Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

204 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Gjertrud

Kult

2
Lille My

Synes dette klippet var veldig skuffende fordi det er så forutsigbart hva som skjer videre. Hadde vært så forfriskende med en slutt UTEN en Simen som i nest siste/siste episode bare "Ella, drit i det jeg sa, det er jo deg jeg vil ha, jeg tilgir deg fordi jeg MÅ ha deg for å klare å puste!" og de blir et happy par, og vi har vært vitne til en jente som ikke klarer å være singel i én uke av sitt voksenliv.

3
Forutsigbart ... ja

Nå har det blitt hintet til at jentene skal på tur til India hele tiden. Både Sus og Ella har begge sagt at de ikke reiser uten den andre. Og det har jo lagt i kortene at det ikke blir noe med Parsa, og det er jo ikke vanskelig å skjønne at Simen er long gone. Så da blir det Jentetur til India, som alle har forstått fra begynnelsen.... Må bevise at de er sterke nok i seg selv, typisk belærende greier.
Så ja, forutsigbart.

4

Gir ingen mening at redaksjonen skal bygge opp et så stort nettverk rundt Susanne og Ella for å så sende de til India. Da må de enten bytte karaktergruppe til neste sesong, eller så må de dra til inda for å filme. Blir nok ingen tur til India nei

5
Klart det blir

Susanne og Ella skal finne seg selv på Indiaturen og danse på stranden???

6
Anna

Hvem har sagt at det blir en sesong til?!

7
Tror

Jeg leste det et sted husker ikke hvor

8

Uenig i at Simen er long gone. Blir nok Simella (eller hva nå enn ship-navnet deres er) til slutt. Tror heller ikke det er så sikkert at jentene drar til India. De har jo ikke tatt initiativ til turen selv, det var Mats og Parsa sin idé for å klatre osv. De bare slang seg med. Håper jentene finner på noe DE har skikkelig lyst til i stedet. Kanskje en reise til et annet sted, kanskje noe annet.

9

Nä nu tycker jag att Ella kan lämna Simen åt sitt öde. Det kommer fler kärlekar. Jaja Ella var dum som var otrogen, men allt är inte svartvitt och nu när hon förklarar hur hon känner försöker han inte ens förstå. Släpp lite på stoltheten. Om han hade låtit Ella förklara varför hon gjorde som hon gjorde och hur det kunde bli som det blev ändå... men att säga "du kan inte bara komma när det passar dig" sådär blir ju bara löjligt. Ja löjligt.

10
Jules

Når man er sint slik som Simen er nå, er det forståelig at man ikke vil høre forklaringer og unnskyldninger. Hadde det gått litt tid og han hadde fått det litt mer på avstand ville det vært annerledes. Se for deg hvordan det er for Simen da, han må jo føle seg utrolig lurt og han trenger tid til å prosessere alt. Tilliten hans til henne er jo så og si brutt, skal Ella liksom forvente at han skal gi henne en ny sjanse? Det er rett og slett for tidlig for Simen å tilgi henne, han trenger tiiiid!

11
Er Simen litt usikker..?

Han brukte jo litt tid på å komme fram til svaret ditt...

12

var känner man igen det ifrån? de är alla likadana.....

13
Ikke først

Knust hjerte 🙁

14
JAAA

endelig, nå kan jeg spise popcornet og drikke brusen, oppdaterte perfekt - takk blank red <3

15

Ella ser ikke så gammel ut, litt rart at hun ikke måtte vise legg? eller filmet de ikke at hun betalte eller hæ?

16

Viktig ting å henge seg opp i.

17

Som du henger deg opp i dette igjen, lil

18

Kanskje hun har vaert der før?

19

Sjekker ofte legg før man kommer inn så bartenderne slipper å stresse med det. Bedre med kø utenfor enn inni.

20

trodde det bare var på 21 årssteder og klubber, har aldri opplevd det ellers men det gir mening!

21

Omgggg hjertebank

22
?❤️

Ella trengte dette. Synes hun var litt for selvsikker her på torsdag. Men dette kommer til å gå bra til slutt tror jeg. Ella skal bare kjenne litt på det å ønske noe veldig sterkt. Tidligere har hun bare drevet med strømmen...

23
BLUEEE

"I am blue if I was green I would diee..."

24
lættis

er det faktisk teksten?

25

Kan du forklare meg hva det med grønt og blått betyr? Får med meg alle hintene men skjønner ikke hva som er bra, blått, grønt? Hehe

26
Fiemus

Green= Grøn Glede
Blue = trist

27

grønn kan jo også bety sjalusi

28

<3 Ragster <3

29

Jeg skjønner Ella godt, men skjønner Simen veldig godt her selv om det er veldig hardt for Ella å høre det. Veldig spent på hva som skjer videre nå da!!

30

Hårdt. Men også prøvet af mig.

31

Ånei

32
Maria

Oj så hård han var 🙁 FAN, heartbreak at it's worst. Snälla Simen välj Ella <3

33

neiiiiiii, det gjorde vondt 🙁

34

Way to go, Simen! Ella kan ikke bare forvente at han kommer når hun kalder

35
Nico

Jeg er veldig fornøyd med denne serien. Hilsen en dansker.

36
Så bra?

Endelig fikk hun sagt ifra, og Simen kommer til komme tilbake til henne. Bare vent å se.

37

ja, det er meget predictable. de får sikkert deres reunion i episode 9.

38

Dumt for Louise at hun bare er en rebound da

39
why?

Hørtes ikke ut som hun ville bli sammen med han, hun sa jo "herregud jeg kan jo bare ligge med han". Er nok bare ons for henne det og ettersom hun sa var det ikke helt hennes type langsiktig.

40

Fordi han var hva da, "4 år yngre!" sånt kjenner jeg irriterer meg! Hvorfor er det alltid greit at gutten er eldst men ikke jenta.. 50 talls.. -.-

41
Til -.-

Det har jo med at man er jo forskjellige steder i livet og vil og gjør forskjellige ting. Dessuten er det større forskjeller mellom 19 og 23 mtp studier osv enn feks 30 og 34. Er mange kvinner i Hollywood og som jeg kjenner som er sammen med yngre menn assa:-)

42

hun er jo heller ikke seriøst interesseret.

43

Er det bare meg, eller er det *akkurat* sånn folk snakker når de er seriøst interessert?

44

Endelig snakker Ella med simen. Men kan forstå Simens reaksjon også. Og Ella kan ikke forvente at alt skal være ok mellom de heller. Men det blir nok Ella og simen tilslutt!

45
Lena

Endelig ved Ella hvad hun vil - og siger det!! Er sgu lidt stolt på hendes vegne ? Og jeg tror ikke Simen var kommet ud, hvis ikke han stadig var interesseret. Men han tør ikke bare kaste sig i armene på hende efter sidst. Tror Ella skal vise at hun mener det, og kæmpe for ham. Håber inderligt hun kæmper for ham❤️

48
Ellie

Dette klippet ga meg HJERTEBANK! Nå gikk det rett vest, men fra nå av kan det bare gå oppover <3

49

Det der gjorde vondt i hjertet.

50

Stakkars Ella. Men nå har hun i hvertfall fått sagt det.Det er jo bedre enn og ikke si noe som helst. Ville vært litt for enkelt at Simen bare sto klar nå. Hun må kjempe. Men jeg har trua på Ella og Simen.
Tipper han klinte med Louise bare fordi han var lei seg pga. Ella. Hvis ikke så er han uansett ikke noe å samle på.

51

Louise, Mats er ledig, han er en ok kar og har ambisjoner! Ikke lek med Simen hvis du ikke mener det

52
TORA

JEG TROR SIMEN LIKER GUTTER

53
What?

Hvor har du det ifra at Simen liker gutter? Tror jeg ingenting på

54

Louise leger ikke med Simon, det er bare make out/sex. ikke alt betyder at man er forelsket og det ved Simen sikkert også

55
louise

regner med at louise er mer voksen og moden enn ella og klarer å snakke med simen om det, de har jo ikke ligget sammen heller.

56
julie mari

nå ble jeg veldig trist. at han kan være så hjerteløs. stakkar Ella. Simen skulle vært litt mer høflig.

57

hvorfor det? hun kan ikke bare leke med følelsene hans og så skal han være høflig når hun vil ha han igjen? han var jo hyggelig først og spurte om det gikk bra når hun sa det var slutt mellom henne og mats.

58
Nei da

Dette var bra. Kan ikke bare sjalte og valte men noens følelser. Fint at Simen sa ifra. Dette blir ❤️

59

Jeg synes absolutt ikke Simen er hjerteløs. Han setter en tydelig grense for seg selv, og gjør det tydelig at ting fortsatt ikke er helt greit, noe som er forståelig etter hva som har skjedd mellom dem. Selvom det er tungt for Ella, støtter jeg ham 100% her.

60

Jeg føler meg... såret

61
Nina

Hmm hun skulle kanskje sagt hun hadde kjæreste før de hadde sex. Trur det såret han kanskje mer enn det Ella ble såret nå

62

Hun havde vel heller ikke regnet med, at han bare stod klar, efter hvad hun gjorde.

Er der én, som vil hjælpe? -hvad betyder bikkje?

63
Dutchie

That woman walking her dog when he walks back to the pub. Nice!

64
bikkje

bikkje betyder vovse

65
hvad betyder bikkje?

dog

66

Det betyr «hund» som i dyret hund

67
Cili

hund 🙂

68
Bikkje

er et annet ord for hund

69
Hanne

Hund

70
Blankfan

En hund

71
Bikkje

Bikkje = hund (dog)

72

Tak ?

73
Føkk

#ellamåkrype

74

nej? man skal ikke krybe for nogen. stand tall! ella will be fine <3

75
EMIL

Jeg synes at simen er litt slem ass, stakkars ella. Feel u bro

76

simen er ikke slem? hvordan er han det?

77
Sanna

Åhh hva heter sangen som alltid går igjen, som er på slutten av klippet??? noen som vet?

78

In your face Ella? Der ser du at man ikke kan holde på sånn...

79
Blank fan

What happened? I do not understand norsk..

80
Storyline

But you watch it? *Confused*.
OK, Louise has made out with simen. Ella tells simen that all she wants is him. He gets annoyed and says: "you can't just expect me to wait around for you like a dog".

81
Fiemus

Klinte, betyr det ikke bare å sitte og snakke sammen?

82
Fiemus

"Vi bare klinte" - they didn't make out

83
Rufus Scrimgeour

Nei, klinte betyr KYSSET?? aka they did make out???

84
Fiemus

?

85
Synne

Hurra! Ella sier endelig rett ut hva hun vet at hun vil.

86

deres ansikter når ragnar spurte det spørsmålet hahah

87
Gjert

Synd det, Ella.

Selv om en del av meg håper hun og Simen finner sammen, hadde det nok vært en like givende fortelling om skipet nå har seilt for dem, og Ella må finne ut ting på egenhånd. Hun er tross alt bare 19, og selv om det virker som det største i verden for henne akkurat nå, betyr jo ikke det at det er det. Alle har jo en Simen i fortiden sin, som man trodde var alt, men som med tiden viser å bare være en liten, men meningsbærende del av det å bli voksen og å finne seg selv.

Ettersom vi følger Elias point of view her, er det lett å tenke at Simen ‘egentlig’ føler som henne, og at de derfor vil finne sammen. Men sånn i virkeligheten er det vel like sannsynlig at han var betatt, men ble turned off av hvordan hun oppførte seg, og at han derfor ikke er keen lenger.

En stor del av det å bli voksen er jo det å vokse ut av de blåøyde tenårene og å forstå at man ikke kan ‘ville’ verden slik man vil, og at all verdens oppriktighet noen ganger er for lite eller for sent. Og at det er greit. Livet går videre, og det gjør deg til et sterkere og bedre menneske.

88
Oj oj oj

Shit, det där var.... wow....riktigt bra.

Återigen, bra Ella, du sade vad du känner och Simen: starkt gjort. Du gjorde helt rätt!

Spänd på vad som händer nu.

89
7 av 7

Är inte det här säsongens sista klipp?

90

har stått sånn siden 1:1, tror det er 9-10 episoder:)

91
random french girl

This is the worst. I saw the whole thing with Louise coming, but that was so hard to watch. Proud of Ella for having the courage to tell him how she feels though ; she is taking ownership of her own life, her desires... I just wish it hadn't been for the worst possible outcome. I'm scared that she's going to retrieve back into silence and passiveness. Then again, who wouldn't after such a slap in the face. I really hope they eventually get together though. I feel like there's a background story to Simen which could explain his harshness, and I'd like that to be explored in more depth. But tonight, going to sleep with a knust hjerte...

92
Si hva du vet!

Ella burde sagt til Simen at hun vet det han gjorde forrige lørdag. Da kanskje de kunne fått snakket ut sammen, og han hadde valgt Ella

93
hæ?

Hvorfor skulle han valgt Ella bare fordi hun viste om han og Louise har klina? Gir ingen mening.

94
Henie

Forståelig reaksjon av Simen, som ble like såra av Ella 17. Mai. Likevel kan dette gå begge veger. At han tenker seg om etter en flørt med Louise og velger Ella, eller at han rett og slett velger Louise. Blank. Avkledd. Betyr det samme. Og Ella er definitivt avkledd, men også ærlig for første gang. Det kan koste.

95

neiiiiiiiiiiiiiiiii :((

96

Hva heter den musikken på slutten?

97

Unicorn, Bel Canto

98
Milla

Den er komponert til serien tror jeg. Har ikke funnet den

99

det lurer jeg også på. Er temalåta for Ella og Simen sin relasjon tydeligvis. Veldig fint.

100
Fersken

Dette gjorde vondt. Vondt i hele kroppen. Men jeg er samtidig veldig stolt over både Simen og Ella i dette klippet. Ella sier endelig hva hun vil, og Simen lar seg ikke blindt sjarmere av det. Begge viser at de har ryggrad.

101
dramatisk ass

lol

102
Ellafan

Ååååå! Ella kjente på at ho ønska seg noe(n), og sa fra om det! Så deilig! Og så skummelt! Helt hudløst, faktisk. Håper jo litt på at Simen vil ombestemme seg, men uansett er Ella på track. Heia!

103
Gjenvinning

Her har Ella vist hva som skjer når man ikke tar forsøpling på alvor. Hun resirkulerte forholdet til Mats, som er bra, men hun prøvde å gjenvinne forholdet til Simen for sent. Den globale oppvarmingen hadde allerede skjedd og hennes verden (Simens kjærlighet) ble ødelagt på grunn av dette. Så våkne opp alle sammen! Gjenvinn! Resirkuler! #Gjenvinning #SkjerpDegElla #Resirkuler

104
Flowerpower

Simen er en player. LØP, Ella, LØP!

105
Rufus Scrimgeour

Ella løy jo til ham og han har jo egentlig avvist henne før så jeg synes ikke man kan definere han som player bare fordi han fortsetter med livet sitt. Han har ikke playet noen, de var ikke sammen og om det er noen som er player er det nok Ella.

106

Jeg er ikke sikker. Det kan hende at han klinte med en annen fordi han følte seg såret og ville ha oppmerksomhet. Det er veldig tidlig med konklusjon om at han er en player basert på en setning fra en annen dame. Han er fortsatt sint på Ella, og det får han full rett til å være. Han virker heller ikke som player på de datene de hadde sammen, en rolig type som åpnet hjertet lett. Så jeg ville sett litt mer før jeg tok den konklusjonen. ?

107
Enig med deg M

Tror vi ser dette an litt ?

108

Simen er ikke en player, han har jo bare klina litt med Louise når han fant ut hva Ella gjorde? Er jo ikke noe galt i det? Hvis noen er player er det jo ella som playa følelsene hans?

109
SIMEN

Vedder og ser noen kommentarer allerede som sier at Simen var hard osv, men håper virkelig at folk kan se Simen sin side. Simen følte seg jo brukt garantert, og Ella kan ikke tro at bare hun slår opp med Mats er alt greit hun har jo ikke gitt Simen en ordentlig(!) unnskyldning(!) eller forklaring. Vi ser at Simen kan hvertfall passe på seg selv og sine følelser godt ved å si det rett ut til Ella. Trist for Ella selvfølgelig, vil jo absolutt ikke at noen skal være lei seg.. Men jeg forstår Simen 100% og dette er en realistisk serie og ikke et eventyr dessverre.

110
Tante grønn

Det er absolutt realistisk slik Simen reagerer.
Samtidig er det ikke gitt når vi møter magiske folk som vi opplever en helt unik tilhørighet til eller gjensidig forståelse med at livet vårt er ukomplisert i det øyeblikket vi møter dem. Kanskje kommer folk inn i livene våre for en grunn, akkurat når vi trenger å møte dem, for å gi oss mot og styrke til å ordne opp i ting som burde vært ordnet opp i forlengst, eller lære oss noe vi trenger lære.
For Ella så virket hun styrt av plikt, tradisjoner, andres forventninger, og ikke av egen fri vilje. Når Simen kom inn i livet hennes trengte hun ham, som en plante trenger vann, og hadde hun fortalt ham at hun var i et forhold hadde hun risikert at han stakk. Det var ikke ærlig og jeg tror ikke hun engang tok et bevisst valg men dette tok kontroll på henne. Kanskje veide hun ulike muligheter og fant ut at dette var viktigere enn regler og konvensjoner. Hvem vet. Uansett trengte hun å møte Simen for å bli vekt til live igjen. Hun var en plastplante.
Hun forsøkte beklage og forklare på Plantasjen i et klipp tidligere, men han ville ikke ha forklaringen hennes, bare spurte henne hva hun ville med ham. Nå har hun endelig fått forklart ham at hun ikke har lekt med ham men hadde følelser for ham, på en tydelig måte.
Uansett hva Simen bestemmer seg for har han betydd for Ella at hun fant tilbake til seg selv, og det var bra at hun fikk forklart ham at han betydde noe for henne.

111
Blanka

Enig med deg, Tante Grønn ?

112
Mette

Og jeg som trodde at alle overanalyserte når de snakket om Simen og Louise 🙁

113
Tante grønn

Jeg også 🙁

114
spoiler

på hjertet når man trykker den før man ser klipp 🙁

115
Kanskje

Kan ikke si at jeg er fornøyd, men er ikke misfornøyd heller. Dette er det mest realistiske utslaget de kunne hatt. Om Simen hadde blitt sammen med Ella nå, hadde Blank mistet troverdigheten sin. Er selvsagt kjipt for Ella, men hun fortjener det egentlig etter alt rotet. Håper at alt ordner seg til slutt, men det ser ikke bra ut for Ella og Simen nå.

116
Tror

det er Simen som skal rote ting til for seg selv før han finner ut av ting nå.

117
Birk

Legg merke til Simen når Ella sier hun kun vil ha han. Han tenker å trekker på smilebåndet, men et halvt smil. Han blir glad når hun sier det, men tenker og. Han prøver å være så sterk som han kan, men klarer ikke. Simen har nok følelser for Ella og. Det blir nok Ella og Simen.. ?

118
mndc

Det der var et "you gotta be kidding me"-smil, ikke et nå-ble-jeg-så-glad-smil..

119
Tante Grønn

Jeg la også merke til det. La også merke til hvem Simen så på først når Ragnar spurte hvem de ville ligget med på jobben.

120
Ikke hypotetisk

Han følte seg kanskje litt truffet når han i løpet av noen få uker har rukket å rote med to av kollegene sine. Så det spørsmålet var jo ikke så hypotetisk for ham.

121
Birk

Jeg la også merke til det. Simen lyser opp hver gang han ser Ella. Han er nok betatt/forelsket i Ella. Ellers hadde ikke han komt ut.. ?

122

At han så på Ella er jo fordi de allerede har ligget sammen..

123

kan hende han trekker på smilebånden som i sånn når man er skuffa sånn "ja ofc nå kommer du" smil? om du skjønner? Se bare på newa fra paradise når han svensken gikk over streken, hun er dritforbanna men smiler.

124
?????

De har ju en låt till och med så jag tror att det kommer sluta lyckligt för dem, eller att det kommer sluta med ett öppet slut, att de ler mot varandra och säger "vi får se hur det går" och sedan är de tillsammans i säsong 2 -
?Ragnar?

Eller så kommer ett annat realistiskt scenario: Att Simen går vidare, med eller utan Louise, att han inte tycker att det är värt det, att försöka bygga upp något som började med lögner och otrohet. De har bara känt varandra i några veckor och träffats några gånger. Det känns faktiskt extra komplicerat just eftersom att de inte känt varandra länge. Att hitta en rebound kan göra så att Simen stryker ett streck över grejen med Ella och går vidare. Louise vill ju bara ha kul för stunden

Jag vet inte vad jag vill. Helst skulle jag vilja att vi lärde känna Simen bättre. Även om det fortfarande finns en dragning mellan dem så känner jag att jag inte känner Simen. Så antingen behöver vi fler scener av mer substans med honom eller så får Ella dra iväg ut i världen och finna sig själv tillsammans med Susanne.

125
Simen

Simen er player. Hoppet raskt på Ella, hoppet raskt på Louise.

126

og du hoppet fort på dømme-toget

127
I natt? ??????

Jag tror Simen dyker upp hemma hos Ella när hon är ledsen och tror att han har sex med Louise. Eller så ringer hon Mats när hon är så sårbar.

128
Mathias

Fra en drengs synspunkt så forstår jeg godt Simen. Hvordan skal han kunne stole på Ella? Hun var jo utro mod Mats, så hvorfor skulle hun ikke være det samme med Simen? Hun skal bevise noget mere overfor ham.. synes jeg...

129

Fra en piges synspunkt -helt enig med dig.

130
Vad menar du?

Från en killes perspektiv? Man måste väl inte vara kille för att kunna sätta sig in i hur Simen möjligtvis känner? ?

131
Må jo ingenting

Men det er jo lov å være gutt og diskutere følelser også. Som feministisk gutt syns jeg det er viktig å ønske både jenter og gutter velkommen til slike samtaler. Og det er vel slik at jenter og gutter kan bidra med forskjellige perspektiver?

Om man føler at å opplyse om ens eget kjønn er relevant for samtalen så er det ikke noe feil i å nevne det? Eller er det?