanskje det er derfor Parsa dumpet Susanne. Susanne er sjalu på Ella....

27
Enig

Hun er pissesur før Ella kommer inn, ja. Og sist de snakket(som vi fikk se) så var det bare "ikkje tenk på turen no", "det er ikkje viktig", mens nå har Ella plutselig ødelagt alt. Noe stemmer bare ikke.

Også veldig enig i at alle bare går og ingen snakker. Vi hopper over kløfter fra klipp til klipp.

28

hun er ikke pissur når ella kommer inn nei, men hun er litt off ja

29
Mipsa

Vedder på at Parsa har gjort det slutt og/eller sagt at han ikkje vil dra med Susanne når Ella ikkje skal bli med.

30
Mumle

Ja noe må det jo være. Har aldri sett Susanne sur før.

31
Trine

Hallo hvorfor er Susanne så sur???

32
Emma

Jag undrar om det är för att något har hänt med Parsa men att Ella inte märker att hon är ledsen när hon kommer in och bara pratar på om sina egna problem och inte ens frågar hur Susanne mår?

33
Hvorfor?

Hendes “veninde” har ikke været ærlig overfor hende.
Man slår ikke bare op med en fast kæreste uden at tænke over det i længere tid.

Ella trenger til at vokse op.
Hun ligger fuldstændigt som hun har redt.
Jeg er så glad for at Simen er videre. Han har fortjent meget bedre end en person der hverken kan sige til eller fra.

Ella ødelægger alt for sig selv, men helt tydeligt også for andre ved at være så konfliktsky.

34

Susanne var sur lenge før Ella sa noe

35
Forvirret

Hvordan vet Susanne om Simen? Noe jeg har misset?

36

Um, hæ?? Hvorfor var Susanne plutselig så sur, til og med før Ella fortalte noe? Føler det mangler et klipp her ellerno..

37

Hvis hun blir sammen med Mats igjen kan de bare glemme at jeg gidder å se videre.
Slå opp med Mats, prøve seg på Simen, Simen vil ikke ha henne i 2 sek, bli sammen med Mats igjen slik at de kan dra på tur, Simen kommer og vil ha henne allikevel, oppdager at hun er blitt sammen med Mats igjen, så er Ella fucked. For alltid. Nei, vær så snill, ikke la det ende slik. Det er bare ikke mulig.....

38
Hater Mats

?

39
Å neiiii

Hvis Mats kommer tilbake tror jeg at jeg ????

40
No more Mats

Det orker jeg bare ikke.. Nok Matser i eget liv, de finner du overalt - slitsomme folk! Simen er mer interresant.

41
Susanne

Var skikkelig bitch nå

42

Nei hun er lei seg. At bestevennen ikke ser det er jo veldig trist..

43
Anonym

Bare fordi man er lei seg trenger man ikke være bith

44

Jeg tror Susanne er sur fordi Parsa har droppet hende. Hun virkede allerede sur i klippet før Ella begyndte at snakke 🙁

45
åhåh

Parsa har slået op med Sus

46
Uff da

Susanne er sikkert sint fordi det har skjedd noe med hun og Parsa, og hun har tatt fri for jobb og gledet seg. Og så kommer Ella å klager bare fordi en gutt ikke liker henne, mens Susanne har kanskje aldri hatt en gutt like henne og sldri hatt kjæreste. Og nå har hun lagt ut leilighet på finn, tat fri fra jobb i 3 mnd og har ingenting igjen annet enn Ella som er opptatt vav kun seg selv og guttedrama, i Susannes øyne.

Var trist å se på, og nå virker det som Ella ikke har noen. Kan hub ikke snakke med mamma eller Ragnar som ikke er innblandet i vennegjengen eller drama?!!

47

Men tænk hvis hun fandt ud af at Ragnar faktisk er en helt fantastisk dejlig fyr. Det tror jeg nemlig han er.

48
Tror ikke det

Ragnar er mere som en storebror...

49

Hun må endeligt ikke tale med sin mamma! Den kvinde virker også konfliktsky. Ella har det jo et sted fra.

50

Nei Ella sa ikke alt til moren sin så moren misforstod og derav ga dårlige råd. Kan hende hun har det fra pappaen sin, men hun må ikke ha det fra noen heller.

51
Er du serr nå?

Du har jo oppfattet det helt feil!? Så du mener at Ella skal bli med på en tur i 3 jævla måneder bare for å gjøre Mats fornøyd? Er ikke sånn det funker. Det er jo ikke sånn at det er Ella sin feil at Susanne ikke har kjæreste.

52

Jeg har ikke skrevet at ella skal bli med på tur? Vet ikke hvor du trakk den konklusjonen fra?

53
Enig

Læser jeg heller ikke, og er meget enig med dig. Nej, Ella skulle ikke med på turen, men hun må også indse, at hendes valg altså har konsekvenser. Jeg synes er temmelig ego i det her klip. Det er tydelig at Sus er vred/ked af det/ et eller andet er galt, og alligevel insisterer Ella på at tale om sig selv, i stedet for at høre, om Sus er ok. Og jeg synes egentligt det er berettiget at hun føler sig snydt, når Ella har ladet hende gøre alle de her ting, uden at snakke med hende.... Det er fint Ella har truffet det rigtige valg, men det har stadig haft konsekvenser, som hun nu bliver nødt til at face! 🙂

54
Det er viktig å akseptere at folk trenger tid til å forstå sine egne følelser

Jeg tenker på den annen side, at Ella har alt sitt på det rene. Hun har vært forvirret og redd og ikke visst hva hun skulle gjøre - og da kan man ikke forvente at hun skal handle rasjonelt og maksimere nytten i alle sine valg. Noen ganger ser man ikke konsekvensene av det man gjør fordi man er forvirret.

Følelser kan være vanskelige å skjønne og snakke om - noen ganger kan det ta mange dager/uker før man er klar til å snakke om dem - særlig når andre vil bli såret og det er umulig å forutse konsekvensene.

Hvor mange er det ikke som bruker månedsvis på å tøffe seg opp til å slå opp med kjæresten? Ella klarte det på noen få uker.

Jeg syns Ella har spilt sine kort ganske godt jeg. Hun prøver så godt hun kan i hvert fall.

55
Anonym

Neineinei ellaaa ikke begynn å Finn no trøst hos Mats nå! Det verste du kan gjøre... spør Simen hva han vil og om det er noe sjangs der og snakk deg ferdig med Mats for dere har forsatt ting å snakke om som ikke er avklart ennå.
Skjønner ikke hvorfor Susanne er sur egentlig, vi har ikke fått vite noe i mellomtiden?
Og hva skjer med genseren til Simen?

56

Nå må du ikke bli mjuk og tenke at Mats er bedre enn ingenting. Om det blir deg og Simen er opp til Simen, men du og Mats er dødfødt. Dessuten: Han var nok på byen med Parsa og Guro i går, og gjett hva; han traff ei fresk ei som heter Louise. Hun var sammen med en Simen, som ville ha tilbake genseren sin... aj aj, en skikkelig floke dette, Ella. Men plutselig løsner det, lover!

57
Jaaaaa!

Du skal være manuskriptforfatter! Det er da det der er sket. Eller kommer til at ske.

58

hvorfor var susanne sint allerede før ella fortalte henne noe?

59
Ingen ved det...

.. og det er jo netop det der er problemet! Alle kan jo se at Sus er sur/ked af det, men Ella - hendes bedste veninde - spørger ikke om noget, vil bare snakke om sig selv....

60
Nadja

Parsa slog upp med Guro för att hon inte ville åka till India och tjatade hela tiden och så är det Susanne som inte åker nu (hon sa väl att hon inte ville åka utan Ella och skulle prata med Parsa när de träffas).

61
Jeg tror det er

fordi hun har hørt fra Parsa at Mats er blevet dumpet. Hun kan godt regne ud at Ella i hvert Fall ikke kommer med til Indien. Nu er det akavet for hende at rejse med et vennepar. Og måske vil Parsa slet ikke hende.

62
susanne

jeg tror parsa har droppet hende.

63
please

At Susanne ikke siger noget til Parsa....men måske han allerede har droppet hende - siden hun var så sur?

64

Uff stakkars Ella. Når hun endelig klarer å åpne seg skjer dette. Men jeg forstår sus godt. Ella har jo gått bak ryggen på alle. Og Ella må bli voksen og stå på egne bein. Men håper hun ikke går tilbake til mats nå. Er litt redd for det..

65
På tide

Sykt digg, og på tide, at noen endelig er ærlige og sier skikkelig i fra til Ella hva de faktisk syns. Er tydelig at Susanne er i et dårlig humør, antageligvis noe som har skjedd med Parsa, og derfor overdriver litt. Ella trengte uansett å høre dette.

66

Susanne er så egoistisk, tænker kun på sig selv. Og jeg ved ikke hvad fanden Ella har gang i, men fuck hvor hun irriterer mig. Hun er så svag og siger ikke fra eller tænker sig om.

67
Ella

prøver seg iallfall litt fram no. Når ein ikkje er vant til å seie kva ein meiner har ein kanskje heller ikkje så mykje erfaring med å vite korleis ein skal seie ting eller håndtere den responsen ho får.

68
same

i know, ella er sååå irriterende. hun snakker så lavt og ser altid helt blank (!) ud

69
Fersken

Hmm.. virket ikke Susanne sint fra før da Ella kom inn i rommet? Skjedd noe med henne og Parsa, kanskje? Tror hun tar ut litt aggresjon som ikke har noe med Ella å gjøre i dette klippet.

70

Ja, husk hvordan hun reagerede på at blive afvist sidst; det gik ud over en tilfældig pige i fitnesscneteret. Denne gang er det mere berettiget.
Ella burde have mærket at noget var galt før hun begyndte at snakke.

71

hvorfor var hun så sur i dag da? Kom litt brått på. Noen enige?

72
Linnea

tror parsa dumpat henne

73
Sille

Ella tager jo kontakt til Sus lørdag aften (efter hun er blevet afvist af Simen), snakken her til formiddag ligger sikkert i forlængelse af en snak de havde dagen for inden...

74
Natalie

Ja, verkligen. Förstår inte varför det blev en sån 180

75
rart

kanskje de har hoppet over et klipp 😮 haha

76
Sus for president

Yes, bra Susanne snakker litt hardt og fornuftig. På tide å bli voksen nå, Ella. Håper de drar på tur sammen allikevel, bare de to

77
Jaja

Klart de skal på jentetur - gleder meg?

78

«Hardt og fornuftig»
Å Neida du, det gjorde hun hvertfall ikke.

79

Hvorfor er Ella så svak omg

80
Kanskje

Vil ikke si at Ella er svak, men det virker som hun er/var veldig opptatt av å gjøre det som er «riktig». Før hun møtte Simen, svevde hun bare gjennom livet og forholdet med Mats. Når hun møtte Simen ble hun forelsket og tok spontane valg som ikke var så smarte i forhold til resten av livet hun lever. At hun opplever den nedturen hun gjør nå, mener jeg er helt fortjent samtidig som jeg synes synd i henne.
Men å kalle Ella svak, synes jeg blir feil. Hun er 19 år og prøver å finne sin vei i livet. Kan ikke si at jeg støtter alt hun har gjort så langt, men jeg regner med at hun kommer til å lære en del ting nå. Håper Blank ender med at Ella finner sin plass i livet og finner ut hva hun vil. Helst uten en kjæreste, sånn at hun kan fokusere 100% på seg selv

81

Svak fordi hu kontakter Mats like etter de slo opp, mente jeg da. Greit nok at hun hadde laderen, men syntes det var unødvendig å spørre om hvordan det går når hu selv veit da.

82

Det kalles å være høflig da

83
Så enig

Med dig.

84
Jeg tror det er

Så enig!

85

Hahahha iks, hun er sikkert vant med å få det hun vil

86
Blanc

Utrolig viktig klipp! Ella har rotet det til så til de grader. Hun har valgt å lyve fra dag én, og det både til seg selv og til alle rundt seg. Nå biter det henne i halen, og hun lærer forhåpentligvis noe! Synes også det er gullfint det Susanne sier: du har vært singel i ett kvarter! Det er på tide Ella finner ut hvem hun er, hva hun vil, hva hun vil stå for.

Bare håper INDERLIG ikke hun nå tenker å glatte over alle disse problemene ved å prøve å bli med Mats igjen. DA blir jeg skuffa, ass!

Go Susanne, synes det var helt på sin plass å vise irritasjonen her. MEN, det må ligge noe mere bak. Det om turen var hun SÅ støttende for tidligere. Så forståelsesfull og fin. Ella leste ikke Susanne i det hele tatt, og var egentlig veldig selvopptatt her. Hun skulle lest Susanne og spurt henne om det hadde skjedd noe. Hun var jo med Parsa i går...

87
please

at Ella ikke prøver at fikse ved at gå tilbage til Mats

88
Fiemus

Jeg forstår ikke? Susanne er sur på henne allerede når hun kommer inn i rommet, men hvorfor? Fordi Parsa har droppet henne? Den siste gangen de snakket, var hun støttende og forstått ..?

89

Kan godt forstå Susanne er sur over, at hun har taget fri fra arbejde, når Ella ikke havde tænkt sig at tage afsted. Men det er ikke Ellas skyld at Parsa kun gad Susanne på grund af turen.

90
Ella

Nei men Ella er ikke blind heller, hun kunne spurt først om det gikk bra mes sus før hun i tillegg velter over sine greier på sus.

91

Heja Susanne. Är så irriterad på Ella just nu.. Beter sig och behandlar människor med noll respekt.

92
Dunder

Det som er problemet med denne samtalen er åpenbart at Ella ikke oppfatter den dårlige stemningen som fyller rommet til Susanne (allerede før Ella kommer inn). Ella har gjennom hele sesongen underkastet seg andre, fordi dette er tryggere. Hun er den lyttende venninna, lyttende kjæresten og lyttende datteren. Det kommer spesielt tydelig frem hver gang noen skyter ut et argument, og hun ikke gjør annet enn å si seg enig eller unnskylder seg. Derfor er det kult at vi har sett henne tørre å stå opp for seg selv i det siste - men ikke på denne måten, Ella! Ja, det er viktig at Ella er ærlig med bestevenninna si, men her var det SÅ tydelig at noe hadde skjedd med Susanne. Det som skulle fortelles om Simen kunne faktisk ventet. Det hadde egnet seg bedre i en annen setting, der Susanne faktisk hadde vært i humør til å høre forklaringa di. Akkurat nå trengte ho at du spurte hva som hadde skjedd - for det er tydelig at Ella har "ødelagt alt" med Parsa for Susanne.

93
Dutchie

Yes, this is Ella in the other position: talking about herself without seeing the other person is desperate. Well Susanne did that several times to Ella so I think maybe it is good for Susanne to experience this as well. They both have a lot to learn!

94
hallo

kan ikke høre ella si unnskyld en gang til.... ta ansvar liksom.

95

Syns Susanne var litt for hard mot Ella. Men samtidig er det jo sant d hun sier

96
Fy nej

Tror inte de kommer åka op tur... Hur har ni tänkt att de ska filma den sekvensen? Lite dyrt och krångligt...

97

Det er noe rart med dette klippet. Det er ulogisk. Kan de ha lagt ut feil klipp? For her har åpenbart Ella og Sus allerede hatt en samtale vi ikke har sett, og derfor er Sus så sint på Ella. Merkelige saker.

98

Helt enig. Ella meldte jo Susanne om hun fortsatt var med Parsa og fikk ingen svar og så plutselig den her hissige tonen idet hun trår inn i rommet.. tenkte også de kanskje hadde hoppet over et klipp o.0

99

De har ikke hatt en samtale tidligere, Ella vil snakke om det som skjedde i går med Simen fordi hun ikke fikk tak i Susanne i natt. Susanne er sur for noe annet, mest sannsynlig parsa, og tar det ut på Ella fra ella trer inn i rommet.

100
Til zoe

Hun er nok sur for noe annet, og det la ikke Ella merke til. Vi vet jo hun var med Parsa i går, og det kan jo ha skjedd noe der. F.eks Parsa dumper Sus pga Guro men sier det er pga India - hvem vet.

101
Bertil

Skjønner ikke hvorfor Susanne var sur på begynnelsen av klippet?

102
Håber Mads har en ekstra oplader

Selvom det er frustrerende at se Ella søge trøst hos Mats er det jo egentlig meget realistisk beskrevet. Udfra hvad vi ved, har Ella meget få erfaringer med at være alene (hun mødte fx. Mats første dag hun flyttede til Oslo). Jeg genkender mig selv i Ella, frygten for at blive afvist hvis man står ved sig selv - men min erfaring er at det netop er når man føler sig allermest alene at man udvikler sig og vokser som menneske.

103

Hvorfor har Ella ødelagt,?

104

Åhr fuck til det hele - ja ved det godt og undskyld, men nogle gange er det bare det bedst dækkende ord..

105
Nina

Ella klarer ikke å se at noe har skjedd,og Susanne er lei seg. Glad jeg ikke har en slik venn som Ella. Hun synes så synd i seg selv, så da ser hun ikke at bestevennen er lei seg? Om Mats kommer å det skjer noe mellom de nå slutter jeg å se.

106
hvorfor det?

det er realistisk hvis det ville skjedd noe med mats igjen fordi hun er lei seg og han er ellas ex.

107
Nina

Se klippet en gang til. Susanne er opprørt før Ella snakker.

108

Bestevennen er jo ikke lei seg, hun er rasende på Ella? Ihvertfall er det sånn de spiller ut denne scenen.

109
Ella

Sorg kan av og til kome ut som sinne mot alle som er rundt, særleg dersom ein også føler at ein berre er blitt offer for noko urettferdig utanfor eigen kontroll, og enda meir dersom ein kan skulde noko av det på nokon ein kjenner godt nok til å kunne vere sint på.

110
Tilzoe

Tror du misforstår, Susanne er sur på noe annet fra Ella kommer inn men ender opp md å bli sur på Ella etter det Ella sier

111
ÄNTLIGEN!!!

Nu händer det grejer! Nu måste du ordna upp och vara ärlig med alla och dig själv, Ella. Prata med Susanne igen när hon har lugnat ner sig. Jag tror Parsa har dumpat henne och sagt att det inte var seriöst ändå. Och Ella måste berätta sanningen för Mats, det måste komma från henne. Jag längtar till Ella och Mats scen!!! Den förra var enligt mig den bästa scenen hittills och skådespeleriet och dialogen var otroligt bra. Hoppas på mer av det, de råa, nakna scenerna där de inte kan fly sanningen utan måste vara ärliga. Och nu 100% ärliga med allt. Fram med tårar, svek, öppenhet. UNDERBART!! Ge mig nästa klipp nu!! Ge oss drama!!

112
Susanne er sur fordi

Parsa har fortalt henne at hun ikke kan bli med til India da det vil ødelegge turen for mats. Det blir som at mats blir tredje hjulet på sykkelen. Enten det, eller så blir det ingen reise likevel fordi mats er lei seg. Uansett, hun sier ella har "ødelagt alt" nettopp fordi det ikke blir slik hun hadde gledet seg til. Det er jo litt sant. Og parsa må selvfølgelig støtte kompisen sin. Susanne er bare skuffet, hun kommer over det og får ordnet opp med ella igjen senere. Håper bare Susanne ikke i mellomtiden rekker å fortelle parsa den lille nyheten om hvorfor ella virkelig slo opp med mats..

113
Bara jag?

Som började få lite panik av hur mycket Susanne höll på med väskan? Jag klarade knappt av att lyssna för att det var så stressande.?
Det känns också som att Susanne representerade kommentarfältet och vad många har sagt i flera veckor haha. Nailed it!

114
Javel?!

Dette var bare litt rart...?

115

Hvorfor sa hun ikke at de hadde hatt sex?

116

Hvorfor skulle hun si det? Det har vel ikke Susanne noe med

117

Hun sa jo det. Sus spurte om de hadde rotet, da sa hun jo ja

118

synes jeg Ella burde hatt antennene ute og spurt Susanne hva som var i veien. Selv om man har hodet fult av egne bekymringer er man i stand til å oppfatte når noen er så ute som Susanne var nå.

119

Dette var rart.. Forsto ikke hvorfor Susanne var sur..? Det var jo god stemning siste snakket. Er det et klipp eller noe som vi mangler?:-?

120
Rare tanker hos mange her

Ella har vært den mest feigeste venninnen i så lang tid. Susanne har sikkert fått beskjed om at det ikke blir tur pga Ella. Hun har sagt fra seg leilighet og jobb og så ender hun opp med intet. Ella skal være glad hvis hun får Susanne tilbake som venninne. Mye heller ha Susanne som venn enn Ella . Har Simen fått genseren sin feks eller har hun latt Mats ta den. Ella er en feig kjedelig person som bør endre seg.

121
Tonje

hun visste jo at det ikke ble tur. hun skulle ho gi beskjed til Parsa at hun ikke skulle reise uten Ella. Hun visste at Ella gjorde det slutt med Mats. Hun var veldig sur før Ella fortalte om han på jobben-

122

Vi får ju bara se Ellas pov och Susanne svarade inte på Ellas meddelande så hon har säkert varit ledsen och arg sidan i natt och att de inte pratat förens nu.

123
Linnea

tror parsa dumpat henne

124
Tror Ella trenger å snakke med

Guro. Kanskje hun kommer tilbake med pølsekjelen eller no'

125
Sex + Mats

Jeg synes det ville være interessant å se at Ella og Mats har sex når alt er ute i det åpne. Hør meg ut: De er enige om at de ikke vil være sammen igjen, men denne gangen kan det være som et slå opp sex. Ella er ikke tom lenger men føler seg frustrert, trist, følelsesmessig og trenger å føle dette og sex når det ikke har noe å gjøre med følelser for den andre personen? Jeg vil gjerne se det.

126
Hallo ?

Hva er poenget med at hun skal ha sex med Mats igjen? Nei, sexen mellom dem har jeg allerede sett altfor mye av!

127
Nei æsj

Det vil ikke jeg se på!
Mats kan holde seg på Lillehammer